Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
vagy nincs igazam?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Am itt az éjszakai mûszak annyit ér h dolgoznak éjfélig utánna alszanak 4ig és még 3órát dolgozik az éjszakai mûszakos 😄
khm...khm...
beállitani meg hasonlok most vágtunk elöször kukoricát ugy hogy mindent magunk tapasztaltunk ki egy ékszij elszakadt a többi megcsavarodott eldugult a visszahordo csiga az asztal szarul vágta kábé a fele csö mellé esett az asztalnak és még gazos is volt a kuki ezért még szar volt vágni is áááá mai nap ennyi de legalább erre az évre kész minden
képet nem volt eröm csinálni mert reggel 11 ora ota csak aratunk folyamatosan közben szereltunk meg .....
holnap még van valakinek vágni kuki de azt már leszarom azt ugy vágjuk ahogy éppen esik talán arrol lesz kép na bocs hogy ilyen sokat irtam de ki kellet öntenem a szivem nektek 😄😄😄😄
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tudja valaki, hogy mennyi a cukorrépa felvásárlási ára?
Köszi.
1800 ft a kukorica/mázsa
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
17554-re ki tud segíteni?
érdkelne engem, hogy hol találok MTZ 80-as gépehez kézikönyvet?
vagy ha vkinek van pdf formátumba azis érdekelne.
ham leht privát üziba ha valakinek van ötlete hogy hol tudom megnézni
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Átlagos napi áteresztõ képesség: 56,30 t/nap"
hmmm...lehet en vagyok hozza a hulye de ha 67.8 tonnat ereszt at egy ora alatt akkor hogy hogy csak 56.3 tonnat naponta...lehet hogy en vagyok kicsit lezsibbadva most de ezt nem ertem <#szomoru1>#szomoru1>
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Multheten befejeztuk a kukoricat, mar ki is fizettek, mi voltunk az utolsok akiknek 2500-be vittek mazsajat, a dunan uszalyra raktak es vittek Olaszba.Most mar Oroshazan es Kaszaperen is 1800 de kaszaper mar nyilvan nem is veszi.Bement 1400q ugyhogy varakozason feluli volt. 70q koruli atlag.
Most fater szant en meg itt poshadok a koleszban es szenvedek az Analizissel :/ Jovoheten vetunk ha minden jolmegy es jol haladunk, elokerul a Lajta 😊.
Mutragyara visszaterve: Elhatarozas szerint kovetkezo szezonban mellozzuk a tulzott mutragyat es csak minimalis, feltetlen szukseges mennyiseget adunk mindennek (Iden kicsit tobbet adtunk, hatha,de aki csak minimalisat adott a foldnek annak is ugyanojan lett a termese raadasul roszabb foldben).Igy kisse viszabb fogjuk a kiadasokat.Plusz istallo tragya lesz szorva ahova tavaly nem jutott.
Hozzatennem tudasban senkitol nem vagyunk elmaradva, nehany eve nemetek jottek kukorica termesztest tanulni magyarorszagra. Az egyetlen ami itt tonkre tesz mindent az az Unioshoz kepest rettenetesen alacsony tamogatas, es az uniosnal magasabb elvarasok es arak.Harmad, majdnem negyed annyi penzbol jobbat vagy legalabb ugyanojat kihozni kisse nehezkes dolog.
na én mentem aratni
most találtam ki mikor leszáltam a buszról<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Érdeklõdöm, hogy mi a véleményetek a Forrás 2000 permetezõrõl.
Megér 800e Ft-ot egy két éves?
És egy 1 éves Falco Nero oldalazó rotátor szintén 800eFt-ot?
Illetve egy 20Ha-os gyümölcsösbe jók ezek a gépek?
Milyen traktort ajánlotok mellé?
Illetve milyen gépeket még?
Köszönöm,
Ficium
Köszönöm,
Péter
Rend,fegyelem,predantéria <#idiota>#idiota>
khm...khm...

Képek majd holnap, vagy ma ha lett valami jó telóskép