<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
E512-es volt..

khm...khm...

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SHADOWEYES7
most már tuti E 512-volt

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
ez is 14-es szín

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
bár a 12-esnek nem ilyen volt a hátsó kereke -.-

SHADOWEYES7
valóban 512-es, a mûszerfala még a magasitott táblás,az tévesztett meg,hogy 514-es a szine nekei, bár lehet az utólsó széria már igy jött ki,vagy lefestették ilyenre xD

nyisd ki a szemed!

Shad te is :D Hány évig dolgoztál 512-esen?és mégsem ismered fel:P

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

DJKonya
és hol volt ott kukorica tábla?:D

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

SHADOWEYES7
ez 514-es

512-est? 1 milla a fölsõ határ:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

SHADOWEYES7
mekkora öröm 2 milláért kombájnt venni,hogy lett 1 ócskavasuk :DDd

vesznek 1 használtat, és ez bõven jó lesz alkatrésznek

SHADOWEYES7
ez bizony kuka immár :D

ócskavasnak kiválló,esetlegm még a motor és egyéb olyan alkatrész menthetõ ami nem sérült nagyon,dobkosár,rosta,fordulatcsökkentõ,stb...

Vagy be volt rugva vagy nem volt fékje...vagy mind kettõ. Ahogy láttam a kukorica tábla legalább 10m-re volt a tótól plussz illik forgót vágni ami még 8-12 méter, és az út a tó felé lejt, ergo nem tudott lassítani és beleborult fordulás közben... :D (Oknyomozó riporterünket olvashattát)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

gabor 892
ezt szerintem nem elvétette

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

olcsóbban is meg lehetett volna oldani a mosást:D:D

Azt mondja: "...elvétette a fordulót..."
Elég rendesen elvétette... Még nézni is rossz szerencsétlen gépet.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

ja és még annyit hogy 3 kamion hordta és nem gyõzték a 2 kombájnt.igaz hogy messze is hordták meg kint voltak útközbe a papucsosok.:S

üdv mindenkinek.lejebb olvastam hogy ki mit csinál gyakorlaton.mi például csütörtökön arattunk.mentem a suli 2264es JDjával meg jött bérbe egy 204es MEGA azzal is sikerült fordulni párat.a faszi csak akkor adta oda mikor elmentek a kamionok mer teljesítményre volt és nyomta neki rendesen.idáig is CLAASos voltam de maradok is az.igaz ez nem volt jó összehasonlítás mert a JD csak 180LE körül van a mega meg 200LE felett de akkor is jobban tetszett a 204es.képeket majd csak jövõ hét végén tudok tolni mert meszelés van otthon és szét volt szedve a gép.:)a csoport másik fele meg hidraulikaszivattyút cserélt az ATLASZ rakodon meg basztatták az egyik 550est mert nem jó a TLTje.na kb ez volt a múlt hét.szerdán meg elõkésítettük a szivattyút hogy csütörtökön csak fel kelljen szerelni.pénteken meg mindíg hegesztés van.remélem jövõ héten már lehet menni szártépõzni,tárcsázni meg mûtrágyaszórózni.meg lassan remélem kezdjük a szántást.hát röviden ennyi:D:D

gabor 892
?

caseih9400
og

khm...khm...

DJKonya

ZTM
18:30-kor nézzétek az RTL Klubbon a híradót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha jól láttma 1 514-es, beleborult a tóba kukibetakarítás közben.:D
a sofõr megúszta.

gabor 892
luzer

caseih9400
betûket.

khm...khm...

gabor 892
mit?:D

caseih9400
írtam.

khm...khm...

gabor 892
na mivan veletek irjatok mááár

gabor 892
NH-ra szavazok

nandorb
azert nezem gondolkozom 1kicsit tul sok volna kg-be

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Melyiket jobb hajtani az nh-t v a mediont?:D

Hozzá vagyok szokva hogy ha termény vagy állat akkor azt mázsában :D

Jah bocs :D Igen mázsa.

nandorb
te mazsaban beszelsz vagy miben?

Itt elindult 4200Ft-ról és utánna csak csökkent...vhogy az istenért nem ment felfele és most se megy fel az ára.

pickány
persze :D:D:D jol aratot nem volt vele semmi baj sima csutka jött ki hátul csak sok gaz is le rázodott a rostán és koszos volt a mag meg a csövek hamarabb le estek mint ahogy oda ért az asztal mert bele ért a motolla :(:(:((:(:

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

nandorb
nalunk 16din volt kg amikor levolt nekunk aratva 2hetre ra mentem alairni a szerzodest mivel a szuleim nem ertek ra stb. utana 2het mulva megsemmisitettuk a szerzodest mert asszem 17.50volt a buza,tudom hogy tavalj brutalis nagy volt a kukorica minden heten dragabb volt a koncentrat... most meg minden heten olcsobb lesz,de majd meglassuk,nem nagy kulonbseg van nalatok semm az arak irant

Nandorb: Tudom hogy nem magyarországon élsz de itt a búzának se volt egy fényes ára idén...de adja isten hogy igazad legyen és nagy ára legyen a kukoricának jövõre :D Nah megy legy 90q-s átalg :P

Ma elkezdtük behordani magunknak a kukoricát, kb 11-12es lehet a vize max. és holnap jön az árpa vetõmag, kedden vetés :)

DJKonya

SHADOWEYES7
+ áfa?

vagy ennyiért ment papír nélkül!

gabor 892
kökemény 2100HUF

SHADOWEYES7
mennyiért adtátok el?

gabor 892
mi tegnap végeztünk, aztán elvileg hétfön szállitják el szlovákiába, aztán amiér besegitett mi is 1 szterelvénnyel besegitettünk hordani aztán nekiálltam kombájnozni neki mer hama megunta:)

SHADOWEYES7
de legalább csutkát láttál hátul? :D

pickány
hát ne migazán lökte ki hátul a csoveket éppen 1 - 2 öt ha láttam de nem volt vészes inkább a rosta meg az asztal volt a huzos

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

caseih9400
<#kacsint>

khm...khm...

<#eljen> Haverod nh-ja? Hogy-hogy nem a medionnal mész?

SHADOWEYES7
nem igazán jó az éjjeli meló,én sokat éjszakáztam anno még az Állami Gazdaságban,mondjuk gyerek fejjel élveztem :)