<b><font color=green>Mezőgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
de nemtudtok 1jo weblapot ahol vannak ien 2.5x2.5 os poszterek?
Mar unnom a szobamat.
Ja beszamolok ma gyakorlaton ugyszinten 7-8t kukoricat kaptunk hogy dobaljunk be,ja meg susnyazuk le is😄 meg a tanar ott volt fel8-tol 9ig lassan ment a munka,de miutan lelepett elkeztuk bedobalni az elevatorba susnyaval egyutt majd meglassuk mit szol majd ha lassa a tanar hogy ugy lett berakva no de,azt is hogy megfogjuk-e kapni az igert + -t
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A búza 3500, csak éppen a kutyának sem kell, még a malmok sem veszik!
ez több mint vicces
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Megoldás a dán német mintára épülõ szövetkezés, tészek.
khm...khm...
Ahogy említettem az amarántra nagy igénye van a kozmetikaiparnak és az élemiszeriparnak. tömegtermelési árat nem tudok csak a kiskereskedelmi 250g-os csomagból következtettem 1 1200ft/kgos árat--> ami 1,2millió ft/t árra jönne ki amit én 1 kicsit soknak találok.
Mondjuk személyem szerint a 500-800ezer ft/tonnás árat találnám reálisnak a jelenlegi réselt piaci helyzetben, csak vevõt nem találtam rá.mert nem hirdetik magukat... és emiatt még tippelni sem merek árat, emiatt kéne 1 világpiaci tõzsdei táblázat, ami alapján be tudnám magam lõni...
Pl az amarántra a mai világban igen nagy kereset van a kozmetikaiparnak, mind pedig a sütõiparnak és a bioélelmiszert gyártók körében. csak éppenséggel sem céget,sem felvásárlót,sem pedig technológiát nem találok ama célból, hoigy magam építsem ki ráa feldolgozását...
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Egyik ismerõsünk vett egy TX66-ost.3 éves és 2 naponta baj volt vele szezonban.Azt mondta hogy nagyon nagyot kell neki teljesíteni hogy a háznál maradjon. Sokat áll és sokba van a javítása.
Igaz 30q a napi teljesítmény de sosem bírta teljesíteni mert kilehelte a lelkét mindig.