<b><font color=green>Mezőgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyáltalán nem is a LE számít meg nem is a gumiheveder hanem az adhéziós súly.tanár mondta múltkor hogy régen a dutra ue28as tudott annyit vonóerõbe mint az 50es mtz.

miért szánalom? az a gazdának nem kell, legalább azt szedik. Az a szánalom hogy az álló kukoricát lopják!

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ZTM
Hidd el a gumihevederes is tud kaparászni szilárd és nem szilárd talajon is...lehet akármi....
az meg hogy 600LE nem bírta kirántani....Ez nem attól függött hogy gumiheveder vagy nem 1xûen úgy beragadt hogy mozdítani se lehetett.
Amúgy tényleg nehéz lenne 1 olyat szerezni erre felénk pl.:nincs is a jónagykörnyéken😄

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

caseih9400
Holnaptól indulok fényképezni , márha az esõ nem szól bele ...Sajnos jön egy szép kis esõ felhõ most épp , de hátha nem lessz belõle semmi<#smile>

khm...khm...

caseih9400
Egy kis ingyen kukorica szánalom? gratulálni tudok neked is..az ember örül ha valamit ingyen meg tud szerezni ..mi minden évbe mikor learatják a hibridet szedünk fel vagy 20zsákkal annyit ott hagyott...

khm...khm...

lippet
Ja=) Tegnap, ahogy jöttem a busszal haza, láttam hogy a 4 360as veszi le a kukit, de már egy csávó vödörrel meg zsákkal már ott bengészett! Szánalom!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

elég lett volna oda sztem egy nagy gumihevederes gép pl egy 540es challenger (persze könnyû olyat szerenzni 😄) az kivette volna mint a szart, fõleg ha szikkadt volna egy kicsit és tud fogni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nandorb
jaj,ma is a kurvakib+ kukoricat raktuk a suliban kezd mar ellegem lenni ez volt ,,tan" az utso

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nagyon gyér kukoricát arat😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Amúgy cseréltünk mi már gólyalábat MTZ-ben földközepén (homlokos 50-es) 😄

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Magyarprszágról beszélünk 😄
Amúgy jah de ott a föld akkora hogy ha reggel elindul rajta géppel akkor délben tök mind1 hogy holvan vissza kell fordulni mert nem ér haza estig XD

caseih9400
amerikában megszokott a földön még az elsõ híd csere is 😄

khm...khm...

Jancsó Istvánt, Szikszóról ismeri vmeik õtök?

Egy kis megoldandó feladat:
Találkoztam myvipen az egyik klubban egy gyerekkel aki 314 Km-t képes vezetni egy nap alatt, ezt mind úgy hogy mezõgazdaságban dolgozik és hordja a gépekhez a földre az alkatrészt és jár etetni a telepükre. Nem beszerzõ körút hanem egyszerûen csak viszi ki a cuccokat a gépeikhez.Namost.Milyen gépeik lehetnek amik ennyi alkatrész igényelnek? 😄 Másik hogy milyen meghibásodások azok amikhez ki kell vinni mindenféle alkatrészt. tudom ha idõre dolgozik az ember akkor nincs mindig idõ bevonulni a gépekkel, de tudtommal járószervi meghibásodásokat kivéve általában nem a földközepén szerelünk...mi legalább is nem. 😄😄😄

Hát igen...szar az olyan...

caseih9400

khm...khm...

Ennek a telefonnak az az érdekessége hogy épp 15 perce gyalázta agyon egy MTZ:

ZTM
Nekem mondjuk 1ik se kellenee me én a kerekesekhez vok szokva és a gumihvederesek nem jönnek be nálam.

caseih9400
az 1.-nél jobb nincs 😄

khm...khm...

caseih9400
nekünk pl múlt évben volt vagy 20kuki guriga.

khm...khm...

Az nekem is elég lenne 😄

az áruk nem rossz

DJKonya
ha mind a 3 gép az enyém lenne.......

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Mindkettõt szoktak. Attól függ milyen gépük van 😊

nandorb
mien balat keszitenek nagy balat,vagy korbalat? mutass kepet

SHADOWEYES7
külön szokták bálázni a kukorica maradványt

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
gondolod osszekotni vagy direct balazogeppel?

SHADOWEYES7
pedig de!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hát ha magát a kukoricát nem is de a szárat azt szokták 😊

DJKonya
haljak meg, életembe nem hallotam még róla hogy a kukoricát is bállázák😛

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

pickány
bocsi ez az

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

pickány

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

OK 😊 Amint itthon lesz a gép lefényképezem, most 3 napja tárcsázik 😊
Apropó, én is onnan jöttem 😄

gabor 892
majd cisnj képet aztán mutasd meg,kivi vok

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

oké, én 80.2esnél leragadtam 😊

caseih9400
<#idiota>

khm...khm...

MOst hogy belegondolok, nem volt odaírva hogy MTZ volt a gázoló...

Kóla nélkül el sem indulok 😄

Újabban van bennük. Nagybátyám 2 éve vette a 920-ast, abban irány váltó van szorzó helyett.

gabor 892
sebességbe beugrani lehetetlen. odébbgurult maximum...más nem lehetett

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

caseih9400
kóla 😄

khm...khm...

Mtzben nincs irányváltó, vagyis én még nem láttam olyat amiben volt

sztem csak rágurult, de ha beugrott sebességbe akkor eléggé ki lehetett a váltója 😊

Irány váltót lehet "nem jól" üresbe rakni? Nem értek hozzá ezért kérdem.

Elképzelhetõ hogy kicsit lejtõn állt a gép és amíg a muksó kiugrott a gépbõl addig állt a gép de utánna elkezdett gurulni.

SHADOWEYES7
mi lehetett?
nem tudom elképzelni 1 MTZ-rõl ,hogy beugrik sebességbe

Ez milyen gáz, szerencsétlen ember.

SHADOWEYES7

Nah mûxik: