<b><font color=green>Mezőgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A termés átlagok meg terület függõk. 50q-tól akár 130q-ig. Nálunk olyan 60-80q az átlag.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
sosem vetettünk még kukoricán kívül semmit, ezért nem tudom, milyen árakban mozognak évente a "szálas" dolgok, illetve a napraforgó levételi árak.. Illetve búza, tritikálé mennyi terem 1 hektáron átlagban?
köszönöm a válaszokat 😊 és bocs a kellemetlen kérdésekért
Szerintem nem rossz eredmény, ilyen sok esõ mellett nem?
kép a területrõl...
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
add2:pontosan itt miket termeltek?
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Köszönöm a segítséget elõre is.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A gépek, tartozékok és alkatrészek hirdetéseit, alkategóriákra bontva találjátok meg.
Néhány fontosabb mezõgazdasági gép amibõl nagy választékaba kereshettek:
Traktorok
Traktor tartozékok
Használt kombájnok
Használt rakodók és kotrók
Szálastakarmánygépek és szecskázók
Lényegében egy egy km-es izolációs kör lesz azon a környéken ahol a katasztrófa történt...
Kinek mi a véleménye a vörös-iszap katasztrófáról?
Sarkadon ültem egyben nemrég. ilyesmi mi volt mint a képen, talán egy kicsit kisebb.

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Demecserben (Szabolcs megye) szintén ennyit adnak érte. Bevallom õszintén többre számítottam. Legalábbis az elõzetesek hallatán
Lenne egy kérdésem: Hol mennyiért veszik a kukoricát?Nálunk már 2 szárító kijött 4200+áfa/kompenzációs árral.Az érdekelne hogy valahol adnak-e érte többet?
Képem sajnos nincs, de sokat tanultam 2 hónap alatt a felsorolt növények termesztésével, kritikus pontjaiból és a nemesítési folyamatokkal kapcsolatban. Bárki aki szakmai gyakorlatra megy annak erõteljesen ajánlom, a társasáág is jó, ha van elég diák... 😄
sorry😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
[IRAM] leader
IH 5,2-es vagy 6,3-as nehéz tárcsát keresek megvételre, akár kopottas lapokkal is. Ha tud valaki jó pénzért az írjon, köszönöm 😊
itt drágább a lucerna körbálában-
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
[IRAM] leader
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
bocs, ha nem mondtam volna újat...top gear-ben láttam 😄
Ezzel aztán lehet füvet nyírni. (Ha ennek ez a topikja. Ha eltévedtem akkor töröljétek.)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*