24942
-
El Ray #19935 angol tehenészet
tessék, 1 kis tanulmányi video, most találtam a youtube-on, egy épületben a növendékek és a tehenek is:D
Olyan tisztaság van a fejőházban, hogy fejés közben a padlóról is ehettek! -
#19934 Hát így válaszolva az összeshez, nagyobb géppel nem megyünk ki mert nincs rá lehetöség, meg fák között összebaszni senki se akarja a traktort, meg azért nem mentünk a csapa mellett mert ha igy belecsuszik a potkocsi akkor az lazán felburul ugy kivan már járva,,, -
JD4650 #19933 amikor megvan fagyva akkor fasza, ha süppedős sár van, akkor nem lehet nyomba menni.
Amúgy meg Nándi, nem tom hogy manővereznél a rábával vagy a Big Buddal a fák között... -
#19932 Visszatérve a darálókra:
-
#19931 miert adtad el? -
#19930 mondjuk most,hog ynézem nincs sok választás asok helyen
egyébként miért nem nagyobb géppel mentek ki? :) -
#19929 nem akarok beleugatni de én nem a nyomba mentem volna :) -
gibic #19928 Jó a vidi. Van saját erdőtök?
Nekünk decemberbe hoztak egy pót fát, de nem tudott betolatni, ezért inkább orral betolta, de megszenvedett a 82es mire beküzdötte az udvarunkra a csurig pakolt HW-t.:D -
#19927 Hogy lehet ilyen zöld színű betűvel topik nevet megadni? -
#19926 Ja ja eladtam már :) -
#19925 Nándi ha ennyire gyökér vagy a fórumon ide be se gyere,miért kell értetlennek mindenhol! -
#19924 ja -
#19923 de a big bud-hoz kotnetek 5potot akkor mar volna baj:D -
#19922 egyszerre válaszolok mind2ökötre:D szal Scamp szal esélyt megadjuk ez természetes:D de elöre meglett mondva a gyereknek hogy jönnie kell szal felvolt készülve:) aham fiat volt,
Nandi ha rábával mennénk le akkora potot könénk utéána hogy fel se vinnéxd -
Scamp #19921 Nincs Rábája...már nincs...:) -
#19920 tik mindig elakadtok?Kerd mar eccer el SHADOW-tol a RABA-t arrol csinajja vidit hogy huzza:D -
Scamp #19919 Nem akarok nagyon beleszólni de mi lenne ha indulásból két traktorral mennétek a dunapartra? Vagy ez ilyen "adunk egy esélyt az MTZ-nek meg ne sértődjön" akció? :D
Egyébként ez egy 180/90-es ami kisegített? :) -
#19918 gyenge ezentul majd tankkal szantunk traktorral meg haboruzunk:D -
#19917 maradok a keréknél:P -
Scamp #19916 Azon problémázott az előbb nandorb hogy ő attól fél hogy leesik a gumiheveder. Én azárt linkeltem a képet mert ez egy Challenger gumihevederének felépítése, azok a tarélyok ott középen, akadályozzák meg hogy lecsússzon a heveder :D -
#19915 na itt a vidi:) -
Scamp #19914 Ezer bocs, tényleg átsiklottam az előző hsz felett. Milyen gép van a műveléshez először is? -
#19913 nem értem:D -
#19912 ennyi területre szerintem inkább zöldség mint rendes sz.földi növény -
#19911 tegyel kukoricat:D -
Scamp #19910 Ennél nagyobb képet sajna nem találtam, de a lényeg látszik, ezért nem esik le a gumiheveder :D
-
#19909 itt ezt nezzzed -
#19908 kérdésemre nem kaptam meg a konkrét választ :) vázolom hogy 18 vagyok, most végzek el egy FVM Mezőgazdasági sulit és van fél hektár földünk amin eddig kukorica volt csak ültetve de szeretném átvenni ennek a földnek a karbantartását és szeretnék termeszteni rajta de nem tudom hogy kertészeti növényeket vagy szántőföldi növényt termeszek rajta és melyiket éri meg termeszteni jobban? -
Scamp #19907 Az 100% :D -
Scamp #19906 Big tractors of the world -
#19905 en attol felek mi ha az a hernyotalp gumi leesik vagy vmi hasonlo -
#19904 de igy jobban láthato a csuszás:D -
Scamp #19903 A seggberugást is meglehet szokni :D Sztem egy-két nap és szokható :) a sebességért mindent :) -
#19902 majd az etiketejjat lefenykepezzem -
Scamp #19901 Ítéld meg :)
5,5 KW, minimum 360 Kg kukorica/óra, ha elég száraz akkor lemegy legalább 400 Kg, persze ahhoz az kell hogy győzd rakni :D -
#19900 attol fugg mennyi teruleted van meg hogy vannak-e gepeid,a tobbi nem annyira fontos... -
#19899 Hali, új vagyok itt a topikban és egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Mostanában mit érdemes termeszteni? kertészeti növényeket vagy szántóföldi? mi éri meg jobban és milyen növény? -
#19898 sose szoknám meg:) -
#19897 mindjart osszerakom az erdöjárás 3. vidijét aztán meglehet pillantani:) 1 ora.D -
hencike7745 #19896 huh de hideg volt ma kint, pláne ha erdön van az ember.