Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ez volt a mai program 😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lehet hogy 1 darabig jó, de pár év múlva már nem lesz meg az a tápanyag mennyiség ami kéne
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
khm...khm...
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
khm...khm...

khm...khm...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Másik felemelkedési módja a magyar mezõgazdaságnak, ha végre belátják a magyar parasztok is, hogy a nyugaton bevált termelõi csoportok nélkül nincs esélyünk érványesülni! Termelõi kezekben lévõ feldolgozókkal,árúházláncokkal igen is fel lehet lépni a kapitalista disznó multik ellen!
Mint ahogy most már kezd a sertéstartók körében is egyre többet nyomni a közös érdeknyilvánítás, kénytelenek a feldolgozók is elfogadni a gazdák ajánlatait, mert különben lehúzhatják a redõnyt, ha nem kapják meg a nagyobb és állandó beszállítóiktól(fõleg a gazdákra gondolok) az alapanyagot.
Ugyanilyen érdekképviseleteket kell kialakítani a juh és marhaágazatban,növénytermesztésben és zöldség/gyümölcs termesztés érdekeinek érvényesítése érdekében is!
manapság jobban eladható bõrben a termés,feldolgozva.
és nemmellesgel régebben írta Scamp bácsi hogy az igényeiket kielégíti 1 110 LE-s traktor
"Ha meg be is tudjátok hozni az országba, akkor ez több is mint ami az igényeiteket kielégíti"
Jó vásárt csináltok, csak legyenek valósak az adatok.
Ha meg be is tudjátok hozni az országba, akkor ez több is mint ami az igényeiteket kielégíti
Hozzá 1 4-5 fejes váltvaforgató eke talajviszonyoktól függõen, kombinátor vagy tárcsa nemtom mekkora passzol hozzá de 6m körülit saccolok hozzá+ 1 kapcsolt ih6200as vetõgép és már boldogultok is XD
Erre visszaírtama tulajnak, hogy amúgy is dolgom lesz romániában, megyek kamionnal, pénzzel. Ha tetszik a gép azonnal fel is pakoljuk a kocsira.
Másnap mikor hívtam telefonon, az illettõ nem vette fel,a hirdetést leszedték a netrõl. A gép szõrén szálán eltûnt...
Mellesleg 1 100 LE-s JD néztem ki magamnak kb ugyanennyiért, 500-1000üó-val asszem 1998-2004 közötti gépet
Ha érdekel titeket menjetek el és nézzétek meg sztem(bár máshogy nem lehet venni se mert a posta nem szállítja😄)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Egy kérdés:
Ebben a gépben vajon mi lehet a trükk?
khm...khm...
Gazdakör - 2008.11.10
Gazdakör - 2008.11.11
Gazdakör - 2008.11.12
Gazdakör - 2008.11.13
khm...khm...
http://olajpres.uw.hu/
Hirtelenjében ezeket találtam 😊 de holnap este otthon leszek, majd nézelõdök, de szetm más fórumokon is érdeklõdhetsz 😊