Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
még ma este kerítünk a közelbõl neked 😊
csak le kell lépnem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ez a latin neve kul. nekem meg a magyar kene.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
khm...khm...
Elõször csak a traktort akartam lefényképezni, aztán láttam a táblát 😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
vagy fõútra

lesznek és ha megnõnek, levágja õket, így lesz majd sonkája, szalonnája.
Pár hét múlva észreveszi, hogy egyik kocája sem vemhes, így hát elhívja a helyi állatorvost,nézze meg õket.
Az állatorvos azt tanácsolja, hogy mesterséges megtermékenyítéssel kellene
próbálkoznia.
A farmernek gõze sincs arról, mit jelenthet ez. Mivel nem akarja, hogy
kiderüljön tudatlansága,
csak azt kérdezi meg, honnan fogja megtudni, terhesek-e a disznói?
Az állatorvos azt mondja, feküdni fognak a sárban, nem pedig álldogálni.
A farmer ezen elgondolkodik és - tudatlan lévén - arra a megállapításra jut,
hogy neki kell megtermékenyítenie a malacokat.
Fogja a disznókat, felrakja õket a teherautójára, és elhajt velük az
erdõbe.
Ott mindegyiket megrakja, aztán visszatereli õket a teherautóra.
Hazamegy,majd aludni tér. Másnap reggel felkel és látja ám, hogy az összes
disznó ott álldogál az ólban. Arra a következtetésre jut, hogy nem volt
eredményes a tegnapi tevékenysége.
Ismét felrakja a disznókat a teherautóra és kimegy velük az erdõbe, de most
kétszer csinálja mindegyik disznóval, a biztonság kedvéért.
Hazaviszi õket és elmegy aludni.
Másnap reggel arra sincs ereje, hogy felkeljen az ágyból. Megkéri a
feleségét, nézze meg a
disznókat, hogy még mindig állnak-e az ólban.
-Nem - válaszolja a felesége. - Mindegyik a teherautón van és az
egyik iszonyatosan nyomja a dudát.
khm...khm...
Ja meg teli asztallal a gabonát ha 5el viszi az már száguldás , szal szvsz elég neki ekkora asztal ..
jövõre úgyis már új lessz
khm...khm...
khm...khm...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
khm...khm...
mf 8600as széria, sry ha volt
úgy tom lesz belõle 1 az év elején az agro mashon
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De ide is jöhetne már esõ, rettentõ száraz minden.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Búza java elvetve, holnapután faterék elvetik az utolsó 3ha-t és készen vagyunk. Épp ideje lenne. Utánna méléy szántás 1000-el 😊
ne b+ itt a 1025-ös nyögött mikor lepakoltam 35 centire olyan száraz a talaj,de nem csak itt hanem kint a szántóföldön is 😞
én most akaor venni hízót, itt most olyan 400 körül megy élõ súlyba
kéne vagy 150 kilós körüli...
de csinálnánk hurka,kolbászt,abáltszalonnát,sajtot,tepertõt,meg a többit húsra szétbontani
majd karácsony elõt meg füstölt szaláminak meg kolbásznak veszek vagy 200 kilósat