24942
-
Gaben87 #19895 Majd akkor én is dobok már képet a darálóról meg mindenről ami kell!:D most úgyis jobban ráérek fórumozgatni:D -
#19894 akkor mienk nagyobb?Mert az a zold az oregapameke volt:D o nekik volt tehen,lo,sertes, meg minden sorba -
gibic #19893 case -
Scamp #19892 Annyira azért nincs kihalva :D Volt mikor egy napig nem írt senki :D
Itt az egyik daráló, a másikról rosz lett a kép de holnap hozom azt is :D
Ez a nagyobbik:
-
#19891 Húúú igen ki van halva a fórum :p -
#19890 Én is a sulitémához szólva.Én most meek középsuliba környezetvédelmire majd onnét keszthelyre az agrárra akarok menni .
A daráló témahoz majd én mutatok képeket azon dobtok hátasokat :D -
#19889 A suli témához hozzászolva: én Szekszárdon növénytermesztő gépésznek indultam. Aztán tanulunk Műszakit, állatenyésztést növénytermesztést, állattenyésztési bioszt, takarmányozástant, kertészetet, meg vegyszerkémiát a rendes kémia keretein belűl. És a gyakszink meg az iskola állatartó telepén van ami vmi bronzkoszorús elismerést kapott.
Az idén meg érettségizünk és ezekből a tantárgyakból összevonva lehet érettségizni ami szakmai ismeretekként szerepel majd papíron. -
hencike7745 #19888 remelem jo evnek nezunk elebe, termesben gazdag ev legyen,csak aztan tudjuk eladni, es johet az erosebb gep.ja persze még földek is. -
Scamp #19887 Uhh basszus én is ígértem képeket darálóról...mostmár setét van, majd holnap. -
gibic #19886 Gazdakör - 2009.01.02 -
gibic #19885 UMM - 2009.01.04:D -
#19884 meg itt a masik 2in1 morzsol is meg daral: -
pista89 #19883 jódaráló -.- -
#19882 Kul.itt vannak kepek nemtom mert sikerult homalyosra de mindegy,ahogy toltom fel ugy rakom:
-
#19881 eh,nem tanultunk anyira a kurva silozasrol mert vagytok oda?En az Allattenyesztes orat utalom mert nincs rendesen eloadva pl. jobban szeretem a novenyvedelmet,termesztest meg a gazdasagtant meg meg volt Gepeszet mert azt nem lehet megunni.De allattenyesztesen meg mar a fejem tetejen jon ki mert felig ertheto az anyag osszevissza diktalja le az anyagot nem birom megtanulni es akkor mi ertelme van az oranak?Meg lehet tanultuk de ugy hogy hozzott vmi kerdeseket adott egy szoveget hogy keressuk ki a valaszokat ennyi.Ez miatt nem ertek annyira hozza csak a lenyeget probalom megtanulni. -
#19880 Tehén szerelő. -
gibic #19879 Én környezetgazdálkodási agrármérnöknek tanulok, van pl mikrobiológiám, miért ez is hozzátartozik, enzimek, baktériumok....stb. Aki mg-t tanul annak elég szerteágazó ismeretei lesznek. Szóval már végképp nem tudom te milyen suliba is jársz? Mindenből egy kicsit tanultok? -
#19878 mert faszságot beszélsz -
pista89 #19877 hbd amúgy -
pista89 #19876 alap :D -
#19875 Meg nem silozasrol tanulok az iskolaban aztat allatorvosok,allattenyesztok tanuljak amit mink tanulunk az kis reszlet belole...Ennyi. -
#19874 hat vannak akik elvannak az idovel,most mi a problema mindig nalam kezdunk kiakadni? -
pista89 #19873 -
#19872 szerinted mikor silóznak te nagyon agybeteg?!
mit tanulsz te amúgy,malter keverést?! -
gibic #19871 -
JD4650 #19870 ha még csak 30 lenne... 50 alatt nem jössz ki úgy hogy tudjál aratni -
#19869 Na léptem nagymamihoz fátvágni mert holnap megyünk az újabb adagért.
Majd tolok képeket . -
#19868 Köszike majd megpróbálok vmit okoskodni. -
pista89 #19867 Windows Movie Maker... Az összes videómat azzal csináltam , az XP-n fent van alapból. -
#19866 Nemnagyon nézegetem az ismerőseim:D de majd megkereslek.
Egy felújított 106osért 5milla körül kérnek el. Nagy divat lett a 106osok és a rábák felújítása mostanság. Nem is baj mert nem mindenki tudja megfizetni a 30 millát egy új kombájnért vagy trakiért. És kár lenne ha kivesznének a rábák. Nekem is van videom ahogy fater szánt a rábával meg egy téeszes rába. Már csak fel kéne dobni jutúbéra.
Am tudna vki vmi jó vidoószerkesztő progit ajánlani kezdőknek? -
#19865 Ezt remelem nem mondod komolyan?:DKi olyan hulye hogy akkor silozon mikor megert mar a termes? -
gibic #19864 Lehetne egy ilyen műsor is. Pimp my tractor.XD -
gibic #19863 Jobban megéri zöldként lesilózni a gabonát, és feletetni mint hogy eladja a magot.:O -
#19862 nalunk nem olvad:D
azdie-ez kinek ment? -
Scamp #19861 Itt még meg van a múltkori is, most esik rá az újabb :) -
pista89 #19860 Itt már azis elolvadt ami volt :D de jön egy újabb felhő...:) -
Scamp #19859 10:54
A levegő hőmérséklete -3,-4 fok. Enyhe szellő fujdogál, és esik a hó...nah mennye most ki aki nagyon unja magát...elég volt a reggeli etetés :D -
pista89 #19858 Hallod ez olyan mint a Discoveryn az az ember , megveszi a járgányokat szarállapotban olcsóér , azt eladja felújítva drágáér :D -
#19857 Nahát ezt zabálják ám a tehenek !! -
#19856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkora paraszt vagy, hogy a villanyt is ostorral kapcsolod le!