Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nincs mit írnotok, akkor keressetek nekem olajprést😄 meg magszárítókat minden mennyiségben. szükségem lesz rájuk. Folyamatosan változnaka terveim, de ha minden igaz akkor amaránt maggal,olaj fogok kereskedni. 1. számú célpiac a kozmetikaipar, 2. az élelmiszeripar.
Hajrá, számítok a segítségetekre, én már belefáradtam a keresgélésbe, nektek hátha nagyobb szerencsétek lesz mint nekem. Vegyétek figyelembe, hogy aprómag szárítására alkalmasnak kell lennie, és kell magtisztító is nekem.
ZTM
Én is vok de nincs mit kommentálni😄

Szintén jelen vagyok, de mivel a kollégiumban unom az agyam így nem tok micsinálni...holnap délután lépek haza úgyhogy esetleg pénteken csinálok vmi érdemlegeset.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

gabor 892
unalom van, hnap szántok lesz video aztán agyõ_D

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

caseih9400
én itt vagyok egész nap , de minek írjak ha nem ír senki?😄

khm...khm...

nagyon kezd meghallni a topic, mi van emberek hol jár mindeki? ilyenkorra már nincs túl sok munka, esetleg annak aki még szánt a tavasziak alá...
caseih9400

khm...khm...

Szép homokon hogy viszi azt a nagy ekét,istenem.Jönne hozzánk a fekete földre,elég lenne az elsõ ekét húzni!De az "szántás" legyen!<#ticking>
gabor 892
hát 15centin meg kb 15x felvolt elötte lazitozva johogy...

caseih9400
olyan mint az EB kocsik :C

khm...khm...

caseih9400

khm...khm...

SHADOWEYES7
na ilyen pótot még nem láttam<#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

az sem 30-35 cm hanem csak 15-20cm XD
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

case ih + 2 giga pót

na ezek vajon hány tonnásak, és hogy lehetne ezekkel itthon közlekedni?XD
SHADOWEYES7
elég laza talajt szántott...

SHADOWEYES7

gabor 892

ZTM
kösz magyarul traktorral(errefelé)mehetek nehéz póttal.

caseih9400
Na szóval WTS-s képek <#smile>

khm...khm...

lassú jármû piros rendszám
könnyû pót 750kg

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ZTM
mi számít lassú jármûnek?
mi számít könnyû pótkocsinak?(hány kg)

gabor 892
mivel nem a mienk a potkocsi nem veszünk rá más kereket😄

caseih9400
ki a legjobb sakkozó magyarországon?

dobrev klára

?

mert egyetlen sötét paraszttal is sakkban tartja az országot 😊

Nah én közben lépek aludni.Holnap megyek vissza a suliba :/
Egy kis olvasni való ha vki még nem olvasta volna 😊
JD9400 Totalcar teszt

Jóéjt!

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

elég nevetségesen néz ki az az MBP azzal az virsli gumikkal,nem akartok rátenni inkább normális kamion gumikat és akkor legalább normálisan lehetne terhelni is... 😄
SHADOWEYES7
igen azért gondoltam én is,egyébként ha jó a talajminõség elképzelhetõ,h elhúzza az 5 fejes ekét 😊

Elképzelhetõ, kilóg a gumi a sárvédõ alól.

SHADOWEYES7
jól látom,hogy a felni ki van fordítva az MTZ-n?

Itt egyébként van külön B-re vonatkozó táblázat vhol a közepe fele.

http://www.jogsicentrum.hu/kategoriak.htm

De 😊
B-vel vezethetsz könnyûpóttal 😊

Mintha csak magunkat látnám 😄 Multkor beragadtunk egy pótkocsi trágyával a kertben, a forgatókönyv ugyanez volt 😄

ZTM
Eleve meggondolatlanság ilyen idõben 50-essel húzni ilyen nehéz pótot😄
Még jó hogy van néha segítség😄

ZTM
Ez értelmesebb:le bírom szûrni hogy "B" kategóriával akármilyen traktort a könnyû pótjával vezethetem nem?😄

nandorb
bezzeg Shedo raba-ja elsobbol elhuzta volna

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
* mezõgazdasági vontató és könnyû pótkocsija a "T" kategóriára, vagy a "B", "C", "D" és "TR" kategóriák valamelyikére érvényesített vezetõi engedéllyel;
* mezõgazdasági vontató és két nehéz pótkocsi a "T" kategóriára, vagy a "TR" kategória, illetve a "C1+E" és "C+E" kombinált kategóriák valamelyikére érvényesített vezetõi engedéllyel;
* lassú jármû és pótkocsija a "T" kategóriára, vagy bármely nemzetközi kategóriára, illetve a "TR" kategóriára érvényesített vezetõi engedéllyel vezethetõ.

gabor 892
alap

nandorb
eh felenk C-kategoria mindent vissz traktort,autot,kamiont pot nelkul

ZTM
hááá jó de hát ez a B kategória😄 legalábbis ezt írták oda😄

Pontosítsunk akkor:
Traktort én még nem láttam úgy megnevezve mint gépkocsi 😄
Vagy Lassújármû vagy Mezõgazdasági vontató de semmi képp sem gépkocsi.

A gépkocsi az az Autó 😊

nandorb
Lol,a kabin tetejen ultel?

ZTM
Vissza a jogsikra picit:löki a rizsát a kg-okról és a személyekrõl.
Tehát ha én ezzel belecsüccsenék egy 3600Kg-os trakiba a rendõr megállít és kéri a traki adatait nameg a jogsit és a traktor össztömege több mint 3500Kg akkor nem büntet meg?
bocs a hülyeségért de olyakat kérdezek inkább akik traktorokkal dolgoznak.

"B" kategória
"A 3500 kg-ot meg nem haladó legnagyobb össztömegû gépkocsi, amelyben a vezetõ ülésén kívül legfeljebb 8 ülõhely van, valamint az ilyen gépkocsiból és a 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó pótkocsiból (továbbiakban: könnyû pótkocsi) álló jármûszserelvény, feltéve, hogy a nehéz pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó gépkocsi saját tömegét és az összekapcsolt jármûvek megengedett legnagyobb együttes össztömege sem haladja meg a 3500 kg-ot."

A 240 LE-s New Holland az 9800-10000 Kg.

Az mtz-k (80,82) azok 3300 Kg környékén.

Pontosítsd...nagyon vegyes a dolog 😄

Aszondja szar 5MP XD meg N82 😄
Nekem csak annyi bajom van hogy CSAK 3gp. A képek viszonylag jók (2MP).

ZTM
Mennyi a trakik összsúlya általában kb?

gabor 892

az enyém is tud 3gp-t, nem a minõséggel van baj. Mind1, ha videózni akarok kiviszem a fényképezõt. A képekhez elég az a szar 5mp-el N82

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB