24942
-
Scamp #20015 Há e bódottá,a öröki bódottá névnapot :D
-
#20014 Asszem a gumihevederes MTZ fülkéje belűről. -
#20013 ez nagyon zetora hasonlit a kabinja kivetel a fek pedalok:D -
#20012 No kérem:
-
#20011 nem a varos elzarta a falutol szepen hogy kibasza a falut a varos a lenyeg de en megkerdeznem hogy mibol csinaljak ott a kenyeret...
De mond me baj az ha mink kerunk toletek vmit?
Elmeselek neked egy tortenetet par evvel ezzelott tortent nalunk.:
jan 2. a szuletesnapom akkor lett kiveve delelott a sonka meg a kolbasz a fustolobol.Es hat a fater hulye eszel delutan berakodott vissza ott tartottuk a karokat a paradicsomtol meg forgacsot rakott be zsakban.Este fele olyan 22.00 tajban csonget vki. hat kimas mint a szomszed jott szolni hogy eg a fustolo.A fustolo meg egybe van a kutyahazzal.Meg is nem a magyar szomszed jott szolni hanem a boszniai.Pedig van magyar szomszedunk is.Habar volt hasonlo eset mikor a 2.szomszed szal 2hazzal arrab jott kerni tuzolto palackot mert begyuladt a kocsi.Es halalul mit kaptunk semmit se az eg vilagon erte meg ki se fizzette a hasznalatot.
Azert nem kell vkit megindokolni semmi okbol.Vannak szorgalmas es jo emberek lehet az akar magyar akar szerb,cigany.Hanem a tetteit kell nezni nem azt hogy kikit hogy szaroz mert pl. nekem van boszniai haverom es sokkal becsuletessebb mint par magyar. -
Liszi #20010 de állítólag mi egy nap alatt 6 milliót használunk el -
#20009 Legalább a németek jók és küldenek 2,5 millió m3-t nekünk asszem. -
JD4650 #20008 elvileg ezekben a percekben fogy el
persze jönnek majd a szerbek hogy adjanak gázt a magyarok... -
#20007 köszi :) -
#20006 Shad boldogot -
#20005 De azert szemetek az ukranok nem fogjak fol hogy a gaz az nem ingyen megy?Mink is szennel faval tuzzelunk,meg csutka gyujtosnak.
Reggel meg volt gaz de kitudja meg mindig lehet hogy van ahogy olvastam lent szerbiaban meg holnap reggelig lesz. -
El Ray #20004 ha így folytatódik én nekem is elegem lesz a gázból. Jó minőségű, reális áron lehet már kapni Carborobot kazánokat. Vegyes tüzelésű, de főleg apríték tüzelésű kazánok. van külön ajtó a nagyobb hasáb fa égetéséhez is. Akár apríték/pelett tüzelésére automatára is be lehet állítani, természetesen felárért megrendelhető... -
hencike7745 #20003 fuf en nem is tom most igy megmondani h hany ha erdonk van de tom h nem keves.itt 20 cm ho esett ezert szukseg volt a hoekezesre.nyomtam is tegnap deltol este 8 ig. holnap ha minden igaz megyek a furesztelepre gyalumaradekert. -
#20002 de mond mienek a lenyege ,, TÉK "??? -
Scamp #20001 Az enyém meg az 19999-ik :P Basszus pedig anno elhatároztam hogy én akarok lenni a 20-ezredik, de most kiment e fejemből...nah így jártam :D -
#20000 támogatás volt rá?
#20000 TÉK -
Scamp #19999 Mi használtuk egy időben, vagyis két évvel ezelőtt még működött, de sajnos felénk vmiért nincs akkora fűtő értéke a gáznak.
(összehasonlítás képp, nállunk kb 20 perc mire lefő egy kávé, a Balaton környékén ahová nyaralni járunk ott nem kell neki 10 perc se) Ezért nem használjuk mert nem képes úgy fűteni mint a fa. -
JD4650 #19998 Nálunk azóta mióta kész a ház:D van gázkazán, ha esetleg eladnánk a házat és nem szeretnék a fát az új lakók :D
Hencike7745: nekünk van 9 hektár erdőnk, de már rég volt telepítés, most csak kivágjuk a fát -
hencike7745 #19997 hat nalunk gaz van sajna,most nem tom h mi lex velunk ide mar 70 szazalekal kevesebb gaz erkezik, sok embernek a kornyeken mi hozzuk a gattertol a fat vagy az erdorol es mi fogunk megfagyni. -
#19996 hat nalunk csak az megy fozes,sutes,furdes,melegites habar nalunk van kalyha es kulon megy a gazkalyha kemenye meg a kalyhaetol.Csak hat a szobamba kezd erzecodni a fust. -
Scamp #19995 Nállunk 2 éve nem volt beindítva a gázkazán, többnyire csak főzéshez és fürdéshez használjuk. -
hencike7745 #19994 mar nalunk szlovakiaban kezd erzodni a gazvalsag. itt a faluban aki teheti ater a fara, ugy elmegy a napi 5 pot fa mint a huzat.innen meg ki szokott erdore jarni?? -
JD4650 #19993 Sztem itt most mindenki leszarja mi van szerbiában. -
#19992 itt ir mindent igaz szerbul de van webfordito akit nagyon erdekell leforditja.Irja szepen a dolgokat. -
Scamp #19991 Igazából nagy bajom hogy végtelenségig optimista vagyok, én azért még bízok valamiféle csodákban.A magyar gazdaság eddig is túlélt sok mindent és remélem hogy ez így lesz ezután is, habár igaz hogy ilyen mértékben még nem adták el az országot mint manapság. De sokat nem tudunk tenni csak reméljük a legjobbakat. -
#19990 na tudod mi volt nalunk az orszag nagyon leste hogy a parasztok mien jol halladnak es elosztotta a foldet szal akinek volt 1000ha a vegen lett neki 10ha.
Nem kell iesmin vitatkozni.Mert meg becsuknak minket mert tul sokat tudunk... -
#19989 toletek is kaptunk pofonokat mikkor arrol volt szo hogy a Vajdasagi magyarok kapjonak lehetoseget a 2os allampolgarsagra,az nagyon beutott most meg nembirtam kapni utlevelet mert a szuleim egyike se dolgozik iparban,vagy barhol mert nem voltak lehetosegek es akkor mit mondjak:( rijjak mert a VMSZ(vajdasagi Magyar Szovetseg) tagjai mehetnek mert van hol okoskodni.Tessek nekunk most van rendes orszag elnok aki majd helyre hozza az orszagot remelhetoleg mar lehet eszre venni a valtozasokat csak meg elfogjak azt a haborus bunost es talan mi is valaha EU-hoz tartozunk.Arrol meg mondom nemtehet az egesz EU-se meg az oroszok se hogy Ukraina lopo nem kepes fizzetni inkabb elopja az europatol aki fizzet.
Na hagyjuk a temat mert ennek a temanak nincs se eleje se vege ha meg elkezunk rola beszelgetni akkor meg mi is politikussoka valunk.
Ienek a politikussok a nep megvalasztja mindig azt az orszag elnokot aki legszebben hazzudik.Ez ellen semmit se lehet tenni. -
JD4650 #19988 viszont ha most megveszed a földet, késöbb még jól jöhetsz ki belőle, ezek megfognak adni mindent a földért.
Abból már ellehet majd indítani 1 vállalkozást. -
#19987 üzletben nincs barátság nándikám,majd még kapsz azélettől nagy pofonokat
nem akarom elvenni senki kedvét a gazdálkodástól de az éveink meg vannak számlálva,nincs nekünk akkora tőkénk,hogy életbe maradjunk ha bejönnek a külföldi nagytőkések
még a gatyát is megveszink rólunk,hiszen minden eladó csak ára van igaz? -
#19986 nalatok is kikapcsoltak de nalunk mindig ugy beszeltek velunk az oroszok mint a jo testverrel eladtuk nekik a NIS uzemet olcson es most igy viszonozzak.:( -
#19985 égvilágon semmit
talán azt hiszitek őt megrendítené ha nálunk szétfagynánk,vagy leégne a búzatáblánk aratás előtt?! -
Scamp #19984 Mert erre most mit lehet mondani? :D -
#19983 :D megértö -
#19982 Így jártatok... -
#19981 van nekunk is de mi a gazzal furdunk is,marmint azzal megy a boiler,meghat kenylmessebb,de iet nem vartam el toluk es pont a szerbeknek holnap van a karacsony.Kesz orom nekik:) Azt az Ukrinat meg elkene rendezni ha lop akkor tessek kivegezni az egesz europatol. -
JD4650 #19980 ezért is jobb a fa, nem függünk az oroszoktól :D -
#19979 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ELZARTAK A KURVA OROSZOK a GAZT az ukranok miatt hogy dogolnenek MEG!!!! -
El Ray #19978 Húz a szívem a mezőgazdaság felé, nem tehetek róla. Már röghöz vagyok kötve. Személyes érdekem és egyben célom is Magyar Mezőgazdaság újra felvirágoztatása és a megérdemelt helyére emelése a célom. Ha törik, ha szakad, de elérem a célom. Ambíciózus, maximalista embernek vallom magam. Bebizonyítom mindenkinek, hogy mezőgazdaságból is meg lehet élni...
A jelenlegi gazdasági helyzet és a mezőgazdaságot ért botrányok miatt már azon is elgondolkodtam, hogy agrár miniszternek megyek... -
El Ray #19977 Mindkét szülőmnek van 1 jól működő építész/belsőépítész/lakberendező vállalkozása. Apám emellett még befektető is.
Nekem meg személyem szerint közel áll a szívemhez a mezőgazdaság nagyapámon keresztül.Jelen pillanat 20ha földem van Dabason, amit nagyapám mind az én nevemre íratott, miután visszaigényelte őket. De én most, hogy elkezdem az egyetemet párhuzamosan elkezdek fénysebességgel földet vásárolni a 2011es Földmoratórium miatt.
Amíg az egyetemre járok leegyszerűsítem a vetésszerkezetet gabonafélékre. Majd ha az egyetemet befejezem rohamléptekkel elkezdem fejleszteni a kertészetet. De valószínűleg az egyetem mellett megépítem a gazdaság húzóágazatát biztosító zöldség/gyümölcs feldolgozómat, amit majd a későbbiek folyamán saját alapanyagból fogok ellátni.
-
#19976 Pesti vagy és gazdálkodni akarsz ?