Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez Amobil nem?Nem sokat látni belõle!Nem is tudom miért?!<#vigyor2>
SHADOWEYES7
zöld MTZ<#wow3>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

nandorb
hm... hat sotetben irok mert horor filmet neztem es nem voltam kepes elmenni az ajtoig hogy felcsavarjam a villanyt

meglehet ismeros a cime:666 a gyermek

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
ezt megértem,csak érthetõen kéne írnod/legalább megpróbálni...

nandorb
hat meg faradt is vagyok holnap kell vagni pulykat is,kedden van a szaros allattenyesztesi gyakorlat ahol majd az istalot kell pucolni es pont 7-re kell menni,ami lehetettlen kivetel ha megyek az 5.25-os busszal,eddig ha megyek 6.05-osel akkor 7.10-re vagyok a suliban de meg felgyalogolok a gazdasgra hat 5-10perc akkor meg megkeressem a tanarnot aki ad elo.Kesz vegem van kedden,szerdara verset kell megtanulni vagyis javitom az 1-esem mert nemtanultam meg a verset.Szal szar lesz az egesz vikend is meg a het is... es akkor ne mindig oda birjon figyelni az ember a dolgokra

<#eplus2>

SHADOWEYES7
<#wow3>

nandorb
nem adna hozza magyarnyelvre ekezeteket ami eddig nemvolt,benne azert kene cserelnem csak semmi masert a hazikat meg a puskakat kenyetelen vagyok virtualis pc-n irni

mért az XP átfogalmazta a mondataid?😮😄
:ASDF_:ASDF_:ASDF_:ASDF

nandorb
nemsokara felrakom a masik XP-t amint a mostani bedoglik😊 igaz mar dogledezik.

SHADOWEYES7
nem igaz,hogy nem bírsz értehetõen írni

nandorb
az utra nem vett pillantast meg mutatja az orat??Vajon miert mert a szamitoggepel huzzasa fel ezt,meg a hangot hozza nyomja

a TM szériában át lehet állítani a km órát hogyha más méretû kereket teszel fel akkor is pontosan mérjen....
ha jól emlékszem 140 métert kell lemérni majd véggmenni rajt az adott mérettel és akor beállítja magának... nos ha ennél többet/ kevesebbet mész vele becsapod az órát és mást mér... amúgy meg elég nehéz lenne 80 km/óránál az uton maradni vele...

&#8220;Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz.&#8221;

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

azt nem vágom, meg azt se hogy pontason mit mókultak rajta. De sztem ne próbáld ki a TM-en 😄 és gondolom így az ereje is elmegy.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gabor 892
ezek amugy ha igy felvannak nyomva mennyit idöt birnak ki?

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

oda van írva hogy adagoló és váltó. Chip tunningal nem megy gyorsabban te buta, max akkor ha a fordulat számot is növeled😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

SHADOWEYES7
thx 😊

ZTM
Ahova járok suliba oda holnap visznek 1 zsírúj 952.3-ast(vették).

Csak azért írom hogy ne haljon ki télen se a topic.

HUN Fittikém
vagy a mérõt buherálták meg , vagy chiptunning szvsz. alapjáraton biztos nincs ilyen gyors.

Bazzz!Ezt megbuherálták rendesen!<#wow3>Nem hiszem hogy gyorstraktor lenne!<#hehe>
gabor 892

gabor 892
én várom a havat😄

HUN Fittikém
sztem nem mindenki 😄 :
http://www.youtube.com/watch?v=aCBYL5jZ_K8

SHADOWEYES7
Mindenki várja a jóidõt,meg a tél elmúltát.

Viszont marha nehéz kibogozni hogy mit is akarsz írni.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
Eh de jo gyakorlatom van jo megfazott a kezem meg a kaposztakat raktuk bele a zsakokba,pedig azt hittem,hogy mert esik az eso nem fogunk semmit se csinalni

pickány
a kg onkénti ára az most olyan 400 ft körül van én legalábbis igy tudom

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

...
"kalpagom_IS (!)
megemelem elõtted" ... !!!

(-nálam, ez: A Maximális ELISMERÉSek egyike ).
-kvázi; Gratuláció !

nandorb
en se no de mindegy most mar kezdodnek a nagy hideggek ma gyakorlat van es ha nem esne az eso akkor kint faiskolaban munkalkodnank

nandorb
most neked mi bajod van beszurtam viccet erre te felvagy haborodva es csak ugy megjelentel itt

gabor 892
de csak azt gordok magamnál😄

lippet
Az igen! Újszaka kb. 20 cm friss hó!😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

SHADOWEYES7
Vagy a témához szólsz mérnök úr,vagy byez.

HUN Fittikém
te se vagy ép ész.

Igazad van, Te; mr.*The Shadows*_S-Eyes_7 !
-> "Si_JóFog"-atlanul IS (!),:
*Já_Znáju*. -mondanám: Óh-rosszul (, de; mágyár-)Oroszul.

Már nem azért, de akkor most magyarul is légyszíves 😄

SHADOWEYES7
Siófok környékén is értik ezt? 😊

HUN Fittikém
sztem is

#18744-ben alkotott *MARHA-Nagy_(-on sikeres)*_dumádÉr',
... Kopaszodó-fejemrõl vett kalpagom_IS (!) megemelem elõtted, Te; Nvidia-> Nandorb !- alias: Borbás Nándor.

nandorb
a multkor volt egy kurva nagy kod a haver meselte hogy kocsival alig mentek 40-el meg keru fordul megaltak mert nem lehetett latni este 10kor ereszkedett le es csak masnap 9-10szalt el.

Nálunk csak addig esett amíg odaértem a buliba. A busz ment 5-el, pedig semmi sem volt az úton, aztán meg az egészet az arcomba fújta a szél, hiába fordultam be, megfordúlt a szél is 😄

nandorb
lol,hat fenykepezo nem volt?

gabor 892

tessék b+ 😄

joebacsi
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha valaki élelmiszeripari termelõ/feldolgozó vállalatnál dolgozik, és van rálátása az egész cég helyzetére, akkor megkérném, hogy töltse ki ezt a kérdõívet.
Ha esetleg ismertek ilyen személyt, akkor kérem, hogy küldjétek el neki a címet.
Körülbelül negyed óra alatt kitölthetõ, nagyon hálás lennék érte 😊

köszi elõre is mindenkitõl!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nandorb
kepet