24942
  • Scamp
    Nem nehéz felfogni, bocsi tényleg, csak már késő is van, és az imént cseszték fel az agyam ugyhog valahol most kicsit ki kell engednem :) Értemén hogy miről beszélsz :)
  • nandorb
    Nem erted ugylatom a gazzal melegitjuk a vizzet miebben a vicces ennyit nehez felfogni?

Shedo tegyel mar digitalis orat ez mar idegesit:(
  • SHADOWEYES7
    :DDdd
  • Scamp
    Jóvagy? Inkább te :D aki gázba fürdik az tehetséges :D
  • nandorb
    most te vagy a Jani?:D
  • nandorb
    A hazra egy olyan szisztem megy hogy ami melegiti a radiatorokba a vizzet ugyszinten a boiler helyett megy.1000euros cucc nem olcso,de viszont van meg1 megoldas a melegedesre a kalyha szen is van fa is csutka is ha meg tenyleg krizis ut be akkor meg veszunk olcson kukoricat Vajdasag baszott ra legjobban de a politikussok aztan nagyon.
  • Scamp
    Én vízzel :D:D:D
  • SHADOWEYES7
    gázzal fürödtök?
  • nandorb
    jolvan mink gazzal furdunk nyaron is meg nyaron is eszunk sultet,fozzunk miegyebb:D A paprikat is ott sussuk nemtom szoktatok-e csinalni?
  • SHADOWEYES7
    mert a fenyőfát sem nyáron lopják az emberek hanem karácsony előtt
  • nandorb
    Csak azt nem ertem meg hogy nyaron mert nem kepessek lopni?
  • nandorb
    nem hallotad az egesz meset ugy latom:(

Ukrajna nem fizzette a gazt igy az oroszok elzartak nekik de viszont toluk megy az europai orszagoknak igy hat elzartak az EUropanak es loptak maguknak.Vagyis ingyen eltek.
  • SHADOWEYES7
    de fel lehet jelenteni írj a [email protected] e-mail címre ott bátran felnyomhatod ukrajna elnökét

bár nem ukrjna a hibás már mert az oroszok zárták el a gázt ukrajna felé
  • SHADOWEYES7
    dehogy nincs, de van 3 kandalló is,meg hátul a kiskonyhába sparhelt szal nekem nem GÁZ ha nincs gáz
  • nandorb
    Kezd el fogyni mi?:DNektek meg mindig jo,van rezerva gaz,nalunk meg amenyire van,van.Ukraina elnoket hol lehet feljelenteni?

De biz isten feljelentenem lopasert menyen HAG-ba a juscsenkojuk felelni a tetteiert.Ha draga a gaz akkor futsonek szennel,faval amit talalnak nem kell lopni.

SHAD -nektek egyaltalan nincs bevezetve a gaz?
  • SHADOWEYES7
    ja és nem kelett hidegindító spry sem :P
    sőt ennek torok izzitása van ami ugye nem volt felölntve petróval így izzitás nélkül tekertettem,másodjára beindult olyan 20-30 mp tekerés után
  • SHADOWEYES7
    egyébként ma beröffentettem a 1025-öst de 1 perc mulva csak alapjáraton járt csak,szerintem vagy a szűrőben fagyott meg a víz az ülepítőben,vagy a rendszerben valahol akár a sivatagiszűrő is lehet a ludas
    holnap feltérképezem a baj okát mert jövőhéttől favágás

fotók lesznek 100-el :)
  • SHADOWEYES7
    óó b+

hűtőcsere,vagy javítás?
  • JD4650
    na igen, ezt kéne tenni

Shad a hülye gyökér munkásunk nem tudta leengedni a vizet az mtz-ből, ezért faszán bele fagyott a hűtőbe...:)
  • El Ray
    évi 10%os amortizációs költséggel kalkulálva is reális az ára...
    mellesleg semmiből nem áll elmenni és megnézni, kibróbálni, járni vele néhány kört, és ha még megengedik, a telep környékén vm használt munkagéppel tenni vele még 1-2 menette a vm közeli táblán, hogy biztosra menjen vele az ember
  • El Ray
    2 évvel ezelőtt 7-8 millió+áfa volt
    sztem az reális ha figyelembe veszitek évente eshet az ára ennyit 7,5 millióba kerül áfával 1ütt, az anynira nem rossz áresés
    ha figyelembe vesszük most a 892-920-952-1025 széria jelenleg 6-8 millió között mozog, 2003-2007 ezekből a szériákból most 3-5 millió között mozog, az reális...
  • JD4650
    pont ez a bibi, 300 ü.ó 1 év alatt és máris 5 millával csökken az ára? Valami nem oké ott
  • JD4650
    6 hengeres, 150 ló és MTZ
    nem kell tőle sokat várni
  • El Ray
    az teljesen új! igaz abban egyetértek, hogy az e gép amit újonnan veszel, és csak a te vagy az alkalmazottaid keze alatt futott, csak annak biztos, hogy milye romlott el, garantált az üzemórája, és tuti, hoyg úgy fog még üzemelni 5-10 év múlva, ha jól kezelik...
  • El Ray
    mellesleg azt az mtzt azóta hirdetik 2 éve amióta megvették, már vagy ezer helyen láttam hirdetve, igaz anno még duplakerék is volt hozzá. :D
    Azóta valahova elkallódtak... XD
  • Scamp
    Inkább 12+áfa :)
    Az tényleg jó vétel :)
  • El Ray
    mellesleg án úgy állok a traktorvásárláshoz is mint az autókéhoz. Amint kihozod a szalonból/telepről hirtelen esik a gép ára 10% és csak a teleptől 100m tettél meg...
    Inkább veszek 1 alig használt gépet olcsóbban, ami már be van járatva, és kb 300üó elég ahoz, hogy kinőjje a gyerekbetegségeit :)
  • El Ray
    én most találtam az ikr honlapján 1 1553.2 MTZ-t. 2007es,300üó, 6millió+áfa=7,5millióft na az jó vétel
    Most 1 új 1553.2 kerül újonnan 10-12millióba Ft+áfa
  • Micsu
    én sztem az új mtzk nem sokat érnek, a régiek bírták igazán a gyűrődést, az áruk is megugrott kissé, de attól függetlenül jó vétel lehet, főleg ha alkalmazott jár vele
  • Scamp
    Az MTZ ha nem is strapabíróbb mint a többi, de van annyira ellenálló, sztem semmivel sincs több gond vele mint a többivel. Sőt ha lehet akkor jóval igénytelenebb mint a többi gép. A 130-as olyan 10 milio Ft körül.
  • SHADOWEYES7
    jók az MTZ-k a 130 lovas szerintem olyan 8-10 milla körül van
  • hencike7745
    erdeklodni szeretnek az mtz-k utan hogy telleg anyira strapabiroak e mint amennyire elmondjak??mert gondolkodunk valami 130pacison, es menyibe kerulnek korulbelul???
  • hencike7745
    nah ez gondolom hogy csak prototip,ilyesmit keszitettek zetorbol is,(ZTS)(CRISTAL)iggen kiralyra sikeredett, de azert kivancsi lennek ki vesz meg epp gumihevederes mtz-t.
  • nandorb
    azert ez meg mindig jo.
  • SHADOWEYES7
    még fejlesszük :)
  • nandorb
    Wao uj logo azt hittem vki uj jott a topikba:D
  • gabor 892
    gregorie besson
  • SHADOWEYES7
    köszi :)
  • Scamp
    Neeem ezt úgy hívják nagystílű puritánság, hanyag elegancia :D
    Sztem olyan amilyen egy mtz-nek lenni kell...
  • gabor 892
    igénytelen:D