Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
Köszönöm!
benne van a közepénél kisbetüvel.......
"Olvass FAQ-t, ill. FAQ 2 -õt mielõtt kérdeznél!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Multinak mennie kéne, vagy rossz verziót szedtél le, vagy hiányzik, esetleg túl régi neki valamelyik driver, esetleg directX et frissítsd.
Server #2: 77.74.196.206:28960
Server #3: 77.74.196.211:28960
Server #4: 77.111.224.135:27015
Server #5: 85.214.93.125:28968
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az 1.7es a legutolso javitas a jatekhoz?
nekem nem indul el a cod4em,egyszerûen minden hibaüzenet nélkül amikor elinditom a játékot kidob,bese jön az hogy infinity ward csak kidob!
lécci segitsetek
http://kepfeltolto.hu/i/?208240
elöre is thx ^^
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
régen alig volt hc szeró, mostmár szinte csak az van.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ha vki (pl én😊) csak magyar szerevereken akarja tolni akkor mit ajánlotok inkább?
xfire vagy ase?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
OMG
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
use the original iw3mp.exe
Amúgy a gugli a barátod, beírod a hibaüzenetet és kidob egy csomó megoldást.
még nem de megnézem...
meg csítellenes vaok.
meg nem is tudom ráadásul hogy kell csítelni.
elején egyszer próbáltam minden fegyót behozni, mert kiváncsi voltam "rank 55 pach"
de ezt punkbuster bannolja!!!
Én már régóta úgy nyomom, hogy mindig megyek alapfegyóval, és ha felérekkb 10szint felé akkor megint visszarakom 1-re.
Mert nincs i szükség cuccokra, meg nem mondhatják, hogy csalok. ha megy akkor megy ha nem akkor nem .
nem problémázok akkor ha vesztek.
Csak most hamachin akartunk játszani haverral 1.7-el, és ezt dobta ki
ezután meg már x-en is.