Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja telleg, nem is timeout hanem interrupted nekunk is.

2 gep 1 router 2 eredeti cod 2 kulon account x-fire.
Elkezdunk egyszerre jatszani akkor valakit mindig kidob a Connection Timeout-al.Ha egy ember jatszik akkor semmi gong. Mi van ezzel?

The Norberto
Figy van valakinek olyan hogy játszik mutiba és sürün connection inter... tehát megszaad nate és akor viszajön és máshol vagyok😞😞 A Router miatt van szerintem😊 megooldá van??:S:S
DarkSector
Vagyis 3 bocs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Még cod4 sincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mNzJean
Szerintem se ez lessz a nagy világmegváltó 5.rész . A Cod5 ismét a modern kori hadviselést fogja feldolgozni ezt olvastam valahol. Nekem a 2 világháború bármily kedvenc témám játékokban már lerágott csont.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ez mind igaz<#nyes>de sztem egy próbát megér és jó lesz majd meglátjuk<#duhos2>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

sikeresebb lesz mint a cod4...

Zomil
ugyis nagy szar lesz az egész Cod:WaW 😄
1. nem a iw fejleszti,
2. ujabb idiota perkek
3. mindenki Cod5-nek hivja amikor ez NEM cod5...
Láttátok már valahol a játék cime mellett kiirva, h cod5? nem, csak annyi, h cod:waw
és a megnézitek az iw által fejlesztett cod-ok mellett ott van a számozásuk is ennyit erröl 😄

elég hamar a süllyesztüben fogja végezni

néztem róla videokat és röhely, állva a bar semmit nem rug vissza, mintha csak eg m4-t fognál? röhely...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok !

Olyan gondom lenne, hogy felraktam a gamet, és indításnál kiírja hogy nem megfelelõen lett leállítva a game, indítja e normálisan, vagy 'csökkentett' módban. Ha igenre, ha a 'nem'-re kattintok, semmit nem csinál, visszadob az asztalra, mintha simán az asztalra kattintottam volna akárhova.
ATI kártyám van, és vadiúj a gép.

Tippek ? <#rinya>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

HD JOHNNIE
Ejha! A bõség zavara áll fenn a brit fegyvereknél... 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szerintem a teszthalott perket az atomkemperek fogják használni. És még egy, cod4-ben általában egy idõ után eltûnnek a hullák, és azmég mindig ott fekszik. 😊

Csak kíváncsi vagyok mi történt a honlappal. Pedig szerettem olvasni a cikkeit, érdekességeit.

Evil
Hát nekem akkoris a Monkey tesz be, minden sniper fent fog kempelni a fák tetején...<#idiota><#idiota>

AntiHero
COD4 eladó! 6500ft.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A martyrdomot meg a last standot benn kellett hagyniuk, had rontsa a játék élményt.

NEOreg3
na a crouch sprinter lesz az elsõ új perk, amit tiltanak a picsába😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mNzJean
Egy kis info az uj COD-ról

"Fény derült a Call of Duty új részének többjátékos módjában használatos perkekre illetve a használható fegyverek listáját is leleplezték a készítõk.

Azoknak, akik játszottak az elõzõ résszel, már ismerõsek lehetnek a perkek, de a tudatlanok kedvéért elmagyarázzuk: multiplayerben különleges képességekkel ruházhatjuk fel játékosunkat, maximum három darabbal. Végre kitudódtak a Call of Duty: World at War multijában használatos perkek és a fegyverek listája is - kiderült például, hogy lesz úszás (Frogman) is. Lássuk sorban õket!

Perkek:

Juggernaut
Sleight of Hand
Extreme Conditioning
Martyrdom
Steady Aim
Bandoleer
Iron Lungs
Stopping Power
Deep Impact
Last Stand
Sonic Boom
Monkey - fáramászás képessége
Frogman - gyorsabb úszás
Play Dead - tetszhalott állapot
Crouch Sprinter
Banzai - a közelharci fegyverek nagyobb károsodást okoznak
Amerikai fegyverek és gránátok:

M1A1 Thompson
M1A1 Carbine
M1 Garand
Trench Shotgun
Browning Automatic Rifle (BAR)
M1903 Springfield
M1903 Springfield Scoped
M2 lángszóró
M1911 (Colt 45-ként is ismert)
Bayonet (kés)
M9 Bazooka
Browning M1919A6
M2 gépfegyver
MK2 gránát
füstgránát
Satchel Charges
akna
Orosz fegyverek és gránátok:

TT-33
Mosin Nagant
Mosin Nagant Scoped
PPSH (71 tölténnyel egy tárban)
PPSH (31 tölténnyel egy tárban)
Bayonet
RGD-33
Német fegyverek és gránátok:

P08 Luger
Kar98
Kar98 scoped
MP44
MP40
MG42
MG34
kés
gránát
Japán fegyverek és gránátok:

Nambu 14
Arisaka Type 99
Type 100 Submachine gun
Bayonet
Katana
Kiska gránát
Brit fegyverek és gránátok:

Sten"

Forrás:
www.gamekapocs.hu

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

a callofduty.hu megváltozott és totalcod lett belõle tom elég gagyi de mit tehetünk<#vigyor>

ha nem észleli a játékot az x akkor menj a beállításokba->játék fül->nincs telepítve 2x katt->megkeresed a cod4-et és kézi beállításra állítod utána megadod a játék helyét aztán ok valószínû megtalálja<#nyes>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

csuszi
84.2.39.212:28965 - gunmode original
84.2.39.200:28960 - original nagyon erõs server. sd
193.224.143.17:28960 - kezdõknek való tdm. kreki.

MJ rulz Pink Team The Only One

bldzr
COD4 POWA

AMD 4000+ | 2GB RAM | WINFAST 8500GT | SENHEISER PROGITEC + | RAZER DIAMONDBACK

bldzr
<#gun>azigen ti milyen szerokra jártok?ip-ket adjatok <#taps>

x re külön accal léptek?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hát 2db COD4-et.Azert ebbe a topicba irok.

Igen!

2 gép + router?

elitehun
milyen játékokat?
Hallo!
Vettem 2db jatekot, es itthonrol szeretnenk jatszani,de az x-fire nem enged kettonket belepni.Mi a megoldas erre?
Elore is koszi!

Blinkye
valahogy sikerült feljutnom és már le is szedtem az xfire-t. Köszi azért a segitséget. most mûködik királyul. Thx

3Ds MAX :)

Szerintem az a baj, h tört a játékod, és eredeti szerverre próbálsz csatlakozni. A punkbuster meg érzékeli, h a tiéd nem eredeti játék. Egyik barátom azt csinálja, h punkbuster nélküli szerverekre megy. Asszem xfire-en be tudod állítani, h punkbuster nélküli szerverre menj.
Danecay
Az 50K-s sebességnek elégnek kellene lenni, viszont a sebesség mellett érdemes, sõt kötelezõ ilyen szempontból a PING-ekre (válaszidõkre) is odafigyelni. Viszont ha biztosra akar menni a haverod, talán az lenne a legjobb megoldás, hogy kipróbál egy tört játékot tört szerveren, és ha az megfelelõen mûködik akkor megveszi eredetiben, mert hivatalos szervereken ugyan ilyen, vagy jobb minõségben fog tudni játszani (persze most nem a grafikára gondoltam 😊

Hali!
Régen voltam a callofduty.hu-n, mi történt vele? Akármit csinálok http://www.totalcod.hu/ jön be helyette. Ha megszûnt akkor annak mi volt az oka?

Danecay
Nem tudom, hogy csinálod, de serverhez csatlakozni, semmiképen ne játékon belül próbálj, úgy értem, hogy MULTILPAYER -> Join Game. XFIRE-el próbálkozz, ha eddig nem így tettél volna. A mások dolog pedig, hogy frissítsd a PunkBuster-edet, amit a legkönnyebben úgy tehetsz meg, hogy letöltöd a PunkBuster Setup nevû alkalmazást, bemásolod az X:\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb\ mappába, elindítod és nyomsz egy Check for Updates-t, ahhoz, hogy frissítse magát a PB. Ha ezeken a dolgokon már túl vagy akkor passz 😊

Blinkye
Visszaolvastam és erre a hibára cd kulcs módositást irtak.. nem jött be... most a hibakód 0b725979...

Blinkye
Köszi 😉

Blinkye
ezt sikerült megoldanom. most viszont PB problem 50a15a0a.. ez miért van?

tört játékkal csak tört szerveren tudsz játszani...

magyarok nagy része tört

u.i.: tegyük fel a bannerbe ezt is pliiiiiiz

Blinkye
Hali. Multi inditásnál key code in use felirat... WTF? Help please.. Elolvastam a faq-t...

Sziasztok. Egy kis help kéne.Letöltöttem a cod 4 mod tools-t. Volt benne egy custom maps nevû mod amivel lanon szoktunk játszani de nincs benne server.cfg(nagyon alap mod), így nem tudok pl: respawn time-ot módosítani (consolban is próbáltam). Próbáltam server.cfg-ket belemásolni de semmi eredmény. Nincs valami ötlet vagy letölthetõ mod ami tartalmaz server.cfg-t és mûködik? (egyébként custom mapok berakása végett kell szóval ha sima modwarefare-re is tudtok adni szerverbeállítást az is jó. Köszi a segítséget.
kas123
<#integet2>

bldzr
<#email>csend van 😊

bldzr
sziasztok!most csatiztam a fórumhoz 😊

Morfi
Mivel jönnek-mennek a szerverek ezért ingadozhat a szerver szám. Én momentán egy szlovén Achillest ismerek aki nem csal, de ha megnézed a pbban listán ott sok más achilles is van holland meg lengyel egyén. De ki tudja 😊

tomasz18
ahha...mind 1 akkor agoym úgy is kicsit meguntam most megint a codot 7serverbõl 5ön úgy ment a Wh mint a fene!de nem az hogy feltûnés mentesen áh dehogy falon át fejes úgy hogy ki se mentem onnan meg a pálya másik végébõl lövöldözi a hülyegyerek a falat..ACHILLES néven fut!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

132? nekem 79et.. bár ujrainditas elott még többet talált emlexem.. nem tudom mi történhetett..

zombis magyar szervert tudnatok nekem irni?
x-fire ujratelepites elott még volt egy olyan aminek a típusa "ZOM" volt de mér eltunt.. tudnatok segiteni?
Morfi
Én nem használok xfire-t, max ha szervert akarok akkor webes felületen keresek ott meg van annyi hogy nincs is annyi magyar játékos.

tomasz18
értem köszi
neked mennyi servert talal az xfire?nekem 132 max..magyar...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Morfi
ASE-t nem fejlesztik, ha nem a teljes van meg akkor nem tudod feltelepíteni. Yahoo már csak a gamespyt vagy mit protezsál...

tomasz18
meg még az h xfirem csak keveés magyar servert talál miért van ez?!

tomasz18
sziasztok nem tudom feltenni a ASE-t mert a telepítés elõtt szerverre akar csaplakozni north america meg europe választás van és mind a 2nél kiírja hogy nem tud csatlakozni,próbáljam késõbb..és nem is engedi telepíteni! mia gondja?😄Elõre is köszi