Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
<#conf>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, ami nem hagy nyugodni: nemrég vettem egy új gépet, hogy végre kipróbálhassam a CoD 4-et, de amikor a tesztelésre került sor, csalódottan tapasztaltam, hogy éppen elcammog a gépemen, akár max grafra állítom, akár kicsit visszábbhúzom. Sajnos játszhatatlan és nem azért vettem a gépet, hogy low grafikán toljam. A gép konfigja a következõ:
MS Windows Vista 64-bit SP1, AMD Athlon 64 x2 2.3GHz Dual Core 4400+ 2GB DDR2, GeForce 9600 GT , Shader model 4.0
Nem a mai csúcs, de teszteken láttam, hogy ennél gyatrább gépeken is játszható FPS-t értek el, nekem meg itt totyorog. Ugyanezt tapasztalom más játékoknál, még akkor is, ha bõven megvannak az ajánlott rendszerkövetelmények. Most tényleg valami nagyon nem stimmel, vagy én várok túl sokat? Már csalódottságomban arra is gondoltam, hogy BIOS-ban felhúzom a gépet 5GHz-re és a házat bevágom a mélyhûtõbe…
Morfi
Konfigurációs fájl, ebben található egy profilnak a beállításai.

hát akkor már csak egy kérdés maradt bennem: mi az a cfg? 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Morfi
Mozog vagy nem mozog ez itt a kérdés...egyszerû számítástechnikai alapfogalom a PING ami ara is jó hogy ne mutassa a célzásnál a visszarúgást, de gondolom ezt mindenki tudja, hogy momentán CoD4-ben 70-80-as pingnél már akadva látja az ember a másikat egy picit, de ha jobban figyel akkor azt is észre veszi hogy nem rúg vissza a fegyver, pláne killcam-ban.

Bezzeg a Doom 1-ben nem volt még cfg 😊 ott simán egy ini fájlban tárolta a játék beállítását 😄

Zomil
inkább játszok promod-os szerveren amiben alapból van sniperfix és akkor a levegöre se kell figyelni 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nah te csak ne beszélj csiterek királya... mocsok csalo voltál vagy és maradsz, helyedben kerülném magát a csalás téma beleugatásába...
Igenis van olyan CFG ami olyan hogyha zoom-olsz a sniperel automatikusan veszi a levegõt. de ez által senkisem lesz prob...

Zomil
igenis van cfg cod4-ben is, és se cod2-ben se 4-ben nem arra való, h pro legyen valami hanem, h elönyjhöz jusson.
Szerencsére jó streammel és eredeti szerverekkel jól lehet szürni az ilyet, csak ugye sajnos, amelyik cfg-t nem ismerik azt nem tudja a stream se fugyelni

jó példe erre az elsö codqcup-on kiderült, h az egyik nagy nevü klán olyan cfg-t használt ami kijelezte milyen koordinátárol dobják a gránátot, aztán azzal védekeztek, h nincs megtiltva a szerver nem dobta ki öket....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
változtass cd kulcsot
úgy kell hogy belépsz a játékba
beállításoknál átírod a kulcsot majd mielött kilépnél konzolba connect és egy szerver ip valakit nyirj ki vagy halj meg mindegy csak változon a stattod. utána már kiléphetsz
tomasz18
sziasztok!újratettema gémet betettema profilom és minden szerver global punkbuster gouid ban 50a15a0 ad mi lehet a gond?

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

uristen ez nem csit.

"az egyik gyerek sniper töltése közben nézett bele a távcsõbe, és még akkor sem mozgott neki a fegyver ha éppen nem vett levegõt. ezeket hogyan lehet megcsinálni?"

ez csak annyi hogy szar a kilcam. ennyi. nem mindent pontosan ugyanugy mutat a killcam mint ahogy valóban történt....

ja és cfg-t módositani hmmm. cod2 be lehet hogy volt / van cfg módositás de cod4 be olyan módositást hogy egy low emberbõl pro váljon olyan nincs.

...

DarkSector
Ne cheat-ezzetek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

cfg

szevasztok
régen codoztam már multiban, és mikor tegnap felmentem egy szerverre két fura dolgot vettem észre: az egyik gyerek sniper töltése közben nézett bele a távcsõbe, és még akkor sem mozgott neki a fegyver ha éppen nem vett levegõt. ezeket hogyan lehet megcsinálni?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Dave00
Én ugyan nem beszélgetek magammal:] annyira hülye azért nem vagyok:]

hát én más vagyok mint õ 😊

Te magaddal beszélgetsz? Ha nem, akkor ahogy 92 írta, a játék beállításaiban/control centerben vedd ki a vsync-et.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sordoran
ha rámész a szerverre magától letölti a hozzá szükséges dolgokat (legalábbis nálam így volt)

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

kapcsold ki a sync frame-t

Dave00
Hi all!azt szeretném megkérdezni hogy miért akad ki 60nál az fps-em?hiába teszem feljebb akkor is annyinál kiakad!azthiszem az ati catalyst centerben kell állítani csak nem tudom hogy mit!aki tud segíteni az légyszíves írjon!elõre is köszi bb

Evil
Ha megvennéd nemlenne ennyi gond vele, de amúgy a crack lesz a ludas, szerezz be másikat. Esetleg driverek frissítése.

hello! segítsetek léci, nemrég telepítettem a játékot, és a multi indításánál: "iw3sp mûködése leállt". és nem tudom elindítani, szerverkersõ progival is ezt írja ki, segítsetek léci, amúgy torrentként töltöttem és nem nagyon értek az ilyesmi telepítésekhez
bujty
kösz már nem kell ,de az érdekelne hogy honnan lehetne letölteni a mod-ot

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
valaki megadná annak a szervernek az IP-jét ahol zombi módban játszanak (1.7)elõre is jössz

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

JAG1
Já bitte... <#worship>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

én
neked kell a cod logó PSDje?
JAG1
Milyen fanatikok vagytok ti, hogy még egy logótok sincs értelmes formátumban?

A bannert ki csinálta?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tomasz18
Nem tudna valaki megdobni egy maxi profillal meg egy hozzá való cdkulcsal? az összes barátom letette a CoD-t plz help!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
az lesz...köcce

Morfi
Az csalásnak számít és a pb kivág ha megteszed. Kérj egy profilt a barátodtól pl.

Morfi
Eredeti játékra értettem én. De úgy van, bár még úgy is adódhatnak problémák, de az már hardver hiba lesz akkor.

tomasz18
Sziasztok elúszott a profilom 3xra...hogy lehet megcsinálni hogy ne keljen 4x megismételnem?segítséget elõre is köszi!

profil könyvtár+a cd kulcs amivel telepitetted.

ugyanis majd azzal a kulcsal kell visszatlepiteni amivel azt a profilt csináltad

Morfi
Elmented a profil könyvtáradat vagy akár be is tömörítheted.

Sordoran
ááá képzeljétek, vírusos lett a gépem, ezért újra kellett raknom a win-t, a COD4 megmaradt a másik meghajtón, de rátelepítettem a játékot újra
felraktam játékot, 1.6-os patch, 1.7-es patch, de aznap nem játszottam vele, hanem másnap kedvet kapok, elindítom a multit, erre kiírja h vmi hibát észlelt a mentésemmel ezért lenullázott, minden pontom elveszett...
hát mondom köcc -.-'
de nem baj, azóta magasabb szinten vagyok mint elõtte XD
de mi lehetett a baj? és hol készíthetek biztonsági másolatot a mentésemrõl h ilyen ne legyen többé?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

"tedd fel a játékot warez verzióval" 😄

warez verziót rakj fel és amikor kéri a key-t add meg neki az eredetit 😄

takaritsd meg a cd-t

tedd be másik cd olvasóba.

ha sehogyse megy:
tedd fel a játékot warez verzióval, eredeti cd keyyel.

valszeg sérült a lemez

Helló! Nagyon nagy baj van !!! :S Valamiért nem tudom az eredeti cd-rõl feltenni cod4-et...elkezdem telepiteni és felénél kidobja az 1305-ös errort az afftermath.ff nevû fájlnál! Rohadtul ideges vagyok mert 11000ft -ért nehogy már elbaszódjon az eredeti cd!!!<#falbav><#boxer> Lécives segítsetek mert rohadtul pipa vagyok😞!!!! Köszi!
Dick Riddick
Régebben voltam fent néhányszor, egyszer csak azt vettem észre hogy tele a szerver. <#nemtudom>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
kibaszott sokszor van rajta 2v2 3v3 stb

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Nem, de egy ideje nem is néztem.
Pihentetem kicsit a játékot, ha megjön hozzá a kedvem majd felrakom. Az a fura hogy a 2-t nem untam meg. Még most sem.

Dick Riddick
A 10v10-es SD nekem túl sok.

csuszi
csak szólj, örömmel visszarázlak😊
amúgy a hc fanok megölhetnek, de a véleményem változatlan: a hc csak ellámít.

JAG1
Valakinek esetleg megvan a cod4 logo psd-ben?

csuszi
men..ez a szigorúan lémhelyzetnél...amikor a span 0 30-nál el kezd anyázni aztán vote-ol.mióta nincs vote azóta meg csak anyázik aztán lelép.

mNzJean
Na azért amikor Proffal mi is fennt vagyunk a serveren neked sincs 30:2-es statod :bruhaha <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

HUNMemphis
Most hogy felkértek legyek -os elkezdtem rendes PAM-os szervereken gyakorólni.Ki kell szoknom a HC-ból és át kell assziminálódjak a Normál játékra.HQ, S&D illetve WAR.Nem semmi különbség van a két játék stílus között.Jó dolog a simában hogy ha rádlõnek még van esélyed túlélni és elmenekülni egy másik útvonlat keresve.
Köszi Csuszi! Megpróbálok ma idõtszakítani rá.

Ricsárd azóta sem javult meg a CoD-dod?<#shakehead>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

csuszi
aláírásom és no problem😊

csuszi
ütközzünk ma egyet, én garantáltan nem csíterezlek le😊 - SURAKI😊
amúgy ngz-re kell járni. dzsén szerint sok a suttyó (ami igaz is), de akkor kell felmenni amikor vagy kl vagy én játszunk a serveren. akkor nem dumálnak semmit vissza. és ott garantáltan senki nem cheaterez le senkit, ahhoz túl jók a kis nyomik😊 elég prok a játékosok, az 1.5-ös ratiom megtartása is nehéz. suarkin van hogy 30/2 vagyok shocoval😊 van különbség😉

Dick Riddick
Hány-de hány szerverrõl kidobtak már! Ha valaki jobb nálad, csalózd le és dobd ki. Vagy anyázd le rendesen. Az megy minden baromnak.
Egy hónapja fel sem telepítettem a codot. Beleuntam. Sok hulladék szerver, ami meg bejött vagy megszûnt azóta vagy HC-s lett. A TDM meg nekem dögunalom. Talán egyszer majd újratelepítem, ha megjön hozzá a kedvem. <#nemtudom>