Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Figyeljétek már hogy mire mutat a macis kép linkje az oldalon. (jobbclick tulajdonságok) <#idiota><#idiota><#idiota>
LINK

csalo ^^ ez tetszik.
megveszem eredetibe, remélem eredeti szervereken nicnsenek ilyen faszkalapok

Hmm.Letoltottem a HLSW-t joinoltam es amint a masik gepen joinolunk x-fireval-Connection Interrupted es levagja a masikat.Nemtom mi lehet,mar arra gondolok a router szar.

Evil
Na látod pont ez a bajom 😊 Rusher rég körbe szaladja a mapot mire te eldobhatnál egy gránátot, és majdnem az egész taktikánk minden mehet a kukába a Nadekel együtt.

ismerem õket és mind 25 feletti... és te amugyis csalo vagy, szóval nem tudom mit rinyálsz

Hassel606
Jézusom! Lefordítanád ezt az idõsebb korosztálynak is? <#fejvakaras><#bee1>

Morfi
Én is tudok jó pár ilyen szervert még sem közlöm fûvel-fával, tudod VAN MÁSIK 😄

azért fujom fel a dolgot mert ha adminoknál van jobb vki a szerveren azt lecsiterezik és kidobják , és ez bosszant. de nagyon.
mind1

Morfi
Minek így felfújnia a dolgot? Van más szerver is a világon, hidd el. Amúgy meg nem biztos hogy minden admin meg tudja nézni a pb shotot.

Sir IvanHoe: ASE ha megvan a teljes, telepített verzió vagy a HLSW amirõl nekem nincs véleményem mert még nem láttam.

Ez az x-fire egy nagy fos,allandoan connection interrupted meg connection timeout.Nincs valami mas?

<<A.S.E>> Hardcore Fejér megye (tilos:GL,LS,MD!!)
84.2.39.234:28966

ki ismeri ezt a szerót?

milyen idõsek az adminok itt? hm?
beléptem szeróra lõttem 1 jópárat és erre elkezdi A.S.E gery vagy ki a tököm h WH WH.
ezek akkora egy lowok. Admin és igy viselkedik. tuti h nincs több 13 évnél.

amugy a pbshotot miért nem lehet ilyenkor megnézni h ne dobjunk már ki olyanokat akik nem is csalnak.... errõl ennyi. kis taknyosok...

kis pisis társaság az na mind1

vki vmi jó TDM HC Tört szerót tudna ajánlani ahol normális emberi lények vannak?
thx

Morfi
Én is megvoltam gyõzõdve mikor elõször hallottam a szót, hogy "na de kérem ez mi volt?" kifejezésbõl származik 😄 Bár vagy 8 éve hallottam elõször és akkor még az angoltudásom sem olyan volt mint most 😄

Ha odavágod egy keménykalapos angol úr mellé, akkor így reagál: "Na de kérem!"
Innen ered a nade. 😛
mNzJean
Hand grenade --- grenade ---lerövíditve : nade

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Törölt felhasználó
gre"nade" <#vigyor3>
Morfi
Nem csak cod-ban, ne legyünk ennyire szûk látókörûek 😊 Na és mibõl ered ez a nade töredék szó? 😊

Érdekes, hogy még nem hallottad. Olyan alap kifejezés cod-ban, mint a map, vagy a kemp.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

az a kis bizbasz amit el lehet dobni, oszt jól megpusztul aki mellette van mikor pukkan...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

newszepiking
khm. bocs.
mi az a "nade"?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Zomil
cod.hu sztem is fos lett, elhiszem h sokat dolgoztak vele, de akkor is pofátlanság szinte lemásolni a cod-online-t

ha jól tudom az obi és az fgc egy lapcsaládot hozott létre ahogy a cod-online-nál is van(ott cs, hl2 lapok vannak)
sztem az oldal egy multigaming klán honlapra hasonlit...

nekem nagyon nem jön be

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
Szerintem gyorsabban fut ,én pont azért szeretem mert ha jó a spawn akkor jó eséllyel beérsz a nadek elött ha russolsz.A Pam-ban esélyed nem volt egy high skill team ellen berussolni mert kaptad az arcodba a nadet, nekem ezért tetszik a promod ,meg egyértelmüen jobban adja , és nincs torkolattûz sem ami rendkívül megkönnyíti a célzást.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

The Norberto
Jo ezt a konzolost kipróbélom😊 a szolgáltatóval semmi gond 330 al töltök le sose szakad meg😊😊 Már ez van régg eddig jó volt😊😊 ahvernak is ijen a router miat de neki most megjavult😊
aky93
Én úgy tudom, hogy nem a futási sebesség nõtt, hanem mivel a belátható tér nagyobb, és alapból nyújtva van a kép, amit egyébként csak console parancsal lehetett elérni, gyorsabbnak tûnik minden. De éppenhogy azt rakták még bele, hogy sprintelõ emberekre pontosabban, könnyebben tudsz lõni. Én régen mikor Q3-aztam ugyanilyen volt az interfacem és úgy volt igazán pörgõs. Szerintem nagyon jó lett. Mellesleg a sniper fix is nagyon el lett találva szerintem, fõleg h anno csak a nagyobb teamek origi tdm serverin találtál ilyet.

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak"-ra.

ha igy se megy akkor:
töltsd le a legujabb drivert a videókaridhoz

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak"-ra.

ha igy se megy akkor:
töltsd le a legujabb drivert a videókaridhoz

Már régóta tervezték ezt az átalakítást

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Egyébként mért szûnt meg a callofduty.hu eddigi honlapja?

Evil
Kész röhej lett az új totalcod.hu...
Eddig elment az a túró kinézete, de most meg elkezdték átmásolgatni a híreket másik oldalakról kezdve a cod-online.hu ról hogy mégis legyen rajta valami. Régen legalább tudtak saját híreket írni és ezért jártam is oda de most.. Másolják a híreket a prohardvertõl kezdve mindenhonnan. Nehéz eldönteni hogy egyáltalán csináltak-e valami sajátot vagy csak a Ctrl+C + Ctrl+V t nyomogatják. És melette esküdni mernék hogy az oldalt is valahonnan csórták, mert különben mit keresnének alul olyan nemmûködõ linkek mint pl: | Videók és filmek | Kép feltöltés és galéria | Karakterfejlesztés | E-mail postafiók (200Mbyte) | Kép feltöltés és galéria | NetCafe bérlet |

(ja most találtam meg aztis, a cod-online.hu és társai motorját használja azis.. (lásd cod-online.hu oldalon fent CSHU és társai)

Na mind1 csak feldühít az egész és valami normális helyre is le kellett írnom a véleményem, mert ha annak a fórumába írom tuti bannolnak is egybõl.

Zomil
nekem tetszik a promod 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Evil
Ja sry, úgy jött le mintha teis azt állítanád hogy konzolos lesz.

Amúgy visszatérve a cod4 hez, kinek mi a véleménye errõl a promod geciségrõl.. Az oké hogy fps nõvelõ meg stb, viszont valami írtó vacaknak találom ezt az extra speed et meg esküdni mernék hogy még makkosabb lett tõle a játék és lassan nemis hasonlít a codra az egész, nemtudom mértkell így elbarmolni és minek növelték a karakter futási sebességet.

bigapó
megy a flééééém....

le lehet állni srácok, gumicsontot rágcsáltok...

örülni fogunk ha megjelenik minden pc-re, mert legalább lesz miért venni új gépet. egyéként meg személy szerint a gta4-et jobban várom😊)

The Matrix has you...

Mikor jött a 3. rész, ezt mondták. De amint látod, énsem ezt mondom már, nemtom miért írod ilyen hangnemben ezt nekem.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Válaszodat köszönöm.

Elolvastam mindkettõt, még mielõtt beírtam volna ide.

Rávilágítanál merre találom ?

Elõre is köszönöm.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

elitehun
elitehun
biztos egy 12 éves valaki
elitehun
ja és az FC2-vel kapcsolatban azt is mondták a fejlesztõk hogy P4 3Ghz+6800GT karin jól játszható és szép
 Evil
És akkor miért lehet megrendelni már a hivatalos oldalon is pc re is a Call of Duty: World at Wart ?!!!
Ez az idiótaságot nemtudom ki találta ki hogy a páratlanok konzolra jönnek csak ki.. Mivel a játék fejlesztõi döntik el hogy mire adják ki és nem a játékosok.

elitehun
tuti hogy lesz PC-n mind kettõ ha nem akkor fizetek neked 1 millát<#nyes>
elitehun
én azt tudom hogy hívhatjuk 5-nek 😊 és azt is hogy az FC 2 és a CoD 5 is lesz pc-n (szerencsére)
bigapó
majd meglátjuk....

The Matrix has you...

Evil
Far Cry 2 is lesz pcn és a cod5 is.

Azért hívhatjuk nyugodtan 5. nek a World At Wart mert ez az 5. Call of Duty ami kijött.
Attól hogy nincs beleírva a nevébe attól még ez lesz az 5. Call of Duty..

Ez a minden páratlan csak konzolos, ilyen volt az elsõ és egyben utolsó rész a 3. Szóval ott meg is bukott a dolog.

elitehun
a cod 5 se lesz csak konzolos!!
pontosabban cod:waw mert már mondták hogy nem fognak használni számokat hanem második neveket
bigapó
ja, nem írtam utánna, hogy a cod5. lemaradt, ezer bocs meg egy anyamedve.

The Matrix has you...

Evil
Nemhinném hogy a router lenne a ludas bár lehet, szerintem inkább a net szolgáltatód lesz a felelõs érte. Kapcsold be a lagometert írd be consolba /cg_drawlagometer 1
Esetleg próbáld meg kikötött routerel ha úgyis jelentkezik akkor nemsokat tehetsz max lecseréled a szolgáltatót.

Driver probléma lesz, szerintem rakd újra a catalystot.

consolba: /cg_fov 60

elitehun
mi lesz csak konzolos??????
bigapó
ebbõl engem az M2 lángszóró, hoz tûzbe...izé, szóval érdekel 😄D

kíváncsi leszek, hogy mennyire tudják reálissá tenni. asszem Far Cry 2 technikai demóban van egy ütõs lángszórós videjó, na az odabasz. kár, hogy csak konzolos lesz. mikor várható a 6.rész? 😄

The Matrix has you...

Valamitol elallitodod a fegyver nezet es tul messzire teszi a kezet es a fegyvert.Hogy lehet visszaallitani?

olvass FAQ-t
benne van

console-ból csatlakozz mind2 gépen a szerverhez. ne xfire-ból.