Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
The Matrix has you...
vagyis nem szaggat de nem fut olyan szép egyenletesen, mint ahogy futott.
AMD Athlon X2 6000, 8600GT OC, "gb-ra (800mhz).
ha 800*600 ba rakom akkor is fura szar szaggatós az egész.
minden driver minden fel van téve.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ahová bepötyögöd kicsiny életed, felette van írva vagyon a válasz😊
talan23 is vak. de mivel tetszik a neve (jordan az isten) segítek. ahová bepötyögöd... na majdnem ott, kicsivel fentebb a segítség😊
úgy látszik mindenki vak.
CSAK ÉN NEM😄
MJ rulz Pink Team The Only One
iw3mp.exe hibát észlelt ezért leállt! miért van ez????
2 cserélj cd kulcsot
The Matrix has you...
filefronton sajnos nincs fennt... az egy jó patch-mod letöltõ oldal.
jobban jártok ha a szerverrõl töltitek a dolgot, mert nekem csak 10-20 kb-al szedte gamespotról, serverrõl meg jön 200-al😊
The Matrix has you...
amúgy nemcsak grafikai fejlesztést igérnek, hanem új zenéket is...
azt írja, hogy azért érdemes letölteni és telepíteni, mert így nem kell megvárni a server-t míg letölti.
biztos jártál már olyan serveren ahol ha elõször voltál ott akkor azokat a mappokat amik neked nem voltak meg elkezdte letölteni, na ez ilyesmi.
érdekesnek tûnik, de jó kérdés, hogy mennyi változik a normalhoz képest(grafikailag).
ami még fontos, hogy a régi rankjaid megmaradnak. jártam már hasonló szerón, ilyenkor máshogy néz ki a menü és kiírja, hogy éppen milyen modban vagy. szerintem Én holnap kipróbálom, a szerverük címe ott van a linken, kicsit lentebb.
The Matrix has you...
beírtam aláírásomba.
The Matrix has you...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
amugy ez bekerülhetne a faq-ba 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
iw3mp exe hibát észlelt ezért leállt!
Új nick :D Jéé de laza :D
Én is beivódnék az SG-s közöségbe néha néha <#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
lehetne még1 kérdésem?
Letöltöttem skineket, bemásoltam main-sba, singlében müxik, vlki tudja hogyan tudnám multiba is alkalmazni õket??? mert multiba is jó lenne ha látszódna!
5N193R
Gyere ide, 84.2.39.238:28971, custom mapos TDM, normál sebzéssel. Innen nem talán kickelnek.