Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balintrial
nekem sp3-mal tökéletesen fut...
S4sa
nem sp3 t tetted fel most véletlen? 😊 nekem ilyen problémám volt. sp3 at feltettem, ment 10 fps el, visszatettem az sp2 t ment 70 fps el

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

legfrisebb nvidia drivert raktad fel?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bigapó
mindegyikhez kell ip. a topik nagy képe alatt ki van írva, hogy >SERVERS<, itt tudsz keresni servereket, de ezeknek is max az ip-jét bemásolod az xfire-be és úgy tudsz csatizni. ha meg nem kell kifejezetten magyar szeró, akkor használd a belsõ keresõt...

The Matrix has you...

2gb ram*

megint lenne egy olyan problémám hogy windows ujrarakás után egyszerüen szaggat a játék.
vagyis nem szaggat de nem fut olyan szép egyenletesen, mint ahogy futott.

AMD Athlon X2 6000, 8600GT OC, "gb-ra (800mhz).

ha 800*600 ba rakom akkor is fura szar szaggatós az egész.

minden driver minden fel van téve.

xfire

hi,milyen serverkeresöt használtok amivel nemkell ip-t irogatni?

Hassel606
És én nem csak a warezre akartam reagálni, hanem ott tényleg ezt a problémát tárgyalták! <#vigyor3>

S4sa
infó:

XFIRE: omg987
MSN: [email protected]

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

S4sa
nemkell valakinek olcsón original cb n nemregelt CoD4 cd key? nagyon sürgõsen eladó!!!! ár: 3000Ft!!! 100% tiszta! azért adom el mert 1. a cod4 10 FPS el megy, 2. meek wowozni!

Zomil
nem vakok csak szarul van beirva a bannerba a hiba üzi, a pontos a99c62a4 helyett, csak adoa kéne irni zárojelben, h (random karakterek), és akkor talán máris egyszerübben felfognák az ide irkálni kiváno emberkék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
zergling barátunk kicsit hirtelen😊 nem vagy csaló csak vak...
ahová bepötyögöd kicsiny életed, felette van írva vagyon a válasz😊
talan23 is vak. de mivel tetszik a neve (jordan az isten) segítek. ahová bepötyögöd... na majdnem ott, kicsivel fentebb a segítség😊
úgy látszik mindenki vak.
CSAK ÉN NEM😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Hassel606
ez mit jelent??
Hassel606
Ha átnézel a warez topicba, megkapod a választ.

Valaki játszik Vistával eredeti game nélkül???Segítsetek PLEASE!!!
iw3mp.exe hibát észlelt ezért leállt! miért van ez????
annyi a gond h most kezdtem el jáccani így nehéz csalni sztem

1 warez topik
2 cserélj cd kulcsot

zomgzerg
csaló kis geci vagy, azért

Szerintetek mért írja ki ezt? : http://opela.cwi.hu/hiba.jpg Thx

bigapó
azt viszont nemtom, hogy így is lejön-e minden, mert elvileg eddig csak mappokat és különbözõ pár kbyte-os cuccok jöttek le, ami közel sincs 1 giga. szóval mégiscsak le kell azt tölteni😞(

The Matrix has you...

Prince23
Ja, sajnos nekem is, kb 16 órámba telne míg lejönne...
filefronton sajnos nincs fennt... az egy jó patch-mod letöltõ oldal.

bigapó
igen, meg új mappokat és satöbbi, mindenki el tudja olvasni mit tartalmaz a mod.

jobban jártok ha a szerverrõl töltitek a dolgot, mert nekem csak 10-20 kb-al szedte gamespotról, serverrõl meg jön 200-al😊

The Matrix has you...

Prince23
Ha sikeres lesz, és forgalmas hely, akor szóljatok. én is felteszem...
amúgy nemcsak grafikai fejlesztést igérnek, hanem új zenéket is...

bigapó
ez egy mod, tehát ha belépsz egy ilyen szerverre, csak akkor fog mûködni.
azt írja, hogy azért érdemes letölteni és telepíteni, mert így nem kell megvárni a server-t míg letölti.
biztos jártál már olyan serveren ahol ha elõször voltál ott akkor azokat a mappokat amik neked nem voltak meg elkezdte letölteni, na ez ilyesmi.
érdekesnek tûnik, de jó kérdés, hogy mennyi változik a normalhoz képest(grafikailag).

ami még fontos, hogy a régi rankjaid megmaradnak. jártam már hasonló szerón, ilyenkor máshogy néz ki a menü és kiírja, hogy éppen milyen modban vagy. szerintem Én holnap kipróbálom, a szerverük címe ott van a linken, kicsit lentebb.

The Matrix has you...

Prince23
Mit tudtok errõl?

bigapó
írhatsz bármit ami neked tetszik, de legjobb lenne, ha felvennél xfire-re és akkor látom mikor hol vagy, könnyebb talizni😊

beírtam aláírásomba.

The Matrix has you...

Hassel606
Ok! <#eljen>

HUNMemphis
Köszöntem szépen majd tallunk valamelyik szerón! 😄

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Zomil
akkor meg a vistával kell büvészkedni, ugyanis ha jól tudom, vmi állitani kell a hangon azt hiszem, de ezt majd egy vistás elmondja

amugy ez bekerülhetne a faq-ba 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De xp-vel ment!
Zomil
pont azért

nem eredeti game
Vista-val miért nem tudok csatlakozni eggyetlen szerohoz sem!!! 1.7pach
iw3mp exe hibát észlelt ezért leállt!
Zomil
elmész a boltba és megveszed

Hesston
császtok lenne egy kérdésem fel rakom az 1.6 os pach et és utána az 1.7 eset minden király csatlakkozok 1 szeróra és be lépeés elöt ki vág a Punk Buster ezzel:Global Punkbuster 50a15a0a valaki segitsen köszike!!!!!!!!!!!!!

Új nick :D Jéé de laza :D

Prince23
Grafikát javító csomag

De ez mi a búbánat? 😮
ha felteszem nem zavarná be a multit?

Hassel606
Hassel606 😊

Csirke4
Milyen szerókat írjak neked? 😄
HUNMemphis
Igen? Akkor légyszí add meg nekem is! <#nyes>
Én is beivódnék az SG-s közöségbe néha néha <#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Evil
Saját servere felrakhatod egy mod keretében, de más szervereken sose fog látszódni.

Burna
szevasztok! thx az infót de ma reggel már meg is csináltam!😄
lehetne még1 kérdésem?
Letöltöttem skineket, bemásoltam main-sba, singlében müxik, vlki tudja hogyan tudnám multiba is alkalmazni õket??? mert multiba is jó lenne ha látszódna!

5N193R

sziasztok 1 szervert szeretnék reklámozni, igazából a gl kivételével minden engedve, 84.2.39.215:28965 kérlek gyertek egyre többen pro gamerek is jöhetnek. Köszi elõre is.
talán nem, felcseréltem a szavakat

Hali!
Gyere ide, 84.2.39.238:28971, custom mapos TDM, normál sebzéssel. Innen nem talán kickelnek.

Kulee
ok, köszönöm, bocsi a hülye kérdés miatt<#whatever>

Hassel606
okkkéééé! 😊)

bigapó
ja, megvagy, de majd csak holnap lesz war 😊)

The Matrix has you...

Hassel606
Na, asszem beüzemeltem ezt az izét(xfire)<#fejvakaras>