Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
lásd FAQ2. itten a nagy szép kép alatt van, kicsit nagyobb piros betûkkel, mint a többi, nem nagyon lehet észrevenni, direkt van eldugva 😊)

még annyi, hogy vannak meghatározott szerepkörök, illetve van 5 olyan amit Te magad állíthatsz össze (custom). Ide azt választasz amit akarsz (fegyvert, perket). Amikor játszol az éppen aktuális karaktered beállításai fognak érvényesülni. értem ezalatt, hogy ha te gyorstüzelést használsz (double tap), akkor a pályán felvett fegyverekre is igaz lesz ez. ez lehet egyértelmû, de inkább leírtam neked.

The Matrix has you...

Kulee
ohh jeah
találtam egy perkes videót:http://www.youtube.com/watch?v=PO9UMSE2DjU
lés megtaláltam amit kerestem, a gyórs újratöltést, és az mindegyik fegyverre kihatással van??
na erre a válaszotokat nagyon megköszönöm😄D

Zomil
/idkfa

v

/iddqd

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Burna
sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy: nincs kedvem annyit gamelni, hogy annyi fejest össze hozzak, hogy az összes arany fegyó meglegyen, nem tudjátok honnan tudom letölteni õket???

5N193R

Kulee
hy all!
van valami olyasmi perk vagy mi hogy a fegyvert gyorsabban lehet megtölteni/újratölteni, és meg tudjátok mondani hogy mi angolul, vagy mi a jele?
elõre hálás vagyok, akár milyen segítségért 😉

HD JOHNNIE
Oks

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sordoran
oké, megoldottam

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

bigapó
nem valószínû, addigra asszony is itthon lesz, akkor meg záróra van😊)

a héten ráérek, úgyhogy majdcsak összefutunk😊

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Nekem is vannak most ügyeim, úgyhogy olyan fél3-3 fele már leszek sztem. Megkereslek majd xfire-n és te adod a szerót 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sordoran
vki nem próbálta még h tudna segíteni? sajna koliban proxy tiltja, és ezért LAN-ban szeretnénk nyomni, de nem akar összejönni

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Zomil
oké majd beirok párat, csak most munkában vagyok 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bigapó
igen, megvagy😊)

most kicsit elmegyek, dolgaimat intézem, de koradélután mehetne egy war. Én mindenesetre játszok, akit felvettem látja hol vagyok, csáó.

csuszi nálam be van jelölve, onnan ki tudod jelölni. Van olyan, hogy barát barátja, ha nem magyar akkor Friends of friend vagy ilyesmi. ott jobb gomb a nevén az illetõnek és Hozzáadás barátként, akkor felveszi.

The Matrix has you...

bigapó
megoszthatnád Velünk is az IP-ket. Felvettelek barátnak, úgyhogy Én már látni fogom hol jársz, de azért ha vannak jó szerók azokat írjátok be.

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Szia!

Visszaigazoltalak 😊

Zomil: felvettelek, legalábbis asszem 😊 Sosem használtam még az Xfire-t ilyen célra.

Csuszi vazze 😊 Vegyél fel xfire-n: ravensi és gyere egy HC HQ-ni az FGJM-re, ha csak a fun kedvéért is. Jó szerver persze azért vannak sírósok, de ha nem olvasod a chatet akkor megúszod az elmebajt 😊

Zomil
mi most Speedy-vel ráálltunk magyar promod-os szerverek keresésére és van egy pár egész jó 😊

bigapó: xfire cimem: Zomil

😊

csuszi
😊😊 kis parasztok😊 majd széjjel kenem a szátok😉
bár mióta az ngz behalt keveset tolom.😞 csak warozok. máshonnan feszt kibasznak vagy banolnak😊

MJ rulz Pink Team The Only One

bigapó
Hali!

Csuripi-t visszaigazoltam Xfire-ön, ezenfelül 3 emberkének, akinek tudtam a nevét Én küldtem jelölést barátként.

Jó lenne, ha mások is csatiznának, BIZ, Hassel, a JCSR csapat, rátok számítok😊 és persze mindenki aki szeretne SG-sekkel összefutni gyakrabban.

The Matrix has you...

soo277
ITT olvasgass és tudni fogod!!<#wow1><#wow1><#violent>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

figyeljetek én most kezdem majd el a cod4 multit és a kérdésem mi az a perk?
és hogyan lehet használni?
Sordoran
Valaki tudna egy kis leírást adni, hogy lehet LAN-ozni COD4-el? Indítottam új szervert, LAN-ban elvileg, de bejött egy konzol és ott nem tudtam mit csináljak. Szóval, egy kis help?

Új IP-n megtalálhatjátok a TudatLAN szervert:
(TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Jó szórakozást!
TudatLAN Kupa: www.tudatlan.eu

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

HUNMemphis
Csak nem AT16-ra gondolsz? <#hehe>

Kulee:Én HC-n csak Desertel lövöldözök nekem az a fun.
Viszont a Desert mellett ott van az M4 Carbiner + Silnecer + Red Tiger.
Perkek:Bandolier + UAV Jammer + Deep Impact 1 Granyó és 1 Smoke.

<#hehe> SH szerót ismeritek biztos.A lényeg hogy jóideje oda járok (Miután behalt a HSF).HC-n Desert fun nálam a nyerõ.Szóval a minap már kezdtek bennem kételkedni az Adminok.<#hehe>

Megtíltották hogy Desertet használjak de ezt a kérést nem teljesítehetem.
Wanted címü film hatással volt rám. Jól ment Bloc-on (Alkalmi sniperesek mapja) 50/15 csak D.E.-val...
Van a nagy tömeg akik csak mennek lõnek és várják hogy betaláljon és van egy kis réteg akik gondolkoznak cseleznek taktikáznak...
Poénos csel...Lehet felírni és alkalmazni.Blockon van a HQ a lépcsõ alatt.Bemész és leülsz a bejárathoz a lépcsõvel szembe.Füstöt odadobsz a HQ-ra.Vársz közbe teszed/szeded.Jönnek a granyók és leszeded a lépcsõröl a fazonokat...<#mf1>

Kurva egyszerû taktika de átvágod az összes embert.Füstbe dobják a granyót, Te meg aratsz és a HQ is megvan.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

S4sa
sziasztok!
Ha nemlehet elõre elnézést ^^.

ELadó CoD4 original cd key. cb n nincs regelve.
nagyon olcsón adom.. MSN címem: [email protected]
Xfire: omg987

sürgõsen adom el!!!

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Hello nem lehet valahogy a pb-t manuálisan frisitebi vagy ha lehet akor a pb fáljok letöltéséröl
tudna nekem valaki egy linket adni mert a pb frissitö program hibát ir ki

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

és azt hogyan kell?
Dave00
õõõ igen innen így névrõl ismerem😊) játszani még nem játszottam vele😊

bigapó
legalább olyan jó vagy mint csuszi😊) nemtom tudod-e, hogy kicsoda Õ, de itt mint wh-huszár ismerik, pedig Õ azt mondja nem használ olyat 😄DD
majd jön és megvédi magát😊

The Matrix has you...

Dave00
Hali!!
én voltam😊 elég jót játszottunk😊 az én x-fire nevem megtaláljátok az aláírásomban:]

bigapó
reméltem, hogy lesz egy-két fül akinek tetszik a dolog.

sajna ma nem vagyok otthon, úgyhogy csak holnap tudom visszaigazolni, ha esetleg nem jön össze, akkor majd bejelöllek én, most már úgyis tudom a neved😊)

a letöltéses dologgal kapcsolatban nemtok segíteni, nekem normálisan letölti és azonnal telepíti is magát, nemrégiben is volt ilyen, gond nélkül lezajlott. esetleg nézd át letöltés beállításait, mert lehet, hogy nincs automata telepítés beállítva (nemtom biztosra, csak tipp)

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
na ez egy jó ötlet! du-n felveszlek, habár sosedenem csináltam még ilyet az xfire-val. 😊 ravensi nevem egyébként.
És ha már xfire: meg tudja nekem mondani vki, hogy hogyan tudom kikapcsolni az automatikus letöltést? Ugyanis amikor kijön vmi újítás akkor jelzi, leszedi majd mikor telepítené akkor kiírja, h az xfire már fut a háttérben és nem tudja telepíteni a frissítést, emiatt pedig be sem tudok jelentkezni. Természetesen próbáltam kikapcsolni meg minden de semmi eredménye nem volt. Vkinek hasonló gondja vele?

bigapó
hali!

Ki játszott tegnap vagy tegnapelõtt BadBoy-ként az egyik tdm-es szerón?

asszem az azc-n futottunk össze😊

mindegy, jó lenne ha pár emberkét felvehetnék x-fire-re, inkább veletek játszom, mint a sok suttyó wh-sal😊

x-fire nevem: peterson79

remélem legalábbis, hogy ez😊

The Matrix has you...

mikor mi akad a kezembe <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Igen.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

x-fire-ben lehet olyat csinálni mint az ase-ban hogy külön játéktípusokat mint tdm sd stb... külön jelezze?
M4 + Red Dot + Blue tiger. Mellé Dead Silence+Stopping Power+Claymore+Flash.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Kulee
szevasztok
ti milyen csuzlival szoktatok neten játszani??😛
én mp5, és ráakasztok egy red dot-ot, már ptóbáltam mást is, de ez eddig a kedvenc😄

Sziasztok!

Most kezdtem hozzá...az lenne a kérdésem, hogy hány küldetésbõl áll a single?

Elõre is köszi!
mNzJean
nekem zalman 5.1 van , van hozzá mikrofon is, sztm játékra nagyon jó, mi e-bay ról rendeltük amcsiból 2db-ot így jött ki darabja 7000 re-kb.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
viszont ezek közül egyik sem 5.1 😛

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szeretem a Sharkoon Cosmic-om, de a bal hátsó hangszóró berezeg, a mélyhangot kiemelõ rezgõmotor is berezonál. Viszont újonnan, míg nem kezdtem el állat módjára hajtani, tökéletes volt, nemhiába egy jó német márka, a billentyûzetem is Sharkoon.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Zomil
mikrofon is kéne hozzá, és ahogy elnéztem a Sennheisereken nincs 😞

Hassel606
Bár nekem nincs összehasonlítási alapom, de van egy Zalman, az elég szépen muzsikál.😊

HTS s3rg1nh00
Sennheiserek közül nézelõdtél már?azok közt csak jó és jobb van😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
Tud vki ajánlani egy jó 5.1-es fejhallgatót, max. 20ezerért?

elöre is köszi

cicai
okés, köszi holnap kipróbálom😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hopsz elbasztam bocsi!!

az új kulcs generálása után még törlés elõtt írd át a kulcsot, hogy a players mappához már az új tartozzon!!

tehát:

generálsz egy új kulcsot

felírod

átírod

konzolból csatlakozol egy szerverhez és csinálsz valamit amitõl megváltozik a cfg ( meghalsz pl )

players mappát kimásolod

telepíted a gamet a felírt kulccsal

players mappa bemásol

konzolból csatlakozol egy szerverhez és csinálsz valamit amitõl megváltozik a cfg ( meghalsz pl )

megmarad a rang

Nem kell meghali elég egy másik fegyót választani azt is az mpdatába menti el.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ha mégsem akkor telepítés és a players bemásolása után ismét átírod a kulcsot a multiplayer opts ban aztán csatlakozol konzolból

jó lesz