Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még annyi, hogy vannak meghatározott szerepkörök, illetve van 5 olyan amit Te magad állíthatsz össze (custom). Ide azt választasz amit akarsz (fegyvert, perket). Amikor játszol az éppen aktuális karaktered beállításai fognak érvényesülni. értem ezalatt, hogy ha te gyorstüzelést használsz (double tap), akkor a pályán felvett fegyverekre is igaz lesz ez. ez lehet egyértelmû, de inkább leírtam neked.
The Matrix has you...
találtam egy perkes videót:http://www.youtube.com/watch?v=PO9UMSE2DjU
lés megtaláltam amit kerestem, a gyórs újratöltést, és az mindegyik fegyverre kihatással van??
na erre a válaszotokat nagyon megköszönöm😄D
v
/iddqd
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az lenne a kérdésem, hogy: nincs kedvem annyit gamelni, hogy annyi fejest össze hozzak, hogy az összes arany fegyó meglegyen, nem tudjátok honnan tudom letölteni õket???
5N193R
van valami olyasmi perk vagy mi hogy a fegyvert gyorsabban lehet megtölteni/újratölteni, és meg tudjátok mondani hogy mi angolul, vagy mi a jele?
elõre hálás vagyok, akár milyen segítségért 😉
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
a héten ráérek, úgyhogy majdcsak összefutunk😊
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most kicsit elmegyek, dolgaimat intézem, de koradélután mehetne egy war. Én mindenesetre játszok, akit felvettem látja hol vagyok, csáó.
csuszi nálam be van jelölve, onnan ki tudod jelölni. Van olyan, hogy barát barátja, ha nem magyar akkor Friends of friend vagy ilyesmi. ott jobb gomb a nevén az illetõnek és Hozzáadás barátként, akkor felveszi.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Visszaigazoltalak 😊
Zomil: felvettelek, legalábbis asszem 😊 Sosem használtam még az Xfire-t ilyen célra.
Csuszi vazze 😊 Vegyél fel xfire-n: ravensi és gyere egy HC HQ-ni az FGJM-re, ha csak a fun kedvéért is. Jó szerver persze azért vannak sírósok, de ha nem olvasod a chatet akkor megúszod az elmebajt 😊
bigapó: xfire cimem: Zomil
😊
bár mióta az ngz behalt keveset tolom.😞 csak warozok. máshonnan feszt kibasznak vagy banolnak😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Csuripi-t visszaigazoltam Xfire-ön, ezenfelül 3 emberkének, akinek tudtam a nevét Én küldtem jelölést barátként.
Jó lenne, ha mások is csatiznának, BIZ, Hassel, a JCSR csapat, rátok számítok😊 és persze mindenki aki szeretne SG-sekkel összefutni gyakrabban.
The Matrix has you...
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
és hogyan lehet használni?
(TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Jó szórakozást!
TudatLAN Kupa: www.tudatlan.eu
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Kulee:Én HC-n csak Desertel lövöldözök nekem az a fun.
Viszont a Desert mellett ott van az M4 Carbiner + Silnecer + Red Tiger.
Perkek:Bandolier + UAV Jammer + Deep Impact 1 Granyó és 1 Smoke.
<#hehe>#hehe> SH szerót ismeritek biztos.A lényeg hogy jóideje oda járok (Miután behalt a HSF).HC-n Desert fun nálam a nyerõ.Szóval a minap már kezdtek bennem kételkedni az Adminok.<#hehe>#hehe>
Megtíltották hogy Desertet használjak de ezt a kérést nem teljesítehetem.
Wanted címü film hatással volt rám. Jól ment Bloc-on (Alkalmi sniperesek mapja) 50/15 csak D.E.-val...
Van a nagy tömeg akik csak mennek lõnek és várják hogy betaláljon és van egy kis réteg akik gondolkoznak cseleznek taktikáznak...
Poénos csel...Lehet felírni és alkalmazni.Blockon van a HQ a lépcsõ alatt.Bemész és leülsz a bejárathoz a lépcsõvel szembe.Füstöt odadobsz a HQ-ra.Vársz közbe teszed/szeded.Jönnek a granyók és leszeded a lépcsõröl a fazonokat...<#mf1>#mf1>
Kurva egyszerû taktika de átvágod az összes embert.Füstbe dobják a granyót, Te meg aratsz és a HQ is megvan.<#nyes>#nyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha nemlehet elõre elnézést ^^.
ELadó CoD4 original cd key. cb n nincs regelve.
nagyon olcsón adom.. MSN címem: [email protected]
Xfire: omg987
sürgõsen adom el!!!
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
tudna nekem valaki egy linket adni mert a pb frissitö program hibát ir ki
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
majd jön és megvédi magát😊
The Matrix has you...
sajna ma nem vagyok otthon, úgyhogy csak holnap tudom visszaigazolni, ha esetleg nem jön össze, akkor majd bejelöllek én, most már úgyis tudom a neved😊)
a letöltéses dologgal kapcsolatban nemtok segíteni, nekem normálisan letölti és azonnal telepíti is magát, nemrégiben is volt ilyen, gond nélkül lezajlott. esetleg nézd át letöltés beállításait, mert lehet, hogy nincs automata telepítés beállítva (nemtom biztosra, csak tipp)
The Matrix has you...
És ha már xfire: meg tudja nekem mondani vki, hogy hogyan tudom kikapcsolni az automatikus letöltést? Ugyanis amikor kijön vmi újítás akkor jelzi, leszedi majd mikor telepítené akkor kiírja, h az xfire már fut a háttérben és nem tudja telepíteni a frissítést, emiatt pedig be sem tudok jelentkezni. Természetesen próbáltam kikapcsolni meg minden de semmi eredménye nem volt. Vkinek hasonló gondja vele?
Ki játszott tegnap vagy tegnapelõtt BadBoy-ként az egyik tdm-es szerón?
asszem az azc-n futottunk össze😊
mindegy, jó lenne ha pár emberkét felvehetnék x-fire-re, inkább veletek játszom, mint a sok suttyó wh-sal😊
x-fire nevem: peterson79
remélem legalábbis, hogy ez😊
The Matrix has you...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
ti milyen csuzlival szoktatok neten játszani??😛
én mp5, és ráakasztok egy red dot-ot, már ptóbáltam mást is, de ez eddig a kedvenc😄
Most kezdtem hozzá...az lenne a kérdésem, hogy hány küldetésbõl áll a single?
Elõre is köszi!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
elöre is köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
az új kulcs generálása után még törlés elõtt írd át a kulcsot, hogy a players mappához már az új tartozzon!!
tehát:
generálsz egy új kulcsot
felírod
átírod
konzolból csatlakozol egy szerverhez és csinálsz valamit amitõl megváltozik a cfg ( meghalsz pl )
players mappát kimásolod
telepíted a gamet a felírt kulccsal
players mappa bemásol
konzolból csatlakozol egy szerverhez és csinálsz valamit amitõl megváltozik a cfg ( meghalsz pl )
megmarad a rang
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
jó lesz