Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Local Virtualstore program filesbe teszi a kis sz...
nem tudja valaki Vista alatt miért nincs players,profiles mappa?
C:\program files\activision\cod\ van utánna a többi mappák,de sehol sincsen player illetve profiles mappa,de az egész gépen sincs,rejtettben sem.Akkor hova menti a gép az elmentéseket ilyenkor?
Mert ezen a gépen most tettem fel ezt a gamét és a régi állást igy nem tudom visszarakni.Viszont azt se értem akkor a gép hova ment
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Lenne egy olyan problémám hogy NO DVD crack-el csináltam a dolgom és exe hibával kidob a játék. Tudom hogy volt egy kis fájl hozzá de nem találom az FAQ-ban mert régen ott volt ha tud valaki linket adni azt elõre is megköszönném.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Fatboyz4ever!
lenne egy próblémám, amikor az 1.6-os patch-et telepíteni szeretném akkor még a telepítés elötti töltésnél félbeszakad a betöltés...
nem tudjátok mi lehet a gond??
elõre köszönöm
Én egy darabig nem fogok még játszani, úgyhogy lõjtek a nevemben is pár skalpot. <#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
és dzsén egy ruszki kokszos uazos proletárharcos...
és visszaigazoltam dzsoni kiskatonát.
meg még vagy 10 embert, akik nemtom kicsodák.
MJ rulz Pink Team The Only One
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
PLS HELP!!!!!!!!!!! :S:S:S
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
kibaszott nagy logika kell hozzá, hogy nem a karaktereken van a lényeg. most komolyan mit hisz? hogy ha nem a99..stb hanem b217sg akkor az más???????? csak gratulálni tudok hozzá.
MJ rulz Pink Team The Only One
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
consoleba beirja : /sv_pb off és máris nem látja öt a pb.
de ehhez szükséges az eredeti játék, szal vedd meg.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
felmész ide: www.serials.ws és miden létezõ linkre felugro ablakra rákattintasz ez garantáltan megöli a pb-t
Van valami progi ami blokkolja a punkbustert? Nem nekem kéne, hanem havernak. Eskü 😄 Én nem is szoktam multizuni 😊
a mp.exe kompatibilitásába ilyen nevü nicnsen
Nekem alapjáraton 30%ot fogyaszt a RAM-ból... Amikor Crysis Warhead-eztem és jeges pályán meg minden akkor foglalt a memoriábol 98%-ot. Nah de ez crysis... más játék nem foglal sose ennyit...
Egyébként ugy kell csinálni, hogy minden játékra beálitod a Kompatibilitásba hogy az Asztal-összeállitás letiltása, és amikor jáccasz alapbol kilövi az Aero-t a DreamScene-t meg az oldalsávot, és máris felgyorsul... persze mikor kilépsz mindent automatikusan visszakapcsol...
És igen szerintem probáld ki...
csak az tántorit el hogy 1,5gb kell neki alap, meg még + a játék.
2gb ram-om van
Én váltottam és nem bántam meg, mert legalább 2xer gyorsabb, 5xer szebb, dx10, ráadásul a cod2 +150 fps el fut, cod4 +50 fps-el és minden játékba teljesitmény növekedést értem el...
szal akkor nem is kell jó gép csak felrakni vistát és máris nem akad a játék?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mert sztem ez hülyeség
de mingyárt felteszem a legujabbat kipróbálom.