Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zomgzerg
cod4-hez nincsenek valahol single player modok/palyak?

Hello!Régen volt itt a banner alatt két szerver cím,annak az oldalnak megtudnátok adni a címét ahol voltak a szerverek?

ahh megvan
Local Virtualstore program filesbe teszi a kis sz...
természetesen a játékban már van nevem meg felmentem multiba megölni egy-két embert de sehol sincsen a gépen mentés
hi!

nem tudja valaki Vista alatt miért nincs players,profiles mappa?
C:\program files\activision\cod\ van utánna a többi mappák,de sehol sincsen player illetve profiles mappa,de az egész gépen sincs,rejtettben sem.Akkor hova menti a gép az elmentéseket ilyenkor?
Mert ezen a gépen most tettem fel ezt a gamét és a régi állást igy nem tudom visszarakni.Viszont azt se értem akkor a gép hova ment
bujty
ja végigvittem és már nem 1x

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Köszi!
most már csak az van ott hogy át kell nevezni....

Szevasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy NO DVD crack-el csináltam a dolgom és exe hibával kidob a játék. Tudom hogy volt egy kis fájl hozzá de nem találom az FAQ-ban mert régen ott volt ha tud valaki linket adni azt elõre is megköszönném.
 Evil
1x már végigvitted a játékot? Mert ügye csak akkor engedélyezi a játék a csalást singlében.

bujty
heló,nagyon kellene a segítség.olyat láttam az egyik Zombi multyplayer-en hogy ha megnyomjuk a b-t utána a 3-at külsõnézetre vált.ez nekem nagyon megtetszett .rákerestem az interneten hogy létezik-e ilyen cheat SP-hez amivel ugyan ezt el lehet érni.találtam is eggyet, http://www.pcdome.hu/cheat/100717/call_of_duty_4_modern_warfare_pc de nem tom hogy kell beírni mert ha azt írom be a consol-ba hogy Person nem történik semmi.nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni.elõre is kössz

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Szedd le újra, sérült lehet a file és a telepítés elõtt ellenõrzi a file integritását!

Fatboyz4ever!

ez nem a mama2 haverja?

Kulee
hy all
lenne egy próblémám, amikor az 1.6-os patch-et telepíteni szeretném akkor még a telepítés elötti töltésnél félbeszakad a betöltés...
nem tudjátok mi lehet a gond??
elõre köszönöm

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Törölt felhasználó
Nem tudjátok hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare (Game of the Year Edition) miket fog tartalmazni?
Dick Riddick
Jó nektek!
Én egy darabig nem fogok még játszani, úgyhogy lõjtek a nevemben is pár skalpot. <#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
csuszi dógozik meg beteg, meg rühelli hogy nem tud hol publikolni, wart unja. meg már láma, és az is idegesíti, meg nemsoká gyün az új kod, oszt majd azzal lesz újra nem láma.
és dzsén egy ruszki kokszos uazos proletárharcos...
és visszaigazoltam dzsoni kiskatonát.
meg még vagy 10 embert, akik nemtom kicsodák.

MJ rulz Pink Team The Only One

mNzJean
Csuszit nem sokat láthatod mostanában x-firén,ts-n sem látom soha .Lehet ,hogy kikapcsolták a netjét ? <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hali. Az a gondom van, hogy a játék elindul de akadozik és fekete képernyõ lesz. Mikor kilépek átállítódik a képernyõ felbontás meg ilyenek. Az 1.6-os patch van fennt. Az elõtte lévõket nem tettem fel lehetséges hogy azért csinál ilyeneket? A gépem Athlon 3800+ 2 giga memória, a videókártya HD 3870 512 memória. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm elõre is
HD JOHNNIE
Csuszi fõtörzs! Igazolj vissza x-fire-n majd pls! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Na mivan má itt? 😊 Punnyadás ezerrel? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

aky93
Hát ha server DC akkor egy reconnect azonnal, és akkor visszakéne engednie, ha server is full és még van rajta hely, akkor pedig a maradék helyek lehet h privát slotok, tehát pw kell hozzájuk. De ez csak az én teóriám. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

zomgzerg
próbáld meg eredetivel is

DunczyMaster
Helló! Lenne 1kis problémám cod4 multiban... a feltelepítés patchelés (1.7 és minden! ami elõtte van)után szeretnék játszani ami 1.re sikerül is... de mihelyt lemegyek a szerverrõl és újra szeretnék felmenni rá mindig más baromságot ír ki. "server disconnekt" vagy "Server is full" holott a szerveren bõven van hely. Már mindent kipróbáltam punkbuster frissítést újratelepítést de mindig ez jelentkezik...
PLS HELP!!!!!!!!!!! :S:S:S

aky93
=)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

csuszi
zomil bazdmeg aki ennyire hülye hogy képtelen behelyettesíteni a saját karakterét az annyira hülye, hogy megérdemli hogy lebasszák a taigetosról...
kibaszott nagy logika kell hozzá, hogy nem a karaktereken van a lényeg. most komolyan mit hisz? hogy ha nem a99..stb hanem b217sg akkor az más???????? csak gratulálni tudok hozzá.

MJ rulz Pink Team The Only One

rooney8
Ok átadom. Kösz

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ugy hogy megveszi eredetiben a játékot.

consoleba beirja : /sv_pb off és máris nem látja öt a pb.

de ehhez szükséges az eredeti játék, szal vedd meg.

rooney8
He? Én azt se tudom mi az a punkbauster. Na jó, valami olyasmi, ami kiszûri a csalókat. 😄 Kb ennyit tudok róla. Annyit kért, hogy kérdezzem meg, hogy nem lehet valahogy kijátszani ezt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hogyne lenne

felmész ide: www.serials.ws és miden létezõ linkre felugro ablakra rákattintasz ez garantáltan megöli a pb-t

rooney8
Hali!

Van valami progi ami blokkolja a punkbustert? Nem nekem kéne, hanem havernak. Eskü 😄 Én nem is szoktam multizuni 😊

sp3-nál neis várd hogy legyen.... Vistánál már van

Egyébként ugy kell csinálni, hogy minden játékra beálitod a Kompatibilitásba hogy az Asztal-összeállitás letiltása

a mp.exe kompatibilitásába ilyen nevü nicnsen

Sikerült felraknom meg regelnem az xfire-t de a serverkeresö szüröbe mikor a saját országot jelölöm be Canada servereit adja.. mitöl lehet?

nekemis 2 giga ramom van...
Nekem alapjáraton 30%ot fogyaszt a RAM-ból... Amikor Crysis Warhead-eztem és jeges pályán meg minden akkor foglalt a memoriábol 98%-ot. Nah de ez crysis... más játék nem foglal sose ennyit...
Egyébként ugy kell csinálni, hogy minden játékra beálitod a Kompatibilitásba hogy az Asztal-összeállitás letiltása, és amikor jáccasz alapbol kilövi az Aero-t a DreamScene-t meg az oldalsávot, és máris felgyorsul... persze mikor kilépsz mindent automatikusan visszakapcsol...

És igen szerintem probáld ki...

szal akkor ezzel a configgal próbáljak vistát?

csak az tántorit el hogy 1,5gb kell neki alap, meg még + a játék.

2gb ram-om van

nem egészen errõl van szó... A sok faszláma meg amugy mindenki szarozza a vistát, hogy igy szar vista ugy szar vista... igen. szar konfigon tényleg szar... De ha van alá vasad akkor sokkalta jobb/gyorsabb mint az XP...
Én váltottam és nem bántam meg, mert legalább 2xer gyorsabb, 5xer szebb, dx10, ráadásul a cod2 +150 fps el fut, cod4 +50 fps-el és minden játékba teljesitmény növekedést értem el...

+50 fps?
szal akkor nem is kell jó gép csak felrakni vistát és máris nem akad a játék?

Balintrial
nekem is, csak 9800gt, és sp3-mal is fasza...
nekem meg ugyanolyan mit at16nak, csak 9600gt-vel, és tökéletesen fut rajta a vista sp1, még +50 fpsem is van xphez képest. ennyi...

Akkor nekem hidrides gépem van mert tökéletesen megy. AMD Athlon 4800+ ATi HD 2600 xT kari.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

én anno a xp topikba meg nem egy cikk volt arrol, hogy az AMD-k 90% ánál nem mûködik rendesen, valahol elsem indul a windows. mert MS-ék Inteles géprõl készitették el a képfilet, aztán igy nem nagyon kedveli az AMD_t

Balintrial
sp3 + amd...nekem jó 😄
tudom....

ezt most te tudod vagy csak rámondod? 😄
mert sztem ez hülyeség

sp3 utálja az amd-t mert intel-re optimizálodott, ez lesz a probléma akkor... válts vista sp1-re, vagy xpsp2-re

ja és sp3-m van

hát a 2vel régebbi verziójú driver van most fent amivel faszán müködött a formázás elõtt.

de mingyárt felteszem a legujabbat kipróbálom.