Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem tudja valaki miért nen engedi a control beállításokat a numerikus billre tenni? illetve engedi, csak nem csinál semmit a csórikám....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

VRSDM
apropo fenntlét :] ((még nem aludtam :]))
ez valami brutális egy játék. gs-os fészeken meg csak nevetni lehet

u dont have to listen anybody else but me

soo277
az tutko akinek megy csutkon a COD2 annak menni fog a 4 is

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
ba..ki ez nagyon ott van
hát ezzel 1 darabig el leszek ikszdé

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
<#ravasz1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még ilyenkor is fent vagyotk? Pont én beszélek mi? XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Zomil
hát nem tudom neked mennyi közöd van a cod2 világához, de hogy ott kell csapatjáték ahhoz hogy eredményes legyél az is biztos
amugy meg nem véletlen népszerü annyire a multija a cod-nak, vmi oka csak van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
azért mert valami egyszerû, pörgõs nem azt jelenti hogy csak 14 évesek játszanak vele, attól még hogy nincs valakinek kedve veszõdni vmi kényszerített csapatjátékkal ami vérzik szinte minden sebbõl és nincs kedve követni a devek által fenomenálisnak amúgy meg szimplán szarnak titulálható irányvonalakat még nem buta.

DarkSector
Ez biztos, hogy ez a baja, de én inkább felbontásra gyanakszom, mert Hz az mindig 60 asszem...csak felbontás ugye nem 1024..valszeg...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem segített de valami ilyesmi jellegü gond lehet talán a frissítésnek is túlmagas az alapértéke (hd tv 60hz nél nem szeret sokkal nagyobb frissítést megjeleníteni)

DarkSector
Remélem megértitek, hogy ezt nem hagyhattam ki!<#ravasz1>
GameStar-osok véleménye a COD4-rõl!
Érdemes meghallgatni...

DarkSector
Igen havernak COD2-nél, nálam meg a HL2 és Portal-nál van, hogy olyan felbontáson illetve Hz-n akar a játék indulni, amit a monitorod valamiért nem képes kezelni, és kikapcsol..
Ezért hallasz csak hangot, meg esetleg a kattogást mikor lépkedsz a menüben..
HL2-nél...
Én ezt csináltam...
A parancsikonba beléptem... és a cél-nál szereplõ szöveg után 1 kihagyás....majd "-w 1024 -h 768" idézõjelek nélkül....
és így 1024x768-ban bejött a kép..
Eredetileg meg 1280x960-ban szeretett volna....

TVelvet
Nekem a problémám a következõ:

Amikor elakarom nyomni az intro-t egyszerüen hibaüzivel kibax😞
Ha végignézem akkor jó.. Csak valamiért a gépem egyszerüen leáll, spontán.. nemértem pedig semmmi sem melegedik..
cod 4 demo val problémám akadt , rendszer követelmények megvannak de fostaliga vista alul valamiért nem képes normálisan elindulni legalábbis nincs kép , az intro movieból is csak hang aztán a menüben is csak hang van meg fekete képernyõ , v
alakinek hasonló probléma, megoldás esetleg?

DarkSector
Háát ezt így nem mondanám...
Tény hogy mindegyik játék üti a szintet..
Maradjunk annyiban, hogy kinek mi tetszik, az a szebb...

OFF
Bioshock:
Én rühellem a Bioshock-ot, mert lehet hogy szépek a textúrák, viszont..semmit nem látni, a villódzásoktól...meg a fegyverek sem szinpatikussak.....jó a robo harc...<#vigyor3>

TimeShift:
Nálam tökéletessen rendben van...és a mátrix óta megõrülök a BT játékokért!!!

Call Of Duty 4:
Itt meg lehet rá mindent mondani, de itt aztán háborús feeling van ám, és amit nagyon dijjazok, az a karakterekre valónagy odafigyelés...
AI is durva, meg király a faszik kidolgozottsága, és mozgása...
"már-már élethûen viselkednek!"

És a negyedik...hogy én is mondjak egyet!<#hawaii>
Unreal Tournament 3:
Most fejeztem be...
Grafika a csúcson ...pörög ez az U3 ahhogy igérték!(gondolom mindenki emlékszik a régi robot vs néger harcára amivel bereklámozták a motor-t)
DX9-ben is van élsimítás, vagy lehet hogy nincs, de akkor nem is kell már......
És valszeg egy iszonyat pörgõs multijáték lesz belõle, csak bírják sávszéllel....mert ahhogy hallom már pingeltek rendessen...
ON

tommyg
ez itt a baj

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

VRSDM
én is átestem rajta. norm. gépem halálozik, szóval egy 1.8 - 512 - 9550GE -vel volt "szerencsém" tesztelni. hány éves config ez? 5-6? 😮 és hány fps? stabil 19 nem mondom hogy ez játszható érték, de nézzük meg hogy az említett vagy említetlen mai konkurens játékok mit kezdednének a fent említett konfiggal :] semmit.

ez mindent elmond, a sok jót meg elõttem már elhadarták.

Rage47
és még mindig 27 nap a fullig:S
Maxtreme
Hátpersze... Ha Te mondod..
A timeshft kapcsiból 5x szebb. A Bioshock detto. Stb.. és még tudnák nagyon sokat mondani.

The Protector
Nah.Megnéztem a demót.Életem egyik legjobb,leghangulatosabb betöltõképernyõjét láttam.A játék kibebaszottul jó.Tökéletesen van optimalizálva.Az effeketeket gyengébbre húzva viszon a textúrákat mega a többit maxra húzva stabil50fps-t produkál.Ha mindent maxra tolok akkor 15-20fps-t produkál.És a gépem nagyon szar.A következõ.😛4 3.0Ghz 512Mbram Radeon9600SE256Mbram.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TIBI
A sajna a procira vonatkozott!Az tûnik kevésnek!De a System Requirements Lab tesztje szerint már a MoH: Airborn-hoz is kevés lett volna a procim, mégis remekül ment vele, ezért nem értem a dolgot...

^^

Punker
"iw3sp.exe" probléma - C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" törlése megoldja."

hiába törlöm ugyanúgy nem csinál semmit 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Sajna csak? Nekem A64 3000+-al meg 6600GT-vel 800x600-ban elég szépen vitte...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

TIBI
Sajna nekem csak egy AMD Athlon XP 2600+ van a gépemben, 1 giga RAM, GeForce 7600GS karival.A Bioshock és a MoH:Airborne számomra remekül futott rajta, ez a demó viszont hibaüzivel az intró után kilépett(a hibaüzi nem a konfigra vonatkozott!).Lenne tippetek?Esetleg van valaki, akinek hasonló procival elindult?<#help>

^^

tommyg
hát ha késni fog akár 1 napot én is szézzúzok valakit xD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

JuanG
sztem az ott fennakadt azért lóg 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

red bull
nem is tudtam xD

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

ProGabe
már aranyba ment,tehát nem lesz ilyen gond

csgj:köszi az infot,most már ha vért is izzadok,elindítom valahogy 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

VRSDM
100m-rõl? hát nos. igen kb. 100/96os találati aránal kéne zárni.

red bull
Szinte mindig késik. Majd azon a napon fogják bejelenteni mikor megkéne jelennie (Nov 9) hogy sorry még 2 hónapot csúszik a demo mert a szerkesztõk idióták. xD . Hát akkor olyat vernék a monitorba hogy a szerkesztõk is megéreznék 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Adam II
Jah lehet majd red dot-ot is.

Sadist
M4-re lehet majd tenni valami diszkrétebb aimpontot is, vagy csak ezt a nagy bumszli holosightot?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommyg
Remélem nem fog késni a megjelenés! :-)

Nemtom, nekem 256 megás sapphire 9600-asom van... De lehetnek olyan problémák, amiket felsoroltál 😊
ProGabe
9600?
nekem is az van,9600xt,és nekem memória cím hivatkozásával el sem indult :S
akkor driver/dx10/op-rendszer hibám van?ugye?ugye?mondd hogy igen 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommyg
még így is fasza 😄
nos uraim...ez egy játék...airborne meg mehet ahova akar

Sadist
Nem hát, de ha le van zérózva a fegyver, akkor fekve, egyes lövésnél illene eltalálnia egy fejalakot 100 méterrõl. Azt azért nem hiszem el, hogy akár egy AK-nak is több, mint 10 MOA-s szórása van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Durva, nekem a 9600-as karimmal nagyon is jól megy! xD Persze nem a leggyorsabb, és nem olyan szép, mint egy sm 3.0-ás karival, de így is frankó. A játékmenet meg pörgõs, és olyan "cod-os" 😄

(Csak hogy lássátok, hogyan megy egy ilyen ratyi karival 😄)

Én is a Hardwired-rõl szedtem és max sebességgel jött. Bátran ajánlom mindenkinek azt a mirrort.

red bull
Itt esetleg gyorsabb lesz. Nekem 26 perc alatt jött le 😉 . Amugy rohadt jó a demo de aztmondják a szerkesztõk hogy maga a játék sokkal durvább lesz. (Gametrailers)

Sadist
Pedig így van, mikor elõször játszottam csodálkoztam is, hogy mi a túróért van, hogy fekve, ironsightal, egyes lövéssel nem képes eltalálni. bf2s.com-on van róla egy külön FAQ, hogy melyik fegyver mennyivel hord mellé, képekkel illusztrálva.

[Walaki]D`Lair
Fú tökjó tökjó, 800x600-ban simán elfutott a gépemen! 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kovács legény
jah a codban minden lámpi célzás nélkül is osztja a fejeseket ,valóban ég és föld a különbség

www.czekoart.hu

Nevem senki
ezeket a játékokat gyerekeknek készítik, mivel õk érnek rá játszani velük

Minden nap egy alma és a doktor alma!

VRSDM
jön majd realism mod, és ott nem lesznek segítségek, amúgy hidd el, a valóságba se mindig oda megy ahova te azt szeretnéd :]

Csirke4
He?
Én ezeket nem tapasztaltam. 😮
Sadist
Ehehehe, pont a szórás az, ami a teljes vicc kategória. Simán crosshairrel szinte ugyanolyan pontosan lehet lõni, mint ironsightal, ráadásul még nem is ugrál lövés közben. Ironsight használattal közel zéró elõnyöd van, nem úgy, mint Armyban, vagy CoD-ban. Plusz még az is hozzájön, hogy szinte az összes fegyvernél félre van kalibrálva az ironsight, némelyik vagy 10 pixelt balra húz, van amelyik teljesen alá lõ, és szinte egy fegyver sincs, amelyik ténylegesen oda lõ, ahova célzol. Ráadásul még ugyanannál a fegyvernél is máshova lõ, ha más kaszttal használod.

Sadist
Pedig ha megnézed gyerekeknek (vagy inkább buta felnõtteknek?) írták, nincs életerõ, az ellenség minden lövését mutatja az iránytû, jelzi a gránátokat, meg amúgyis a játékmenet egyszerû mint egy fakocka.

Igaz, hogy (16+)-os játék, de ha megnézed a magyar (vagy akármelyik nemzet játékosait), az átlagéletkor valahol 14, max 16 körül van.

Csirke4
Jó de a Cod2-höz képest kifejezetten jó a fegyverek szórása.
Az UO odabaxxa. xD
De a cod2 egy jónagy rakás szar ott aimelve is tudsz ugrálni...
(Mint ebben a szar COD4-ben is -.-)
nekem még mindig 11 ora kib. GS rol beszarok mire lejon
remélem tényleg olyan fsza lesz ahogy olvasgatom

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64