Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ez valami brutális egy játék. gs-os fészeken meg csak nevetni lehet
u dont have to listen anybody else but me
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
amugy meg nem véletlen népszerü annyire a multija a cod-nak, vmi oka csak van 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GameStar-osok véleménye a COD4-rõl!
Érdemes meghallgatni...
Ezért hallasz csak hangot, meg esetleg a kattogást mikor lépkedsz a menüben..
HL2-nél...
Én ezt csináltam...
A parancsikonba beléptem... és a cél-nál szereplõ szöveg után 1 kihagyás....majd "-w 1024 -h 768" idézõjelek nélkül....
és így 1024x768-ban bejött a kép..
Eredetileg meg 1280x960-ban szeretett volna....
Amikor elakarom nyomni az intro-t egyszerüen hibaüzivel kibax😞
Ha végignézem akkor jó.. Csak valamiért a gépem egyszerüen leáll, spontán.. nemértem pedig semmmi sem melegedik..
alakinek hasonló probléma, megoldás esetleg?
Tény hogy mindegyik játék üti a szintet..
Maradjunk annyiban, hogy kinek mi tetszik, az a szebb...
OFF
Bioshock:
Én rühellem a Bioshock-ot, mert lehet hogy szépek a textúrák, viszont..semmit nem látni, a villódzásoktól...meg a fegyverek sem szinpatikussak.....jó a robo harc...<#vigyor3>#vigyor3>
TimeShift:
Nálam tökéletessen rendben van...és a mátrix óta megõrülök a BT játékokért!!!
Call Of Duty 4:
Itt meg lehet rá mindent mondani, de itt aztán háborús feeling van ám, és amit nagyon dijjazok, az a karakterekre valónagy odafigyelés...
AI is durva, meg király a faszik kidolgozottsága, és mozgása...
"már-már élethûen viselkednek!"
És a negyedik...hogy én is mondjak egyet!<#hawaii>#hawaii>
Unreal Tournament 3:
Most fejeztem be...
Grafika a csúcson ...pörög ez az U3 ahhogy igérték!(gondolom mindenki emlékszik a régi robot vs néger harcára amivel bereklámozták a motor-t)
DX9-ben is van élsimítás, vagy lehet hogy nincs, de akkor nem is kell már......
És valszeg egy iszonyat pörgõs multijáték lesz belõle, csak bírják sávszéllel....mert ahhogy hallom már pingeltek rendessen...
ON
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ez mindent elmond, a sok jót meg elõttem már elhadarták.
A timeshft kapcsiból 5x szebb. A Bioshock detto. Stb.. és még tudnák nagyon sokat mondani.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
^^
hiába törlöm ugyanúgy nem csinál semmit 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
^^
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
csgj:köszi az infot,most már ha vért is izzadok,elindítom valahogy 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nekem is az van,9600xt,és nekem memória cím hivatkozásával el sem indult :S
akkor driver/dx10/op-rendszer hibám van?ugye?ugye?mondd hogy igen 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nos uraim...ez egy játék...airborne meg mehet ahova akar
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(Csak hogy lássátok, hogyan megy egy ilyen ratyi karival 😄)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
www.czekoart.hu
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Igaz, hogy (16+)-os játék, de ha megnézed a magyar (vagy akármelyik nemzet játékosait), az átlagéletkor valahol 14, max 16 körül van.
Az UO odabaxxa. xD
De a cod2 egy jónagy rakás szar ott aimelve is tudsz ugrálni...
(Mint ebben a szar COD4-ben is -.-)
remélem tényleg olyan fsza lesz ahogy olvasgatom
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64