Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Háát még a te prociddal...
Driver?
163.71 vagy mi van nekem...lapozófájlok növelése.....lemeztöredezettség...Driverben mindent alap-ra tégy! stb stb stb....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És azért nem U3-as stílusu a grafika, hanem ilyen "tiszta", mert a multi-záshoz ez jobb lesz majd....
Én multi-nál pl nem rajongok az U3 motorért, mert recés és sokszor elmosódott a kép, ahhoz, hogy "100-200m"-rõl fejbe lõjj egy ellent, még akkor is ha csak egy légypiszoknyi darabot látsz a sapijából...
Nekem ezért jön be a COD....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Timeshift (szintén ma töltöttem le) simán fut maxon
Mit tegyek????????????????????,
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
nekem a 7600gt-vel 2 g memóval és athlon 3000+-el minimálisan akadt 1 másodpercre egy-két helyen, de egyáltalán nem zavaró módon úgy, hogy az 11valahányas felbontást használtam, minden textúra high, és minden be volt kapcsolva, vagy normálra volt állítva, még AA 2x-re is. a grafika ha nem is kifejezetten un. "újgenerációs", de nagyon látványos és szépek az effektek, ilyen szintû grafikával mindig kiegyeznék. <#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mi lehet a bibi?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mindenképpen megszerzem a multi részét ,az eddigiek is megvannak
és remélem igazad lesz abban hogy jobb lesz az eddigieknél ,mert az elõzõ részek csõben rohanok célzásnélkül fejeseket osztok fillingje ,csak nagyritkán publicolos játékra jó.
Természetesen ez a magánvéleményem ,nem szarozom a codot ,mert kellenek ilyen játékok is hogy ne BFezzenek a 10éves vérpistikék.
www.czekoart.hu
De a COD2-õt meg lehet nézni...
Akkoriban tudomásaom szerint az is SINGLE-be vót demo...és nézd meg most a multi részét...
Másik ok, hogy nem érdemes szomorkodnunk, ha meghallgatod a gamestar oldalon a videóban, a gyerek véleményét, aki már játszott a multi részével és...
Azt mondta, hogy egyszerûen sirályabb mint eddig..és nem hitte volna, hogy ez mellé egy ilyen single-t is össze tudnak szedni....
Ezek tudják, mitõl döglik a légy!
Vannak játékok, amik vagy single-ben erõssek, vagy multiban...
Cod2 mindkettõben jelesre vizsgázott.
COD4 most rátesz mindkettõre még 1 lapáttal...
Single-re részemrõl már bebizonyult....
Én azt tanácsolnám, hogy ha kijön netán az eredeti, vagy a multi demo neadjisten, akkor tégy egy próbát...vagy haverjaidnál nézd meg...nem lehet soha tudni...
Én régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy én Unreal-ozzak...háát tévedtem....de még mekkorát..
Na csõ...
PIMP MY RIDE....<#vigyor3>#vigyor3>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elkezdtem játszani, úgy, h. minden beállítást azon hagytam amire automatikusan állt.
MIÉRT akadozik, szaggat??
Leszedtem a TimeShift demot is az meg fullon simán megy!
Ilyenkor mi a megmeredt bré van? Nagyon dühit, h. várom mint állat, lejön, elindítom és akad mint sz@r
(Egyébként a COD2 is ami az elõzõ karival(7900GS) ment)
A fentebb emlitett akadozás min. beállításokon is fennáll!
egy multi játéknál meg elég szánalmas hogy single demot adnak ki
amugymeg 100%hogy ugyanolyan lesz a multija mint az elõzõ részeké
www.czekoart.hu
Ami játék és az élethûséget is eléggé követi: AAO, Red Orchestra - Ost Front.
Amúgy kinek ment?
<#eljen>#eljen>
Úgy tudom, hogy jó kártya....<#vigyor3>#vigyor3>
m9
g3
ak47
m4a1
m4a1(grenadier)
w1200
dragunov
rpd
rpg 7
fgm 148 javelin
gránátok
Ezeken kívül volt még valami fegyver a demoban?
PSN ID: Lord_Mortanius
Biztos más az izlésünk...
Amúgy meg AA-ot nem ismerem, de CoJ közel nem ilyen stílusú....
Max annyi a közös, hogy mindkettõ FPS....
2. nem fegyverbuziknak készült a játék.
3. ismét a grafikát vesézzük. látszik te nem éltél a c64-es idõkben 😊
4. ha választási lehetõséget akarsz, ott a gr meg a rainbow six. ez egy kõkemény action-fps. Ez egy ilyen mûfaj. ha nem tetszik keress más mûfajt. 😊
5. ezért ide írogatsz és mondjuk nem a gamespot-ra vagy az ign-re 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
A multiról meg mit társalogjunk, ha még ki sem próbáltuk....vagy nem értem...te már próbáltad?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mást nem tehetsz...
2-3000ft környékén tudtommal már vannak elég cool hûttések....
Mondj egyet, ami ettõl jobb, és hasonló stílusú...
de ne BF-dezzé itt nekem, mert az nem single...
Na legalább 1 címet?
A Fegyverek hibásan vannak modellezve.
A textúrák alacsonyfelbontásúak modellekbõl is láttam már szebbet a pálya meg pici.
Ez az ellenfelek jönnek amíg el nem éred a checkpointot rendszer meg baromság... olyan mintha egy rohadt team deathmatchet tolnák single playerben néhány objective-el. A voice acting közepes (heroikus amerikai katonás mint általában)
A játék olyan mintha zsinóron húznának végig rajta választási lehetõséged nincs. HA eltalálnak csak le kell guggolni a sarok mögé és meggyógyulsz... (lelõném aki ezt kitalálta)
Szóval nálam 5/10 hála a nagy hypenak és a gagyizásoknak ami benne van (nem lehet tüzelési módot váltani és a nagy környezet rombolás kimerül abban, hogy scrptelve van... Adott pályarészen adott fegyverrel lehet cisnáni és kész...)
A fentieket a demo alapján írtam és demo alapján én nem venném meg a fullt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Milyen érdekes, hogy hány multis játék lesz mostanában....<#vigyor3>#vigyor3>
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Leszarja az ember, mikor elindítja az ember a videót...
Szerintem egy játék nem mindig akkor szebb a másiktól, ha 1mp alatt több pixel nyom a képernyõdre!!!
Én azt mondom, hogy el kell találni a dolgokat...
Az effectekkel kell játszadozni, meg a fizikával és az sokat erõsít egy játékon...
Engem tutkóra nem érdekelne, egy játék ha amolyan robotos mozgása lenne a karaktereknek....
De háálisten a mai játékok már ezt alapban tudják..Az agea-s cuccok meg pláne...
semmi scene semmi lan magyarországon, egyenlõre csak cs-ben érdemes multizni, talán a cod4 megfoghatja majd kiderül
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
cask 1 5let.
u dont have to listen anybody else but me
ha már itt tartunk, a half life 2 részek is "csak" modok, amiket a saját, source motorra írt a valve.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
u dont have to listen anybody else but me
"Több mlliárd légy nem tévedhet, egyél szart..."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"Elég" jó lett!
LOL
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!