Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nevem senki
nyalás, fegyelem, megaláztatás, szivatás NEM = lopj csalj hazudj

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
én nem voltam 3 évig katona LOL DDD már régóta nem volt barátom. nem jól értelmezted a szavaimat

wedge31
Most nem gondolod komolyan,hogy szégyelni kell azt ami akkor kötelezö volt és csak a gerinctelen patkányok bujtak ki alóla.
A lopást csalást hazudást meg biztos magadból kiindulva írtad mert én például egész mást tanultam a katonaság alatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kovács legény
dolgozom már egy pár éve ,és nem kellett a katonaság ahoz hogy megtanuljam mindezt ,nem kezdek el vitatkozni ,mert nincs értelem ,ahogy a sorkötelezettségnek sem volt😉

www.czekoart.hu

Bucser
legnehezebb alattin próbáltam... kb 10 perc volt az egész pálya....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
katonaság alatt megtanultad hogyan lopj csalj hazudj kurvára hasznos volt elcseszned 3 évet az életedbõl

dr Kotász
Sziasztok, most írok elõször a CoD4 topicba. Eddig CoD1-et nyomtam multiban, a 2. rész nem tetszett, aztán most próbáltam a 4. rész demóját, eddig bejött... Kérdésem, hogy multiról van már valami infó?
Nevem senki
megtanultad volna mi az a nyalás, fegyelem, megaláztatás, szivatás, stb. ebbõl állnak a hétköznapok És ne mutogass!!

Nevem senki
régen volt 3 év katonaság... akkor többet tanultál volna ezalatt, mint 20 év alatt iskolában kedvesem Az élet a legjobb tanítómester (biztos ismered)

Kovács legény
jah nemvoltam ,inkább tanultam <#mf1>
és köszönöm az infót ,minden nap tanul az ember<#worship>

www.czekoart.hu

KeKKSZike
Magyarul meg fog jelenni ez a játék?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

hehe én is kipróbáltam legnehezebben, dobják a gránátot én meg visszadobom és vigyorgok mint a hülye erre két indikátor még mindig a lábamra mutat szal futás persze rossz irányba, rpg, sung zu idézet, reload... <#idiota>

Viktor9202
Akinek ATI kártyája van, az mindenképp rakja fel szerintem a 7.10 es drivert, mer sokkal jobban megy vele a játék

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

csuszi
"HA eltalálnak csak le kell guggolni a sarok mögé és meggyógyulsz... (lelõném aki ezt kitalálta)" go veteran, oszt prosza ott😊

MJ rulz Pink Team The Only One

wedge31
Hát katona az nem voltál egyébként tudnád, hogy a zászlóaljban vannak az ezredek és nem forditva.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hát bakkwr ezekszerint senkisem tudja erre a váûlaszt😄😄😄😄DD
kirol
Hát az új játékok közül ez fut a leggázabbul a gépemen.
Az Unreal Tournament 3 Demo ezerrel hasít, ez meg.

Kovács legény
5.ezred 4.szászló 3.egységéhez tartozol és mindenki ellenség aki rádlõ

www.czekoart.hu

azért ennék kicsit többet szeretnék megtudni 😄 szóval milyen egyséágbe vagyok és kik az ellenségek a cod 4ben ?
Dopti
<#idiota><#banplz> mondjuk én úgy tudtam a gonoszak ellen<#idiota>

Bucser
Jahhh és mind fosul van megcsinálva....

Egyébként nem az a bajom, hogy nem szimuláció és nem fegyverbuziknak készült, hanem az hogy közben pedig úgy reklámozzák, hogy ennyi és ennyi fegyverszakértõ volt a közremûködõ és mégis el van baszva.

El van kúrva az éjjellátó és a dot is. És azt a lézersávot mikor az ember NVG-vel néz sem tudom, hogy honnan van... Ugyanis red dotot és lézerirányzékot nem használnak együtt...

Ez játék Óriási csalódás, mert az immersiont nem kapom meg amit reklámoztak és a valóságközeliségben is baj van és utána még a Grafika sem olyan csodás mint elsõre tûnik.

Szerintem fos. az ítéletem marad.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
"Jók" a "rosszak" ellen...

A halál csupán a kezdet...

valaki tudja hogy milyen katonai alakulatba vagyok a cod 4ben és hogy kik ellen kell harcolni ?
jakewyler
de jó😊

havercsotány
el kúszok egy jó kis kempelö helyre és egyböl jön egy gránát isten tudja honnan ez elég zavaró .amugy ez nem idegbeteg embereknek való játék<#merges2><#hehe>

VRSDM
de most mégis? mindenki elindítja, minden pálya elsõ 10mp-ben amíg ninc akció körbenéz leesik az álla hogy milyen jól néz ki.

utána egy pillanatom sincs hogy azt nézzem hogy most bumpmap itt, árnyék ott. egyszerûen brutálisan hangulatos, még medium-on is. és ezt igy is kell csinálni.

totálisan leszarom hogy csak textúrák a távoli házak és sorolhatnám...

a végtelen ellenség valóban zavaró, meg a kamugéppuskák is, de hát ... :S

u dont have to listen anybody else but me

Igen tényleg nagy taltika kell ahoz hogy 5vs5ben 2 védi a zászlót és a többi 3emberke megy együtt... 😄DDDD

BF2vel játszál kicsikét és megtudod mi az a taktika 😊))

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nevem senki
a taktikát egy 8 éves gyerek is tudja Ha kicsi, az nem azt jelenti h hülye. A cod gyerekeknek való.Pl a fiamnak (csak kevesen nyomják le)

LackoMester
8800 GTS-en fullon játszom 1680x1050-ennyire jó

élet a legjobb méreg

koschwarz
speciel az utolsó mondat: kétlem hogy több taktikára lenne szükség, ha már csak a bf2 jármûveit vesszük, már eleve annyi lehetõség van, amit egyik cod-ban sem lehet elképzelni, de nem akarok flémet szítani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

LackoMester
azért kell pl.corsair-t,ocz,kingston-t venni

élet a legjobb méreg

Hejj még tennap vettem 1 gigát így megvan 2gb nah majd meglessük😊
Amúgy a samsungokat télleg nem lehet duálban járatni?
Az van kettõ, mindenben tök egyforma,a lap is támogatja a dualt,de nemtom összehozni ezt sehogysem.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Zomil
amugy annyire tudok röhögni mikor ezzel jön a sok "nagy" bf-es h 10éves vérpistiknek való... hát akkor biztos nem sokat foglalkoztak a játékkal ugyanis publuc szerveren lehet h sok van belölük, de azt ki nem szarja le, a legtöbb nagyobb, és értelmesebb klánba( ami nem abbol áll h 2honapig él aztán szétesik), a korhatár 18+, pl. az én klánom cod1 ota van együtt és a kor 18-35 között helyezkedik el, jah és mellesleg magyar ctf klánok között elég jónak számitunk...
ugyhogy aki azt mondja h cod2 gyerekeknek valo meg h vérpistiknek akkor annak nem sok köze van a cod világához, szvsz ctf-ben jóval több tactikára van szügség mint bármelyik bf-ben

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szarjancsi
csõ mennyire jó 8800 GTS ? ??

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

1G rammal is megy rendesen.

PSN ID: Lord_Mortanius

DarkSector
Ram igényes nagyon a játék..
1.5-2G ram kell, hogy fusson rendessen...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még a cod-ot most töltöm,viszont a nekem meg az új fear demo akadozott<#szomoru1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
8800GTS-el low-on nyomja!!!???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah még meg sem jelent a multi, de sebaj...
Aki meg már próbálta a multi részt, az azt mondja, hogy sokkal jobb lesz, de sebaj....
Nem erõszak...nem kell, hogy tetszen, de azért jobb lenne, elõször csak a fix dolgokról nyilatkozni...

Nem mondom, hogy 1 ember véleménye számít, de ellenben csak õ próbálta ki, aki kommentálta...
Én sem számítok elõre semmit, meg nem is tudok semmit, de ez kétségtelenül egy bíztató jelnek veszem...

norbi56
vedd fel medium-ra nekem a tdu-volt ilyen hogy low-on akadt mint állat mediumon nem

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
nemtudom de nekem most 1 hete lett ujrarakva a windóz

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

DarkSector
Nálam 4GB a lapozó...

kiegészítve magamat:

perkek, unlockolható camouflagek, fegyverek és fegyvertartozékok, játékmódok

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Driverben minden uv ahogy alapbol indult
driver ua mint a tied
töredezettség: 3,66% (ez annyira nem ijesztõ)
lapozófájl most nézem, h. tényleg pici
megnövelem oszt +látom

köszi a tippeket

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Balumann
Így van. Ami jó játék az sokkal gyengébb grafikával is ugyan olyan élvezetes. Ha ennek CoD 1-es grafikája lenne akkor is ütõs játék lenne.
A játék tökéletes ellenpéldája a MoH Airborne-nak, ami bebizonyítja, hogy lehet gyenge szinvonalu játékot is csinálni csúcsgrafikával is.

kurvára nem lesz ugyanolyan, de sebaj

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DarkSector
Na ezen van a hangsúly..Multiban fix, hogy nem fogod figyelni...
Itt meg, hiába állsz meg egyhelyben akkor sem látsz majd szinte semmit, mert nem hagyja a játék..
Nem véletlen...
Errõl beszéltem, hogy lehet alkalmazni kissebb csalásokat!
Ha inkább visszafogottabb motor van, a jó futtatás érdekében, akkor jöhetnek az effectek, amikkel feljavíthatják az amúgyis nem gyenge grafikát...

Énnekem max-on még a COD2 is szép....és éles...és részletes...

DarkSector
Nemtuom..
De UT3 még hiányzik a gyüjteményedbõl!
<#vigyor5>

Balumann
Nekem is sokkal jobban tetszik ez a motor, tisztább, érthetõbb. Lehet nem olyan részletes a fegyver meg oszlop, de akkor is sokkal jobb így. Játék közbe nem fogja senki azt nézni (néhány csúcsgépes grafikamániáson kívül), hogy hûde részletes a fegyver meg a tócsa a földön. Ebbe a CoD 4-be például idõm sincs, ut-be még betudok menni egyedül és körbenézni. Itt még azt se, nem hagy idõt rá.

4 demot töltöttem le tegnep óta:

FEAR Peseus mandate
Clive Barkers Jericho
TimeShift
CoD 4

És csak ez akadozik

Ezelõtt ezekkel a teljes játékokkal nyomtam gond nélkül: MoHAirborne, R6Vegas, GRAW2

Simán mentek

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64