Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a problémám van hogy SP1-es Vista 64bit-en nem indul el a játék, helyette ezt a hibaüzenetet írja ki:
Ha rányomok az OK-ra akkor 6-szor kb kidobja újra a hibaüzenetet más fájlok miatt.
Kérem ha tudtok segíteni kérlek szóljatok.
Elõre is köszönöm!
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Emlékszem még mikor Et-ztem...ott PB nélküli szervereken voltak a komolyabb warok. med+os meg high teamek ugy kaxoltak sokszor mint az állat.55-60% közötti accokat csináltak😄 Mi meg néztük ETtv-n az ki voltunk akadva, hogy milyen nyilvánosan csinálják(hehe kis nosztalgia😊.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Egyszer játszottunk egy clan ellen lehoztak 6 kört furcsa is volt nekünk hisz nem vagyunk lámák aztán szépen egyenként kivágta mind a PB 😄 Miután visszacsatlakoztak írtuk h 40-0 és pá elkezdik csak véletlen bent maradt 😊 (Ha nem használod akkor nem vág ki a PB nem? (GameHack))
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
a statod a kulcshoz tartozik.. ha megvan a regi vissza tod allitani
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
remélem tudtok segítteni eddig netem magyar szerókban szoktam általába játszani és kipróbáltam egy nem megyar szerót ameik nagyonjóólehet (szerintem) kérte hogy cseréljek kódot
cseréltem és most aszt irja ki hogy:
An error occurred while reading the stats data. your stats have been reset.
mit jelent ez és hogy toom megcsinálni???
elõfordul...
1-2 hete kezdte el csinálni, nem frissítettem drivert meg semmit a gépen közben, ezért furcsa. 😞
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
mert amikor a játék mappáját kell ki választani akkor ot kivan választva és akkor rá kéne menni a telepités gombra de nem enged rá menni:S!
nem tudjátok mitöl nem enged a telepités gombra menni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
van a call of duty 4 hez magyaritás?
ha van hozzzá magyaritás akkor azt honnan tudom letõlteni?
elõre köszi!
megnézed melyik kláné a szeró, rákeresel a honlapjukra, azon belül fórum, és mélységesen megbánod bûnöd, majd könnyek közt könyörögsz az adminnak, hogy vegye le a rontást rólad...
Függõen attól hogy mlyen bant kaptál, ( temporaly igeiglenes elmúlik magától ) IP ban: ha dinamikus IP d van akkor internet restart és megoldottad, ha tört verziód van akkor kulcscsere, rangvesztésnek utánanézel, de a legfontosabb:
JÁTSZ ÚGY, HOGY NE B@SSZANAK KI!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mit took tenni ha a kedvenc szerómról bannolnak ??????
mert nem took belépni
kérlek segítsetek mit took tenni???????????????????
Olyan kérdésem lenne valaki nem tudna egy lámáknak való servert?Iszonyat rég játszottam már és jó lenne egy olyan ahol 10 másodpercnél tovább élek.Csak addig amíg megint belejövök egy kicsit.
Válaszokat elõre is köszi!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
van egy szeró ameik nekem nagyon bejött ( 84.2.39.203:28975 )
csak nemrégen variáltak a szeróban lévõ pályákkap és a 2 kedvencemet kivették + raktak be helyettük más pályákat.
Tudtok nekem mondani olyan szerókat ameikeken szintén ez a
K3 mod-van????
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
XD nehogy komolyan vedd el sem olvatam a szöveget....XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem nem ér meg + 12e FT-t h csaljak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szal nehogy felmennyetek arra a szerverre mert ha jók vagytok és véletlen valameik
(80.249.169.6:28960 ) IDE NE GYERTEK :/
Csak élménybeszámolóvolt a mai reggelemrõl 😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
!!!!! 80.249.173.121:28968 !!!!!
És ha valaki war-t akar, akkor vagy a szerveren vagy a .😄A:. klán oldalán kérhetsz.
Várunk mindenkit szeretettel!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Naszóval:-leszedtem a www.thepiratebay.org-ról a cod4-et.
az a problémám vele hogy sajnos kicsit figyelmetlen voltam és sajna orosz nyelvû:S szedtem innen www.magyaritasok.hu-ról egy magyarítást és az kérte a különbözõ patch-eket! Az 1.1-tõl az1.7-ig bezárulva fennvan az összes patch de a magyarítás telepítésekor akárhova talózom a magyarítást ÿ(alapból felismeri hogy holvan a játék) inaktív a telepítés gomb:S:S
Az lenne a kérdésem hogy ez azértvan-e mert orosz vagy mert roszulcsináltam valamit??? És van mégegy én már akkor boldog lennék ha legalább angol lenne mert kicsit tudok angolul, és nem lehet valahonnan leszedni a cod4-hez angol nyelvcsomagot ha esetleg nem tudnám magyarítani??? elõre is köszönöm! kérlek ide irjatok választ---> [email protected]
lehet ugy keresni servert x-fire-n h csak a szavazós servereket dobja ki?
mert van 1 csomó beállítási pont ahogy láttam.. de nem tudom h lehet-e és ha lehet akk meik is az a parancs 😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Petyus1994:Igen, de ugyan az a cd kulcs is kell!
Lacee86:Azok az egerek kényelmesek meg jó paddal igen pontosak is.Ennyi.
Én játék közbe mindig DnBt hallgatok. 360as DnB igencsak megpörgeti a gémet😊(Winampon 128kbps-os DnB rádiót hallgatok és közbe fel is veszem az adást mert így jobban adja a hitet😄)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Igenám csakhogy mivan ha 12 ember mind mást hallgatna? 😛