Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aricsi
Ennyire unatkozol a melóban zetor?XD

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

saslaca
<#eljen><#eljen>

DONGUBA
MEGOLDVA....urjakezdtem a palyat es ugy mar villogott az a szar

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
3 kotelen leereszkednek en a negyediknel nem talalok semmit mint a videon

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
http://kepfeltolto.hu/i/?363430&t=img

DONGUBA
hova tolthetek fel kepet?Megmutatom hogy nekem ott semmi sincs sajna.Jonnek ugy mint a videon leereszkednek en meg ott allok mint egy fa..

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DONGUBA
Ket helyen flexelnek es ok le is ereszkednek de nekem nem villog semmi.Olvastam a vegigjatszast azert kerdeztem itt.

NEOreg3
szerintem rossz helyen próbálsz leereszkedni, ha jól emlékszem több helyen is vágtak lyukat, ahova neked kell menned ott sárgán kéne villognia egy kis... izének a földön

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DONGUBA
Meg egy problema.....az all-in kuldetesnel amikor le kellene menni a fold ala amikor leflexelik a luknal a tetot a katonak en nem tudok leereszkedni mert nincs kotelem.

NEOreg3
steam-rõl le lehet tölteni, asszem annyiba kerül mintha boltban vennéd

NEOreg3

ÜDV! Valaki megtudná mondani hogy hol lehet letölteni a játékot? Vagy valaki elküldené nekem?
DONGUBA
Koszi picit bovebben.

NEOreg3
van

DONGUBA
Sziasztok van hozza magyarositas?

igen ez is szerverkeresõ

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

saslaca
Kösz De azzal is lehet szervereket keresni?

frango
Aki ért a movie készítéshez és (vagy) a seismovisionhoz az jelezze. Kösz.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

nem mûködik

használj xfiret

saslaca
Helló! Valaki küldene nekem itt vagy privbe egy linket a All-Seeing Eye progira? köszi.

Szép jó reggelt,

Kérdésem lenne, az alábbi parancsok mit is javítanak (multin) ill. dual procis gépen érdemes ezeket így állítani?

r_gpusync 0
r_multigpu 1

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Evil
Hát igen, de ez még mindig jobb mint a 4.2 es mivel az olyan sötét volt hogy csak botorkálni tudtál...

Pam al jó volt a játék, a promod viszont totál szétcseszi... Gyors futás ilyen olyan modolások stb..

Ha VPN-re van szukseged ahoz hogy tudj kolibol (egyeb helyrol ahol titlva vannak a szukseges portok) tudjon jatszani / torrentezni / etc... vegyen fel a [email protected] msn cimen.
Arnold Layne
Helo!
az miért van, hogy ha Pezbot moddal játszok, mindig elveszik a pályán megszerzett szintem? és az eddig elért szintjeimet se használhatom, mitõl van ez?
Válaszotokat elõre is köszönöm!

---Battlestar Galactica---

Te retardált vagy! 😄

Fatboyz4ever!

belapeter
omg<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

DarkSector
Vacant pro mod 10-el:

. . -

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

inter94
lol<#idiota><#idiota>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Zs0lt1
Vacant az új promoddal 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

saslaca
Kell az 1.4-es patch utána kell az 1.5 patch és utána kell a magyarosítás és a magyarosítást innen szedd le. Nekem ez volt a baj. Sok szerencsét!

Sziasztok todja valaki hogy kell a multit részt magyaritani mert azt irja hogy magyaritás SP+MP vagyis mindkettõ de csak a SP lesz magyar tudja valaki hogy mi a megoldás???
belapeter
ha a pb valami corrupted file//memory hibával dob ki akko mivel lehet megcsinálni?
Már a kódot is áttettem másikra,frissítettem.
de nemmegy
Haverjaimnak meg ezzel a gameval és efféle kódokkal megy.
Hogy lehet ez?
És ha megveszem eredetileg akkor minden gondom bajom megoldódik?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

saslaca
OK. Örülök hogy még vannak normális emberek akik nem csalnak. A múltkor voltam egy havernál és ott nyomtuk a cod4-et neten valami ismeretlen szerveren. De ott volt két ember akiket akármilyen tûzerõvel lõttünk nem haltak meg.<#levele><#levele> Meg a hanggránát nem hatott rájuk meg stb...

Zs0lt1
LOL ez nem az én hibám bazzeg, hanem láttam, amint kibassza a srácot a pb és mivel gamehack-kel baszta ki, szerintem ez csalás. Ezért csináltam róla screenshotot.
Soha nem csalok és nem is fogok, mert egy kibaszott szánalmas csicska dolog!

Evil
Kipróbáltam omg..

Kíváncsi leszek mikor kezdesz el lopni a boltból, vagy valakit lelõni az utcán mert az olyan hercig kikell próbálni -.-

Jólvan erõs példa volt, örülök hogy nem csalsz, remélem azért vannak még páran így...

Evil
Nemfeltétlen, csak akkor ha cd key bannt kap, ez csalás típusától függ, komolyabb multihackek, punkbuster hackelés stb-ért kapnak Globál bannt.

Ez persze nem azt jelenti hogy a legártalmatlanabb wh ért ne kapnál <#idiota>

belapeter
Ne le töltsd hanem vedd meg.
sokkal többet elérsz vele.

belapeter
Énsi amikor kipróbáltam nem engedett sehova.
De tett em XP reinstallt és játék reinstallt és minden ok lett!!!!
(AZÓTA SOHA NEM CSÍTELEK ÉS NEM IS FOGOK. Te se szokj rá!!!!

hello hol lehet gyorsan és ingyen letölteni???????
belapeter
jól mondod.

saslaca
Nem akarok beleszólni de én úgy tudom hogy a pb akkor se enged be ha csaltál. Nem feltételezem hogy csaltál csak egy gondolat volt a hibára.

belapeter
hy all
Hogy lehet a MP-ból kivenni a savet,és késõbb visszatenni?

Sziasztok mondana valaki egy jó szerver key cod-ot??
az asi kiterjesztést írd át .bak ra asszem..

de ha visszaolvasol ( keresõ ) le van írva pontosan

Feltétlenül ékezetes könyvtárba akarod tenni a játékot?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hali nekem avn egy olyan problémám hogy tört szeron játcok( Xfire nevü program segitségével) és ha fel akarok menni a szerora nem engedi a punkbasters mindig kidobb ha vissza kapcsolom és kilépek és újra elakarom inditani megint azt írja ki és automatikosan kikapcsolja magát.Lécci segítsetek mert már gecire basza a csörm ez a szar(különben 1.7-ig minden peach fent van és erröl a DVD-röl teték fel a spanjaim is nekik akadálytalanul megy):
Segitsetek légyszi!!!!
Sziasztok segitenétek eddig még nem játszottam tört szerveren de kiprobálnám megirnátok hogy kell elinditani a Multi játékot az IP cimet hova kell beirni meg esetleg van még valami leirnátok.Probáltam csatlakozni de mindig kodot követelt.Segitsetek légyszi elöre is köszi.
Zs0lt1
azt a fájlt amit ír nevezd át, asszem ez megoldja.