Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez megint csak a mozgás!

Úgy mozogj, hogy nagyjából tudd honnan várhatsz támadást. SD ben nyilvánvaló. Map szélein menj, mindíg fedezékben, figyeled a csapattársakat, ha jó a csapat akkor õk is figyelnek rád. Keresztben célszerû figyelni mindig, így beláttok egymás fedezéke mögé, tudtok egymásnak segíteni. Ha van kivel együtt játsz és tudtok dumálni akkor a legjobb.

Ha kint rohangálsz a prérin és rádrohannak többen akkor esélyed nincs.

A célzást meg gyakorolni kell. Rövid sorozatokat lõjj, nem rúg el a fegyver, és lehetõleg fejre.

Ha pl egy AK val kezdesz el folyamatosan tüzelni, a végén már az eget lövöd, és leszeded még a szomszéd szerveren is a helit.

Ha rálõsz valakire és nem hal ( beugrik fedezékbe pl ) nem hagyod ott, megvárod mig kijön, valaki lelövi stb. Õ is tudja h ott vagy és ahogy elindulsz másfele, azonnal kapod a hátadba.

Ha mindenképpen húzni kell, ráküldesz egy gránátot, aztán füst és tipli onnan.

Lehetõleg folyamatosan mozogj! ( visszafele is lehet menni a mapokon )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

frango
A zene az jó gondolat!SDzni mondjuk pont nem, de HQban vagy TDMben(amikor pörgés van) iszonyat megdobja a zene. Én általában HQzok és mindig DnBt hallgatok.Olyan 50%ot dob a teljesítményen...(legalábbis nálam)(zenebuza vagyok...)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

berlinboy6329
Zene az húzós.Szrintem inkább zavaró lenne.Nem hallanám tiszán a hangokat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halgass közben Zenét.Nekem bejött.Akkor nagyon megy😊

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

bardocz
Gyakorlás.Játszol sokat.Más nincs.
berlinboy6329
0.4...Na mondatam egy számot.De a célpontváltás érdekelne.nincs vmi mód,h leszokjak arról,hogy össze-vissza rángatom az egeret,lelövetve magam,mikor meglátom az ellenséget?Meglátom ottvan,és körbelövöm.Vmi gyakorlás/módszer nincs rá?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

0,4... habár nem mértem, de ennyi idõ alatt én 2 is embert lelövök, úgy hogy közbe célpontot váltok.

Higgyél madmanic-nak, õ is nagy hentes 😊

Az is hasonló szitu ha valaki bemegy valami fal mögé...
én becélzom várom hogy kinézzen...
de nem néz ki, erre rálövök a falra próbaképp és meghal.
A killkamba õ csak annyit lát hogy én õt célozgatom a fal mögött >> wh 😊
frango
Nekem is adjon valaki tippet erre:"Egy olyan kerdesem lenne, hogy multiban a karakterek neveit hogy lehet eltuntetni? Probaltam mar par hackel is de egyikkel se tudtam eltuntetni😞
(cg_drawfiendlyname-re gondolok)Ha valaki tud olyan hacket,cvar unlockert vagy akarmit amivel 0ra engedi allitani pls irjon.(moviehoz kellene)"

frango
Felmész az ati vagy az nvidia(nemtom neked milyen vgad van)oldalára és letöltöd a legfissebbet.nvidia driver vagy ati driver

Ha sokat SD zel, meg fogod tanulni azokat a helyeket, ahol szinte mindig találsz valakit.

Én is úgy megyek, hogy ezeket a helyeket már falon át kezdem lõni, és úgy fordulok be.

Ami még fontos, a gránát dobás. Ha tudod, hogy pontosan hova dobd ( irány, ív stb), és mikor, illetve hogy hova jön ezer százalékban nade, és ezeket kerülöd, akkor elég jó eredményeket lehet elérni.

Youtuben vannak videok..

Ha már crash.. Csak egy példa, védõ oldalon a kezdõrõl egyenesen elindulva, a romos kerítéstõl egyenesen tüzelve a két ház közt simán le lehet szedni 2-3 embert falon át akik futnak a házban. ( én rühellem.. )

Sok gyakorlás, és a map minden pixelét megismerni!

Addig "komolyabb" szerveren csak frag leszel..

értem. akkor nézek egy másik crack-et, a vga driver frisitést hogy lehet??

hello sziasztok van valaki???

frango
Ha benne vagy a játékban és figyelsz az átlag játékos reakcióideje 0.2-0.3 között van😊 A jobbaké 0.2alatt.
Ja meg sokat számít az fps a netbeállítások és a config!(pl 60fpsel nem adja ugy mint 125el)

berlinboy6329
Jó,de a példa amit mutattam nem tipikus.Itt én támadtam,crashen fel a lépcsõn a tetõre,õ nem tudta h megyek de én tudtam h õ ott van és mégis mûr ugy grott ki.Meg jól van,tegyük fwl,h te ugy csinálod,h tudatosan lõve ugrálsz.Na de mindenki?ÉS minden sarkon?Ugy h nem is tudja h ott vagyok?(elm,hangot nem csapok,uav nincs).Reakcióidõ meg nem baj 0.4körül lehet nem tom.Tegyük fel annyi.Akkor0.2es r.idõvel nem hiszem,h 90% rendelkezne..

Nekem is van sok hely ahova úgy megyek be hogy lövök.
Sõt vannak bizonyos falak amiket mindig meglövök, mert gyakran bújkálnak mögötte... persze ne tudd meg mit kapok ha pont le is lövök valakit 😊
berlinboy6329
Jó,de akkor is,milyen már az?Lõve ugrik ki a fal mögül....

A linkelt CFGvel már sokkalta jobb.Van esélyem visszalõni is.

Én a csalók igazából nem is szokták titkolni, hogy csalnak.

Itt az Én = És

És a csalók igazából nem is szokták titkolni, hogy csalnak.

Tudod az S&D egy más világ...

A sikeres játékhoz a pálya és búvóhelyek 100%-os ismerete kell.
Itt megtanulsz vigyázni magadra és minden kis apró jelre odafigyelni, mert ha lelõnek sokat kell várnod.

Mindenki azzal jön hogy CGF meg FPS, nameg HACK.

Én alap CGF-el, 125 FPS-el, csalás nélkül nagyon gyakran elsõ vagyok...
Ebbõl arra következtetek hogy CGF-nek és FPS-nek tul nagy jelentõséget tulajdoítanak.

Csalásról meg annyit, hogy legtöbb gyereknek még a játékra se telik, nem hogy csalásra. Én a csalók igazából nem is szokták titkolni, hogy csalnak.
Eddig 2-3 csalót láttam, õk nem titkolták, szinte büszkék voltak rá, örültek hogy szívatják a népet.
De õk igazi mészárosok voltak... tehát aki rám mondja hogy csalok... az tuti nem látott még igazi csalót.

Egyébként csak magyar szervereken megy ez a "csaló vagy!" duma, külföldi szervereken jó játékért dícséreteket kapok.

Több külföldi szerverhez is kaptam már jelszót a belépéshez, csak mert sokat járok oda. Ellemben magyar szervereken inkább bannolnak, persze csak ahol amatõr adminok vannak 😊

AZ A LÉNYEG...
Ne kiáltsd ki (ne is gondold) csalónak a jobbat... hanem tanulj tõle, és tûzd ki célul, hogy le akarod gyõzni.

Ja és nem árt toleránsnak lenni, elvégre mind emberek vagyunk (habár néhányan ez próbálják megcáfolni).

üdv.:
Z O L I

bardocz
Ilyen esetben sokszor az ellenfelem csak áll.De van olyan is,hogy elfutok,hogy elbújjak 1-2 sec-re,majd vissza és lelövöm,vagy kifogyok a tából,és kispisztollyal ráfutok,és úgy lövöm le,az meg csak gugol a sarokban,és próbál lelõni😄
berlinboy6329
Abban lehet én is benne lennék,hacsak nem állsz egyhelyben,v guggolva mész,mert célozni azt nem tok.Nagyon rángatom a kezem,ha ellenfelet látok :'(

Ám,frango:4mbs netem van,mindenki 30-50 közti pingekkel szaladgál.Fejhallgatóval tolom,azért is irtam,h hallottam ahogy felettem mászkál.

bardocz
Akkor gondolom engem lecsítereznél,amikor elkezdesz hátbalõni,megfordulok,és megöllek😄
frango
Ja és ez a cfg egy alapnak jo szerintem(bár azért én állitgattam benne jo pár dolgot):yitch3.cfg

frango
Tul nagyok a ping eltérések, packetek. Az én bevált konfigom 125fps-re 62maxpacket és 20 (vagy ha jo a neted) 30 snaps. 250fps-re 100maxpacket és a snaps ugyanaz.
Jó net=stabil 2MBfeletti
Ja meg fejhallgatóval játsz! Azzal jobban hallani a hangokat...
Cfgben megg állitgasd a grafikai tuljadonságokat amig neked meg nem felel.

frango
vga driver frissítés és másik crack használata(ha nem eredeti)

berlinboy6329
Hi all!

Nem tud vki segiteni?Játékmenetbeli problémáim vannak.Átlagos pingem van 30-45 közt,Fpsem 125/250 lehet.Namármost.Az a baj,hog még igy is szar az egész.SDzni próbálok már napok óta(nem szeretem,alig játszottam még,most kipróbálom jobban).És itt jön elõ inkbb az 1vX arány.Namármost,az a bajom,h a sok köcsög,szinte ugy jön elõ a fal mögül hogy már lõ.nincs uav,énse csapok zajt,de reagálni sem tudok,már lelõ.Ez olyan 0.15mp,ammenyi reakcióideje nem nagyon van egy embernek se.Szóval hogy a retekbe van az,hogy hamrabb látnak és lõnek mint én?

fov 80,felbontás 1680*1050,fps 125 v 250,tök mindegy.Bár minta a 250,egy lehelletnyit jobb lenne,de nem nagyon.2esetem volt ma:

-Crashen emgyek fel a tetõre a lépcsõn a bombás házban.Meglátom az ellent,beleeresztek közlõl 4goylót,1 talál,õ meg lelõ.És csak azért lõttem hamarabb mert halottam h fenn van,amugy simán lelõtt volna fal mögül elõugrova....

-Backloton feldobtame gy Stunt a fémlemezes õrtoronyban.Csávóm,megint fal mögül lõve elõugrova leszed.Erre vki specbe mondta,hogy ott volt te vaksi!Dehát hogy látnám,ha már lõve ugrik elõ?

Ez lenne a fõ bajom.Amásik,hgy nem látom az ellenséget fõleg lövésnél,mert eltakarja a füst meg minden de még észrevenni sem tom,mert annyira egybefolyik a egész map.nincs vmi ami kiemelné picit jobban a terepet?

inter94
/cg_drawfps 1

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

nekem olyan problémám lenne hogy elindul a játék de pár perc múlva kilép, nem ír ki semmit hogy miért, csak kilép. MI LEHET AZ OKA??

Mit kell beírni a console-ba, hogy mutassa az fps-t a játék?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Köszi! Kipróbálom! Majd írok mire jutottam!

Hali

Ha jó játékos vagy még csak véletlenül se csatlakozzatok a HEAVY klán szerveréhez, mert bannolnak, hogy hekker vagy.

HeaVy klAn szervere Tilos, amit nem szabad.
IP: 80.249.169.2:28980

De minden kezdõnek javaslom, mert velük egyformákkal játszhat.

ui.: nem tudja valaki a webcímüket? (nem mintha vissza akarnék oda menni, de kíváncsi vagyok az álláspontjukra)
frango
1.Rakd ujra a gémet
2.VGA driver frissítés
3.Tûzfalon(ha van)megnézni, hogy engedélyezve van e a cod4

Köszi a tanácsot! Sajnos nem mûködik. Akár melyikre kattintok ugyan azt csinálja. Felvillan egy pillanatra az hogy, Cod4 oszt kész.
Nem értem pedig nem szoktak rajtam kifogni az ilyen dolgok!

köszi megpróblom😄

Martin82
XY punkbuster kicked player 'XY' (for 0 minutes)...RESTRICTION:corrupted file/memory (81354) Senki nem tud erre megoldást?Már újraraktam a játékot is de ugyanaz.Mégegy kérdés:most hogy újra teleppitettem a gamet hiába másolom vissza a mentéseket elölrõl kezdi az egészet.Hogyan állitom vissza?Köszi elöre is!
belapeter
ez aszt jelenti hogy rosszul lett leállítva a game

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
nem-re bökj és minden OK lesz

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

nekem is hasonló problémám. nekem elindul de aztán kilép. MIT TEGYEK, lehet hogy a directix a probléma vagy a crack mert nem volt hozzá és letöltöttem egyet.???????

ja és a gépem:
CPU: P4 3.0GHZ
VGA: ATI 2600 XT 256Mb GDDR3
RAM: DDR1 1.0GHZ 400Mhz
XP Sp3

A cod 5 úgy ahogy elmegy rajta, a Grid szépen fut.
Szóval nem értem!<#nemtudom>

Elõre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok!!
Nem indul a játék! Nem találok infókat errõl a problémáról.

Akár melyik gombot nyomom eltünik ez az az üzenet, aztán tölt vagy fél másodpercet és ennyi.

frango
eltüntetni a neveket...

movie-hoz mi? ....
nincs olyan amugy

saslaca
<#integet2>Köszi sikerült! <#worship><#worship><#integet2>

frango
Hello
Egy olyan kerdesem lenne, hogy multiban a karakterek neveit hogy lehet eltuntetni? Probaltam mar par hackel is de egyikkel se tudtam eltuntetni😞
(cg_drawfiendlyname-re gondolok)Ha valaki tud olyan hacket,cvar unlockert vagy akarmit amivel 0ra engedi allitani pls irjon.(moviehoz kellene)
Kösz...

rexHUNter
kövesd a hadnagyot ott legyél a sarkában folyamatosan

menj vissza a fehér kerítés mögé és várd meg míg elmennek

DupiDani
hello lenne egy porblémám amikor elinditom a játékot és ha pályát tölt be akkor meghal és kiir egy directx hibát ami csak villog az asztalon... probáltam már a cod4 telepitö menüjébe directx updatet nyomni de nem segitett... pls help :/

~

saslaca
Köszi! És tudnál abban segíteni hogy mit kell csinálni azon a pályán amikor te meg egy másik mesterlövész vagytok és a templom után jön 2 tank meg vagy 3 osztagnyi ellenség mer mindig észrevesznek és agyonlõnek ha fekszek is. Kösz.

belapeter
no nekem is ez a files van

Martin82
XY punkbuster kicked player 'XY' (for 0 minutes)...RESTRICTION:corrupted file/memory (81354) inkább leirtam
Martin82
hú a kép lemaradt