Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy mozogj, hogy nagyjából tudd honnan várhatsz támadást. SD ben nyilvánvaló. Map szélein menj, mindíg fedezékben, figyeled a csapattársakat, ha jó a csapat akkor õk is figyelnek rád. Keresztben célszerû figyelni mindig, így beláttok egymás fedezéke mögé, tudtok egymásnak segíteni. Ha van kivel együtt játsz és tudtok dumálni akkor a legjobb.
Ha kint rohangálsz a prérin és rádrohannak többen akkor esélyed nincs.
A célzást meg gyakorolni kell. Rövid sorozatokat lõjj, nem rúg el a fegyver, és lehetõleg fejre.
Ha pl egy AK val kezdesz el folyamatosan tüzelni, a végén már az eget lövöd, és leszeded még a szomszéd szerveren is a helit.
Ha rálõsz valakire és nem hal ( beugrik fedezékbe pl ) nem hagyod ott, megvárod mig kijön, valaki lelövi stb. Õ is tudja h ott vagy és ahogy elindulsz másfele, azonnal kapod a hátadba.
Ha mindenképpen húzni kell, ráküldesz egy gránátot, aztán füst és tipli onnan.
Lehetõleg folyamatosan mozogj! ( visszafele is lehet menni a mapokon )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Higgyél madmanic-nak, õ is nagy hentes 😊
Az is hasonló szitu ha valaki bemegy valami fal mögé...
én becélzom várom hogy kinézzen...
de nem néz ki, erre rálövök a falra próbaképp és meghal.
A killkamba õ csak annyit lát hogy én õt célozgatom a fal mögött >> wh 😊
(cg_drawfiendlyname-re gondolok)Ha valaki tud olyan hacket,cvar unlockert vagy akarmit amivel 0ra engedi allitani pls irjon.(moviehoz kellene)"
Én is úgy megyek, hogy ezeket a helyeket már falon át kezdem lõni, és úgy fordulok be.
Ami még fontos, a gránát dobás. Ha tudod, hogy pontosan hova dobd ( irány, ív stb), és mikor, illetve hogy hova jön ezer százalékban nade, és ezeket kerülöd, akkor elég jó eredményeket lehet elérni.
Youtuben vannak videok..
Ha már crash.. Csak egy példa, védõ oldalon a kezdõrõl egyenesen elindulva, a romos kerítéstõl egyenesen tüzelve a két ház közt simán le lehet szedni 2-3 embert falon át akik futnak a házban. ( én rühellem.. )
Sok gyakorlás, és a map minden pixelét megismerni!
Addig "komolyabb" szerveren csak frag leszel..
Ja meg sokat számít az fps a netbeállítások és a config!(pl 60fpsel nem adja ugy mint 125el)
Sõt vannak bizonyos falak amiket mindig meglövök, mert gyakran bújkálnak mögötte... persze ne tudd meg mit kapok ha pont le is lövök valakit 😊
A linkelt CFGvel már sokkalta jobb.Van esélyem visszalõni is.
Itt az Én = És
És a csalók igazából nem is szokták titkolni, hogy csalnak.
A sikeres játékhoz a pálya és búvóhelyek 100%-os ismerete kell.
Itt megtanulsz vigyázni magadra és minden kis apró jelre odafigyelni, mert ha lelõnek sokat kell várnod.
Mindenki azzal jön hogy CGF meg FPS, nameg HACK.
Én alap CGF-el, 125 FPS-el, csalás nélkül nagyon gyakran elsõ vagyok...
Ebbõl arra következtetek hogy CGF-nek és FPS-nek tul nagy jelentõséget tulajdoítanak.
Csalásról meg annyit, hogy legtöbb gyereknek még a játékra se telik, nem hogy csalásra. Én a csalók igazából nem is szokták titkolni, hogy csalnak.
Eddig 2-3 csalót láttam, õk nem titkolták, szinte büszkék voltak rá, örültek hogy szívatják a népet.
De õk igazi mészárosok voltak... tehát aki rám mondja hogy csalok... az tuti nem látott még igazi csalót.
Egyébként csak magyar szervereken megy ez a "csaló vagy!" duma, külföldi szervereken jó játékért dícséreteket kapok.
Több külföldi szerverhez is kaptam már jelszót a belépéshez, csak mert sokat járok oda. Ellemben magyar szervereken inkább bannolnak, persze csak ahol amatõr adminok vannak 😊
AZ A LÉNYEG...
Ne kiáltsd ki (ne is gondold) csalónak a jobbat... hanem tanulj tõle, és tûzd ki célul, hogy le akarod gyõzni.
Ja és nem árt toleránsnak lenni, elvégre mind emberek vagyunk (habár néhányan ez próbálják megcáfolni).
üdv.:
Z O L I
Ám,frango:4mbs netem van,mindenki 30-50 közti pingekkel szaladgál.Fejhallgatóval tolom,azért is irtam,h hallottam ahogy felettem mászkál.
Jó net=stabil 2MBfeletti
Ja meg fejhallgatóval játsz! Azzal jobban hallani a hangokat...
Cfgben megg állitgasd a grafikai tuljadonságokat amig neked meg nem felel.
Nem tud vki segiteni?Játékmenetbeli problémáim vannak.Átlagos pingem van 30-45 közt,Fpsem 125/250 lehet.Namármost.Az a baj,hog még igy is szar az egész.SDzni próbálok már napok óta(nem szeretem,alig játszottam még,most kipróbálom jobban).És itt jön elõ inkbb az 1vX arány.Namármost,az a bajom,h a sok köcsög,szinte ugy jön elõ a fal mögül hogy már lõ.nincs uav,énse csapok zajt,de reagálni sem tudok,már lelõ.Ez olyan 0.15mp,ammenyi reakcióideje nem nagyon van egy embernek se.Szóval hogy a retekbe van az,hogy hamrabb látnak és lõnek mint én?
fov 80,felbontás 1680*1050,fps 125 v 250,tök mindegy.Bár minta a 250,egy lehelletnyit jobb lenne,de nem nagyon.2esetem volt ma:
-Crashen emgyek fel a tetõre a lépcsõn a bombás házban.Meglátom az ellent,beleeresztek közlõl 4goylót,1 talál,õ meg lelõ.És csak azért lõttem hamarabb mert halottam h fenn van,amugy simán lelõtt volna fal mögül elõugrova....
-Backloton feldobtame gy Stunt a fémlemezes õrtoronyban.Csávóm,megint fal mögül lõve elõugrova leszed.Erre vki specbe mondta,hogy ott volt te vaksi!Dehát hogy látnám,ha már lõve ugrik elõ?
Ez lenne a fõ bajom.Amásik,hgy nem látom az ellenséget fõleg lövésnél,mert eltakarja a füst meg minden de még észrevenni sem tom,mert annyira egybefolyik a egész map.nincs vmi ami kiemelné picit jobban a terepet?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Ha jó játékos vagy még csak véletlenül se csatlakozzatok a HEAVY klán szerveréhez, mert bannolnak, hogy hekker vagy.
IP: 80.249.169.2:28980
De minden kezdõnek javaslom, mert velük egyformákkal játszhat.
ui.: nem tudja valaki a webcímüket? (nem mintha vissza akarnék oda menni, de kíváncsi vagyok az álláspontjukra)
2.VGA driver frissítés
3.Tûzfalon(ha van)megnézni, hogy engedélyezve van e a cod4
Nem értem pedig nem szoktak rajtam kifogni az ilyen dolgok!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
CPU: P4 3.0GHZ
VGA: ATI 2600 XT 256Mb GDDR3
RAM: DDR1 1.0GHZ 400Mhz
XP Sp3
A cod 5 úgy ahogy elmegy rajta, a Grid szépen fut.
Szóval nem értem!<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszönöm a segítséget!
Nem indul a játék! Nem találok infókat errõl a problémáról.
Akár melyik gombot nyomom eltünik ez az az üzenet, aztán tölt vagy fél másodpercet és ennyi.
nincs olyan amugy
Egy olyan kerdesem lenne, hogy multiban a karakterek neveit hogy lehet eltuntetni? Probaltam mar par hackel is de egyikkel se tudtam eltuntetni😞
(cg_drawfiendlyname-re gondolok)Ha valaki tud olyan hacket,cvar unlockert vagy akarmit amivel 0ra engedi allitani pls irjon.(moviehoz kellene)
Kösz...
~