Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mien a géped ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

geri777
a FAQ bol kinéztem éss ez a hiba de ha átirom akkor se müködik "iw3sp.exe" probléma - C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak"."

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
letöltötema demot és telepitetem és nem indul ell megjeneik a betöltö kép és kiirja hogy nem válaszol a gépem xar vagy telepicsem ujra ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

schrank
naja a sok ratyi highon diavetít otthon itt meg nekünk hogy a szir-szar gépével ilyen meg olyan beállításokkal nyomta és isteníti az optimalizáltságot <#lama><#banplz><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Csirke4
Megerõsítem.
M4-el a palánkon és téglafalon biztosan át lehet lõni, volt róla korábban video és nálam is így van.

Csirke4
A nyomjelzõ lövedékek olyanok mint a star warsban.
nem értem.ez mitõl star warsos?
Warton
Most is csak úgy lõ át a falon, hogy látsz egy kis füstöt a másik oldalon. Viszont arra nem mernék megesküdni, hogy tényleges hatása is van. Egyedül a machine gun tud hatásosan átlõni. Illetve majd az egyik perk hatására lehet, majd a multiban. Tehát elvileg csak az lõ át a falon, aki azt a bizonyos perket választja majd.

A játék elindulásakor a consolba be kell írni, hogy:
/seta thereisacow 1337
/spdevmap bog

majd
/cg_laserforceon 1

a Star warsos kinézethet pedig
/cg_tracerspeed 4000
/cg_tracerwidth 30

Amúgy a gravitációval is lehet játszadozni, de azt még nem próbáltam.

én direkt ben hagyom, azt aki cska ugy lelõ falon át, bannolom a picsbe 😊
----------
KLITe al öszeakadhat?

Zomil
amugy én is cs ota várom a falon átlövést cod-ban 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dopti
1 et nem vágok, végre beraktak 1 kis falonátlövést, és mindenki ki akarja kapcsolni multiban!? (lehet a CS-s múltam beszél belõlem, de én erre vártam a cod-ban<#eplus2>) Vagy a WH miatt paráztok ezen a téren?<#nevetes2>

sziasztok,

Csatlakozom az elöttem szólókoz, én is csak éjjelátóval látom a lézert.
Ez beállításfüggõ??

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

A lézeres izét hol kpcsoltad be? <#fejvakaras>

nálam nincsen ott sima modba a lézer nyaláb, csak ha éjjel látot nyomok be!
am..
K LITE kodek akadhat a cod4 el_?

Zomil
hm én mért csak nightvisionnal látom a lézert? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Warton
Szerintem is sok egy x700-ashoz képest. 😛 Egyébként még a játszható kategóriában van.

Star Wars

JAG1
Kicsit sok az FPS-ed... <#eplus2>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zeus89
na ez a játék már tetszik, felnyomtam minden texturát meg beálitást a legjobbra .... nem volt nagyon idõm nézzni a katonák arcát, csak a végénél mikor a tanknál dumált az afro - amerikai katona 😊 és nagyon durwa a grafika, élethûbb az arc mint a crysis ba ... a lightingek is faxxák, már alig várom <#nezze>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Warton
Na mégegyszer.<#whatever>

uHs Gerzson
Vezérigazgató? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
OKJ-s admin képzés? Hmmm...
EU mit szólna hozzá? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

szólj Jag-nek. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
akkor meg ingyenes képzést az adminoknak!<#pias>

www.czekoart.hu

Bogdogege
<#eljen> <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Random work
Személy szerint nem vagyok oda a modern hadviseléses FPS-ekért én DoD:Source párti vagyok és most tetszik a Medal of Honor Airbone is. A kettõnek nem sok köze van egymáshoz. Az utóbbi inkább könyed arcade ha azt nézem, hogy millió lövést bekaphatok és nem puszulok meg tõle míg a DoD-ban elég egy jól irányzott. 😊

Szóval kipróbáltam a Cod4-et és a demo kicsit rövidnek tûnt, de azért elég alap volt, hogy össze tudjam hasonlítani az Insurgency-vel. Más a két stílus szerintem az Insurgency kicsit reálisabb. Bár azonos körülményeket nem lehetett teremteni mert míg a Cod4 az single player volt a másik multi szóval elég más.

Na és mindenkinek más a stílusa tehát azon vitázni, hogy melyik jobb fölösleges.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

havercsotány
bf3 nem egyenlö a bf badkompanival

trident
OFF. Személy szerint a steam és a valve meggyõzött. Sajnos még nem tudtam kipróbálni két módot, ezek source alá készültek, ingyenesek. nekem Peteshark javasolta, az egyik az Insurgency, a másik egy készülõben lévõ második világháborús mód. Ha a valve-nál járunk, akkor õszintén szólva fun/arcade vonalon lehet érdemes lesz megnézni a Team fortress 2-t, igaz ez teljesen más vonulat, de ha 4-6 ezer forintos árod adják, akkor lehet kellemes perceket fog szerezni és úgy néz ki hogy szórakoztató lehet a feladatorientáltsága.
A cs:s és dod:s-t nem ismerem, mondjuk tudjuk, hogy egyik sem bukta.^^
A bf vonulat megint nem az én pályám, de a desert combat/forgotten hope/point of existence nem véletlen népszerû.
Cod fronton pedig sajnos az a helyzet, hogy millió egy igénytelen minimód van, sajnos ezek és a közeg miatt a total conversiók kiszorultak, ráadásul már egy ideje nem codozom, nem tudom most megmondani, hogy hány heat of battle vagy german front mód szerver van. Sajnos a kvék motor, a pb és a közeg nagy része miatt ezen felül sok javaslatom nincs, talán még néhány külföldi szerver, ahol érdemes megfordulni. Kábé két és fél évet codoztam és bõ másfél évet adminoltam, de a cod már jó ideje a tokjában, dobozában, a kézikönyve mellett van, sajnos nem látok jelenleg bármi olyasmi tendenciát, ami miatt elõ kellene újra vennem, vagy elõrendelnem a cod4-et.😊
Õszintén szólva nem vagyok kocka, nem gépezem éjjel nappal, ha van idõm és kedvem, akkor egyetlen játék elé ülõk le, ha jó a csapat, jó a hangulat, akkor valóban szórakoztató, lebilincselõ tud lenni a RO.
Azt viszont jól tudom, hogy sokan a cod-ra esküdnek és nekik az az etalon. Nincs is ezzel semmi gond. Szerintem mindenki megtalálhatja a számítását (multi/online) fps fronton. ON.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sadist
Nem szar, csak meg kéne tanulni normálisan beállítani, amire az adminok kb. 1%-a hajlandó. Ha indítasz egy szervert és csak annyit csinálsz, hogy bekapcsolod a PB-t, attól ne várj csodát. Regelni kell anticheat oldalakon, ahonnan naponta lehúzhatod a legfrissebb banlistát, ellenõrzõ scripteket, és streamelheted a szervered PB logját.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#szomoru2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DarkSector
Lool..ki kell kapcsolni...
Na ilyet sem éltem még meg eddig... llooolll...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Huh ez durva....tiszta vérfürdõ...
Amúgy engem nem igazán gyõzött meg a BF3....
BF3 Bad Company

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Eisenhower
alapbol be van kapcsolva...... azért furcsáltam hogy nem mûködik de most már jó .

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
lol mûkszik thnx 😄

DarkSector
NumLock bekapcs...

Eisenhower
Csak azt nem értem mire jó ez a vita? akinek nem tetszik a játék az NE JÁTSZON VELE. keressen más játékot és ennyi mit kell itt ezer hsz-eken át vitatkozni.... aki bf-et tartja jobbnak játszon azzal.

numlockot kapcsold ki

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Eisenhower
azt meg tudja vki mondani ha beállítok vmit mondjuk a numerikus bill-re pl az 1-est vagy a 0-át akkor arra miért nem reagál? egyáltalán nem használja a gém a numerikus részt?

DarkSector
Teljessen egyetértek!!!!!!!
DE CSAK A RÉGEBBI RÉSZEKKEL KAPCSOLATBAN...

Kikérem a játék nevében, hogy bárki is annélkül szidni merje, a multi részt elõre, annélkül, hogy próbálta volna... tudtommal még ki sem adták...(ez nem konkrétan neked szólt...csak álltalánossan)

A Single-vel nincs probléma, mert minden játékban vannak hibák..új vagy régi az mindegy...
Az hogy COD 2 lenne ez is..ezt kötve hiszem, vagy akkor én egy másik demoval játszhattam ezek szerint....EZ JOBB MINT A COD2!

Cheat-eket meg el lehet felejteni...
Én CoD2-nél PB-s oldalon semmien cheat-et nem tûr el, és ez kizárt hogy ne dobjon ki néhány másodpercen bellül..
Cheat-elni csak olyan pályákon lehet ahol nem tiltják le....legalábbis x-fire-n én 1-2 találkoztam ezzel egyedül....

falonátlövés meg ilyenek gondolom értelemszerûen multiban ki lesznek iktatva...

Szerintem nem kell az ördögöt a falra festeni....<#vigyor1>

Bogdogege
HOL ?

DarkSector
Jah láttam videót a BF3-ról...még ennél is gagyibb...

grebber
Van benne normális singleplayer már jobb mint a BF2!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát a fene tudja engem valahogy nem zavar, hogy kocka a fejük, mondjuk engem eleve egyedül a CS fogott meg multi szempontjából ezek az újraéledõs hülyeségek nem hoznak lázba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Bf3 lol, ha már cod4 rokabörnek számit akkor bf3 duplán az lesz 😄DD

Csirke4
Szerintem a Transport Tycoonra gondol.
Hát kinek mi. Azér 2007 ben már egy olyan játékkal nincs kedvem játszani, ahol szögletes minden, nah attól lesz az ember igazi kocka<#email>. Én inkább a Source-ot nyomom néha ha nem BF2-õt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Shep
Ugyan már CS 1.5 az igazi a mai napig pedig az már nem mai gyerek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A valve-val kéne multis gameket csinálni, azok tudnak valamit azt hiszem. Õk nem basszák el a játékot, hanem inkább késnek a kiadással. A CS:S is nagyon ott van még mindig.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB