Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A játék elindulásakor a consolba be kell írni, hogy:
/seta thereisacow 1337
/spdevmap bog
majd
/cg_laserforceon 1
a Star warsos kinézethet pedig
/cg_tracerspeed 4000
/cg_tracerwidth 30
Amúgy a gravitációval is lehet játszadozni, de azt még nem próbáltam.
----------
KLITe al öszeakadhat?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csatlakozom az elöttem szólókoz, én is csak éjjelátóval látom a lézert.
Ez beállításfüggõ??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
am..
K LITE kodek akadhat a cod4 el_?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Star Wars
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
EU mit szólna hozzá? :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szóval kipróbáltam a Cod4-et és a demo kicsit rövidnek tûnt, de azért elég alap volt, hogy össze tudjam hasonlítani az Insurgency-vel. Más a két stílus szerintem az Insurgency kicsit reálisabb. Bár azonos körülményeket nem lehetett teremteni mert míg a Cod4 az single player volt a másik multi szóval elég más.
Na és mindenkinek más a stílusa tehát azon vitázni, hogy melyik jobb fölösleges.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A cs:s és dod:s-t nem ismerem, mondjuk tudjuk, hogy egyik sem bukta.^^
A bf vonulat megint nem az én pályám, de a desert combat/forgotten hope/point of existence nem véletlen népszerû.
Cod fronton pedig sajnos az a helyzet, hogy millió egy igénytelen minimód van, sajnos ezek és a közeg miatt a total conversiók kiszorultak, ráadásul már egy ideje nem codozom, nem tudom most megmondani, hogy hány heat of battle vagy german front mód szerver van. Sajnos a kvék motor, a pb és a közeg nagy része miatt ezen felül sok javaslatom nincs, talán még néhány külföldi szerver, ahol érdemes megfordulni. Kábé két és fél évet codoztam és bõ másfél évet adminoltam, de a cod már jó ideje a tokjában, dobozában, a kézikönyve mellett van, sajnos nem látok jelenleg bármi olyasmi tendenciát, ami miatt elõ kellene újra vennem, vagy elõrendelnem a cod4-et.😊
Õszintén szólva nem vagyok kocka, nem gépezem éjjel nappal, ha van idõm és kedvem, akkor egyetlen játék elé ülõk le, ha jó a csapat, jó a hangulat, akkor valóban szórakoztató, lebilincselõ tud lenni a RO.
Azt viszont jól tudom, hogy sokan a cod-ra esküdnek és nekik az az etalon. Nincs is ezzel semmi gond. Szerintem mindenki megtalálhatja a számítását (multi/online) fps fronton. ON.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Na ilyet sem éltem még meg eddig... llooolll...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
DE CSAK A RÉGEBBI RÉSZEKKEL KAPCSOLATBAN...
Kikérem a játék nevében, hogy bárki is annélkül szidni merje, a multi részt elõre, annélkül, hogy próbálta volna... tudtommal még ki sem adták...(ez nem konkrétan neked szólt...csak álltalánossan)
A Single-vel nincs probléma, mert minden játékban vannak hibák..új vagy régi az mindegy...
Az hogy COD 2 lenne ez is..ezt kötve hiszem, vagy akkor én egy másik demoval játszhattam ezek szerint....EZ JOBB MINT A COD2!
Cheat-eket meg el lehet felejteni...
Én CoD2-nél PB-s oldalon semmien cheat-et nem tûr el, és ez kizárt hogy ne dobjon ki néhány másodpercen bellül..
Cheat-elni csak olyan pályákon lehet ahol nem tiltják le....legalábbis x-fire-n én 1-2 találkoztam ezzel egyedül....
falonátlövés meg ilyenek gondolom értelemszerûen multiban ki lesznek iktatva...
Szerintem nem kell az ördögöt a falra festeni....<#vigyor1>#vigyor1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB