Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szabad kérdeznem?
<#smile>#smile>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na téma lezárva a lézer oda világít ahova a készítõk akarják, hogy világítson akinek nem tetszik nem játszik vele ennyi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a te véleményed!
Én nem a szöveget nézem...
Nekem mindegy, hogy mit írsz oda....
Mit gondolsz? Én kevésbé fogok játszani ez miatt a játékkal...?
Ha ez a véleményed, akkor tudomásul veszem....
Én a HL2-õt rühellem..és van aki meg nem tud meglenni nélküle..
Ez van különbözõek vagyunk..
Amúgy játszani szoktál?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Csak éppen rossz irányba..minnya lerajzolom...<#vigyor3>#vigyor3>
Az nem baj, hogy füstben is ugyanannyi ideig tudja visszatartani a levegõt az ember mint amikor friss levegõt szív? Vagy az nembaj, hogy az AH-1-bõl nem lehet kilõni a pilótát mikor nem is páncélozott az üvege? Mert engem igenis zavar! :'( Emiatt nem tudok aludni napok óta. Nem hiszem el, hogy a fejlesztõk ilyen apróságra nem bírtak vigyelni, hogy a kobrának nem lehet belõni a pilótafülkéjébe.
Ez hogytetszik? -.-
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Shep jobbulást a betegségedhez!!<#rolleyes>#rolleyes>
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a2=(anégyzet)
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Irgum-burgum :)
De látod csak nem hagyják ezt a hülye lézeres dolgot!
Tépik, mint floki a lábtörlõt! Hehe!<#guluszem1>#guluszem1>
mert van egy oyan érzésem, hogy ez az uj driver nem a legjobb, most pl kockásvolt a kép a cod2 be, aztán bejött a windows 100x100-ba, megnéztem a vgat met levan véve a oldala, nem melegszik, 3dmark2005 be, 2500 at fut, szval driver porbléma
Amúgy meg képzeljétek azt hogy a dobozból száloptikával a csõ alá van levezetve a lézer és ennyi <#nezze>#nezze>
Sztem meg így a jó 😛P

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
elmesélem milyen:írja x mp-ig hogy call of duty 4 és bevillan a "szar" szócska 1 mp-re.és itt kérdezi meg a topikban hogy tetszik-e nekünk a logoja
gondolom érted már a leb.szás lényegét
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A demo alapján nem lesz csalódásremélem!
Nem kell aggódnod...jó a játék és megéri letölteni...
Jó gémezést!
ja mint ma kilépek myviprõl aztán átirányított vmi másik oldalra vmi magyar filmet reklámoz vagy mit, erre kiirja a nod hogy trójait talált mondom széééép
ON