Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Procid mennyi vót?
Ha szabad kérdeznem?
<#smile>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

reaper4
ez jó 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector
Téged sztm biztos nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És EZ szerinted kit érdekel?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csirke4
Ámen.
Shep
Hát már ne is haragudj, de az az ákom bákom még óvodában sem állná meg a helyét. 😊

Na téma lezárva a lézer oda világít ahova a készítõk akarják, hogy világítson akinek nem tetszik nem játszik vele ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
És...?
Ez a te véleményed!
Én nem a szöveget nézem...
Nekem mindegy, hogy mit írsz oda....
Mit gondolsz? Én kevésbé fogok játszani ez miatt a játékkal...?
Ha ez a véleményed, akkor tudomásul veszem....

Én a HL2-õt rühellem..és van aki meg nem tud meglenni nélküle..
Ez van különbözõek vagyunk..

Amúgy játszani szoktál?

dante3
Minek kell ilyenekkel teleszemetelni a topicot!<#banplz>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

akkor most kezd el ézni,és akkor észreveszed,hogy felvillan egy szó

DarkSector
Az egyik faszinak meg lógott a cipõfûzõje...
Csak éppen rossz irányba..minnya lerajzolom...<#vigyor3>

Csirke4
Egy nagy baj van, hogy nincs mit kiszámolni mert mindenki tudja, hogy szar a lézer és bizony mindenki kurv@nagy ívben le is szarja, csak néhány übernagyonrealitást kívánó ember fönt akad rajta.

Az nem baj, hogy füstben is ugyanannyi ideig tudja visszatartani a levegõt az ember mint amikor friss levegõt szív? Vagy az nembaj, hogy az AH-1-bõl nem lehet kilõni a pilótát mikor nem is páncélozott az üvege? Mert engem igenis zavar! :'( Emiatt nem tudok aludni napok óta. Nem hiszem el, hogy a fejlesztõk ilyen apróságra nem bírtak vigyelni, hogy a kobrának nem lehet belõni a pilótafülkéjébe.
Ez hogytetszik? -.-
NeBby
Ott az én képem , az a tuti ! Ha nem buktál meg vonalból , akkor láthatod , hogy az a jó! <#rolleyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

bkvkbk
LOL<#vigyor2>
Shep jobbulást a betegségedhez!!<#rolleyes>

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

Shep
Betegek vagytok, ahelyett, hogy a hülyeséget írkáljátok inkább valamelyik venné a fáradtságot és tényleg kiszámolná rendesen, aztán az ábrát és a levezetést szépen betenné, és legalább kevesebb lenne a flame.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bkvkbk
Ohhh,köszönöm szépen<#vigyor2>LOL

Csirke4
Ügyes vagy vehetsz egy sütit.
bkvkbk
Pitagórász tétel: a2+b2=c2... a pitagórász tétel egyenlete xD
a2=(anégyzet)

NeBby
Hátte nadon hulyevagy ! Azt Pitagorasz tétellel kell kiszámolni és mivel a logaritmus szabálya kimondja , hogy lg=log10 ezért ez nemlehet , hogy ott legyen a pont! Ja és a legfonotosabbat ki is hagytam , mivel E=mc² , ezért...<#nevetes1> <#idiota>

jakewyler
lol😄
am lehet igaz, majd teljesbõl kiderül

reaper4
😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Csirke4
Sztem én végleg bebizonyítottam.

Amúgy komolyra fordítva egyetértek veled. 😊
Shep
Öcsém, nektek tényleg ez a legnagyobb problémátok, hogy nem jó helyre világít a lézer?

Csirke4
Nahh kiszámoltam énis szerintem is rossz a lézer. Rossz helyre világít ez egyértelmû. Aki nem hiszi annak bizonyítékként ittvan:

zombeeka
Végülis ez is lehet szempont...igaz!<#worship>

Irgum-burgum :)

zombeeka
NA...már! <#falbav>

NeBby
Akkor mondj új témát! <#vigyor3> Legalább így tartjuk magunkat az 1. helyen a népszerûségi toplistán 😛

zombeeka
Ez akár már lehetne is egy tökéletes végszó ehhez a lézercsámcsogó témához! <#worship>

NeBby
De mivel ott van az elején a lézernek az eleje ezért a doboz elejébõl kell kijönnie a száloptikának , amit ugye nem is lehet nagyon hajlítani , tehát az se lehet , mert akkor látszana , ugyanis nemhiszem h 1mm nyi helyre odafér <#vigyor><#idiota> Meg ugye melyik az a hülye katona aki így csinálja meg ahelyett , hogy nem oldalra , nem a fegyver csöve fölé tenné a dobozt....

zombeeka
Na végre vki aki egyetért velem!
De látod csak nem hagyják ezt a hülye lézeres dolgot!
Tépik, mint floki a lábtörlõt! Hehe!<#guluszem1>

lécci pontos linket adnál?
mert van egy oyan érzésem, hogy ez az uj driver nem a legjobb, most pl kockásvolt a kép a cod2 be, aztán bejött a windows 100x100-ba, megnéztem a vgat met levan véve a oldala, nem melegszik, 3dmark2005 be, 2500 at fut, szval driver porbléma

Nekem még mindig a 93.71 van a 6600Gt-mhez, semmi probléma vele.

Szerintem meg tökmindegy mivel lézerrõl beszélünk amit akár a doboz végén 90 fokkal is elfordíthatsz egy tükörrel vagy prizmával szal a doboz helyzete tökmindegy ebbõl a szempontból.

Amúgy meg képzeljétek azt hogy a dobozból száloptikával a csõ alá van levezetve a lézer és ennyi <#nezze>

NeBby
Ez egy kicsit hülyeség...<#rolleyes>
Sztem meg így a jó 😛P

6600 asra kéne driver, de nem tom meyik volt, azt tom hogy 100 alatti volt, a legujabb meg fagy, szval a régit kéne visza tenni, tanács 😄?

hahó, vki válaszona pls?
tommyg
ugyanezt rajzoltam kb

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

David2
sztem kb ez, amit a doboz alakjából következtetni lehet

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

hy all, kurva jó a demó, nagyon bejön a játék, csak nem vágom, vmiért mikor elnyomnám az introt kidob windowsba és hibaüzenettel anyázik, ha meghalok akkor is néha, nem értem miért, mert 1024x768ba tökéletesen fut a játék minden lag nélkül, ha vki tud segíteni írjon pls!
ProGabe
és meg is nézted gyurika logóját?
elmesélem milyen:írja x mp-ig hogy call of duty 4 és bevillan a "szar" szócska 1 mp-re.és itt kérdezi meg a topikban hogy tetszik-e nekünk a logoja
gondolom érted már a leb.szás lényegét

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommyg
akkor mutasd meg te hogy gondolod

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

jó szar a szemmértéked <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

teljes mértékben egyetértek <#eljen>

Balumann
erre valaki

zombeeka
Kíváncsi leszek milyen cool lesz hálón nyomni a game-et!
A demo alapján nem lesz csalódásremélem!

Balumann
el, és futni is fog rendesen

DarkSector
A (#3611) válasz a "k..va jó"-t takarja....!
Nem kell aggódnod...jó a játék és megéri letölteni...
Jó gémezést!

Valaki tudna adni linket a 94.xx számu nvidia vga driverre, ?

9600xt-vel mit csinálna elindulna min-be?
tommyg
OFF
ja mint ma kilépek myviprõl aztán átirányított vmi másik oldalra vmi magyar filmet reklámoz vagy mit, erre kiirja a nod hogy trójait talált mondom széééép
ON