Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Majd küldenek egy jó kis vírusos mélt. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tommyg
nem is fognak visszaírni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

NeBby
Tudjuk! <#vigyor>
Még nem írtak vissza a tegnapi levelemre az iw osok sajna , de remékem javítják...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Szili08
Azért megnézem! Hátha nekem bejön!😄

dante3
Á, sz@r!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szili08
Jó a DEMÓ? Én most teszem felfele rem. király!

jakewyler
lol, gec de durva😄

DarkSector
Enyimné kúlabb...
Én ezzel nem skat szoktam foglalkozni, csak kép kivág->lekicsinyít>tallóz...
De láttam elég faxa logo-kat is, amiket nem lehetett egyszerû összehozni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csuhai G
Most miért kell leb*szni? Csak kérdezett valamit, nem keménykedett..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Adam II
Nem tudom írta-e már valaki nehéz ekkora forgalom mellet nyomonkövetni a beszélgetést.
Az a kis doboz a fegyveren egy AN/PEQ-2es célmegjelõ és a készítõk cseszték el ,hogy zoomolásnál nem nézték meg honnan jön a lézer. Ergo bug.

zombeeka
...ezt jól megmondtad!
Hol egy zseblámpa???

Irgum-burgum :)

zombeeka
Mit is várhatnánk egy 12évestõl! Kis nyomi, elöbb tanulj meg helyesen írni aztán keménykedj itt a szaros logoddal! Szánalmas!<#levele>

én oyan buggol találkoztam, hogy belengedtem az emberbe oyan gránátot, azt kicsit megsebzödött, azt lött tovább 😊😊😊😊
am vki vhol irta, hogy 1 év mire kijött az elsõ patch, a cod2 hez, hát ez nem igaz, mert a cod2 az 2005es gém, és én 2006 novemberébe keztem el játszani, és akkor már volt 1.3 patch

zico87
szídni mindent lehet+hibát egy ferrariba is lehet találni de sztem nagyon rendben van a cod4 hozza amit kell a cod felinget

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Zomil
nemtom, de vmi gond lehet az agyával ha képes azt kiirni a logojába h szar cod4, én értem h valakinek nem tetszik irja is ide be nyugodtan, meg sorolja csak a hibáit, de most ilyennel szorakozni, szvsz én nagy bajnak fogom fel, inkább menjen el a sarki kocsmába inni 1-et 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nevem senki
Most miért bántod, a tied meg elbújhat az enyém mögött

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Zomil
igen ezeket én is megtaláltam 😊

Barret-et akarok 😄DDDD
a csipások überfegyoja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én csak egy pillanatra tudtam belenézni a demóba, de nagyon tetszik.<#eljen> Egészen életszerûnek tünik, én mindig ilyen "filmszerû" játékot szerettem volna.Elismerésem a COD fejlesztõinek, akik a régebbi VGA kártyásokat sem hagyták cserben.Azért az tényleg kiszúrás szerintem, hogy a legújabb MOHA nem fut az X800XT-n, Sharder 3.0 hiánya miatt (nem is értem ezt a hozzáállást <#csodalk>).
Na akkor egy lista a demoban talált multiplayer fegyver config fájlok alapján,fajtáik szerint lebontva.

Pisztolyok:

Beretta,hangtompítóval vagy anélkül
Colt 45,hangtompítóval vagy anélkül
Desert Eagle és Desert Eagle Gold(a fájlok alapján ugyanilyen nevû másik model tartozik hozzá,feltételezem arany színû)
USP,hangtompítóval vagy anélkül

Géppisztolyok:

UZI,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
MP5,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
P90,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
Skorpion,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval

Rohamfegyverek,gépkarabélyok:

AK47,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
AK74u,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
G3,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
G36c,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
M16,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
M4,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
és a jó öreg klasszikus MP44-es<#ravasz1>

Ismétlõpuskák,mesterlövészpuskák:

AW.50,acog nézõkével vagy anélkül
Barrett.50,acog nézõkével vagy anélkül
Dragunov,acog nézõkével vagy anélkül
Remington 700,acog nézõkével vagy anélkül
M14,acog,rexlex nézõkével,hangtompítóval
M21,acog nézõkével vagy anélkül
M40a3,acog nézõkével vagy anélkül

Sörétespuskák:

M1014,reflex nézõkével,extra markolattal,vagy ezek nélkül
Winchester 1200,reflex nézõkével,extra markolattal,vagy ezek nélkül

Gépfegyverek,támogatófegyverek:

M60a4,acog,rexlex nézõkével,extra markolattal,vagy ezek nélkül
RPD,acog,rexlex nézõkével,extra markolattal,vagy ezek nélkül
S.A.W.,acog,rexlex nézõkével,extra markolattal,vagy ezek nélkül

Robbanóanyagok,stb:

AT4,RPG,brick-bomb,c4,akna,repeszgránát,villanógránát,füstgránát,aktatáskabomba?
és minden egyebet ide írok aminek sebzõ értéke van,légicsapás,helikopterek fegyverei,felrobbanó autó,concussion gránát(valami sokkoló izé),kés
továbbá eszközök:radar(minimap),távcsõ,location detector

ennyit sikerült kihámozni a demoból,hogy ezekbõl mi lesz egybõl elérhetõ azt nem tudom,és azt sem hogy mi lesz ebbõl benne a teljes játékban.
Ezek között vannak igen különleges fegyverek is,gondolom ezeket majd a különbözõ szintek után lehet elérni.
Ezen kívül találtam utalást álzázott fegyverekre,azaz cammouflaged,terepszínû,vagy a hogy tetszik.

Úgy hirtelen ennyi.Nem állítom hogy ezek egytõl egyig megtalálhatóak lesznek majd,mégeszer mondom,csupán a nyomaik itt vannak a demoban.
Aki veszi a fáradságot és a guglit az rájöhet hogy azért ez eléggé komoly kis arzenál ám!

zombeeka
Sztem minden kiderül majd a full game-bõl! Addig jegelhetjük is ezt az univerzum nagy rejtélyeinek besorolható lézeres kérdést! <#hehe>

NeBby
<#hamm> <#idiota>
Jóvan abbafejeztem , csak hát xar érzés volt hogy az elsõ bugom mégse az <#buck>
Legalább van vmi sikerélményem <#rolleyes><#vigyor>

Kovács legény
a szupermarioban észleltél hibát? az egyik gomba bugos volt?<#mf1>

www.czekoart.hu

NeBby
Hádde hogy néz az már ki ? Ott figyel a doboz és semmi értelme... Szeggyék le akkor és nemszólok be <#buck><#eplus2>

NeBby
Volt már rá példa , hogy adtak mielõtt kinevecc...<#vigyor>

zombeeka
Egyetértek!<#worship>

tommyg
semmi gond 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

NeBby
Olvass ecsém , erre is gondoltunk már , de nem ! A fölsõ lyukból kell jönnie a lézernek az alsó meg egy lámpa általában.

BiG G
valószinû, írj csak nekik jót fognak röhögni 😄A:_S:S_😄_DA:_DA az álbugoddal eredetit ajándékba ez a nap vicce _😄A_:SA_:S:_D:_ADDDDdddd

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

zombeeka
Bocs csak ahogy olvasgattam az elõzõeket rögtön erre asszociáltam! de akinek nem inge nem veszi magára! <#circling>

csabush
a lézer legyen a legnagyobb hiba, elképesztõ h ezen megy az agyalás már mióta😄

NeBby
Az alsó egy lámpa amúgy , de mind1 <#vigyor2>
És úgy meg lehet oldani , hogy mindig középre mutasson , vagyis a célkeresztre! De legjobb lenne , ha átraknák fölülre a lézeres dobozt és úgy nincs ilyen gond ! ( mint ahogy igazából is van )
De amúgy ha mellette van , akkor is csak pár centi eltérés van...

zombeeka
Arra nem gondoltatok,h mi van ha az a vacak ott oldalt simán csak a lézerhez tartozó akksi,h bírja ezerrel amíg molyoltok a sötétben!?

tommyg
oké...szia

zombeeka
Elképesztõ,h mit tudtok ilyen kis piszlicsáré szarságon rágódni,h honnan jön a lézerfény és milyen vastag!
Szerezzetek sürgõsen egy nõt magatoknak,mert ha ezek olyan fontos dolgok amiken ennyire megakadtok akkor már rátok fér egy kiadós kamatyolás! <#nyes>

Hát ha megjelenik a teljes és menni is fog ugyan így mint a demo egy, ADM Athlon64 3200+(2.2GHz);ATi Radeon 9600pro 256Mb;1Gb memoria. Akkor örülni fogok 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommyg
sztem ez már így marad

tommyg
nemtom ti hogy képzelitek el zoomoloskor a lézer elhelyezkedését ha abból a dobozból jönne....így?? mert az egyik igencsak elkerüli a célkeresztet ami egyenesen menne, a másiknál meg jobbra húzna a lézer vagy mi? 😄😄😄😄

tommyg
nyugi gyerekek...ez még csak demo 😄

VRSDM
azis furi h min-ra véve nincs lézergumó a végén 😄 és így már azis látszik hogy van egy pici íve, jobbra csavarva a lézernek 😄

továbbá ha a végén lenne gumó, akor annak a táv. alapján kéne csökkennie nem? :S

u dont have to listen anybody else but me

tommyg
<#idiota>

NeBby
Zoomolj a fegyverrel és meglátod honnan jön <#vigyor> õk is azért nem javították , mert aszitték onnan jön <#nyes>

NeBby
Nah megírtam a levelet nekik a bugról , remélem teljesbe már nem olyan lesz <#rolleyes>

tommyg
hááát nemtom 😊

Kovács legény
inkább a kettõ közül😊

www.czekoart.hu

crazyclone
ja de a teyturák biztosan nincsenek benne a demoba szoval ezt a részt szerintem felejtsd el

Kovács legény
ma nem alszol! addig nem amig benem raktad ide amit igértél<#mf1>

www.czekoart.hu

tommyg
nemtom ti hogy nézitek, de sztem a lézer abból a kis szarból jön ott oldalt nem a csõbõl!

crazyclone
jaja de a lézer nem a kis dobozkából kellene kijöjjön mind1 õk biztosan jobbantudják ... amugy azthiszem nagytöbbségunk full grafon nyomja nagyon jol osszehozták hogy ilyen gyönyörü graf melett fullban is simán játszható de ez még nem is a full ...

Na urak,mint korábban említettem "rövidke" hozzászólásomban,ez a játék egy cod2 alapú modnak,kiegészítõnek tudható be.
Ezért könnyedén turkálhattam a fájljai közt,ahol meg is találtam az össze single és multiplayer fegyver jellemzõit,neveit és minden elképzelhetõ tulajdonságát a játékban.
Mindjárt elkészítek egy kistát azokról a fegyverekrõl amiket "véletlenül" bentfelejtettek a demoban.
Illetve egyelõre csak a fegyverek fõ leirását tartalmazó könyvtár van meg a fegyver modellek már más eljárással készültek mint a korábbi epizódokban.
Az is elképzelhetõ hogy be lehet õket kapcsolni a demoban valamilyen sorral.
Annyit egyelõre hogy jóval több és érdekesebb fegyver van mint azt korábban a hírekben láthattuk olvashattuk,sokkal,sokkal,több<#vigyor3>