Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
a kevlar az nem golyóállómellény kérlek szépen. az egy anyag amit max, kerámiával erõsítve csúsztatnak a mellény megfelelõ fakk-jába. hátra elõre egyet egyet...

u dont have to listen anybody else but me

tommyg
senkit nem oktattam ki

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

crazyclone
egy kis tévedés csuszott be a kevlaros elméletetekkel ...explorer... a katonát fejbetalálják ak47 el a sisak kiesik a fejébõl elszédul félrekell huzzák de semmibaja ...

VRSDM
tisztázzunk pár dologt a fejünkben mielõtt okoskodunk :] a kevlar egy anyag, a helmet az angolul a sisak, a golyóálló mellény meg a bullet-proof vest... szóval ne oktass ki mr. militarista :]
ennyit enged át pl. a dragonskin

red bull
Nekem is futnia kéne elvileg csak ha fullon van minden beállítás meg minden akkor ahogy letesz a csatatérre akkor egybõl teljesen fehér lesz minden. De ha mindent offra teszek és 1280x1024-ben hagyom akkor tökéletesen mûködik és megvan az only 250 fps vele. A gépemmel pedig nem hiszem hogy gond lenne mert tudnia kéne. (EN8800GTS340mb)

Ui.: Egyébként én nagyon tartok a Multijától a game-nek mert a csiterek szempontjából túl elõnyös lesz. Átlehet lõnni a falon pl. ami szerintem nagyon zavaró lesz a játékosok szempontjából mert a csiterek mostmár nem csak átlátni fognak, hanem átlõnni is. Szerintem a legegyszerûbb az lenne hogyha majd a multiban a szervereken kilehetne valahogy kapcsolni hogy ne tudjanak a falon át lõnni. De biztos kitalálnak valamit az IW-sek 😉 (bízunk benne)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

NeBby
Csináltam már róla videót , de azért köszi <#rolleyes><#crazya>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

tommyg
de a kevlar az a golyóálló mellény, a helmet a sisak

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

plusz még:

full grafon fut!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

VRSDM
😄 mókás továbbá hogy a társaimnak bezzeg jó helyrõl jön ki a lézer 😄

ja és aki még mindig falátlövésben kételkedik, az hagyja hogy az elsõ kecóba benyomulásnál a lépcsõfordulóba leteperje a bajuszos a társad, aztán megáll ahonnan támadt, és simán átlövöd a falon keresztül... pl. vagy még sokhelyen lehet 😉

Kovács legény
Akkor összegezem az elmult 3705hsz-t

Nemlehet átlõni a kevlárbevonatos sint lézerrel ha az félrehord ,kivéve ha a gerincét lövöd.

www.czekoart.hu

VRSDM
a kevlár aztán nem fog meg semmit, maximum a nagyon szélét érõ lövedéket (most spec. sisakról beszélek) kb. 10-15%os szögben még lepattan a többi úgy szalad át rajta mint kés a vajon, kevlar sisak csak kisebb pisztolyok ellen (1es kaliber alatt) vagy repesz ellen jó, ha kidugod a buksid a fal mögül és rádhúznak egy duplát kalassal akkor majd regenerálódsz át szépen humusszá a föld alatt ;]

bkvkbk
jah...teljesben nagyon durva lesz!!Milyen a vidi karid?

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

Szili08
Nagyon lehet benne gyilkolni! Király! Amit lehet feletttem fullra nagyon király! Mijen lesz a teljes! Jááá!

bkvkbk
Igen,ez demo...és igen nagyon jó<#vigyor2>

Szili08
Ez csak 1 demó! De nagyon faxa! Teljesbe rem. kijavitják ezeket!

bkvkbk
Nah akkor itt egy-két link ahonan a cod kedvelõk le tudják tölteni a cod4 et,ha esetleg nem tudná honan kell <#vigyor2>
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1524&nev=Call_of_Duty_4:_Modern_Warfare_demo
http://www.gamestar.hu/demo-call-of-duty-4.html

Szili08
Nagyon faxa a DEMÓ!!!

bizony

- o -

az pedig, hogy nem tudsz irányítani csapattársakat... hát vaze, közkatona vagy, nem õrmester, vagy parancsnok... Ilyen is kell.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csuhai G
Elnézést, így már értem. Én csak gyorsan megnéztem a logóját és annyit láttam, hogy "Call of Duty 4".

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ugyanazt tudom javasolni mint annyi más embernek, játsz veteránon, ott már lehet látni a "regenerálós" rendszer értelmét, ha valaki célbavesz akkor töbnyire úgy is azonnal meghalsz, 1 golyót még túlélsz de ha 3-4 jön akkor GG.

Ha megúszod és be tudsz kúszni a fedezékbe akkor felfoghatod úgy is hogy a kevlár megfogta a golyót te meg guvvadt szemekkel kapkodsz levegõ után pár másodpercig a aztán gogogo 😊
(nekem sokkal jobban tetszik ez a rendszer mint a hülye életerõcsíkos)

A botok a hangulat miatt vannak ott, TE vagy a híró aki megmenti a Szabad Világot(tm)!

Ha szakaszt akarsz irányítani arra majd ott lesz a multi 😊

nehezebb fokozatokon kevesebb a lõszer

ugyanakkor MÉG MINDIG ott lesz a realistic mód a teljesben, ahol 1 golyó halál

Csirke4
Ne itt nyavajogj hanem gyere WWII Onlinézni. 😄
Lassan oda is jön az új engine ésakkor nem kell hozzá paksi atomerõmû hogy elbírja. 😛
Na ott kapnál olyan realitást, hogy kettészakadsz kisfiam de nem mindig van kedve az embernek fél órát futi utána fél órát kúszni, hogy a a rosszul belõtt távcsöveddel az ellenség szeme közé célozva kilõdd az égbe a golyót aztán ledarál egy tank. 😄
<#idiota>

Ugy tünik tul sokat vártál ettõl a gamétól, pedig ha ismered a CoD szériát, akkor nem igazán értem miért...

Kovács legény
van ilyen játék

www.czekoart.hu

Adam II
Mondjuk ha lehetne irányítani egy szakaszt akkor talán még hangulatosabb lenne.
Ha nem lenne kifogyhatatlan az ellenség (amíg el nem érsz a B pontba) akkor a csapattársak még hasznosak is lennének a lövöldözésükkel.

NeBby
Jah meg ami még lol:
Mi az , hogy monnyuk 200 töltényed van , és ha 1 et kilõsz belõle és töltesz akkor még mindig 199 van ! Ez lol , kicsit érdekes , hogy akkor ha 1esével töltesz , akkor magyarul van nálad 200 tár amibe 1 töltény van (remélem értitek 😄 )<#nyes> Ezt elég sok játékba elb*sszák és ez nagyon kaksi...

Kovács legény
egyben nem értek ellent ,hogy a botoktól ne vár el hogy elõre rohanjanak a map végéig és lezuzzanak mindent mig te a kezdõponton reszeled a körmöd😊
azok csak azért vannak ott hogy hangulatosabb legyen a game

www.czekoart.hu

Adam II
Nem az a baj ,hogy szarul áll a lézer.
Nekem egy a bajom ,hogy az egész játék annyira együgyû szaladsz aztán nyomod az egérgombot megállás nélkül mert ha kifogy automatikus tárcsere tárból meg van bõven egy pályára nehogy már be kelljen osztani és Vér Pistának kifogyjon a lõszer ,meghalni is mûvészet mert ha már sokat lõttek rád akkor bebújsz valami mögé és a büdös nagy semmitõl regenerálódsz mert már az is túl bonyolulttá tenné a játékmenetet ha fel kéne szedni egy egészségügyi csomagot vagy meg kéne várni amíg egy medic odajön hozzád. Az egész játék arról szól ,hogy juss el A-ból B-be a két pont között van egy spawn pont ahonnan az ellenség megállás nélkül özönlik neked meg vesszõfutással kell eljutnod B-be és ha odaérsz -nahát- elfogy az ellenség és a csapattársak akik csak dísznek vannak a pályán is veszik a fáradtságot követni téged ,addig csak kifutnak az ellenség elé bebújnak egy fedezékbe és lõnek amíg meg nem halnak ,hogy aztán megint spawnoljanak de semmi elõrenyomulás mindnet csak utánad.
Nem überszimulációt akarok csak valami olyan játékot amit nem arra terveztek ,hogy egy retardált 5 éves is tudjon játszani vele mert elég 5 gomb használata és nulla agytevékenység ahhoz ,hogy elboldogulj vele.

Nem is lenne ezzel semmi gond de lassan már csak ilyen játékokkal lesz teli a piac.

Balumann
Hát igen, de az már uncsi 😞 Lézervakítást akarok!

NeBby
Te is kezdesz hülyülni <#buck> 😛
Ugyanabban szenvedsz te is sztem: NEM BÍROM MÁR A TELJESIIIIG!! <#vigyor>
Muhhahaha <#idiota> Nah most asszem egy pár napra kiirogattam magam , jobblesz ha kussolok <#wink>

Kovács legény
szerimtem ha kilövöd a szemét az hatásosabb😉

www.czekoart.hu

zombeeka
Majd multiban kipróbálhatod,h megvakítja-e az ellent ha belevillogtatsz a szemébe...de szerintem a torkolattûzzel többre méssz! <#buck>

Irgum-burgum :)

zombeeka
Ott én is nem gyõzöm irtani a büdös kis csaló dögöket!
DIE CHEATERS DIE!!! <#violent>

jakewyler
😄

zombeeka
Gyuri,te nagyon...minek szemetelsz itt?

zombeeka
jaaaaj,de pihentek vagytok,hihetetlen! <#wow1>

Balumann
Tényleg, nem vakulnak meg az emberkék ha belevilágítunk a szemükbe lézerrel? 😄 Az tök poén lenne.

bkvkbk
LoL kemény kérdés<#vigyor2>...de amugy melyik sint?<#idiota>

Kovács legény
lézerrel átlehet lõni a sint?<#idiota>

www.czekoart.hu

dante3
viszlát

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bkvkbk
Nem tud valaki a cod 4 pb jérõl?érdekelne...

<#hehe>
csá

bkvkbk
A cod 2 ben nagyon sok van <#zavart2>

bkvkbk
Remélem hogy nagyon de nagyn jó Pb lesz a serókon!<#vigyor2>
Utálom a büdös csítereket<#violent>

DarkSector
Configod?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Iszonyat!
Akkor majd veszek én is...
Ez jobban megéri mint egy erõsebb core2-es....
System Req. Lab-on teszteltél már?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az miert lehet, h fullon van minden, fullos gepen, es ha oldalra huzom az egeret, szal amikor fordulok akkor szaggat.1280 stb minden maxon a demoba.nem vagom

NeBby
55-65 körül mozog <#rolleyes>