Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ennyit enged át pl. a dragonskin
Ui.: Egyébként én nagyon tartok a Multijától a game-nek mert a csiterek szempontjából túl elõnyös lesz. Átlehet lõnni a falon pl. ami szerintem nagyon zavaró lesz a játékosok szempontjából mert a csiterek mostmár nem csak átlátni fognak, hanem átlõnni is. Szerintem a legegyszerûbb az lenne hogyha majd a multiban a szervereken kilehetne valahogy kapcsolni hogy ne tudjanak a falon át lõnni. De biztos kitalálnak valamit az IW-sek 😉 (bízunk benne)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
full grafon fut!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ja és aki még mindig falátlövésben kételkedik, az hagyja hogy az elsõ kecóba benyomulásnál a lépcsõfordulóba leteperje a bajuszos a társad, aztán megáll ahonnan támadt, és simán átlövöd a falon keresztül... pl. vagy még sokhelyen lehet 😉
Nemlehet átlõni a kevlárbevonatos sint lézerrel ha az félrehord ,kivéve ha a gerincét lövöd.
www.czekoart.hu
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1524&nev=Call_of_Duty_4:_Modern_Warfare_demo
http://www.gamestar.hu/demo-call-of-duty-4.html
- o -
az pedig, hogy nem tudsz irányítani csapattársakat... hát vaze, közkatona vagy, nem õrmester, vagy parancsnok... Ilyen is kell.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha megúszod és be tudsz kúszni a fedezékbe akkor felfoghatod úgy is hogy a kevlár megfogta a golyót te meg guvvadt szemekkel kapkodsz levegõ után pár másodpercig a aztán gogogo 😊
(nekem sokkal jobban tetszik ez a rendszer mint a hülye életerõcsíkos)
A botok a hangulat miatt vannak ott, TE vagy a híró aki megmenti a Szabad Világot(tm)!
Ha szakaszt akarsz irányítani arra majd ott lesz a multi 😊
ugyanakkor MÉG MINDIG ott lesz a realistic mód a teljesben, ahol 1 golyó halál
Lassan oda is jön az új engine ésakkor nem kell hozzá paksi atomerõmû hogy elbírja. 😛
Na ott kapnál olyan realitást, hogy kettészakadsz kisfiam de nem mindig van kedve az embernek fél órát futi utána fél órát kúszni, hogy a a rosszul belõtt távcsöveddel az ellenség szeme közé célozva kilõdd az égbe a golyót aztán ledarál egy tank. 😄
Ha nem lenne kifogyhatatlan az ellenség (amíg el nem érsz a B pontba) akkor a csapattársak még hasznosak is lennének a lövöldözésükkel.
Mi az , hogy monnyuk 200 töltényed van , és ha 1 et kilõsz belõle és töltesz akkor még mindig 199 van ! Ez lol , kicsit érdekes , hogy akkor ha 1esével töltesz , akkor magyarul van nálad 200 tár amibe 1 töltény van (remélem értitek 😄 )<#nyes>#nyes> Ezt elég sok játékba elb*sszák és ez nagyon kaksi...
azok csak azért vannak ott hogy hangulatosabb legyen a game
www.czekoart.hu
Nekem egy a bajom ,hogy az egész játék annyira együgyû szaladsz aztán nyomod az egérgombot megállás nélkül mert ha kifogy automatikus tárcsere tárból meg van bõven egy pályára nehogy már be kelljen osztani és Vér Pistának kifogyjon a lõszer ,meghalni is mûvészet mert ha már sokat lõttek rád akkor bebújsz valami mögé és a büdös nagy semmitõl regenerálódsz mert már az is túl bonyolulttá tenné a játékmenetet ha fel kéne szedni egy egészségügyi csomagot vagy meg kéne várni amíg egy medic odajön hozzád. Az egész játék arról szól ,hogy juss el A-ból B-be a két pont között van egy spawn pont ahonnan az ellenség megállás nélkül özönlik neked meg vesszõfutással kell eljutnod B-be és ha odaérsz -nahát- elfogy az ellenség és a csapattársak akik csak dísznek vannak a pályán is veszik a fáradtságot követni téged ,addig csak kifutnak az ellenség elé bebújnak egy fedezékbe és lõnek amíg meg nem halnak ,hogy aztán megint spawnoljanak de semmi elõrenyomulás mindnet csak utánad.
Nem überszimulációt akarok csak valami olyan játékot amit nem arra terveztek ,hogy egy retardált 5 éves is tudjon játszani vele mert elég 5 gomb használata és nulla agytevékenység ahhoz ,hogy elboldogulj vele.
Nem is lenne ezzel semmi gond de lassan már csak ilyen játékokkal lesz teli a piac.
Ugyanabban szenvedsz te is sztem: NEM BÍROM MÁR A TELJESIIIIG!! <#vigyor>#vigyor>
Muhhahaha <#idiota>#idiota> Nah most asszem egy pár napra kiirogattam magam , jobblesz ha kussolok <#wink>#wink>
Irgum-burgum :)
DIE CHEATERS DIE!!! <#violent>#violent>
Irgum-burgum :)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utálom a büdös csítereket<#violent>#violent>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor majd veszek én is...
Ez jobban megéri mint egy erõsebb core2-es....
System Req. Lab-on teszteltél már?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"