Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ehheh! <#awink>#awink>
Irgum-burgum :)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Nem bírod végigvinni azt az 5percet??????????
<#falbav>#falbav>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
1, 3hét mire még jön a játék
2, ez még csak 1 rohadt demo
3, úgyis lesz automat ladder nem kell rinyálni
Am 2 hét és 5 nap az amcsi verzsön😊
u dont have to listen anybody else but me
A hangok pedig ebbe a legjobbak :
"Minden fegyverhang, ami a játékban szerepel eredeti fegyverhang, minden fegyver hangját külön egyedileg vették fel a lövésektõl kezdve a tárcserén át, valamint minden olyan apró zörejt, amit fegyverrel képesek lehetünk kiadni." Forrás
MJ rulz Pink Team The Only One
Az aláírásomban a konfigom.
Tegnap tettem fel a DEMO-t.
Legfrissebb ATI driver-t használom. Nem is a szaggatás lenne a problémám, hanem:
- Nekem k***va színtelennek tûnik a játék :o
(Mintha minden szürke lenne) Nem igazándiból tudom leírni, tul.képpen csak annyi, hogy Én színeket hiányolok belõle. (Na nem a zöldet, amikor Night Vision-be megy át 😊
- Aztán a második a hang. Nekem az fegyver amit kapunk és az egész demo alatt olyan érzésem volt, mintha ez egy star wars játék lenne, csak lézer fegyverek helyett géppuska 😞
Egyenlõre pöttyet csalódtam....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
bevan állítva hogy mondjuk 3x20-an spawnoljanak meg az alap 20 ellen akik várnak ergo ha sokáig is szarakodsz egy helyen akkor is max 80katonát kell legyilkolnod.....
de télleg elfogynak egy idõ után......
és társak is ölnek ellenséget ugyh nopara nem lámák azok csak tebenned biznak és nem akarnak fraget lopni....😄XD
www.818clan.eu
ez egy JÁTÉK!!!
a másik meg szerintem senki sem élvezne egy olnya játékot ahol egy goloy-halál mert kb abbol állna hogy én Minimiivel lefekszem osztom a 200skulot és ha egyis eltalál ami nagyon valoszínü akkor bumm és te meg kurvára nem fogod levágni hogy ki honnan lõtt le.....
az élet regenerálódás egy faszság és ezt a codosok is tudják de muszály nekik mert ha berakják ugyanolyan életcsikosra mint a bf akkor kb mondhatjuk az egészre hogy Bf2-->1.5patch(cod4) kb ugyh kénytelenek megtartani.....
a falakon való átlövés pedig átlõ de nem minden falakon ugyh nem kell a para a cheaterekkel ha kikapcsolják a falon átlövést akko meg letölt egy olyan cheatet ergo teljesen mind1....
www.818clan.eu
Call of Duty 4 Demo:
Elsõ indításra videó bejátszásokat végignézve bejött a menü játék indítás és szépen ment is.
Amikor lelõnek kilép a játékból hibaüzenettel:
Ha az elején a videó bejátszásokon át akarok „lépni” akkor a menü megjelenésénél dob ki !!!
Ez most a DEMO hibája ???
Vagy a gépem nem tetszik neki ???
Abit NF7-S2(G),AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz,Kingston 2*512(400) RAM, SAMSUNG 120 G 8m.,Gainward 6600GT 256(AGP) 163.71,(XP sp2),( DirectX 9.0c augusztusi)
Úgy hallottam, hogy gyengébb gépen is elment !
???
Köszi !
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
szal középtájékon a csuszi féle a nyerõ😊
cod4 ladder
szánalmassági ranglista nincs? ott tartanád magad vagy 20évig
Amúgy: átlõ a vason!!4
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ennek a játéknak ez a lényege,h rohanj-pörögj és érd el a célt...bárhogy!
A regenerálódás meg inkább,mint szedegetni a csomagokat amiket vmi kis jótündér rakott le nekünk elõre!
Különben meg itt megy a vita avalósághû dolgok hiányán vagy nem teljességén,de minden vita felesleges ha egy ici-pici tényt figyelembe veszünk: ez csak 1 JÁTÉK!!!
És mint ez a kifejezés magában is foglalja,h max van valóság alapja vagy ihletése,de ennyi!
Értelmetlen szócséplés tehát full reál dolgokon nyammogni!
<#vigyor2>#vigyor2>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
u dont have to listen anybody else but me
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Vagy nem?
Ezért nem játszom már semmivel, mert egyszerûen eligénytelenedtek a játékok. Ész nélkül rohanni közben rákönyökölni a tûz gombra, és kész a pálya. A csapattársak csak a teher miatt vannak, semmi hasznuk. Bezzeg a T72es páncéljának szegecse 100poligon.
Régi szép OFP-s idõk... 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!