Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull
2 ember biztos 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
A kissebség is számít, Tesco. xD Am. én tuti megveszem egybõl eredetiben a game-t

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

tommyg
9990 lesz és én megveszem, tehát már 1 ember biztos

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zombeeka
Na ja,majd csak akkor veszem meg ha akciós lesz a tescoban!
Ehheh! <#awink>

Irgum-burgum :)

jakewyler
sejtem mennyien fogják megvenni 13 e Ft-ért...
Inkább maradnak cod2-nél😉

jakewyler
és honnan tudod?
Szerintem még senki sem tudja...Majd kiderül

NeBby
lol! itt már jó <#nyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

zombeeka
nihil

zombeeka
Mit akarsz egy demo-ban mentegetni???????????
Nem bírod végigvinni azt az 5percet??????????
<#falbav>

tommyg
nembaj meg kell venni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
Azé mer ez demo!

má bocs de mi a jó büdös p.csának csinálsz még petíciót? 😄😄😄
1, 3hét mire még jön a játék
2, ez még csak 1 rohadt demo
3, úgyis lesz automat ladder nem kell rinyálni

nemlehet törtel nyomatni 😛

Szili08
Mérvan az hogyha kilépek azzol hogy Save&Guit akkor mikor máskor belépek nincs LOAD csak elõrõl lehet kezdeni?

Csirke4
Kimaradt, hogy csak az M4-essel nem lehet mert rossze helyre van felrakva a tank.
jakewyler
akkor lesz koppanás, ha esetleg nem fog menni tört szervereken😄
Am 2 hét és 5 nap az amcsi verzsön😊

francois
http://www.kepfeltolto.hu/?img=60gu

francois
Ezzel találkozott már valaki?

tommyg
visszatérve egy kicsit a realisztikához...azt miért nem furcsáljátok hogy ezek az iraki fickót lelõnek minket páncéltörõvel és nem repülünk szét apró darabokra csak a szemünk vérzik be tõle! szvsz ennyit a realisztikáról, a cod pont így jó ahogy van

VRSDM
fel se tûnne hogy a valóságban is ugyan ilyen színtelen az élet? értem arra ha éjjel császkálsz akkor mindent a narancssárga lámpák fényei miatt a naracs-piros árnyalatokban látsz, és még sorolhatnám naphosszáig, nézzél videókat, ugyan ez van sivatagos környezet-sárgás erdõs-zöldes :] ez így realisztikus.

u dont have to listen anybody else but me

NeBby
Jah és ha így se hinnéd : lesdmeg!

NeBby
Szürkét én nemérzem , semmi ilyesmit... Sõt nagyon is szines 😊 , fények szépen megcsinálva stb...
A hangok pedig ebbe a legjobbak :
"Minden fegyverhang, ami a játékban szerepel eredeti fegyverhang, minden fegyver hangját külön egyedileg vették fel a lövésektõl kezdve a tárcserén át, valamint minden olyan apró zörejt, amit fegyverrel képesek lehetünk kiadni." Forrás

csuszi
mer, 2 hét és itt a game (usa), nyugodtan lehet már az elsõ nap tolni

MJ rulz Pink Team The Only One

KranaZoli
Sziasztok!

Az aláírásomban a konfigom.
Tegnap tettem fel a DEMO-t.

Legfrissebb ATI driver-t használom. Nem is a szaggatás lenne a problémám, hanem:

- Nekem k***va színtelennek tûnik a játék :o
(Mintha minden szürke lenne) Nem igazándiból tudom leírni, tul.képpen csak annyi, hogy Én színeket hiányolok belõle. (Na nem a zöldet, amikor Night Vision-be megy át 😊

- Aztán a második a hang. Nekem az fegyver amit kapunk és az egész demo alatt olyan érzésem volt, mintha ez egy star wars játék lenne, csak lézer fegyverek helyett géppuska 😞

Egyenlõre pöttyet csalódtam....

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Zsolo007
a másik meg szerintem senki sem élvezne egy olnya játékot ahol egy goloy-halál Operation Flashpoint - Armed Assault <#vigyor3>

jaja az enyémen bár a procim erõsebb mint a tied szerintem, AMD Athlon64 3200+(2.2GHz) ATi Radeon 9600pro 256Mb.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kovecses
LOL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

zee21
még annyit hogy botok nem termelõdnek ujra vagyis de csak nem örök spawn
bevan állítva hogy mondjuk 3x20-an spawnoljanak meg az alap 20 ellen akik várnak ergo ha sokáig is szarakodsz egy helyen akkor is max 80katonát kell legyilkolnod.....
de télleg elfogynak egy idõ után......
és társak is ölnek ellenséget ugyh nopara nem lámák azok csak tebenned biznak és nem akarnak fraget lopni....😄XD

www.818clan.eu

zee21
nah az a helyzet hogy itt elöttem már mondták de egyet is kell vele értenem hogy télleg nemtom mit vártok egy játéktól ilyen faszságokkal hogy teljesen realisztikusan kilehessen lõni a kobrából a pilotát meg ilyenek......
ez egy JÁTÉK!!!
a másik meg szerintem senki sem élvezne egy olnya játékot ahol egy goloy-halál mert kb abbol állna hogy én Minimiivel lefekszem osztom a 200skulot és ha egyis eltalál ami nagyon valoszínü akkor bumm és te meg kurvára nem fogod levágni hogy ki honnan lõtt le.....
az élet regenerálódás egy faszság és ezt a codosok is tudják de muszály nekik mert ha berakják ugyanolyan életcsikosra mint a bf akkor kb mondhatjuk az egészre hogy Bf2-->1.5patch(cod4) kb ugyh kénytelenek megtartani.....
a falakon való átlövés pedig átlõ de nem minden falakon ugyh nem kell a para a cheaterekkel ha kikapcsolják a falon átlövést akko meg letölt egy olyan cheatet ergo teljesen mind1....

www.818clan.eu

jakewyler
máár?!lol

FAQ

Sziasztok.

Call of Duty 4 Demo:
Elsõ indításra videó bejátszásokat végignézve bejött a menü játék indítás és szépen ment is.
Amikor lelõnek kilép a játékból hibaüzenettel:

Ha az elején a videó bejátszásokon át akarok „lépni” akkor a menü megjelenésénél dob ki !!!

Ez most a DEMO hibája ???
Vagy a gépem nem tetszik neki ???
Abit NF7-S2(G),AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz,Kingston 2*512(400) RAM, SAMSUNG 120 G 8m.,Gainward 6600GT 256(AGP) 163.71,(XP sp2),( DirectX 9.0c augusztusi)
Úgy hallottam, hogy gyengébb gépen is elment !

???

Köszi !
zico87
na Vote all for petition aki nemtudja mi az a cb vagy nem cb-zik azis szavazzon😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

csuszi
inkább menjé szavazni😊 bár ezt a laddert két nap alatt szarrá szavazzák, nem kellesz te oda😄

zico87
mindig csuszi a nyerõ..😄 de mi az a cb ?😄😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

csuszi
a másik 3 cod4 ladder kezdeményezést nyugodtan figyelmen kivül hagyhatjátok mert az egyik poén (a demo ladder😄 - naná hogy egy magyar indította😊 ), a portugál és a britt pedig felsül mert elsõnek eu laddernek kell lenni, utána jöhetnek a helyi létrák...
szal középtájékon a csuszi féle a nyerõ😊

csuszi
na cb.com-on elindítottam az elsõ peticíót cod4 ladderekre😊 lehet szavazni aki érdekelt, aki nem az meg sp-zen😉
cod4 ladder

csuszi
már valakinek írtam, prósza veterán, lássuk ott is olyan ügyi vagy-e😊

omg
szánalmassági ranglista nincs? ott tartanád magad vagy 20évig
trident
hátõõõ😄DD

Amúgy: átlõ a vason!!4

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ez CoD4-es speciális ûrkevlár ami megfogja a golyókat.

zombeeka
Ha mondjuk mindenáron irányítgatni akar az ember egy szakaszt arra sztem ott van a BF2 és hasonló gémek!
Ennek a játéknak ez a lényege,h rohanj-pörögj és érd el a célt...bárhogy!
A regenerálódás meg inkább,mint szedegetni a csomagokat amiket vmi kis jótündér rakott le nekünk elõre!
Különben meg itt megy a vita avalósághû dolgok hiányán vagy nem teljességén,de minden vita felesleges ha egy ici-pici tényt figyelembe veszünk: ez csak 1 JÁTÉK!!!
És mint ez a kifejezés magában is foglalja,h max van valóság alapja vagy ihletése,de ennyi!
Értelmetlen szócséplés tehát full reál dolgokon nyammogni!
<#vigyor2>

naja

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

VRSDM
hát van ahol van 1 bandita, aki mindig ott elõjön de csak 1x, aztán van olyan aki jön, beál a kocsi jobb kereke mögé, ha kilövöd, jön újra :]

u dont have to listen anybody else but me

Ez is igaz, a multi azért elviszi a hátán a játékot. De a single kampány is jó.

iagzából sztem ez a cod már a 2 része óta inkább a multy részre van kihegyezve és ahhozképest kaptunk mellé egy igényes sztorit is ha így vesszük akkor nem ilyen rossz a helyzet de amúgy iagazatok van sajna😞

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

De egy idõ után - bizonyos helyeken - elfogy az ellenség.

Vagy nem?

CaviaR
mennyire igaz ez... 😞
Ezért nem játszom már semmivel, mert egyszerûen eligénytelenedtek a játékok. Ész nélkül rohanni közben rákönyökölni a tûz gombra, és kész a pálya. A csapattársak csak a teher miatt vannak, semmi hasznuk. Bezzeg a T72es páncéljának szegecse 100poligon.

Régi szép OFP-s idõk... 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Kovács legény
igen az egy anyag ,aminek a szálai behálózzák a behataló cuccot és lelassítják

www.czekoart.hu

tommyg
oké vágom