Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Ja, közben eszembejutott, hogy mondta hogy karon találtam 😊
EGyébként én a legkönnyebb fokozaton gyûrtem, a demóból ítélve még úgyis elég nehéz.
Próbáltam multiba , sztem fasza lesz

Punker
a karját lövöd el nézd meg a képeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BEAST
omg.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Üdv az a kérdésem hogy amikor bombázni kell a házakat a repülõbõl akkor mi a teendõ minden házat ki kell lõni vagy mi mert 1-2 szer elutasít csak nem tudom miért

Prince of Máté
Hát nem tom, én 5 óra alatt végignyomtam😄
De amúgy qrva király a single, de a COD nem azért jó játék, mert hosszú a Single, hanem mert a Multi tökéletes!
Lenne még pár kérdésem:
Nem értem telejsen a játék sztoriját, miért megyünk vissza a múltba Chernobilba? Miért kell ott lelõni azt a faszit? Az a gyerek, akit el kell kapni, az a fia? De a játék végén akkor miért kell lelõni KP-val azt a "fõellenséget", ha egyszer már lelõttük?
A Chernobilos pálya nektek is színtelen?
Jó lenne ha valaki tudna a választ 😞

XFIRE kikapcs

Szevasztok!
Kéne egy kis segítség. Ha a játékban állítanék valamit a grafikán kidob egy DirectX hibával. A mellékelt DirectX-et feltelepítettem
Punker
ha valaki megtalálja az összes laptopot az mire jó? egyáltalán hány van 1 pályán?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

közben megtaláltam... 😊)

valaki írhatna fel IP-ket ahol lehet multizódni 😉

BEAST
allj ellen a sotet oldalnak xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ceko
Miért nem jelent meg hivatalosan??CSak nálunk nem!!

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Running
Nem azt írtam h szép, hanem fejlettebb, ami helytálló, de nem kötözködöm, pedig a KK tagok kifejezetten erre kényszerítenek.

csuszi
a szép az nem kifejezés...csak a crysis veri, pedig megnézteme gy pár gammát mostanában. persze full highon értetik a hsz.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Running
Nem értem egyébként miért vártatok egy Cod-tól olyan csapatjellegû játékot ami a bf2-ben volt. Teljesen két külön kategória.
Sajnos a Frontlinesig és Battlefield3-ig ilyen játék nem lesz. Aki meg a cod és csé féle játékhoz van hozzászokva, annak meg tökéletesen jó ez a játék is.
Egyébként meg tudtommal sehol nem ígértek a fejlesztõk squadrendszert, meg ilyeneket, szóval gyanítható volt, h ugyanaz lesz mint az elõzõek, csak modern terepen és fejlettebb grafikával.

nando42
az én magánvéleményem meg az, hogy a singe valami eszméletlen jó, állati hangulatos a cucc. a multi is rohadt jó móka, bár 30 egy szerveren érdekes.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

JAG1
Nesze, szkrínsot:

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hali!

256 mb-os X1650XT-vel hogy megy a game? Esetleg valaki csinálna 1 screenshotot?

JAG1
Akkor nem is szedem le... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

uHs Gerzson
Egyszerûen mondva, olyan mintha COD2-nél csak más a környezet és a fegyverek 😊 Jelzem ez magánvélemény.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

akinek még nincs meg de kellene dobjon rám privit adok linket free és gyors linket és ha teccik tessék megvenni én is azteszem 😊
Én is 256 M-ból vagyok kénytelen gazdálkodni, fúúj

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

mNzJean
na fasza, kezdek elbizonytalanodni.<#rinya>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

báttyó02
lol és tényleg 😮
nálam 340mbot visz a firefox 😄😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tényleg! itt is berohasztja a 256 megas céges gépet. Én meg nem értettem mért töltöget annyit.

hm, amint megnyítom ezt a forum oldalt, a firefox memoria felhasznalasa a normalisnak mondhato 35-40 M-rol felfut 150 MB-ra. Több mint érdekes, okozhatja a logó/banner?

SubZero911
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de senki ne reméljen nagy durranást a MULTI-tól (SE). Hihetetlen, hogy még a gránát is ugyanúgy koppan, mint 1942-ben, semmi újítás, nincs csapatmunka lehetõség, mint mondjuk pl. a BF2-ben, szóval egyszerûen nevetséges....... Pénzt kiadni hadd nem mondjam...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

lololol
esetleg mert azok nem 2 napja jelentek meg és volt idejük megcsinálni a támogatást rendesen?

grebber
Magyarítás készül már hozzá?

Next PC upgrade: 2022

Mivel ez a játék még hivatalosan meg sem jelent inkább örülni kéne, hogy egyáltalán van lehetõség multizni.

Sziasztok!
Felraktam, zseniális, két küldetésen vagyok túl... Ill. a 2. - Nikolaj kimentése - még csak ott tart, h. megtaláltuk, gondolom még ki is kell hozni ?!?! <#gun><#violent>
Nagyon tetszik. És messze nem kell neki olyan izomgép, mint amit követelménynek megadtak !

kipróbálom
ne fûzd össze, hanem rarral csomagold ki akkor isot kapsz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok!

Lécci valaki mondja el, hogy kell feltelepíteni a játékot?
Eddig eljutottam odáig, hogy egyesítettem a file-okat és kaptam egy .out file-t. Ebbe, ha belemegyek akkor kapok 1 ISO-t. De mivel a .out- file-ba van ezért nem tudom mountolni, de onnan kimásolni se.

A 68 darabos verziot töltöttem le.

Pls valaki szánjon meg a tanácsaival.
köszi
Ceko
Uhhh,de többi játéknál nem igy volt?????

Neked kell manuálisan hozzáadni az ip címet ahol játszani akarsz.

na téged is biztos jól bealáztak tegnap este <#vigyor1>

Ceko
Az miért van hogy az X-Fire nem talál egyetlen szervert sem,de még angolt sem???<#conf>

koschwarz
na ez az amiért soha nem multizok CoD-dal "ugrálva osztják sniperrel a fejest". pfff...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

LackoMester
tudod én élvezni szoktam a játékot,nem idöre teljesiteni,meg azt az ismerösöd azt mond amit akar ja meg easy fokozaton nyomni,hmmm... :-)

élet a legjobb méreg

Zsoltika 007
Ismerõs ezt is kitolta tegnap szval :/

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

5 órás ha van

LackoMester
na MOHA airbone az rövid...

élet a legjobb méreg

LackoMester
kövesd az utirány jelzöt és célozz pontosan,elég nehéz rész-ja és nem halt meg..:-)

élet a legjobb méreg

Punker
miután a kopasz csókát lepuffantottam, hogy lehet az M14-essel lelépni csernobilból? kib@szott millióan jönnek.

Szevasztok!
Kéne egy kis segítség. Ha a játékban állítanék valamit a grafikán kidob egy DirectX hibával. A mellékelt DirectX-et feltelepítettem<#confused>
Magnum PI
Mi nem tudsz rajta átlátni? Attól hogy tök újak a pályák és meg kell õket tanulni még nem átláthatatlan

formatuq
teljesen egyet kell hogy ertsek veled, single nagyon jo volt, 4-5 ora alatt vegig is toltam, de a multi egy nulla, gerincbeteg manusok rohangalnak, atlathatattlan az egesz, mas nem is vartam mondjuk.
tipikus cod stilus, soha se volt a kedvencem.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

0ppika
Olyannal találkozott már valaki hogy el sem indul a telepítõ? <#szomoru1>

http://epica.nl

vacant alap^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"