Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGyébként én a legkönnyebb fokozaton gyûrtem, a demóból ítélve még úgyis elég nehéz.
Próbáltam multiba , sztem fasza lesz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De amúgy qrva király a single, de a COD nem azért jó játék, mert hosszú a Single, hanem mert a Multi tökéletes!
Lenne még pár kérdésem:
Nem értem telejsen a játék sztoriját, miért megyünk vissza a múltba Chernobilba? Miért kell ott lelõni azt a faszit? Az a gyerek, akit el kell kapni, az a fia? De a játék végén akkor miért kell lelõni KP-val azt a "fõellenséget", ha egyszer már lelõttük?
A Chernobilos pálya nektek is színtelen?
Jó lenne ha valaki tudna a választ 😞
Kéne egy kis segítség. Ha a játékban állítanék valamit a grafikán kidob egy DirectX hibával. A mellékelt DirectX-et feltelepítettem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
MJ rulz Pink Team The Only One
Sajnos a Frontlinesig és Battlefield3-ig ilyen játék nem lesz. Aki meg a cod és csé féle játékhoz van hozzászokva, annak meg tökéletesen jó ez a játék is.
Egyébként meg tudtommal sehol nem ígértek a fejlesztõk squadrendszert, meg ilyeneket, szóval gyanítható volt, h ugyanaz lesz mint az elõzõek, csak modern terepen és fejlettebb grafikával.
http://motionpicture42.freeblog.hu/
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
256 mb-os X1650XT-vel hogy megy a game? Esetleg valaki csinálna 1 screenshotot?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
nálam 340mbot visz a firefox 😄😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Felraktam, zseniális, két küldetésen vagyok túl... Ill. a 2. - Nikolaj kimentése - még csak ott tart, h. megtaláltuk, gondolom még ki is kell hozni ?!?! <#gun>#gun><#violent>#violent>
Nagyon tetszik. És messze nem kell neki olyan izomgép, mint amit követelménynek megadtak !
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lécci valaki mondja el, hogy kell feltelepíteni a játékot?
Eddig eljutottam odáig, hogy egyesítettem a file-okat és kaptam egy .out file-t. Ebbe, ha belemegyek akkor kapok 1 ISO-t. De mivel a .out- file-ba van ezért nem tudom mountolni, de onnan kimásolni se.
A 68 darabos verziot töltöttem le.
Pls valaki szánjon meg a tanácsaival.
köszi
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
élet a legjobb méreg
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
élet a legjobb méreg
Kéne egy kis segítség. Ha a játékban állítanék valamit a grafikán kidob egy DirectX hibával. A mellékelt DirectX-et feltelepítettem<#confused>#confused>
tipikus cod stilus, soha se volt a kedvencem.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
http://epica.nl
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"