Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It appears that call of duty 4: modern warfare did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
akinek nemjönbe ez a rész megy airbornozni vagy mittomén van jópár 2.VHs játék már
ua a pályák???
én 2pályát találtam ami hansonlít a régire igaz nemtoltam még sok mapon de akkoris sztem tökremás csak 1-2 részben 1ezik és sztem ez jó is.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De az az érzésem, hogy azt gondolták ki a COD 4 fejlesztõi :
1. A BF-nek bejött valami, azt egy picit lenyúljuk,
2. nem zsibongassuk meg nagyon a COD rajongók ízlését
3. ugyanazok a pályák, csak új textúrákkal...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ez oké,hogy bent van az istálóba,de hol? Mert én végigjártam mindent,és csak a "Javelin ágyut" (FGM-148 Javelin) találtam... Nafta nincs bele...üres... <#confused>#confused><#rinya>#rinya>
Akkor meg hogyan lõjjem ki azt a 4 tankot?? Help valaki!!!!
Berguson
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gépem ati X1900 4200
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
annak is az alja felé
#6777:akkor minden ilyen stílusú játék szar?és minden GTA sítlusú is az,mert olyan mint az eredeti?és akkor már minden FPS is az,mert nem eredeti ötlet,hanem a Wolf-ot koppintja!?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És ami a BF2-vel történõ összehasonlítást illeti :
Az Infinity Ward nagyon nagy hangsúlyt fektet a többjátékos részre is. A Battlefield 2-höz hasonlóan a Modern Warfare is egy új pontrendszeren alapul majd. A többjátékos móka kezdetekor két karakter, a Spec Ops és az Assault osztály áll majd a rendelkezésünkre. Ahogy viszont egyre többet nyüstöljük a játékot online, egyre több tapasztalati pontot szerzünk, és két másik karakter is megnyílik elõttünk. A Heavy Gunner nehézfegyverzetével, míg a Demolition Soldat nagy erejû robbantgatásaival tunik ki a többi közül. Sok-sok lejátszott óra után pedig igazi csemegét jelenthet az egyedi karakter összeállításának lehetõsége.
NEM GYANÚS ???
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem mindig Mission Failed lesz!
...
http://goo.gl/gd6Zi5
A fegyverek sebzése nevetséges(féltár egy ember),meg az is h ugrálnak összevissza,aztán ledobják magukat a földre és full pontosan lõnek...
REmélem a COD multijába nem lesz ugra-bugra! én a multi miatt veszem meg,abban reménykedek h jóra kihozzák!
Amugy BF2 csapatmunkája az tényleg nagyon élvezetessé teszi...de a codban is ahogy vágják majd a pályákat ott is kialakul egyfajta csapatmunka(remélem)
élet a legjobb méreg
EZT ÍRJA ki és a razor cracket használtam mit lehet a baj?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"