Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szbm
Mi a baj, ha ezt írja ki? Már a 2.-nél is írt ilyet, de simán tovább engedett, msot azonban nem indul a játék...
It appears that call of duty 4: modern warfare did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.

BEAST
nezd az uzenetek jobb also sarkat, valasz xy uzenetere :p... Enis hardeneden jatszom, tegnap keso estig szenvedtem azzal a resszel 😊, amikor mondja a tarsad hogy ha maradt claymoreod meg c4ed akkor tedd le, szord tele claymore-ral a feled vezeto utakat, ahonnan varhato hogy bejonnek. Kesobb jon 4 helikopter es azokbol is kiugral 3-4 ellenseges katona, tobbszori probalkozas utan a C4eket mar azokra a helyekre tettem ahol landoltak igy egyszerre pusztult mind. Vegig nem lehet sniperkedni mert tul sokan vannak es tul gyorsan kozelednek, az oriaskerek mellett van egy epulet, annak a tuloldalara menekultem be es onnan lovoldoztem azokat akik kozeljottek. Igy kihuztam addig amig az erosites megerkezett, utana mar csak a tarsadert kell elfutnod es elvinned a helikopterhez.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tommyg
ne mond le...ennyi elég? 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SpeedXHUN
meg kell fõleg multi miatt warezzal pár server van csak.. az is teszt

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Kinek hogy tetszik a multi?Mert elõrendeltem a game-et..de még visszamondhatom...és csak a multi miatt veszem meg. szóval?

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

bodesz
mitvettek át a bf tõl???
akinek nemjönbe ez a rész megy airbornozni vagy mittomén van jópár 2.VHs játék már
ua a pályák???
én 2pályát találtam ami hansonlít a régire igaz nemtoltam még sok mapon de akkoris sztem tökremás csak 1-2 részben 1ezik és sztem ez jó is.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ha multizni akrsz, akkor a cod4et, ha ámulni, akkor a crysis-t

SpeedXHUN
Van sok

Szerintetek a Cod4et érdemes megvenni vagy a Crysist? Egyébként milyen sûrûn vannak benne zenék? Mert olvastam,h Harry Gregson Williams is közremûködött a zeneszerzésébe,ami a fõmenü zenéjérõl le is rí,de vannak még benne ilyen fasza tipikus Gregsonos (szikla,mgs stb.) hõsies zenék?
JAG1
<#eljen>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

MEgveszem tõlled xD.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

az indításnár lehet, hogy azért ír ki hibát mert nem tettem föl a legújabb ati drivert?

AntiHero
Ott van közvetlen a bejáratnál. a lépcsõ mellet egy ládán.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SubZero911
Nem tudom igazán, lehet, hogy csak bosszant a pénzkiadás. Majd eladom olcsón.

De az az érzésem, hogy azt gondolták ki a COD 4 fejlesztõi :

1. A BF-nek bejött valami, azt egy picit lenyúljuk,
2. nem zsibongassuk meg nagyon a COD rajongók ízlését
3. ugyanazok a pályák, csak új textúrákkal...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

tommyg
<#eplus2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Berguson
Sziasztok!

Ez oké,hogy bent van az istálóba,de hol? Mert én végigjártam mindent,és csak a "Javelin ágyut" (FGM-148 Javelin) találtam... Nafta nincs bele...üres... <#confused><#rinya>
Akkor meg hogyan lõjjem ki azt a 4 tankot?? Help valaki!!!!

Berguson

SpeedXHUN
Nah holnap jön a game délelött nagy multi lesz😊)

lol..ez vicces. Nem emléxem, h mi valaha találkoztunk volna....a szitu az, h hardened szinten tolom és azért tartok ott ahol, mert egyetemista vok és ma nem volt/lesz órám és éjjel játszottam vele. Ennyi!
jó! jó hát! van! arrébb van a még!

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

BEAST
miert lenne kockafeju? ... mert a jatek legkonnyebb szintjen vegigrohant a jatekon, ugy hogy azt sem tudta mi tortent kb az egesz jatekban? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

spidey91
milyen lett a gém ?? jo ? multi? aki má megvette mit mond??

Gépem ati X1900 4200

spidey91
jajajaj csak holnap tom megvenni:S na de nembaj... holnap ilyenkor mára kezemben lesz juhé!!!!

Gépem ati X1900 4200

Köszi!
Ferro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az óriáskerék mögött a töltésen tedd le a sebesült társad és te fent mozogj. Az "aknákat" a térre bevezetõ utak melletti autók mellé pakold le.

Ez nekem szólt?? 😄
Soldiers
te egy kocka fejû vagy

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Sziasztok! Ez a játék az amire vágytam. Engem nagyon kikapcsol. A multit még nem néztem meg, de tetszeni fog sztem. A CoD2 multijával rengeteget játszom még mai napig is. Csak az a gondom, h nem igazán sikerült megcsinálnom azt a pályát mikor a sniperrel le kell lõni a tagot 800-900m-rõl majd a map végén az óriáskeréknél meg kell várni a helikoptert. Ki, h csinálta meg? Hol érdemes várni az ellent? Köszi elõre is a javaslatokat! 😄
uHs Gerzson
Pontosítok: Multi eleján 3 kaszt van Spec Ops, Assault és Demolition Soldat utólag lehet majd választani a Heavy Gunnert és a Snipert 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

romeozor
és itt mi a probléma? ha valahol van már pontrendszer akkor más játékban már nem is lehet? vagy nem értem mit szeretnél ezzel mondani

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

ProGabe
!!!!!!F.A.Q.!!!!!!

annak is az alja felé

#6777:akkor minden ilyen stílusú játék szar?és minden GTA sítlusú is az,mert olyan mint az eredeti?és akkor már minden FPS is az,mert nem eredeti ötlet,hanem a Wolf-ot koppintja!?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SubZero911
Én egyáltalán nem szeretném szétrombolni a COD rejongók önérzett, de ha én fejes lennék biztos nem adnék a fejlesztõknek egy huncut vasat sem...

És ami a BF2-vel történõ összehasonlítást illeti :

Az Infinity Ward nagyon nagy hangsúlyt fektet a többjátékos részre is. A Battlefield 2-höz hasonlóan a Modern Warfare is egy új pontrendszeren alapul majd. A többjátékos móka kezdetekor két karakter, a Spec Ops és az Assault osztály áll majd a rendelkezésünkre. Ahogy viszont egyre többet nyüstöljük a játékot online, egyre több tapasztalati pontot szerzünk, és két másik karakter is megnyílik elõttünk. A Heavy Gunner nehézfegyverzetével, míg a Demolition Soldat nagy erejû robbantgatásaival tunik ki a többi közül. Sok-sok lejátszott óra után pedig igazi csemegét jelenthet az egyedi karakter összeállításának lehetõsége.

NEM GYANÚS ???

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

romeozor
vertikális szinkronizáció, lockolja az fpsed a monitorod frissítési frekvenciájához (pl 60, 75, 85 meg hasonlók) és nem megy fölé

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

ati 9800 pro/1gb ram/2400 sempron proc./:nem indul/razor crack-es változat/pedig az info-ja szerint mennie kellene ilyen vason.....?
AntiHero
De volt😄 Kapunk COD4-es sapkát<#banplz>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wander01
a v-sync egyébként mire jo?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Denes888
320-as GTS-en is simán megy 1680x1050-ben maxon kivéve nincs v-sync meg 2x az antialsing.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

mNzJean
nah , most hívtak az 576-tól , holnap hozza a gls. Gondolom ma este már a boltokban is kinn lessz , úgyhogy semmi értelme nem volt elõrendelni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Naxos
nekem a FAQ se jön be hiába kattingatok rá.

ProGabe
olvasd el a FAQ-ot!

sharpwrz
A Death of *** pályán, mikor a helikopterbe ülsz, és lövöldözöl lefele, ott mi a lényeg?
Nekem mindig Mission Failed lesz!

...

azt írja ki és mit csináljak?

[HUN]FaTaL
Srácok bocsi a kérdésért de az én gépemen hogyan futna? Tudom hogy van FAQ el is olvastam de én inkább a tapasztalatokra lennék kiváncsi mint a hivatalos gépigényre.

http://goo.gl/gd6Zi5

én csak holnap veszem meg,szóval én csak demo alapjan tudok veleményt mondani a COD-al kapcsolatban. És nem értem azokat akik a BF2-vel hasonlitják össze...én 2 évet játszottam vele,de egyszerûen undorító!
A fegyverek sebzése nevetséges(féltár egy ember),meg az is h ugrálnak összevissza,aztán ledobják magukat a földre és full pontosan lõnek...
REmélem a COD multijába nem lesz ugra-bugra! én a multi miatt veszem meg,abban reménykedek h jóra kihozzák!
Amugy BF2 csapatmunkája az tényleg nagyon élvezetessé teszi...de a codban is ahogy vágják majd a pályákat ott is kialakul egyfajta csapatmunka(remélem)
LackoMester
nagyon jók a gépigénye Vista alatt 1680x1050 minden fullon csak a Vsync kikapcs.Anti.2x

élet a legjobb méreg

Naxos
rakd fel a crackfixet és akkor is ugyanezt fogja kiírni 😊 legalábbis az én tapasztalataim szerint

A(z) iw3sp.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
EZT ÍRJA ki és a razor cracket használtam mit lehet a baj?

AntiHero
NA azér 5 óra a játék idõ😊

Zomil
cd galaxisban már meglehet venni 😊 nemsokára megyek érte 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csa mindenkinek!valaki kapott már értesitést h mikor hozzák ki a játékot?honap v szombaton vagy esetleg hétfön?