Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
u dont have to listen anybody else but me
elõre is köszi, és a választ legyetek szivesek a [email protected] -ra elküldeni,vagy priviben, ugyan is nem szeretném a továbbiakban látogatni a fórumot😊
písz, bye
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Valaki legyen kedves és segítsen...
Elõre is köszi!
Berguson
Berguson
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
ACT 2 - Heat pálya!Ez az a pálya,ahol rengeteg katonát kell megölnünk egyszerre,és az idözítõvel lehet robbantgatni!Miután menekülöre fogta a kis csapatunk magát,egy szántóföldön át egy kis tanyához érünk!Itt fel kell venni az FGM-148 Javelin-t,és 4 tankot kell kilõni!Ez szép,csak nincs rakétám a Javelin-be,s ahogy elindulok bármerre,xarrá lõnek... Help valaki! Amúgy marha jól jönne egy kis cheat is... fõleg,mert állandóan elszórom a töltényeimet... 😊
Elõre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
Berguson
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
MA 14-18ig játszottam majd 21:00-01:30-ig és még csak ACT 2 - 5.pályán vagyok. Pedig nem vagyok amatõr. Kevésszer halok meg. Viszont nem könnyû a játék sokszor. (fõleg akkor mikor ömlenek a katonák és várni kel valamire)
Szval bõven 10 óra felett van a játék idõ!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
igy már jó lesz
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Srácok, mért van az, hogy felbontás állításnál kivág DX hibával? 7.10 es catalyst van fenn, meg az a DX9 ami a dvdn volt..
BF3: csucsorr
nagyon nagyon régen játszotam ilyen jó játékkal 😊
egész játékmenet tök izgalmas ,grafika álomszép és nem lehet abbahagyni Xd a stáblista után is van egy rész még ki kel menteni egy embert egy repülögépröl 😊 , aztán lesz vége teljesen a játéknak

Mikor inditana a COD 4 exe-t elejon ez a memoria problema es se a single se a multi nem indul. <#conf>#conf>
(2500+ amd / 6600gt / 1gb mem)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azért remélem xfire majd kifogja adni a szerverket, mert most úgy csatlakoztam, hogy egyik xfire-es partnerem cod 4-ezett, és én meg rányomtam onnan, 3. próbára be is ment 😄
De ettõl függetlenül tényleg jó multi, bár multiba nem lesz a kedvenc játékom attól tartok :-) Single-be verhetetlen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez mért van.
Firefoxot használok.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
u dont have to listen anybody else but me
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amd duron 950mhz, 256mb ram, geforce mx440
3.0GHZ, 2*256MB ram 400MHZ, Ati radeon 9600XT VIVo 256MB