Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Milyen mapra megyünk majd?😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

jaja

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

SpeedXHUN
Nah már csak 1 nap

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

VRSDM
aki szerint töbid, az menjen a 4. fokozaton. és rájön hogy kb. 60órára tolódik majd ki az a 15óra 😄

u dont have to listen anybody else but me

Carlos HUN
akkora szar a multi sztem nah megint csalodnom kellet viszont a single mindenért kárpotolt ,ilyen ugrabugrálos öszevsizsa gránát dobálás hátul 32 golyo ahátadba ocska szar multiplayer játékot a hülye kategoriába sorolnám személyes vélemény

hi, aki megveszi eredetiben a dobozos verziót, az lesse már meg nekem ,hogy steamen be lehet e regelni a serialja alapján
elõre is köszi, és a választ legyetek szivesek a [email protected] -ra elküldeni,vagy priviben, ugyan is nem szeretném a továbbiakban látogatni a fórumot😊
písz, bye
AntiHero
Na ja én se értem minek játsznak easyn:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Bent van az istálóba.

wander01
azt kell mondjam nagyon kemény a játék. 4 orát toltuk most a multit, hatalmas. öcsémnek nem jött be demo de addig basztattam mignem beszállt a játékba 😊 nagyon kemény, 4-en toltuk de még pont játszhatóak a pályaméretek.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Berguson
Most nézem,hogy Antihero kolléga képe (a #6694 hszben az utolsó kép) ez annak a pályának az eleje,ahol elakadtam!

Valaki legyen kedves és segítsen...

Elõre is köszi!

Berguson

Berguson

Berguson
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget!
ACT 2 - Heat pálya!Ez az a pálya,ahol rengeteg katonát kell megölnünk egyszerre,és az idözítõvel lehet robbantgatni!Miután menekülöre fogta a kis csapatunk magát,egy szántóföldön át egy kis tanyához érünk!Itt fel kell venni az FGM-148 Javelin-t,és 4 tankot kell kilõni!Ez szép,csak nincs rakétám a Javelin-be,s ahogy elindulok bármerre,xarrá lõnek... Help valaki! Amúgy marha jól jönne egy kis cheat is... fõleg,mert állandóan elszórom a töltényeimet... 😊

Elõre is köszi a segítséget!

Sziasztok!

Berguson

BEAST
jo, de gondolj azokra is akik nagyoneasyn vegigrohannak a jatekon :p ... "he single player campaign takes only five to six hours to complete on normal difficulty" ... en pl a veteranon kezdtem, de a Csernobili palya kifogott rajtam, most elkezdtem egyel alacsonyabb szinten :p ... megint szenvedtem picit Csernobilban ... de most legalabb sikerult 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem is rövid. Viszont jó volt! :-)

AntiHero
Nem tom mit sírnak itt 1esek hogy rövid a játék. Sztem nem rövid.

MA 14-18ig játszottam majd 21:00-01:30-ig és még csak ACT 2 - 5.pályán vagyok. Pedig nem vagyok amatõr. Kevésszer halok meg. Viszont nem könnyû a játék sokszor. (fõleg akkor mikor ömlenek a katonák és várni kel valamire)
Szval bõven 10 óra felett van a játék idõ!

LackoMester
rohadt jó game...

élet a legjobb méreg

neked yól fog menni tutira
Most szedem, nekem hogy fog menni kb?

Sarapetike
utolsó ketööt töröljétek bocs meg ezt is 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
hoppá a gif kép nem jó 😞Fejlövés
igy már jó lesz

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike

csabush
Shipment, azon toltam én is, azt nem tudom hogy gondolták 😊 Többi amin játszottam nem tûnt kicsinek, bár kb 4en toltam ezen kívül.
Srácok, mért van az, hogy felbontás állításnál kivág DX hibával? 7.10 es catalyst van fenn, meg az a DX9 ami a dvdn volt..

Nekem vegyesek az érzelmeim a multival kapcsolatban,ma sikerült ugy 5-6 orát játtszanom.Ugy gondolom kicsik a mapok, 24 embernél már egy örült "serius sam" filing alakul ki,föleg Tdm-be ez nem az én müfajom,sött van egy nagyon pici map a nevét nemtudom az egyenesen röhelyes.. A fejlödés a játékban nagyon tetszik,bár még sokmindent nem tudok😛 rákell jönnöm mi micsoda.😊

Az miért van, hogy vannak pályák, ahol minden mediumon megy tükörsimán (pl az amcsikkal a keleti pályák), aztán pl a csernobilis pályán meg szaggat mint az állat low-on is?

BF3: csucsorr

Carlos HUN
Hát ez hatalmas game voltt!
nagyon nagyon régen játszotam ilyen jó játékkal 😊
egész játékmenet tök izgalmas ,grafika álomszép és nem lehet abbahagyni Xd a stáblista után is van egy rész még ki kel menteni egy embert egy repülögépröl 😊 , aztán lesz vége teljesen a játéknak

lololol
sima amd nem felel meg a minimum gepigenynek.

Smithwarden
Havernal is ilyen problema van.

Mikor inditana a COD 4 exe-t elejon ez a memoria problema es se a single se a multi nem indul. <#conf>

(2500+ amd / 6600gt / 1gb mem)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

remélem csinálnak második világháborús modot is 😊
mivel leszel jobb ha nagyobb lesz a rangod ?
Balumann
Kipróbáltma a játék multiját, hát tényleg nagyon komoly. Fél óra játék alatt sikerült 1 embert lelõnöm, utána meg egymás köv körbe 3-at is. Belekell jönni rendesen. Hát már itt is vannak olyanok, akik ugrálva osztogatják a headshotokat sniperrel, éppen hog csak kibújok. Mire én átviszem a single-t (pár nap) addigra már telilesz prokkal a multi :-(
Azért remélem xfire majd kifogja adni a szerverket, mert most úgy csatlakoztam, hogy egyik xfire-es partnerem cod 4-ezett, és én meg rányomtam onnan, 3. próbára be is ment 😄
De ettõl függetlenül tényleg jó multi, bár multiba nem lesz a kedvenc játékom attól tartok :-) Single-be verhetetlen.

francois
Légitámogatós küldetésnél honnan tudom, h ki a barát és ki az ellenség? Eléggé egy kupacban vannak.

mh 17 pálya plusz 1 bónusz kicsit többre számítottam

grebber
Kösz!

Next PC upgrade: 2022

Punker
az elnököt, még mondják is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grebber
Az elején minket kapnak el és lõnek fejbe vagy nemértem??

Next PC upgrade: 2022

Balumann
engedélyezd a felugró ablakokat az sg-rõl

Boxer HUN
Új ablakot akar nyitni... engedd neki..

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
380Mb körül alapból a mostani gépekkel...

Attila8805
Én hiáa kattintok a faq-ra nem jön be.
Ez mért van.
Firefoxot használok.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Boxer HUN
Látom már válaszoltak...

VRSDM
aki volt olyan rendes hogy megvette-elõrendelte és sorolhatnám. szóval csak annyit a számukra. megcsináltátok az év vételét!

u dont have to listen anybody else but me

nah jólvan már
Jó, nekem nem kell cod4. Elég ha az mmo-k elmennek rajta(igaz az is képregény) 😊

gabi89
Már a COD2 se nagyon szerette a geforce mx440-et szóval felejtõs.Nekem az XP többet eszik mint 256mb ram szóval az is húzos 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tommyg
menni fog 100fps felett maxon

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

maxon<#idiota><#idiota><#idiota>

álmodik a nyomor
Kiváncsi vagyok hogy megy a gépemen majd.

amd duron 950mhz, 256mb ram, geforce mx440

király vagy! <#wilting>

kiprobáltam a régi gépemen az új Cod-ot , hát mint mondjak , néztem mikor 1280*1024 alig szaggatott be. Régi gépem konfigja: Abit IS7 E2 , Intel P4
3.0GHZ, 2*256MB ram 400MHZ, Ati radeon 9600XT VIVo 256MB
Naxos
nekem crackfixel se indul. hibát észlel és ezért leáll...blablabla.... valaki esetleg tud mondani okosat?