Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
Relatív maximum😄 Csak nem kell 300000es gép h. szép grafikán jót játszhass! (textura van extra-n highon, model water medium, és 2x aa! 1024x768 nekem ez high<#mf1> tudom más videó karikon modelt is engedi feljebb meg mittomén még mit, nekem ez megfelel)
ahhh minden magyar tört server tele van :/ ha valaki tudna egy olyat ami ninsc fullon irjon IP-t! Thx!
Már el is ment a kedvem a játék meg vásárlástól,ha ugyanúgy lehet fejlõdni meg minden tört servereken😞Ez elég negatív az IWtõl.NEm értem,h éri meg nekik,h az összes CoD multit warezba nyomják és nem képesek beletenni egy accontos logint lófaszt<#rinya>
kössz
Adok Msnent vegyenek fel akik akarnak CoD4-ezni: [email protected]
/connect és az ip

Ma jáccunk vmikor?
Hogy az istenbe kell multiba csatlakozni a serverhez? azt vágom h lehozom azt a szar a 0-val de utánna miylen parancsot kell beírni?!
láttalak a HQ szerón 😊 reaL a nevem... 37-es v 38-as szint 😄

Classom: Rambo; M60; Vmelyik jo kis pisztoly; bénító gránát; stopping power; deep impact

Mikor lesznek már feltört szerók?(hogy Aseban lássam)
Õ csak a hülyeségre reagált. Sokan dobálóznak azzal hogy max vagy majdnem max grafon jól fut a játék náluk, közben az ajánlott gépigény közelében sincs a vasuk. Elvétve elõfordul nálam is hogy max beállításoknál (1280+4*aa) leesik az fps 35 körülre, ezért nehéz elhinni, hogy pl. egy "x700pro-val megy "maxon" akadás nélkül". Persze az is kérdés ki mit vesz max-nak. Vagy lehet hogy kifogott egy csoda x700-at. 😊
Amúgy a játék nagyon bejön, szerintem hangulatos lett, jól is néz ki.

Na hali mindenkinek!

Látom másoknak is bejön a game!
Nincs valami jó gépem, mondhatjuk low -on játszom de még így is nagyon élvezetes és ütõs a játék!
Singlet nyomok, az elején a csávót viszik az autóval két arab v ki? nagyon ütõs videó!!! (ahogy vezet, meg a falhoz állított "élõ holtak", meg ahogy grafitizik, meg a kerítésen a kutya elõl átmászó alak) Élet van abban a nyitányban!!!
Sehol nem tartok de örülök, hogy legalább megy a játék, el lett találva az biztos!
!!Respect!!

<#eljen>
SpeedXHUN
Akkor a multit is mert isteni 2000 serverren gamelni😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Ma multi este?
Felmegyünk vmi jó német seróra😊
Hallod tegnap németeket lealáztam😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kucsi08
de hogy kell megcsinálni? mert ha rákattintok akor nem csinál semit

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Ha megcsinálod õket,kapsz valami pluszt
kucsi08
Szasztok!!

Multiban a challanges-ekkel mit lehet kezdeni?? lehet azokat is nyomni? ha igen hogy??

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Zomil
én is ezen gondolkodtam sokat, de sztem a players mappában az mpdata.cfg jegyzi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

minimize
a játék oda*asz. érdemes volt megrendelni, és multiban még nem is próbáltam ki!!!!<#worship>

No one can stop Death!

Pethy23
Elhisszük h. neked 10800as geforce-od van meg 10 gb ram és neked megy 20fpsel... Geci jó vagy
jobb gombal
10 fps el igen 😊

Sziasztok!

A sniperes pályán lehet használni c4-t de hogyan. A 7-es gombra csak a detonátort veszi elõ, de hogy kell lerakni a csomagot? Köszi elõre is a megoldást!

DrBacardi

majd lesz vmikor, ha lesz

Pethy23
Nekem 3000+-os procim és x700pro-m van és mondhatom megy "maxon" multiba egyáltalán nincsa akadás, K*urva jól eltalálták a gépigényt<#taps>
Azon a pályán nem kell csinálnod semmit.....fõleg nem lövöldözni😊
Pontosabban: a fickót kövesd, kussz a bal oldalán mögötte kb. egy testhossznyival lemeradva.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Eredeti játékhoz érdekelne NO/DVD crack, látezik már ilyen?
Szigorúan magáncélra...

Köszönöm..szép napot mindenkinek

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

NA elakadtam:
Csernobilban kisérem épp mesterlövész társamat.Átmászunk egy "távhõvezetéken" akkor jönnek csapatszállítóstól pár ellenfél.Akármit csinálok meghalok mert felfedeznek bennünket.Hol a geiger számláló csipog hol ránk lépnek ha lövök az a gond.Mit kell itt csinálni?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

HeadHunter86
A One shot, one kill fejezet, a játékok világtörténetének leghangulatosabb pályája, nagyon jó lett, az a fazon, az a hangulat, az a hang, az a pálya, áhhhhhhhhhhhh. Sokkal jobb mint Stalkerben pedig nem is néz ki úgy. Na meg az a ruha, meg a tácsõ, és a helikopter (azon majd beszartam). Ilyen még nem volt, és nem is lesz sztem mostanság, Infinity-nél tudják hogy kell megfogni az embert, ezt nevezem GRAT, még ilyet.
Ilyen hanngulatú játékkal évek óta nem játszottam, leírni nem lehet mennyire jóra sikeredett. Még a HL2 se ér nyomába, pedig MARHA NAGY HL fan vok 😄
Respect Infinity Wards.

Barney Tech
Nekem 3200+ húzott procival (64bites) , és 6600gt-vel ,768 rammal , majdnem highon megy 😊 , nem extra ,csak simán high 😄

Barney Tech
Hát a szerver menti el 😊))

Tudja valaki ,hogy hova menti a játék ezeket a multis rangokat? Mert nemszivesen kezdeném elöröl ha egyszer nettán winresi lesz.. 12 orám van legalább benne 😄

Zs0lt1
az egy repülõ- az ellent kell lõni. onnan különbözteted meg az ellent és a sajátot, hogy a saját az villog.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

[Walaki]D`Lair
Sztem próbáld be, nekem 3000+ A64 van, meg 6600gt és nagyon szépen fut

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

gabi89
Jaja a legjobb én ma kezdtem bele abba a pályát (nincs sok idõm manapság csak ilyenkor este meg éjjel tudok igazán gamelne) és annyira nem nehéz legalábbis az eleje hardest fokozaton egészen eljutottam odáig halál nélkül,hogy elmentek a tankok meg a katonánk körülöttem és utánna a csávokákat kell leszedni úgy,hogy a felettünk lévõ helikopter ne hallja meg vagy vmi ilyesmi na ott már meghalltam párszor.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bakvarnyu
Nekem AMD Athlon 2400+ , 1 Giga , Gef 7300 GT DDR3 és szárnyall a játék.
Alig hiszem el. Fura de talán még az elõdein is túltesz a játék intenzitásban. Pedig a folytatások mint tudjuk általában szarabbak az elõdöknél. Engem eléggé lenyûgöz.

karikusz
Kukk meg ezt is:

Teszt

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

offkorz
egyébként,miez a szóbeszéd valami 2.ik bónusz küldetésrõl?igazez?vagy csupán pletyka.valaki mondjon errõl valamit már. ^^

bajgunar
Köszi!
Akkor megpróbálom.
Elkezdtem, de valameik nap, akárhonnan töltöttem, atomlassan jött.
Gondolom a túlterhelés miatt.
Megaztán gondoltam, a kiadott játék, mint mindig, erõsebb gépet igényel, mint a demo. nem??
Azért megpróbálom.
Csumi.
lololol
a legegyszerûbb ha a demot letöltöd és megnézed hogy fut.

bajgunar
Hello Skacok!
Nekem Athlon 3200+ /Barton/ 2200Mhz-es procim van, <#shakehead>
nem 64, meg dual core!
Meg egy 6600 Gt, és 2*512 Mb Dual 400Mhz!
Szerintetek megmerjem-e venni, el fog e indulni, vagy inkább uj gépre gyüjtsek még, és ha meglesz a gép addigra az ára is lejebb megy, és akkor vegyem meg.
Mert a procira mindenhol min dual core-t, vagy 64-et irnak.
És még senki nem irta le konkréten mien gépen indult be neki.
<#shakehead>
Rapid ACC -->> neked mien az a 2600+ -os procid? Sima Athlon?
Uncsitesomé 2200+, de õ is bizonytalan.
PLS valaki adjon korrekt választ!!!
Elõre is köszönöm!
Ha menni fog én is csatlakozok a multiplayer-be! <#nyes>
trogerzsiger
hát ja... ki milyen classt csinált magának? m21+m9-es pisztoly a favorittt 😄

én miota lehet multizni alig aludtam,egyszerüen nem birom abbahagyni asszem 47-es a rangom😄 mamár kéne kicsit sunyni mert lefordulok a székröl...

tommyg
jahh az télleg fasza nem rég vittem azt a küldetést

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

[Walaki]D`Lair
kibaszott élvezetes a multija 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

a Sniperes,lopakodós pálya a best...de elég nehéz amugy 😄 de kurva jóóó

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

rapidshareacc
ma volt az indítás 😊 éppen elmegyeget 😄

2600+ , 6600 128mb, 1gb és 800x600-ban low és med beállításokkal éppen elzötyög :S ez van 😄 nekem nem vesznek gépet a szüleim :S

.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'

Naxos
valaki tudna segíteni miért rug ki a pb? "no packet flow"

Zinaj
az tDM szero gecikajak

i7 azt szevasztok :P

195.70.62.188:28960

"OFF | SPAM | WRZ" ez alá kiírhatnátok. Jó lenne 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

w77d
közel igen <#buck>