Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma jáccunk vmikor?
Classom: Rambo; M60; Vmelyik jo kis pisztoly; bénító gránát; stopping power; deep impact
Amúgy a játék nagyon bejön, szerintem hangulatos lett, jól is néz ki.
Látom másoknak is bejön a game!
Nincs valami jó gépem, mondhatjuk low -on játszom de még így is nagyon élvezetes és ütõs a játék!
Singlet nyomok, az elején a csávót viszik az autóval két arab v ki? nagyon ütõs videó!!! (ahogy vezet, meg a falhoz állított "élõ holtak", meg ahogy grafitizik, meg a kerítésen a kutya elõl átmászó alak) Élet van abban a nyitányban!!!
Sehol nem tartok de örülök, hogy legalább megy a játék, el lett találva az biztos!
!!Respect!!
<#eljen>#eljen>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Felmegyünk vmi jó német seróra😊
Hallod tegnap németeket lealáztam😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Multiban a challanges-ekkel mit lehet kezdeni?? lehet azokat is nyomni? ha igen hogy??
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No one can stop Death!
A sniperes pályán lehet használni c4-t de hogyan. A 7-es gombra csak a detonátort veszi elõ, de hogy kell lerakni a csomagot? Köszi elõre is a megoldást!
DrBacardi
Pontosabban: a fickót kövesd, kussz a bal oldalán mögötte kb. egy testhossznyival lemeradva.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Eredeti játékhoz érdekelne NO/DVD crack, látezik már ilyen?
Szigorúan magáncélra...
Köszönöm..szép napot mindenkinek
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Csernobilban kisérem épp mesterlövész társamat.Átmászunk egy "távhõvezetéken" akkor jönnek csapatszállítóstól pár ellenfél.Akármit csinálok meghalok mert felfedeznek bennünket.Hol a geiger számláló csipog hol ránk lépnek ha lövök az a gond.Mit kell itt csinálni?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Ilyen hanngulatú játékkal évek óta nem játszottam, leírni nem lehet mennyire jóra sikeredett. Még a HL2 se ér nyomába, pedig MARHA NAGY HL fan vok 😄
Respect Infinity Wards.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Alig hiszem el. Fura de talán még az elõdein is túltesz a játék intenzitásban. Pedig a folytatások mint tudjuk általában szarabbak az elõdöknél. Engem eléggé lenyûgöz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Akkor megpróbálom.
Elkezdtem, de valameik nap, akárhonnan töltöttem, atomlassan jött.
Gondolom a túlterhelés miatt.
Megaztán gondoltam, a kiadott játék, mint mindig, erõsebb gépet igényel, mint a demo. nem??
Azért megpróbálom.
Csumi.
Nekem Athlon 3200+ /Barton/ 2200Mhz-es procim van, <#shakehead>#shakehead>
nem 64, meg dual core!
Meg egy 6600 Gt, és 2*512 Mb Dual 400Mhz!
Szerintetek megmerjem-e venni, el fog e indulni, vagy inkább uj gépre gyüjtsek még, és ha meglesz a gép addigra az ára is lejebb megy, és akkor vegyem meg.
Mert a procira mindenhol min dual core-t, vagy 64-et irnak.
És még senki nem irta le konkréten mien gépen indult be neki.
<#shakehead>#shakehead>
Rapid ACC -->> neked mien az a 2600+ -os procid? Sima Athlon?
Uncsitesomé 2200+, de õ is bizonytalan.
PLS valaki adjon korrekt választ!!!
Elõre is köszönöm!
Ha menni fog én is csatlakozok a multiplayer-be! <#nyes>#nyes>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
2600+ , 6600 128mb, 1gb és 800x600-ban low és med beállításokkal éppen elzötyög :S ez van 😄 nekem nem vesznek gépet a szüleim :S
.:: Olcsó rapidshare prémium kód kellene? Katt a nickemre és nézd meg az oldalam! ::. \':: Az alma az almafa alatt almán almázik. ::\'
"OFF | SPAM | WRZ" ez alá kiírhatnátok. Jó lenne 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu