Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok....pls help meee
mikor belépek a game-be azt irja ki h a "crack fájl" hibát észlelt ezért leállt.... Légyszíves segítsetek mi a teendõ...és ez a crack már a jó(fix)-es crack... elõlre is THX
Feltettem az ASE-t, de "nincs benne" a CoD4...hogyan tudnék szerver IP-t beírni?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ezen a konfigon szerintetek hogy fut a játék, ha elindul egyáltalán?
P4 2.8 Northwood, 1gb ddr400, 7600gt Játszható?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha igen hogy kell hozzáadni a játékot, már próbálgattam, de nem sikerül.
mikor belépek a game-be azt irja ki h a "crack fájl" hibát észlelt ezért leállt.... Légyszíves segítsetek mi a teendõ...és ez a crack már a jó(fix)-es crack... elõlre is THX
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
zokszigénhiányos
sokkiskocka™ egész nap nyomja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
THX
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem minden serverre azt írja ki hogy server is full, végig próbáltam az összeset. Nem hiszem hogy mindegyik tele van...
az obinetes szervereken ki van kapcsolva a cd kulcs elelnörzés...
cselt: cd kulcsos a szerver, vagy megy tört játékkal is?😊
(reméel csak origival megy 😄 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és az obinetnek nem erdeti gameja van csak mer akk hogyan tudnak müködni.Ez felettéb érdekes és arra feltudunk menni crackesek!
és akkor még azt mondjétok eg nekem h h ogan ehet tört szervert csinálni? mer probáltunk mindent már de mindig azt írja ki h connection time out! PLs segítstek nekünk. 100 mbites szerver lenne és akár ti is jöhetnétek gamezni!
Szeretnék ajánlani nektek egy szervert, az owc jóvoltából. 16 fõvel üzemel. Gyertek játszani!
IP:193.9.31.235:28960 Pass:owccod
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az igen 😮
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Letölthetõ az oldalon az "Innen töltheted le a CoD4-et"menüben a Call of Duty 4-Modern Warfare(TELJES JÁTÉK)!!
www.team-ntc.gportal.hu
bye all
Vetaranon farmról LZ-re: futottam mint állat, nem lõttem le senkit csak az elején 4-8 embert 😄
Ahol meg a játszótéren kellett bekempelni a körhinta meg a dodgemeknél, ott elbújtam a dodgem mögött és észre se vettek, aztán futás 😄
Szal voltak húzós bugzós helyzetek 😄
Meg mikor a csipással kellett menekülni, egyszer be is volt linkelve a kép, ott is vakítók, aztán futás 😄
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
kérdés: majd vmikor háj lvl en magamnak tudok összeállítani kaszot és a perknek megadni 4 vagy 5 különleges tulajdonságot?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha ASE-val akartok csatlakozni egy szerverre,akkor hogy lehet felismertetni vele hogy fel van rakva a COD4?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
az 1.1-es patchet meg nem tudom mikor adják ki de már itt lenne az ideje!!!