Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lololol
faq

sziasztok....pls help meee
mikor belépek a game-be azt irja ki h a "crack fájl" hibát észlelt ezért leállt.... Légyszíves segítsetek mi a teendõ...és ez a crack már a jó(fix)-es crack... elõlre is THX
lololol
http://ase.staticservers.com/smf/index.php/topic,899.0.html

Japep
Hello!
Feltettem az ASE-t, de "nincs benne" a CoD4...hogyan tudnék szerver IP-t beírni?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lololol
az

Sziasztok!
Ezen a konfigon szerintetek hogy fut a játék, ha elindul egyáltalán?
P4 2.8 Northwood, 1gb ddr400, 7600gt Játszható?
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

All seeing eye-al mûködik a cod4???
Ha igen hogy kell hozzáadni a játékot, már próbálgattam, de nem sikerül.
sziasztok....pls help meee
mikor belépek a game-be azt irja ki h a "crack fájl" hibát észlelt ezért leállt.... Légyszíves segítsetek mi a teendõ...és ez a crack már a jó(fix)-es crack... elõlre is THX
Asus P5B|C2D E6750|2 GB RAM|x1950pro 256M ezzel a géppel ilyen????? nekem sokkal gyengébb képem sokkal szebb...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ez meg mijen ratyi grafika már?
ez milyen progi amivel látod a servereket????
Most sikerült összeraknom az új gépet, holnap már én is codozok 😊

zokszigénhiányos

trogerzsiger
huh... úgytünik a magyar játékos társadalom gerince 13-14, igaz én is 14 vagyok, de ennyire durván nem nyomom

és ez milyen progi amivel látod a servereket????
ProGabe
hátszerintemhiddel
sokkiskocka™ egész nap nyomja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

deee el hiheted😄
köszönöm!😊

oh thx <#vigyor> le van nálam tiltva minden kép ezér' nem találtam
THX

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Zomil
ott van a bannerban 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hova hogy kell beírni a passt. A játékból vagy vmilyen server keresõ progival csatlakoztok?
Hi!
Nekem minden serverre azt írja ki hogy server is full, végig próbáltam az összeset. Nem hiszem hogy mindegyik tele van...
ProGabe

Zomil
MÉRT NEM LEHHET MEGÉRTENI, HOGY NINCS OLYAN, HOGY TÖRT SZERVER!!!!!
az obinetes szervereken ki van kapcsolva a cd kulcs elelnörzés...

cselt: cd kulcsos a szerver, vagy megy tört játékkal is?😊
(reméel csak origival megy 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hol van a faq? én nem találom.

wtf, nem tok pass-t megadni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bázz<#kuss>

ProGabe
hogyne menne!mit ír ki?mert ha azt ami a faq-ban van,akkor faq!!!! <#idiota>

Zinaj
azzal nem megy.

i7 azt szevasztok :P

Amd 3000+ 32bites procival megy ez a gém vagy nem? Mer nem igazán akar elindulni.

ezt nekem írtad?

és az obinetnek nem erdeti gameja van csak mer akk hogyan tudnak müködni.Ez felettéb érdekes és arra feltudunk menni crackesek!

és akkor még azt mondjétok eg nekem h h ogan ehet tört szervert csinálni? mer probáltunk mindent már de mindig azt írja ki h connection time out! PLs segítstek nekünk. 100 mbites szerver lenne és akár ti is jöhetnétek gamezni!
cselt
Sziasztok!

Szeretnék ajánlani nektek egy szervert, az owc jóvoltából. 16 fõvel üzemel. Gyertek játszani!
IP:193.9.31.235:28960 Pass:owccod
SpeedXHUN
Én benne vagyok

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DarkSector
Nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

red bull

az igen 😮

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

erdeti szerverre fel lehet menni crackes gameval? és ha igen akk hogyan?
DarkSector
Jó reggelt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Már mellékelve van alapból a telepítõhöz.

csá all

Letölthetõ az oldalon az "Innen töltheted le a CoD4-et"menüben a Call of Duty 4-Modern Warfare(TELJES JÁTÉK)!!

www.team-ntc.gportal.hu

bye all
kéne egy Key Gen a Cod4-hez! legyen szíves vki ide írni egyet sehol se találok:S:S

Sikerült már valakinek veteranon megcsinálni a Mile High Club-ot? Azt az uccsó repülõset. Én elgyaktam magam majdnem a túszig de éejárt az idõ, pár másodperc kellett volna.

Vetaranon farmról LZ-re: futottam mint állat, nem lõttem le senkit csak az elején 4-8 embert 😄
Ahol meg a játszótéren kellett bekempelni a körhinta meg a dodgemeknél, ott elbújtam a dodgem mögött és észre se vettek, aztán futás 😄
Szal voltak húzós bugzós helyzetek 😄

Meg mikor a csipással kellett menekülni, egyszer be is volt linkelve a kép, ott is vakítók, aztán futás 😄

catacom
Szerintem meg a stáblista a vége! Csak elérhetõvé válik az arcade mód ahol meg nem csak egy map van:-))))

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

jah, az szopi 😊

kérdés: majd vmikor háj lvl en magamnak tudok összeállítani kaszot és a perknek megadni 4 vagy 5 különleges tulajdonságot?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mostmár tényleg kezd kiakasztani ez a sniper,egyszerüen nem elég neki 1 lövés,pedig Barret.50cal-al nyomom,hát ez vicc!!!!!!!!!!!

tommyg
nincsen

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hello
Ha ASE-val akartok csatlakozni egy szerverre,akkor hogy lehet felismertetni vele hogy fel van rakva a COD4?

Az lenne a kérdésem hogy az utolsó repülõgépes pálya a VIP-s után van e még vmi pálya?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

vg22
thx a gyors válaszért, egy próbát megért😊

tejóég,az a VIP-s küldi tényleg iszonyú nehéz volt veteranon... én nem bírtam megcsinálni

hát ha a követelmény dx 9.0 akkor nehezen...

az 1.1-es patchet meg nem tudom mikor adják ki de már itt lenne az ideje!!!