Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
A pontosabb lövés skill az csak akkor számít ha nem vagy ironsight-ba?
Zomil
erre nemtud senki irni vmit?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tessék 😊
All-Seeing Eyes

Sadist
Igen, második slotba lehet sebzésnövelõt rakni. Az elsõ slotban vannak a plusz fegyverek/gránátok/lõszerek, másodikban az ilyen combat cuccok, pl nagyobb sebzés, több élet, nagyobb tûzgyorsaság, harmadikban pedig az ilyen extra egyéni képességek, mint halk futás, pontosabb csípõbõl lövés, falon átlövés.
Az, hogy neked milyen perkek a jók teljesen egyén függõ. Épületharcra, szûk folyosókban egy gépkarabély vagy géppisztoly 3 flash vagy stun gránáttal, sok életerõvel és egy Steady Aimmel (csípõbõl lövéskor pontosabb) hasznosabb lehet, mint egy hangtompítós fegyver, UAV zavaróval és halk futással. De ha pl. HQ szerveren védekezõ játékot játszol, akkor a 2 claymore hasznosabb, mint a három flashbang. Nagyobb mapokon ahol kevesebb a közelharc válthatsz pl. G3-ra, vagy valamelyik géppuskára, ami pontosabb, és nagyobbat sebez. Ha meg bosszúálló típus vagy, akkor berakhatod a Last Standet, vagy a halál után gránátejtõs hülyeséget is, bár én ezeket nem használom, mert ha már lelõttek, akkor régen rossz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

merr nekem sajna nemmûkxik 😞
Hi!Kéne egy kis segítség:a one shot one kill pályán csak a tûzlétra tetején lévõ laptopot találtam meg a másikat nem.Már 4x végigmentem a pályán de nincs meg.Valaki nem tudja merre van?
AntiHero
olvas vissza.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hellosztok. Kellen egy kis segítség. Ha valakinek mûködik az az All Seeing Eye-és okosság(filter) hogy látja a cod4 servereket, az nemtudná felrakni valahová az All Seeing Eyéjét azt a mappát amit felrak a program. Elõre is Thx.
Amikor a cod2 megjelent másnap már egy vödör magyar szerver volt
lololol
most jelent meg, hülyegyerek

trogerzsiger
huh vazz nagyon érzem az m21-et és a sab játékmódot😄 bloc 5 plantból 4szer én eredményesen 😄 áá nmaggyon zsír játék

Call of Duty 4 v1.0 PRIVATE SERVER NO-WAIT PATCH
Tudom.

Azt furcsálom hogy idehaza még mindig mindenki cod2 szervert tart és cod4-esbõl meg alig van.

hogy lehet kiiktatni azt a kódfigyelõ cuccot? nem lehet miatta lanon játszani. már kérdezték egy páran, de eddig senkitõl sem érkezett válasz.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Jó régen codoztam utoljára szal már el is felejtettem milyen felemelõ érzés amikor "pr0" srác SD-n már az elsõ percben mindig kinyíratja magát aztán osztja az észt cseten hogy ki mekkora láma és azt nem úgy hanem amúgy kell csinálni, ha meg szólok neki hogy legközelebb próbáljon egy kicsit tovább életben maradni mert szar hogy folyton emberhátrányban vagyunk rögtön leüvölti a fejem hogy mekkora lag van, kevés az fps-e és különben is csítelünk és és...
😊

Barney Tech
Lenne egy kérdésem hozzád , láttam multiban is eléggé pro modon nyomod.
Lehet Perk-be rakni olyat ohgy erõssebben sebez a lövedéked , vagy több lövedéket lõssz ki , vagy valami ehhez hasonló.
Melyiket érdemesebbb használni?

Zomil
összesen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
akkor most ha csak a players mappát mentettem le és ugy visszamásolom egy másik gépen ,akkor ugrik az 52 szintem?
mert akkor az iw elmehet a büdös p*ába, h nem voltak képesek vmi rank exportálo dolgot belerakni és esély sincs a rank elmentésére...

Valakinek valami ötlete?<#confused>
mármint Magyarországon

Zomil
eredeti game-el, a cod4 saját szerverkeresöjével kb 3500 szervert ir ki h talált 😄

Ferro
Ez így van! 😊 Már csak egy olyan perk kellne, amivel az ellenfeleim monitorját tudom kikapcsolni! 😄 Ebben az esetben már én is be merném választani ezt a kombót. =D

Sadist
Ja meg még a Deep Impacthez annyit, hogy tudtommal a fegyverek alapból átviszik a falakat és a vékonyabb fedezékeket (a géppisztolyok, pisztolyok talán nem, azok túl kis kaliberûek), viszont jócskán csökken a sebzésük, miután átvitték a falat. Deep impactel viszont falon keresztül is marad még a lövedékekben kraft.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

pls help. #8592

Sadist
UAV Jammer az ellenséges radar elõl rejt el, ha meg hangtompítós fegyvert is használsz, akkor a lövéseid se látszanak piros pöttyként az ellen térképén. Ha ezt még megtámogatod egy Deadly Silence Perkkel, akkor igazi predator lehetsz, akit az atyaúristen se vesz észre.

Sadist
A csernobili sniperes menekülést hogy sikerült megcsinálni?

Sadist
Általában egy külön porton keresztül kéri le, hogy érvényes-e a delikvens CD-kulcsa. Ha azt a portot letiltod, akkor nem fogja ellenõrizni a CD-kulcsokat.

sziasztok!

azt kérdezném hogy azt hogyan lehetne megoldani hogy pár haverral eggyütt 1 szereveren semmi külföldi nélkül játszunk? me ahogy keresem a szervereket a cod4 be nem mindegyikhez enged be ahová meg beenged ott meg külföldi van.
szal olyat hogy lehet csinálni hogy haverom csinál 1 szerót és mi meg a többi sráccal csatizunk hozzá. megoldható?
és akkor csak mi 5 en lennénk a plyán.

Fura hogy tízszer annyi cod2-es szerver van mint cod4-es <#fejvakaras>

Ferro
Gerygrey
Oh, köszi, erre nem is gondoltam, de mûkszik 😊
Engedélyezd a beállításokban.
Szevasztok!
Valamiért a profilomat törtölte a játék(50-es voltam), és azt nem lehet valahogy vissza szerezni? Eléggé idegesítõ...
Gerygrey
Természetesen multi... De a shift+0 se hozza elõ 😞
Dick Riddick
Ritka nehezen tudok ráhangolódni a multira, az biztos. A CoD2-ben egész jól toltam, itt meg negyed óráig nem is öltem semmit. A 9800proval szaggatásmentesen bár kicsit lassan de megy. Egy biztos, durva egy játék lett, pörgés pörgés hátán! Hát nemtom mikorra rázódom bele a játékba, az idõ majd eldönti. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

ProGabe
hát single-ben próbálhatod is

amúgy a teljes console a shift+0

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gerygrey
Az volt az elsõ amit próbáltam, de semmi...
köszönömmmmmmmmmmmm
ProGabe
hát ott fent,csak elõtte nyomj egy nullát!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
akkor nézd meg jobban!

Ha nem indul a játék:
miles mappaban fájlt lecserelni ERRE

Gerygrey
Bocs a láma kérdésért, de hol a konzol?
Manonegra ott nem találtam semmit, nekem a jó crack-em van...
trogerzsiger
sztem legális keretek közt nem nagyon lehet

RedDevilsza
Basszameg! Formatáltam, gondoltam ha lementem a profilom akkor megmarad a rangom, erre : An error occured while reading your rank. your rank has been reseted. Valaki tudna esetleg valamit segíteni vagy mondjak le a 32-es rangomról?? 😞(

ProGabe
mi a jó büdös???

game-monitor halott,ase még cod2-es szerverek is alig lát.nálam a hiba?

Köszi, megoldódott! A miles mappaban kellett a fájlt lecserelni.
Mégegyszer köszi!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

De ezt nem értem vki magyarul! 😄 Az a pali mán mennyi szerót lát! :S
catacom
ManoNegra tökéletesen megy ezzel a procival!!! Nekem is ilyen van és semmi gond! Szerintem a ram vagy a vidikártya lehet problémás nálad

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

a 7600gt-n biztos, a többi passz

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"