Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facek
Háh... végignyomtam veteránon.. =)
Iszonyat jó gém lett! Élveztem minden percét, nagyon tetszett, teljesen változatos volt, jó volt a sztoriii, minden =D
Viszont a nehézséggel az idõre menõ küldik ideje is ? Mert nagyon burálisak voltak az idõre menõ küldik...
Kemény 4 perc volt eljutni az LZ-ig a farmról kegyetlen volt...
De a végén az 1 perc is.. csak 40 sec volt eljutni a repülõ végére, ha nagyon siettem lelõttek ha nem lejárt az idõ... De nagyon jó volt =)

Egy kérdés: gondolom eredetivel is fellehet menni tört szerverre nemde?
trogerzsiger
miért a legkönyebb szinten játszol fiam?

vg22
üdv mindenkinek
egy kérdésem lenne (igen, néztem a faq-t és googleban meg fórumban is kerestem😊): vissza lehet venni valahogy a grafikát directx7-re? thx a válaszért elõre is

Látom másnál is van az,hogy video után kilép a játékból(single player is multi is) és safe módban akar indulni,de akkor is kilép.Fennt van a razor crackfix.Valaki tudja a választ.

tommyg
na az nagyon derék, és kb mikorra várható?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabesz752
Nagyon nagyon jó lett a játék csak rövid 😞
4óra alatt végigvittem veteran-fokozaton. Eszméletlen jó volt.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

trogerzsiger
az engem is szokott :/ de majd kijavítják.. remélem

ha kijön az 1.1-es patch mr nem lesz ilyen.
tommyg
hmmmmm, a legtöbb eredeti szerón kidob azzl hogy connection timeout ez mé van??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Pethy23
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177512594&no=8496

Igazából erre jön! De ha ti akartok egy 20 fõbõl álló magot akik erediti játékkal tolják hát hajrá, de akkor sincs warez server!<#mf2>
Hy nekem a videó után kilép a játék.A demónál is ez volt a gond.De már nem emlékszem mit kell csinálni.<#help>
trogerzsiger
ez hogy jön ide?

Pethy23
Cod2-nél anno 300 serverbõl 250re feltuttam menni. Itt is ugyan ez lesz!
trogerzsiger
helyes ^^ és látom van érdeklõdés eredeti szerverre

AntiHero
én benne vagyok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

trogerzsiger
hát ja.... mi már tervezzük páran hogy rendeklünk egy szervert ahol törekszünk arra hogy kis faszkalapok ne menjenek fel.. Sztem nagyrészt ki lehetne szûrni azzal hogy nem tört server lesz... de akkor a többiek nem fizetnének... mert csak nekem van eredeti, esetleg páran nem rendelünk szerót?

Tisztázzunk valamit hardware ban: általában a hackereket szokták így bannolni ez a legsúlyosabb ban, ezt a ban-t nem az admintól kapod hanem valóban az evenbalance-tól, DE nem egy szerverrõl való bannolással az amolyan mellékhatás. Igazából a gépeden lévõ PB jegyzi fel h téged bannolt egy szerverrõl és a PB juttatja el az infót ahol kinyomozzák és ha szükséges megkapod a hardware ban-t. Viszont ha haredware ban-t kapsz az azt jelenti h a játékkal neten többet nem játszol a számítógépedrõl hacsak nem veszel egy ûjat mert a hardware profilod alapján Bannolnak.
Guid Ban: a szerver bannolja az accountodat
Global Guid Ban: Az accountod Profilod bannolva lesz minden szerverrõl
Global Name Ban: A játékos nevedet bannolják az összes szerverrõl ez mondjuk cod4-ben nem aktuális( nekem bf2-ben de simán ki lehet játszani)
röviden ennyi...

üdv
Pethy23
ÁÁÁÁ nincs olyan h. warez server mivel EGYIKSE WAREZ!!!!!!!!!! Csak kikpcsolnak valami átjárót így tört játékkal is lehet játszani.

Valszeg nem is lesz nem warez!
tommyg
ejjj még kiugrottam valami házból egy ablakon azt kaptam 250 pontot, valami jump bonus hát nagyon ottvan ez a game, érdemes volt megvenni

AntiHero
Woow
M4+extra sebzés+falon átlövés😄

Igazi gyilkoló gép😄 Nagyon bejön ez a párosítás.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sziasztok!
külföldi szerveren hogy lehet játszani?
köszi
Van már Magyar szerver ami nem warez? 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ja igy gondoltam, csak arra világitottam rá, hogy az evenbalance PB frissités elmaradása miatt nem osztogat bant, csak kidod, és ha frissited akkor mehetsz vissza. Ha egy Admin a guidot bannolja eredeti szerveren, akkor bannolhat az evenbílance is ha a szervered regisztrálva van náluk, ha nem, akkor csak arra a szerverre nem tudsz felmenni. A regisztrált szerverek közvetlen az evenbalance szerverérõl töltik le a banlistát, igy mindegyiknél feketelistás leszel.

van magyar SD szerver? ha igen mi az ip címe?

miért nem megy a lan játék? hamachival szeretnénk összehozni, de nem lehet rá csatlakozni.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Phoenix007
Sziasztok! Van egy kis grafikai problémám a játékkal. Nagyon sok objektum és karakter teljesen feketében jelenik meg a képernyõn, teljesen logikátlan módon, és nem tudok rájönni ennek az okára. Feltettem a legfrissebb drivert/directX-et, végigpróbálgattam minden beállítást, de nem lett jobb. Az éjszakai pályák így teljesen játszhatatlanok, a nappaliak meg csak simán rondák. Oprendszer XP, videokártya 7950GT. Tud valaki segíteni nekem ebben?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

egy szerverrõl akármiért banolhat az admin, nem kell hogy csalj, elég pl hogy csak szar napja legyen.

ProGabe
úgy olvastam hogy már minden perm-ban hw-ban.aztán ki tudja.hülyeséget írtam,csak egy szerverrõl dob ki perm-ban-nal,kicsit fáradt voltam és más maradt meg XD a lényeg hogy tényleg nem csaltam,annak ellenére hogy jópáran rámfogták már,amit dícséretnek veszek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SpeedXHUN

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
azt remélem tudja mindenki,hogy a cod 4 vége nem a stáblista hanem utánna jön még1 map😄

azt irja k h vmi hjiba van a LOCALIZED COMMON MP dologgal......megpróbáltam kitörölni akkor meg hiányolta:S..... ha vki megtenné h elküldi mondjuk msn en vagy akárhogy nagyon megköszönném....
helló!
miért nem megy a lan játék? hamachival szeretnénk összehozni, de nem lehet rá csatlakozni.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Hi!
SZervert hogyan tudok indítani??
Mert elindul és én tudok is csatlakozni de mások nem...

Vlaghimiir
Gamecopyworldon találsz multi törést szerintem azzal jó én is azt használom...

Hello! van egy kis problémám....végigvittem a játékot és szeretnék mostmár multiplayerezni...de amikor elinditom a multiplayert belép a menüjébe és aztán kilép és kiir vmi hibaüzit (vmi code 107) mit kell tennem? thnx
hardwer bant aztcsak az evenbalance csinálhat nem? gondolom kibannolt egy admin, és a guidodat továbitotta és minden szerver feltöltötte magához és igy sehova se tudsz bemenni

Na na, olyat még nem hallottam, hogy PB update hiba miatt bárki is PERM-BANt kapjon. Ez teljesen kizárt. Nem tudo miért kaptad, de hogy nem ezért az bizto. Ha csak nem valamelyik Admin adta, de ilyesmiért én soha nem bannolnék senkit, hardwe bant pedig csak nagyon csunya csalásért esetleg.

hi! van egy kis problémám:S.....végigvittem a játékot és szeretnék mostmár multiplayerezni...de amikor elinditom a multiplayert belép a menüjébe és aztán kilép és kiir vmi hibaüzit ( vmi code 107) mit kell tennem?
punkbuster..a csalók elleni védelmet biztosítja v mifene
gabo91
Mi az a PB?

(prison break 😄 lol)

hát igen tömve vannak a szerverek. Szvsz jobban fejlõdöm a külföldi szervereken.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

naja ez így igaz, aki pofázik arra nem nagyokn kell odafigyelni, mindenki tudja h. csak magát égeti, én cod4 ben egyszer lámáztam le v.kit, mikor már kifogyott a géppityum csak egypisztolyom volt, bloc-on a szûk folyosón gránát perkkel 3 spéci gránátot vág mellém, ellõt mellém/rám egy tárat, végül last standdel leszed, és elkezdi h. noob nah errew mondtam h. lama ^^ de amúgy télleg sok várpistike van aki ha leszeded rinyál, nem ismneri be h. õ hibázott, õ kemplet szar helyen ezért szedtem oldalból, nem simeri el h. eltalálta õt a gránát, akkor már csíterez, és ha jobb helyen kempelsz mint õ akkor kemper vagy, de ez az egész a kemnplelésrõl szuól, mész bemész a házba, kempelsz, jön az ellen leszeded, megnézi kill camon h. hol vagy, felállsz a társaiddal elvonulsz "kommandóztok" és a másik helyen is vársz, nézed h. honnan jönnek , szal ez ilyan lassú "katonás" game nem ilyan ugrálós unreal szerû. egyébként külföldi szeróra kell menni ott ninc még ilyen ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Esetleg igy is megfelel nono55?

Perk 1:

Bomb squad: a bábunk észreveszi a lerakott c4-et (kis ikonként jelzi, mint pl a planokat).
C4 x2: kapunk két C4 bombát.
Claymore x2: kapunk két Claymore aknát.
RPG-7 x2: kapunk két rpg raksit.
Special Grenades x3: kapunk három spéci nádat (valaki tudja mifélét?).
Frag x3: kapunk három extra nádat (normál pukkanós).
Bandolier: kapunk extra töltényttárat.

Perk 2:

Juggernaut: több HP lesz a bábuban.
Sleight of Hand: gyorsabban töltjük be a fegyvert.
Stopping Power: a fegyverünk nagyobbat sebez.
UAV Jammer: nem lát minket az ellenséges radar (gyanítom csak az UAV nem lát minket, normál lövöldözésnél mutat minket a radar, bár lehet mégsem).
Sonic Boom: nagyobbat robbannak a cuccaink.
Double Tap: gyorsabban lõjük ki a golyókat (hamar kifogy a tár).

Perk 3:

Extreme Conditioning : tovább bírjuk a sprintelést.
Steady Aim: a lövések pontossága nõ.
Last Stand: miután halálos sebet kaptunk még a földön fetrengve elõkapjuk a kispupákot és azzal oszthatunk, amíg le nem lõnek, vagy el nem vérzünk.
Deep Impact: a golyók átviszik a falakat és nagyobbat sebeznek.
Dead Silence: halkabban futunk.
Iron Lungs: csipázás közben tovább tartjuk bent a levegõt.
Eavesdrop: hallhatjuk az ellenség beszélgetéseit (csak ha a játékba beépítettet használják, ventri, TS biztonságban van 😊)
Martydom: miután lelõttek, elejtünk egy éles nádat a közelben lévõk örömére

SpeedXHUN
Ezért nem kell magyar szerón gamelni😞

ProGabe
FAQ!!!!!!!4

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HTS s3rg1nh00
szedj le új directx-et(google segít),ha nem megy,akkor vga driver...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ProGabe
ez mennyire így van!az egyik legundorítóbb beszólás:"hátba,mint a buzik".persze,majd megvárom mire megfordul,meg becéloz...
tényleg undorító az,hogy ha valaki egy kicsit is jobban tolja mint az átlag,akkor máris lecheaterezik...

az meg már tényleg undorító,hogy a sok kis kocka 10 órákat játszik egyhuzamban,és az összes magyar szerver folyton tele van.a külföldiek meg vagy time-outolnak,vagy old-shcool-ra moddoltak.ha cod2 szerû játékmódot akarok,akkor majd azt indítom el

és ha már sír a szám:tetves,rohadt,mocskos,sz.rt sem érõ PB is elmehet a...
SOHA ÉLETEMBEN,EGY MÁSODPERCET SEM CSALTAM,azt sem tudom hogyan kell (tényleg,gondolom külön progikkal),viszont nemrég újra rakta tesóm cod2-t mod-túltengés miatt 😊,pb-t nem frissítettem (hiszen nem tudtam hogy kéne),és folyton kidobált update hibával.ez addig fajult,hogy PERM-BANOLT az a sz.r egy jócsomó szerverrõl!ez ugyebár hardwere-ban!

tényleg csak arra jó a PB,hogy a tisztességes játékosokat jól megszopassa,a csalók meg vígan megkerülik

Norbi5
Hello!!!
Olyan problém vn h amikor elinditanám a játékot kiir eg ilyet h hiányzik a d3dx9_34.dll!mit lehet iylenkor csinálni?!ha valaki tud lécci segítsen!!Elõre is köszönöm!

Ferro
Ide is jár egy ilyen... <#hehe> ... nevet nem mondok, lehet tudja kirõl van szó. Bár nem biztos, hogy észreveszi magát, zsigeri reflex! <#idiota>

Zomil
csak azt nem irtad oda h origi-e a cod4-ed...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"