Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iszonyat jó gém lett! Élveztem minden percét, nagyon tetszett, teljesen változatos volt, jó volt a sztoriii, minden =D
Viszont a nehézséggel az idõre menõ küldik ideje is ? Mert nagyon burálisak voltak az idõre menõ küldik...
Kemény 4 perc volt eljutni az LZ-ig a farmról kegyetlen volt...
De a végén az 1 perc is.. csak 40 sec volt eljutni a repülõ végére, ha nagyon siettem lelõttek ha nem lejárt az idõ... De nagyon jó volt =)
Egy kérdés: gondolom eredetivel is fellehet menni tört szerverre nemde?
egy kérdésem lenne (igen, néztem a faq-t és googleban meg fórumban is kerestem😊): vissza lehet venni valahogy a grafikát directx7-re? thx a válaszért elõre is
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
4óra alatt végigvittem veteran-fokozaton. Eszméletlen jó volt.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Igazából erre jön! De ha ti akartok egy 20 fõbõl álló magot akik erediti játékkal tolják hát hajrá, de akkor sincs warez server!<#mf2>#mf2>
Guid Ban: a szerver bannolja az accountodat
Global Guid Ban: Az accountod Profilod bannolva lesz minden szerverrõl
Global Name Ban: A játékos nevedet bannolják az összes szerverrõl ez mondjuk cod4-ben nem aktuális( nekem bf2-ben de simán ki lehet játszani)
röviden ennyi...
üdv
Valszeg nem is lesz nem warez!
M4+extra sebzés+falon átlövés😄
Igazi gyilkoló gép😄 Nagyon bejön ez a párosítás.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
külföldi szerveren hogy lehet játszani?
köszi
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
miért nem megy a lan játék? hamachival szeretnénk összehozni, de nem lehet rá csatlakozni.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
miért nem megy a lan játék? hamachival szeretnénk összehozni, de nem lehet rá csatlakozni.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
SZervert hogyan tudok indítani??
Mert elindul és én tudok is csatlakozni de mások nem...
(prison break 😄 lol)
hát igen tömve vannak a szerverek. Szvsz jobban fejlõdöm a külföldi szervereken.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Perk 1:
Bomb squad: a bábunk észreveszi a lerakott c4-et (kis ikonként jelzi, mint pl a planokat).
C4 x2: kapunk két C4 bombát.
Claymore x2: kapunk két Claymore aknát.
RPG-7 x2: kapunk két rpg raksit.
Special Grenades x3: kapunk három spéci nádat (valaki tudja mifélét?).
Frag x3: kapunk három extra nádat (normál pukkanós).
Bandolier: kapunk extra töltényttárat.
Perk 2:
Juggernaut: több HP lesz a bábuban.
Sleight of Hand: gyorsabban töltjük be a fegyvert.
Stopping Power: a fegyverünk nagyobbat sebez.
UAV Jammer: nem lát minket az ellenséges radar (gyanítom csak az UAV nem lát minket, normál lövöldözésnél mutat minket a radar, bár lehet mégsem).
Sonic Boom: nagyobbat robbannak a cuccaink.
Double Tap: gyorsabban lõjük ki a golyókat (hamar kifogy a tár).
Perk 3:
Extreme Conditioning : tovább bírjuk a sprintelést.
Steady Aim: a lövések pontossága nõ.
Last Stand: miután halálos sebet kaptunk még a földön fetrengve elõkapjuk a kispupákot és azzal oszthatunk, amíg le nem lõnek, vagy el nem vérzünk.
Deep Impact: a golyók átviszik a falakat és nagyobbat sebeznek.
Dead Silence: halkabban futunk.
Iron Lungs: csipázás közben tovább tartjuk bent a levegõt.
Eavesdrop: hallhatjuk az ellenség beszélgetéseit (csak ha a játékba beépítettet használják, ventri, TS biztonságban van 😊)
Martydom: miután lelõttek, elejtünk egy éles nádat a közelben lévõk örömére
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
tényleg undorító az,hogy ha valaki egy kicsit is jobban tolja mint az átlag,akkor máris lecheaterezik...
az meg már tényleg undorító,hogy a sok kis kocka 10 órákat játszik egyhuzamban,és az összes magyar szerver folyton tele van.a külföldiek meg vagy time-outolnak,vagy old-shcool-ra moddoltak.ha cod2 szerû játékmódot akarok,akkor majd azt indítom el
és ha már sír a szám:tetves,rohadt,mocskos,sz.rt sem érõ PB is elmehet a...
SOHA ÉLETEMBEN,EGY MÁSODPERCET SEM CSALTAM,azt sem tudom hogyan kell (tényleg,gondolom külön progikkal),viszont nemrég újra rakta tesóm cod2-t mod-túltengés miatt 😊,pb-t nem frissítettem (hiszen nem tudtam hogy kéne),és folyton kidobált update hibával.ez addig fajult,hogy PERM-BANOLT az a sz.r egy jócsomó szerverrõl!ez ugyebár hardwere-ban!
tényleg csak arra jó a PB,hogy a tisztességes játékosokat jól megszopassa,a csalók meg vígan megkerülik
Olyan problém vn h amikor elinditanám a játékot kiir eg ilyet h hiányzik a d3dx9_34.dll!mit lehet iylenkor csinálni?!ha valaki tud lécci segítsen!!Elõre is köszönöm!