Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A legtöbb ember M4-el vagy AK-val nyomul, M16-ost alig látni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Singleplayer - eredeti játék
Miért van az, hogy egyik pályán sikerül a puskagránáttal leszedni a helikoptert, más pályákon pedig nem. Pedig mindig a rotorra célzok😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
MJ rulz Pink Team The Only One
Mi lehet a gond, ha MP-ben szaggat a game? SP-ben max beállításokkal toltam végig szaggatás nélkül,MP-ben meg teljesen le van butítva és,ha belépek egy szereverre onnantól kezdve csak szaggatás van. Még, ha kilépek a szerverrõl és maradok a játék menüjében akkor is ugyanez a helyzet...
Vmi 5let?
(Tûzfalban engedélyezve van.)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Mindegy regeltem😊
HA majd valaki regel, írjon már be engem ajánlotnak😊: AntiHeroHUN
Köszi😉
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mivel nekem eredeti igy ez nem fordulhat elö😄
bár amugy a készitök a rankot eléggé eldughatták, ha még nincs hach hozzá, h átird 😄
egyébként meg nem értem, mért nem csinált iw egy login-os megoldást ahol a játék bf szerüen egy központi szerveren tárolná az adatokat😊
majd a felugró kis ablakba ,írd be szépen ,hogy : format C:
ezután dölj szépen hátra és várd meg míg feltelepíti az 55 -ös rankodad.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
igen, mostmár biztos h a lényeg az mpdata fájl megléte, ha az megvan és a cdkulcs is ugyanaz biztosan müködnie kell(bár én még sajnos mindig nem tudom kiprobálni, mert csak keddre lesz jó a gépem, jééé az ma van😄DD remélem hamarosan hiv a szeviz...mert a táp 2hete elszállt és még nem tudtak hozni:S )
A kutyak meg amolyan riasztok,ha nem vesznek észre a katonák akkor nem jönnek kutyák!!
azért az a lvl52-öt nem kellene levesztenem😞(((((
HELP!!!!!!!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
kár hogy vége 😞
azért mert a jobbféle csipákkal pl dragunov sorozatot lehet lõni, úgyértem hogy cod2-be lõttél 1et az még fel kellett húzni meg minden, itt kilövöd a dragunovból az 5 vagy 6 lõszert és gyorsan egymás után és utána kell tárazni nem kell húzogatni
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit