Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
m16, jó mert nagyon pontos, és elég erös, ha a sebzés növelö perk be van rakva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én azzal tolom. Izlés dolga.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sadist
Regisztráció kell ahhoz, hogy megnézhetsd. Mit ír?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A normális használathoz magas FPS (>60) kell, mert úgy gyorsabban lövi el a 3 golyót. Én csak akkor próbáltam amikor a DoF be volt kapcsolva, úgy nem igazán jött be. Mióta kicsit visszavettem a grafikát azóta nem próbáltam, majd lehet hogy letesztelem a hétvégén.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Denes888
Szerintem nagyon jó 3-4 mapon és megéri fejleszteni. Nagy ereje van. Ha jól célzol akkor 3 golyó egy ember ami jó arány és nem fogy el a golyód rögtön mint m4-nél.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

REAKTOR
Én g3 -al megyek nagyon pontos, és van rajta red dot , meg viszek pisztoly helyett g36c-t mert most arra gyúrok.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

romeozor
elkérte valakinek a cdkulcsát és a rankját, generált kulcsnak tökmind1

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

BlackShadow
engem nagyon idegesitett a 3 lövés.. inkább 1 lövés mint 3 😊 szal marad a többi fegyó

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

én nem mert M16-al csak 3-as lövéseket lehet leadni, a többivel meg lehet szórni az ólmot.Amúgy az m16 talán lõszer tekintetében takarékosabb és elég erõs fegyver is, de hosszú távon nem próbáltam.

Nekem ez sajna nem mûxik. 😞
Ja, M16-al nyomja valaki? Megéri fejleszteni?

A legtöbb ember M4-el vagy AK-val nyomul, M16-ost alig látni <#fejvakaras>

Szerintem van már valamilyen okosság erre mert rendszeresen látok arcokat akiknek ugyan magas szintjük van nulla a pályaismeretük és túl sokat halnak, elég hihetetlen hogy önerõbõl jutottak volna el ilyen magasra (persze még mindig ott van a statpadding, lehet hogy az a magyarázat...)

Még ha nem is játszol sokat akkor is el lehet érni pár nap alatt a maximum szintet, sokkal élvezetesebb megküzdeni a jutalmakért mint átírni és beleülni a készbe aztán égni a szerveren az MP44-el a kezedben mert azt se tudod hogy mi merre van 😊

akkor marad a tömegnyomor még egy ideig <#rinya>

Sadist
Nem kell ahhoz eldugni, elég csak jól titkosítani, hogy bárki ne piszkálhasson bele.

Sziasztok,

Singleplayer - eredeti játék

Miért van az, hogy egyik pályán sikerül a puskagránáttal leszedni a helikoptert, más pályákon pedig nem. Pedig mindig a rotorra célzok😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

zico87
így van obinetel beszéltem 2-3 hét mulva lesznek kb bérelhetõk tõlûk cod4 srv fgc-tõl már lehet mert õk winfosos szerókat is használnak

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

csuszi
mivel még linuxos server file-ok nincsenek:S szerinted miért van kb 20 magyar server és kalap kabát? elárulom a többi ezervalahány server mind windowsos amatõr vagy félamatõr serok... akkor nézzél rá az ase ra amikor kijöttek a linuxos file-ok. mióta kijött a cod4 az obinet terhelése a 10%-ot se éri el...tök üresek a cod2-es serverek, mindenki az átállásra vár.

MJ rulz Pink Team The Only One

Gerygrey
Nekem olyan volt, hogy a menüben is kb 0,05 FPS-el döcögött. Hosszas guglizás után egy külföldi fórumon olvastam, hogyha skype hívás megy a háttérben amikor indítod a játékot, akkor jó lesz. Hülyeségnek tartottam, de így mûködik 😊
TVelvet
Ezzel a ASE cod 4 filterrel hogy lehet magyar szervereket keresni?😊 hiába választom ki, 0 magyar servert talál azt írja :S ha viszont globálisan keresek 1900at talál. de ezért jo lenne szürni
Héé!Ez még a nem föltört szerókat is látja!!!!!!!!!!! :S
TVelvet
Ahh dejo ennek a cod4nek a zenéje, fõleg ami az autorunnal indul a telepítõ 😊
Hali!

Mi lehet a gond, ha MP-ben szaggat a game? SP-ben max beállításokkal toltam végig szaggatás nélkül,MP-ben meg teljesen le van butítva és,ha belépek egy szereverre onnantól kezdve csak szaggatás van. Még, ha kilépek a szerverrõl és maradok a játék menüjében akkor is ugyanez a helyzet...
Vmi 5let?
(Tûzfalban engedélyezve van.)
AntiHero
JA most már látom😊

Aranyba nekem nem tetszenek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
a topic a lényeg amit linkeltem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

red bull
Jah, 55-ös szint a max. Sajnos 😞

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

AntiHero
e mire jó?

Mindegy regeltem😊

HA majd valaki regel, írjon már be engem ajánlotnak😊: AntiHeroHUN
Köszi😉

Zomil

AntiHero
55 a max amúgy😊?

Zomil
igen, szvsz reddevilnek azért nem megy, mert másik cdkulcsot adott meg😊

mivel nekem eredeti igy ez nem fordulhat elö😄

bár amugy a készitök a rankot eléggé eldughatták, ha még nincs hach hozzá, h átird 😄
egyébként meg nem értem, mért nem csinált iw egy login-os megoldást ahol a játék bf szerüen egy központi szerveren tárolná az adatokat😊

mNzJean
megnyitod a start menüt , utánna futtatás , oda be kell írni ,hogy : cmd
majd a felugró kis ablakba ,írd be szépen ,hogy : format C:
ezután dölj szépen hátra és várd meg míg feltelepíti az 55 -ös rankodad.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
jól mondod itt a lényeg a cd-kulcs ,így akarták elkerülni ,hogy átadják egymásnak a rankokat.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
nem csiterkedünk te....harcolj meg érte... amugy sincs "még" ilyen hack

Hol tárolja a játék h hanyas szintû vagyok meg milyen skilljeim vannak? Át kéne írni h 55-ös legyek.

Zomil
nos utánaolvastam dolognak, és a charlieoscardelta-n azt irják h meglegyen az mpdata fájl a players mappádban(vagyis azt kell bemásolni), és a cd kulcsnak is eggyeznie kell

igen, mostmár biztos h a lényeg az mpdata fájl megléte, ha az megvan és a cdkulcs is ugyanaz biztosan müködnie kell(bár én még sajnos mindig nem tudom kiprobálni, mert csak keddre lesz jó a gépem, jééé az ma van😄DD remélem hamarosan hiv a szeviz...mert a táp 2hete elszállt és még nem tudtak hozni:S )

Ha olyan erõs lenne egy félautomata sniper a játékban hogy egylövésbõl ölne akkor mindenki azzal nyomulna, megölné a játékot.

cod2-bõl amikor megjelent sokkal több szerver volt mint most cod4-bõl te hülyegyerek szal kussolj.

Bocs de kihagytam belõle vmit. elfejetettem mondani hogy a cod 4 servereket ha nemlenne túl nagy gond beraknád pl: favorites 5 be és úgy tennéd fel valahova. Nagyon megköszönném. Elõre is thx!
RedDevilsza
IGEN, az egészet! De amikor bemásolom és elindítom az MP-t egybõl kiírja hogy hiba van, reset rank... Bazze nagyon idegesít már :@

Hy!!Követni kell a csávot és követni az utasitásait!!Lesböl löni akt mond stb....
A kutyak meg amolyan riasztok,ha nem vesznek észre a katonák akkor nem jönnek kutyák!!

Slipknot14
nem tudja valaki miért áll meg úgy 20%-nál a pálya betöltése multiba, és fagy meg a játék ?😞 Saját szerót tudok csinálni, meg Sp-zni is, de multizni nem 😞 pedig az lenne a legfontosabb. Elõre is köszi

de a sniper az precizios müszer.az a baj itt má a csipával is tunkolni kell hogy megölj valakit.1 lövés 1 hulla. pecsel javitják remélem
Zomil
te az egész players mappát kimásoltad? én igen, tesztelni sajnos még nem tudtam mivel jelenleg a gépem szervizben van 😞

azért az a lvl52-öt nem kellene levesztenem😞(((((

RedDevilsza
De valakinek sikerült már úgy rankot visszaszerezni hogy bemásolta a már egyszer lementett players mappáját ??? Mer nekem nem sikerül és látom másnak is vannak ilyen gondjai szal ha valaki tud valami okosat hozzáfûzni pls tegye meg!!! Egyébként külföldi fórumokon is gyakran olvasok teljes rankvesztésrõl...

HELP!!!!!!!

Sarapetike
igen nekem jó is lett

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

most vittem végig a single-t,rég volt ilyen intenzív filmszerû akció játékkal dolgom,szinte elvarázsolt,imádtam az elõre megrendezett jeleneteket.
kár hogy vége 😞

Hassel606
Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, mégsem lát szervert...Valaki próbálta ezt az ASE fixet?

tommyg
de arra nemgondoltok hogy miért nem elég egy lövés a csipából egy faszinak???
azért mert a jobbféle csipákkal pl dragunov sorozatot lehet lõni, úgyértem hogy cod2-be lõttél 1et az még fel kellett húzni meg minden, itt kilövöd a dragunovból az 5 vagy 6 lõszert és gyorsan egymás után és utána kell tárazni nem kell húzogatni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Jah, most nem tudom megnézni, de úgy emlékszem valami olyat ír, hogy increased accuracy while firing from hip. De még nem tudom, hogy csak gyorsabban rántja össze a célkeresztet ha megállsz, vagy pedig futás közben is pontosabban tudsz vele lõni.

tesom
Szevasztok Sniperes pályán csak követni kell a csávot vagy lövödözni is mert mindig el kapnak a kutyák!!!!