Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Amúgy meg ott a Warez topik, az ilyen problémákat ott beszélik meg!<#nezze>#nezze>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
amugy magyar szervereknél mindnél kivan kapcsolva a cd-key ellenörzés 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a szinte az azért került oda,mert ha magyarra szûrök,akkor nem lát szervert.igaz,ez a cod2-nél is így van!tegnap elõttig még minden jó volt.tegnap meg megbolondult szerencsétlen progi!nem tudjátok ez mitõl lehet?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
legyszi mondjatok 1 pár olyan IP-4 (KÜLFÖLDI IS JÓ) ahova belehet jutni vmilyen modon<#vigyor2>#vigyor2>....mert magyarok minidg tele vannak külföldiek meg álltalában eredeti játékhoz vannak....
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=HU
köszi
Assetudomkivagy
itt egy tört kód, tessék -.-
mér belehalnálnál a oda adnád???
van 1 ollyay ingen nem mégsem bármejikre rákattintok seemi se jön be 😞 miért?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Valaki aki megvette eredetiben, adja oda neked a kódját ??
Hol élsz Te ?
zakayev gyereket kell kergetni, és a blokádnál mindig megszivom...
vagy elkap egy rohadék kutya, vagy lelõnek vagy elhuzza a belét az ürge...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> eddig igen jó volt a gém, nem okozott semmisem problémát, csernobilos küldi volt fura de gyerek játék volt ehez képest...
agyon szorom õket füstbombával meg gránáttal, de a füstõl is csak én haluzok be õk, meg vigyorogva lõnyek mint állat...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
#8650 TVelvet: Mivel egyedi filterként mûködik jelenleg a CoD4 az ASE-ban, a területre vonatkozõ szûrés nem mûködik sajnos. De a ping filter igen! 😊
#8658 haxoror: Vagy szimplán béna mint én! 😛 Nekem is elég magas rendfokozatom van de ha nem kapom el a ritmust úgy játszom mintha sohasem láttam volna ezelõtt efféle játékot! 😄
Thx!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
és nem enged be a cod amikor belépnék kidob egybõl
mit lehet neki csinálni hogy jó legyen a multi??
"A változások igazából az S&D módra vonatkoznak. A kör idõ 1 perc 45 másodpercre módosult és 7 másodperc alatt lehet felszedni a bombát."