Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyu!ha te megteheted,hogy veszel 12 ezer forintért egy játékot,akkor örülj neki,és élvezd,hogy megteheted!de ha valakinek nincs annyia/nem akarja megvenni akkor õ mér ne játszhatna tört szervereken?állítom hogy Magyarországon 10 CoD-osból több mint a fele törttel játszik...de ha ez megnyugtat,én karácsonyra ezt a játékot kértem

Zomil
én lenni magyar? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Colton
ez van Hamachi?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Elég baj ez!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

mNzJean
menj szépen a helyedre , egyes .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Melyik verziójú tõrt játékod van meg?

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Mi az az IP-4?<#wow1> Én csak IP rõl hallottam eddig hogy létezik.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

A fenti szerverlistából választasz egyet, "§" konzol elõhívása,majd connect 87.229.7.203:28962.Továbbra sem tudja valaki,hogy lehetne a kedvencekbe elmenti a magyar szervereket?
11.000Ft-ért odaadom!de ha képes vagy ennyit kifizetni akkor legyél arra is az, hogy elmész és megveszed!

Amúgy meg ott a Warez topik, az ilyen problémákat ott beszélik meg!<#nezze>

Akkor az a 2GB már kevés az XP-nek és a COD4-nek eggyüt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Zomil
/connect és utána az ip cim
amugy magyar szervereknél mindnél kivan kapcsolva a cd-key ellenörzés 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

legyszi mondjatok 1 pár olyan IP-4 (KÜLFÖLDI IS JÓ) ahova belehet jutni vmilyen modon....mert magyarok minidg tele vannak külföldiek meg álltalában eredeti játékhoz vannak....
ip alapján hogyan lehet csatlakozni?eredeti a gamma és érdekelne magyar seró, persze csak eredeti!

ciwil
a c-n meg 2 giga van... :S

Go Gunners!

ProGabe
akkor ez mehet is a FAQ-ba,mert nálam szinte tökéletesen mûködik

a szinte az azért került oda,mert ha magyarra szûrök,akkor nem lát szervert.igaz,ez a cod2-nél is így van!tegnap elõttig még minden jó volt.tegnap meg megbolondult szerencsétlen progi!nem tudjátok ez mitõl lehet?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Még valaki tört kód mert ezek nem jok!!!
Ott kell neki sok hely, ahol a windows is van telepítve. Ha nem a D-n van, akkor mindegy hogy 5GB vagy 5MB.

ciwil

mi lehet a probléma???... :/

Go Gunners!

hi!
legyszi mondjatok 1 pár olyan IP-4 (KÜLFÖLDI IS JÓ) ahova belehet jutni vmilyen modon<#vigyor2>....mert magyarok minidg tele vannak külföldiek meg álltalában eredeti játékhoz vannak....
thx
iw3mp.exe hiba esetén mit lehet csinálni?

az itt levõ szerverekre hogy lehet rákapcsolódni?
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=HU
köszi
Az mitõl van, hogy hiába adom hozzá a kedvenc szervereket,mégsem látszik semmi a listában.Ráadásúl ha akarok "connect"-el kapcsolódni, azt írja, hogy tele van, pedig itt7-8 üres hely van.
kaptál kettõt is. Eredetit biztos nem adnék, ez felejtõs.
Assetudomkivagy

semmit sem tudsz tenni. ez egy afféle "védelem" a warezolás ellen... mivel vannak tört keyek (nagyon ritka) amiket elfogad az eredeti szerver... (egyszer haverommal volt ilyen cod2ben) ha eredetiben lesz meg, akkor nem kell átirnod a serialt,ha meg warezod van, és keresel egy "mûködõ kulcsot" akkor ez van... ha meg bannolják az eredetid, akkor meg megérdemled hogy ujrakezd😊

Ez nem derül ki, stíluából itélve simán kérni meri az eredetihez tartozó key-t 😊

WPPY ETWU ULWD 4U2M 6BB5

itt egy tört kód, tessék -.-

arsnl
hali! ha átakarom irni a cd keyt akkor a rankom meg minden elveszik? és ha igen akkor mit kéne tennem, hogy megmaradjon? 😮 köszi..

klikkelj a WRZ-re szövegre fentebb

te beteg vagy... majd szerinted aki 11ezer forintot kipengetett azért hogy tudjon eredeti szervereken is gamelni, majd gondolod oda adja neked, hogy õ ne tudjon játszani XD

Talán lesz valaki olyan kedves hogy oda adja
mér belehalnálnál a oda adnád???
geri777
amikor elinditom a játkot ki is valmijen párbeszéd ablakot és

van 1 ollyay ingen nem mégsem bármejikre rákattintok seemi se jön be 😞 miért?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

TVelvet
gondolom törtre gondolt.
És ezt hogy gondolod ?
Valaki aki megvette eredetiben, adja oda neked a kódját ??
Hol élsz Te ?

A házsoron balra jól bekanyarodsz, nem próbálsz az utca végéig eljutni.

még valaki telepitö kód nagyon kéne
köcce!

<#hehe>

Zomil
a dobozában a cd alatt ottvan

Nagyon kénne a cod 4 telepítõ kód valaki irja be elöre kösz!!!!
gabo91
áááááá a hajamat tépem már az ostoba kutyák végett...
zakayev gyereket kell kergetni, és a blokádnál mindig megszivom...
vagy elkap egy rohadék kutya, vagy lelõnek vagy elhuzza a belét az ürge...
<#falbav><#falbav><#falbav> eddig igen jó volt a gém, nem okozott semmisem problémát, csernobilos küldi volt fura de gyerek játék volt ehez képest...

agyon szorom õket füstbombával meg gránáttal, de a füstõl is csak én haluzok be õk, meg vigyorogva lõnyek mint állat...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Zomil

malyik az az oldal ahol a perkek és rangok vannak magyarul leírva?

TVelvet
a cod4 zenéit nemlehetne valahonnan leszedni?😊
nagyonjoooak!😊
Zomil
senkinek nincs high opcio, és kizárt h vistával lenne, mert nincs benne dx10, valoszinüleg a következö parch-be rakják bele

Ferro
Jajj, ne haragudj! <#idiota>

#8650 TVelvet: Mivel egyedi filterként mûködik jelenleg a CoD4 az ASE-ban, a területre vonatkozõ szûrés nem mûködik sajnos. De a ping filter igen! 😊

#8658 haxoror: Vagy szimplán béna mint én! 😛 Nekem is elég magas rendfokozatom van de ha nem kapom el a ritmust úgy játszom mintha sohasem láttam volna ezelõtt efféle játékot! 😄

Ebbe vhogy átlehet egyáltalán állítani a rakás NORMAL opciót komolyabbara a menüben vagy vista+dx10 kell hozzá? Esetleg átbuherálni mint a crysisnél?😊
Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hy valami lett a iw3mp.exe fájl-al
és nem enged be a cod amikor belépnék kidob egybõl
mit lehet neki csinálni hogy jó legyen a multi??

Zomil
cb-n már rajta van a cod4, összes moddal:
"A változások igazából az S&D módra vonatkoznak. A kör idõ 1 perc 45 másodpercre módosult és 7 másodperc alatt lehet felszedni a bombát."

Zomil
igen sajnos 😊
de a topicban a lényeg, h a megszerezhetö golden fegyverekröl van berakva kép