Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picipoC
akor az kell inkább

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

red bull
Van 55 ös öm is 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

picipoC
nekem kell!!!!

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

red bull
Kinek kell 46-s szintû mpdata? 😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

sziasztok!!
nem indul a COD4!!
it appears that call of duty 4: modern warfare did not quit properly the last time it rain.
do you want to run safe mode??
this recommended for most people.
it will change your system settings but not your controls.

bármit választok nem indul !!

mi a baj??
Help

THX

koschwarz
ez egy idióta, nem kell törõdni vele, mindenhol ezt csinálja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"Ha nem indul a játék:
miles mappaban fájlt lecserelni ERRE"

Nálam segített.

LES FORZA INTER
király kis vérpistike... tanulj meg játszani az a jó progi

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Vagyis ezt irja ki ( A "0x26f016162 Címen található utasítás a "0xdeb588f8"memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhetõ el a kkövetkezõ mûvelet: read".A program befejezéséhez kattintson az OK gombra csak a read helyett write van kiirva:S
Sziasztok ujraraktam a rendszerem de még mindig ugyan azt irja ki: S0x26f01616 hiba Mit tudnák még csinálni hogy jó legyen?
Valai plz help
Dick Riddick
Tudom. 😊)

\"Heroes never die. They just reload.\"

sztem csak huzza az agyatokat, oszt jókat röhög, ne vegyétek fel a kesztyût

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Dick Riddick
Csatlakozva az elõttem szólóhoz, Format C: -ot ajánlhatom nagy buzgalommal!!!

Ferro

macskássy
hi, Túdtok valami ,fassza cshetaer progit hógy , széttkempelhesek mindenkit ,bene<#finom><#gun><#hawaii>Van hozá?? . <#gonosz3><#miaz><#violent>

Ferro
Tudom, tudom, hogy nem arról írtál... az egyértelmû! 😊 Csak kicsit továbbvittem a gondolatot! 😊

Dick Riddick
Hát ez az! Nincs átmenet. Ha lehasalva lõ valaki akkor ro*adt hasalós, ha térdelve akkor ro*adt térdelõs, ha mesterlövésszel akkor kemper, ésatöbbi-ésatöbbi-ésatöbbi. Ez nem hozzáállás. Ha valaki nem tud alkalmazkodni mások játékstílusához, az nem jó. Ahány ember annyiféle játékstílus. Ez van.

Nem arról a könnyûgéppuskáról volt szó amit mindenki választhat hanem azokról amik fixen rögzítve vannak az ablakokba és az "F"-el lehet õket hazsnálni 😊

Dick Riddick
Meglehetõsen idegesítõ hogy ha valaki nem eredeti játékkal tolja, akkor az csíter meg szemét meg hogyképzeli. Nem egy játékkal játszottam az évek során, és ebbõl 1-2 volt eredeti. Maximum. A helyzet az hogy a jelenlegi Magyar fizetések mellett k*rvára meg kell gondolni hogy mire megy el a pénzed. Az én fizetésem ráadásul nem is rossz hazai viszonylatban. De akkor sem engedhetem meg magamnak az eredeti gámákat, az biztos. Az hogy a kis tizenévesek zsebpénzbõl hogy bírják, nem az én dolgom. De egy játékra csakis akkor áldozok pénzt ha már ismerem annyira hogy tudjam, megéri. Az viszont ritka! Nagyon ritka! Szép ábránd hogy támogassuk a fejlesztõket meg a játékostársadalmat meg mittom én mit, de a helyzet az hogy az itthoni fizetések között a százezer már jónak számít. Évente 5-6 eredetival számolva csaknem egy havi fizetés. És nem hiszem hogy olyan sokan lennének akik ezt lazán megengedhetik maguknak.
Úgyhogy hagyjuk az általánosításokat, ok?

Ferro
Vannak a játékban olyan fegyverek, amikkel nem igazán lehet rusholni. A könnyûgéppuskák és mesterlövész puskák nem kimondottan közelharci fegyverek. Illetve lehet ezekkel is de nem igazán hatékonyak. A könnyûgéppuska határeset de minek rusholni vele ha lassan futsz ha a kezedben van. Valamint késõbb kezd el tüzelni mint mondjuk egy SMG. Ha az a játékos "kemper", aki kihasználja, hogy nagy területet viszonylag sok ideig tûz alatt tud tartani az kemper? Ha igen akkor ez nem pejoratív hanem egy új class definíció! ;P

Dick Riddick
A kis geci csalókkal lehet igazán megtanulni jáccani. Az én hozzáállásom hogy MINDENKIT KI LEHET NYÍRNI!!! Hiába lát át a falon, b@szhatja, a komolyabb játékosok ellen esélye sincs. Aki meccsrõl meccsre tisztességesen nyomja, van benne tisztesség hogy ne csessze el mások játékát, azok az igazi játékosok.

Dick Riddick
Az én meglátásom szerint a kempelés nem bûn. Néha kicsit idegesítõ ha egyszerre sokan nyomják, de MINDEN kempert ki lehet szedni! Fõleg ezeken a pályákon, sok fedezék, simán el lehet jutni hozzájuk. Ha a játékmód olyan, akkor viszont kifejezetten kellenek védõk. Kempelés, hasalás, ami csak lehetséges. Ez a lényege.

Tegnapi lol sztori, rendszeresen megkaptam hogy a telepített géppuskával kempelek, hát persze hogy kempelek vele mivel mást nem is lehet csinálni vele hiszen RÖGZÍTETT ÉS EGYHELYBEN VAN!

Ja és a sabotage NEM TDM szal ott is kempelem a saját cuccunkat ha az ellenfélnél van a bomba mivel ez a feladat: "defend the objective" bazeg vagy ilyenkor menjek a pálya túlsó végére hogy nyugisan robbanthass? ehh...

(remélem az illetõ is olvassa a topikot)

Gondolom azért volt hatalmas arca mert rohadtul frusztrálta hogy olyan béna hogy még csíttel sincs sikerélménye, elég szar érzés lehet <#hehe>

Sadist
Van, akinek kicsi a kukija, és ezzel próbálja kompenzálni. Az egyik legjobb az volt, mikor CoD2-ben egy rifle only szerveren egy szardarab folyamatosan WH-zott, és még úgy is csak a gyenge középmezõnyben volt. Mindig tudta, hogy merrõl jövök, de még úgy is istentelen béna volt, arca az viszont hatalmas. Az ilyen például nem tudom minek játszik, mert hogy nem a szórakozás és a kikapcsolódás miatt, az biztos.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Menj az embered után és ne csinálj semmitt!
Nem fognak észrevenni!

Remélem origja van és meg is burol vele.

<#lama>

Ha ez még a legeleje akkor azt mondja hogy a két katona közül akkor lõdd le az egyikat amikor a másik pont nem arra néz.

Megoldás a pripjatyi lpakodós részhez, mikor az õrjárat jön szembe tankokkal:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszarohansz a fehér kerítésig, lehasalsz mögé, és megvárod míg elmennek a katonák és a tankok

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kb ilyeneket mond:
stop, don't move..v. ellenkezõjét, go-go-go. Ezek elég egyszerû instrukciók.
vagy mond ilyet is - bár odáig nem fogsz eljutni - h:
it's mine.
Azt az arcot Õ intézi el.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

8888

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Punker
ne lõdd le 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JackSparrow88
Heló! Vki megtudná mondani mit kell csinálni azon a pályán amikor lopakodni kell a fûben. A kapitány mindig mond vmit de nemtom h mit. Ha lelövök egy embert, akkor rögtön észrevesznek majd jönnek a kutyák és széttépnek. <#help><#help>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

formatuq
bocs, miltiacc-t olvastam..... my bad
kesore jar 😄

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

formatuq
Es te el is hiszed?

Csak kicsit gondolj bele mi es hol azonositja az eredetiseget....

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Hassel606
Na baz+, ez elég gyors volt...Egyszerûen nem értem, hogy az ilyeneknek miért jó ez? Miért jó az ilyenbõl elõnyt szerezni, mi ebben a sikerélmény?? Láttam már én is furcsa dolgokat multiban, de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan "piacra" dobják...

😞 máris van private multihack 8000 ért a cod4-hez 😞
miért joez?

THX.

Megvan!

Alwares
Valamikor aludni is kell 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bigapó
elég hamar megjelent....felfordul az ember gyomra ilyenkor, legszívesebben rajtuk tesztelném az új fegyvereket....

The Matrix has you...

gabo91
Üdv.

Elég érdekes problémám adódott.
Minden reggel szoktam 1 órát multizni, a szerver amire felmegyek álltalában 15-20 ember rajta van...
ma egyedül voltam...
átmentem még 3 másik magyar szerverre amik szintén hajnalban is tõmve szoktak lenni...
üresek azok is...
kipróbáltam még jópár magyar szervert és az öszes üres...
átmentem külfõldi szerverekre ott is megnéztem vagy 10-15 szervert mindegyiken egyedül voltam...

Ez elég fúrcsa...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ferro
Myron! Próbáld ki a Zyklon–B-t is! Utána pedig nyiss egy topikot melyben leírod a hatást.

mNzJean
eh most olvasom a topicjában ez kész :

2007. jún. 24. 18:14 | privát | galéria | válasz erre | #34

Mit csinál veled ez a PB gáz?😊 v a maggal..

© Myron
2007. jún. 24. 18:19 | privát | válasz erre | #35

úgy érzed h olyan leszel mint a terminátor 2-ben az a szétfolyós higany és engem speciel elnyelt a heverõ, alig tudtam összefolyni a végén.
Válasz 'kisfigi' üzenetére (#34)

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Generálj magadnak b+ úgy ahogy mindenki más .Pont a hozzád hasonlók miatt van ilyen negatív megitélése a magyar játékosoknak .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

na mikor lesz már progi ami legenerálja a cd kulcshoz az mpdata -t h 55-ös legyen a kari.

red bull
http://www.youtube.com/watch?v=vzOU7RdKYcI
valamiért rossz volt a link :S

"The url contained a malformed video id."

red bull
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csítter g*cik. Szopni fogunk nem gyengén ha telelesz a játék csíterekkel.

Eisenhower
és mégis szted mit? jah hogy ne mszabad vele játszani.... kicsit utánaolvastam ne mcsak nálam van a gond. állítolag ha felmész pl unranked vagy moddotl szerverre könnyen így járhatsz.... namármost magyar szerverek mind unranked sztem.... faxa.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]