Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem lehet leszedni azt a helit. A skript úgy lette megírva, hiába kiabálnak a társaid hogy szedd le egyszerûen nem lehet,hiszen akkor a híd nem robban és a fõgonosz se hal meg ott ahol kell. A skript szerint egy apache szedi le azelõtt hogy kivégzed a fõgonoszt. Szerintem ez így jó és kerek ahogy van.

tommyg
hát ott te baszol el valamit, pénteken megvettem azóta semmi gond vele, a rankom se törlõdik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

catacom
Hali:-) Én arra lennék kíváncsi(lejjebb már említette valaki) hogy van-e lehetõség arra az utolsó pályán, hogy mielõtt a heli felrobbantaná a hidat, le lehet-e szedni az rpg-vel?? És akkor más-e tényleg a befejezés? Hiszen amikor felvehetem az rpg-t utána már nincs teherautó, elvileg tényleg csak a helit kellene leszedni!! Próbálta már ezt valaki??

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Soldiers
de várom már a magyarosítást <#mf1>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Zomil
nekem csütörtök ota van meg és semmi gond nincs vele 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Eisenhower
azt mondja már meg nekem valaki hogy ezért vegyen ember kibaszott eredeti játékot hogy egy rakás szart kapjon? megvettem a játékot szombaton azota 4x resetelõdött a kurva statom. ilyenkor hol van az a vigyorgo fasz iw-s manusz? akkor minek kellett erõltetn ia ranked részt ha szar az egész meg minek volt beta teszt?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Amúgy ez melyik pálya? Nem is reémlenek a feladatok 😊
És tényleg van második bónuszmap a játékban?
Nekem már sikerült 3-szor megcsinálni: lényeg hogy a vakítógránátokat kell súrún hajigálni oda ahol sokan vannak kis helyen, és úgy gyorsabban lehet elõre haladni. Meg én mikor felmegyek a második szintre, akkor pisztolyra váltok, sokkal több ellenfelet lehet leszedni egy tárral, és tölteni is gyorsabb; de youtubeon láttam olyat aki végig pisztollyal ment.
catacom
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
nézz fel ide és válaszd ki a játékot és csinál egy tesztet, hogy megfelel-e minden a gépeden a játékhoz. Egy próbát megér hátha kiír valamit

Köszönöm a Segítséget!!!
Videókártyához letöltötem az uj drivert és fenn van a DirectX® 9.0c is
Valaki Seítsen!!!Plz
catacom
A baráti tüzet nem tolerálják= valamiért kinyírtad a saját embered:-(

DarkSector
Nálam is sokszor elõfordult régebben, és néha néha az elmúlt idõszakban is.
Legjobb, ha el szeretnéd tüntetni, hogy újrarakod a win-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

faq

Sziasztok lenne egy fontos kérdésem
Elindítom a játékot végigmennek az introk és amikor a menü jöne be akkor kilép és ezt irja ki
( A "0x26f016162 Címen található utasítás a "0xdeb588f8"memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhetõ el a kkövetkezõ mûvelet: read".A program befejezéséhez kattintson az OK gombra

Mit tudok csinálni hogy jó legyen?

Gépem:
Alaplap Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Proci Amdt Athlon xp 2500+barton
memoria 1024 MB (DDR SDRAM)
Videó kártya ATI Radeon 9800 Pro (128mb)

Agy Halott
Lt. Vaquez, ilyen van, de amint atlepek az ajtón, mert uygebar követem õt, vmi kis kattanas, majd vmi robbanas es kiirja, hogy:

"Friendly fire will not be tolerated!" :/
tobias88
balra menj
repro
Legalább 5 csávónak kéne még veled lennie. Kövesd mindig... na nem jut eszembe.. Lt. ... valami spanyol... 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nem igazán izgat, most vagyok 23-as szintû 9 óra játék után, ez semmi.

M16-hoz red dot 25 kill után, ez is megvan pillanatok alatt és én onnantól már boldog vagyok 😊

Ha resetel akkor újrakezdem és egy hét alatt megint meglesz minden.

Agy Halott
fogalmam sincs, de még csinaltam egy kepet, hatha igy rajossz! 😊

nem tom de resetelni fog a rankod😞)

nekemse sikerül csak Hard-on... veteranon nem lehet. vagy lelõnek ha gyorsan megyek, vagy túl lassu vagyok... eközött nincs út -.-

Én pl most warezban tolom de megtetszett a játék szal meg fogom venni és ha már meglesz az orig key akkor minek újrarakni az egész játékot ha elég csak a kulcsot kicserélni 😛

Balumann
Kipróbáltam azt az ASE cod 4 fixet. Megjelenik a listában a cod 4, de nem hajlandó új szerverket lekérni, csak azok vannak ott amket már hozzáadtam ip cím alapján :-( (más játékokhoz lekéri a szervereket)

NEOreg3
igen, options/multiplayer options

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A bónusz a repülõs pályát megcsinálta valaki már veteranon? mert nekem sehogyse sikerül,mindig az idõ miatt.
Endiman
thx<#vigyor2>

repro
Miért akarod lecserélni a DVD-hez kapott kódodat?

<#ejnye1>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Balumann
Nincs ranked szerver. Mindenhol ugyan úgy fejlõdsz, a profilodba menti a dolgokat.

\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\
lenne egy olyan kérdésem hogy mikor feltelpítettem a játékot kért egy kodot aszt le tudom úgy cserélni hogy nem teszem újra a gamét?
Endiman
fiúk hova teszi a savegame-t?

tom de csak utána kellene sprintelni és gyilkolni
Uhh....köszi megvan.....ki is próbálom....😄
<#email><#email>
tommyg
le kell fordulni balra, nemtudim miért akad el ittmindenki én követtem a társaimat meg néztem mit mondanak és mentem, nem csak elõre kell menni azt lõni akit látunk<#ejnye1><#ejnye1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabi89
Balra fordulj be az utcába arra kell utánna menni nem egyenest.Amúgy a végén megöli magát (megérte kergetni 😄 )

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

õ sprintelj csak elõre utol éred

ez raszkálnak szól
<#puszi>
mi mejik mapp
<#conf>
TVelvet
ez melyik map?!
Lacc
hxxp://www.gamecopyworld.com 😊
Forrest Tomee
Elnézést, hogy nem bogarászom végig ezt a sok hozzászólást remélem valaki tud segíteni, szóval miért van az hogy sok szerver csatlakozási idõ lejárt üzenettel visszadob? Latency a szerevrek felé jó(40-60) a játék meg eredeti.
A játék saját keresõjével és ASE-vel is ezt tapasztalom.

Értem......azt lehet tudni,hogy merre is keressem kábé?

Na itt mit csináljak?...
Elszökött akit kergettem! Nikolaj

Lacc
Lehetséges csak rakd fel a private server cracket, az a legegyszerûbb.
Lacc
Btw van magyar eredeti ranked server most?
igen tudom,hogy lehet multizni azokon is,de én is egy olyant szeretnék csinálni....
ez lehetséges itthonról?
Lacc
Csekk fent a FAQ, ott le van írva, hogy kell.
Ferro
Nekem 24 van, majd nekifekszem ha lesz kis idõm. 😄

trogerzsiger
még nincs.