Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
egyértelmû, hogy minden más szempontból a bf2 a jobb multis játék.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az meg a te bénaságod, hogy nem tudsz célozni és egy tár kell az emberbe...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem beszélve arról, hogy 1-2 hónap és mindenki 55-ös lesz. Nehogymár azt mondjátok, hogy ez számít valamit? (Mellesleg egy hétvége alatt - ha jól nyomod - el lehet érni 0-ról a 40 felettit. Fõleg ha felmész egy olyan szerverre ami tele van gyengusz lamikkal.)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
ehhez képest meg úgy látom, itt 2-3 nap alatt össze lehet szedni mindent perk-et, ami egyébként egy normális játékban inkább csít-nek számmítana, nem pedig legalásan megszerezhetõ cuccnak, és emiatt még egy hülyegyerek is képes bárkit leszedni. így értettem az árkádosságot, és a hsz-ekbõl egyértelmû, hogy sokaknak baxxa a szemét a dolog.
még egy apróság: a bf2-ben ha valaki nem kocka volt, több hónap is kellett ahhoz, hogy kilockolja az összes fegyót. talán ezért is játszanak vele a megjelenés után is több évvel.
lefogadom, hogy ez nem lesz így a cod4-gyel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter
Én 32 óra 7 perc játékidõ után már lvl 48.5 vagyok. 48 óra alatt megvan az 55 szvsz. Az 4-5 nap. De legyen 10-15, ha vkinek nincs ennyi ideje vagy kedve játszani. Addig legalább megismeri a mapokat, a fegyvereket, a különbözõ játékmódokat.
Azt megértem hogy a sok 14 éves rögtön 55-ön akar kezdeni, de aki már játszott több multi FPSel az úgyis eléri magától hamar, és tudja hogy nem elfecsérelt idõ.
De 52-est meghackelni 55-re ... ILYEN NINCS 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
átmásoltam az egész profilomat, cd-kulcs ugyanaza, mivel eredeti, de mégis rank 1-röl kezdem...
vmi 5let? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még nincs meg eredetiben de elõbb-utóbb úgyis megveszem. (amivel 100 óránál többet játszom azt még én is megveszem, de pl. a Final Fantasy 10et is kivégeztem 63 óra alatt 😊 )
CS-t még magyar szervereken nyomtam anno Evil Dead néven, CS:St már fõleg, DoD:S-t meg kizárólag külföldi szervereken.
PBs szerveren való játék, saját szerver elõny. 14 éves kislányhangú, WHs, AIMos, "kihaénnem" emberek kíméljenek 😄
Ja és 36 emberes hentek nem vonzanak ... ezekre a mapokra sokszor még 20 ember is bõven sok. Szal 10-20 emberes sabotage, stb játékmódok elõnyben (mármint FUNon).
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Beállt a game. Többszöri level restart sem hozott változást.
De a Game restert már igen....Kész!
Elég rövid volt. De nekem teccik....
\"Heroes never die. They just reload.\"
Kis idõn belül indulnk a normális szerverek, valszeg egyéni fegyverekkel és perkekkel. Én huszon-egynéhányas szinten vagyok, minden percét élveztem. Naponta max egy órát tolom. A fegyvereket ki kell ismerni, erre jó ha magadtól éred el a szinteket, ebben nem segít ha rangot veszel neten. Hiányzik a srácokból a türelem. Mellesleg max 16 fõs szervereken lehet értelmes játékot nyomni, a 32 fõsek inkább nevetségesek és idegesítõk mint élvezetesek.
\"Heroes never die. They just reload.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Meg az, hogy hajlandó vagy-e hülyét csinálni magadból, és idióta módjára ugrálni, mint egy baknyúl.
"multisnak túl árkádos a cod sorozat"
BF2 is ugyanannyira árkád, vagy még árkádabb is. Lásd a 2 métereset ugró szuperkatonákat, akiket ha le is lõnek egyetlen zizzentés után már full életerõvel rohannak tovább. Szóval nem kell elájulni a BF2-tõl sem, hogy hú az mennyire realisztikus...
Hála az égnek itt senki nem verheti magát arra hogy 55-ös (BF2-ben nem egy balfaszról tudok aki rögtön kiverte a rinyát ha nem õ lehetett a kommander az összezobult ÜberGeneralissimus rangjával...)
Az angol leírásoktól sem lettem okosabb.........
A fiam nem csal!! Pedig õ igazán szeretne minnél elöbb a feladatok végére jutni... (10 éves) Tanulhatnál tõle!!!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A mártíros perk nagyon bejövõs,😄 mikor meghalsz és eldobsz egy gránátot. 😊 Nagyon sokan benézik. Viszont ahogy láttam ezen a szerveren nemvoltak beszólogatások, pedig itt is mentek a kempelések meg a dum-dum mal egyfolytába történõ leszedések. Szval úgynézki így az késõ esti órákra, szerencsére lemorzsolódik a sok agytröszt.
16-osonritkábban jön össze az UAV és ezért nem is azonnal lövi el az ember hanem vár egy jó pillanatra pl bombatelepítés után a védekezés alatt hasznos hiszen kb pont addig tart amíg a bomba is robban meg ilyenek, na szóval arra akartam kijukadni hogy senki ne a mostani agyonzsúfolt szerók alapján akarja minõsíteni a játékot hanem várja ki mire normalizálódik a helyzet, én is leléptem külföldre és csak akkor jövök majd vissza magyar szerverekre ha végre normális méretûek lesznek (bár az az igazság hogy nagyon könnyen meg tudja az ember szokni hogy külföldin NORMÁLIS emberek játszanak és nem komlexusos kihanemén tinédzserek mint ami a magyar szerverekre annyira jellemzõ)
SZÁNALMAS AKI RANGOT HACKEL!! -.-
(hú de felidegesített ez a dolog)
VGA driver uninstall...
restart
directx újratelepít(lehetõleg a legfrissebbet), VGA driver újrateéepít
restart
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.