Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mit keresel ebben a topikban?go bf topik.amugy meg láma ságrol anyit nem én panaszokodok egy cod4 es topicba arrol hogy menyire kevesen bf2 znek -.-
gabi89
Van valakinek vmi 5lete,hogy COD4 multiba mért szaggat az egész nekem pedig a gépem simán jó hozzá és a single-t is viszi 1280x1024-ben minden maxra pakolva amit csak enged de a multi meg diavetítés és nem hiszem,hogy géphiba inkább driver vagy nem tudom.Ami vicces,hogy még a pingem is jó mégis szaggat tehát nem lagol hanem szaggat <#szomoru1>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

koschwarz
csak a perk-rendszer szempontjából hasonlítgassuk a bf2-õt a cod4-hez, mivel egyébként csak a környezet ami hasonló.

egyértelmû, hogy minden más szempontból a bf2 a jobb multis játék.<#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Boxer HUN
hát akkor tényleg nem baj, hogy mással játszol... (tetrisz???) <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JAG1
Mondom, béna vagy, ennyit errõl...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

haverommal funoltam ált egy helybe 60méterre és fél tárat beleüritettem mire megdöglöt.enyit erröl.
JAG1
Ha a Cod4-ben lenne jármû, szted mi lenne? Még a kurvaanyázás is menne a TK-k mellé...
Az meg a te bénaságod, hogy nem tudsz célozni és egy tár kell az emberbe...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Most komolyan... mit számít hogy ki milyen szinten van, amikor egy-egy szerveren a 40 feletti emberek olyan szarok, hogy rossz rájuk nézni. Számít valamit a rank? Sztem semmit. Sõt! Imádom csak azért újra kezdeni, hogy 10 alatti szinten az elsõk között legyek. Nem tudom, engem különösképpen nem vonz ez a rank kérdés. M16-al és M4-el tökéletesen lehet irtani a sok lámát, akik rank55-el egy-egy szerveren fent vannak.
Nem beszélve arról, hogy 1-2 hónap és mindenki 55-ös lesz. Nehogymár azt mondjátok, hogy ez számít valamit? (Mellesleg egy hétvége alatt - ha jól nyomod - el lehet érni 0-ról a 40 felettit. Fõleg ha felmész egy olyan szerverre ami tele van gyengusz lamikkal.)
nem tudom mért vagytok ugy oda érte.én rövid ideig bf-eztem de ott mindenki szart a másikra.ha nagynehezen szereztem egy vadászgépet,szállok fel és saját csapatársam szedd le háturol.meg sokszor mással sem tellet az idö mint hogy baktattam a-bol b-be.jah másik meg hogy fél tárat belekellett üriteni egy emberbe.ha meg voltak bot-ok azok is elvittek mindent ami megy -.- jah amikor kijöt hogy jácottam volna vele?2005 ben 2gb-ram?? most sincs anyim lol.tudom hogy 64playerhezz kellet de ha jáccok akkor már nézzen is ki valahogy föleg ha csak funbol.
Jah sajnos Magyarországon ez a helyzet a BF2 vel, mert itt senkinek nem volt hozzá normális konfigja a megjenésekor, ezért nem lett népszerû, jah és megkellett venni eredetiben ha akartál CB warozzni vele. Szemben a COD2, lehetett tolni tötrtel is HUN ladderben, Nem volt gépigényes stb. Pénztárca kímélöbb volt. Xfire en a toppok közt van a BF2 még mindig.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

hát a népszerüségböl itélve nem álitanék ilyet.wow után a második legnébszerüb játék a cod4.
koschwarz
nem mondtam hogy realiszikus a bf2, csupán azt mondtam, hogy a bf2 perk-jei egész tûrhetõen voltak optimalizálva. volt egy-két fegyver, ami kiemelkedõen jobb volt a többinél, de ez nem sokat számított. ott sok-sok játékóra kellett, mire ráérzett valaki az apró finomságokra. és egy kezdõ hiába statpaddingolta össze az überfegyvert, egy tapasztaltabb játékos simán leszedte pisztollyal is, õ meg anyázik, hogy most mi van.

ehhez képest meg úgy látom, itt 2-3 nap alatt össze lehet szedni mindent perk-et, ami egyébként egy normális játékban inkább csít-nek számmítana, nem pedig legalásan megszerezhetõ cuccnak, és emiatt még egy hülyegyerek is képes bárkit leszedni. így értettem az árkádosságot, és a hsz-ekbõl egyértelmû, hogy sokaknak baxxa a szemét a dolog.

még egy apróság: a bf2-ben ha valaki nem kocka volt, több hónap is kellett ahhoz, hogy kilockolja az összes fegyót. talán ezért is játszanak vele a megjelenés után is több évvel.

lefogadom, hogy ez nem lesz így a cod4-gyel.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

trogerzsiger
okézd le a safe módot

Ha vegeztel a gyorstalpalo magyar tanfolyammal, gyere vissza es kerdezd meg ujra!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Helosztok! NEm tudjátok mi lehet a baj nálam?:S az van hogy feltettem a játékos,és a single playerbe nem indul el me ki ir ien "Safe Mode?" azt valami beálitást ir szerintem,vagy nem tudom..De viszont multi playerbe meg indul.Ha valaki tud,vagy találkozot ien problémával az irjon már..Kösszi elöre is.

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

zippofcy
Nem hiszem el hogy vki az utolsó három szintért odadobja az eddig elért eredményeit (challenge-k, stb) egy másik player 55-ös rankjáért. Más a semmit felülírni, és megint más a saját, belefektetett idõdet és erõfeszítésed lenullázni.

Én 32 óra 7 perc játékidõ után már lvl 48.5 vagyok. 48 óra alatt megvan az 55 szvsz. Az 4-5 nap. De legyen 10-15, ha vkinek nincs ennyi ideje vagy kedve játszani. Addig legalább megismeri a mapokat, a fegyvereket, a különbözõ játékmódokat.

Azt megértem hogy a sok 14 éves rögtön 55-ön akar kezdeni, de aki már játszott több multi FPSel az úgyis eléri magától hamar, és tudja hogy nem elfecsérelt idõ.

De 52-est meghackelni 55-re ... ILYEN NINCS 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ferro
WTF? <#wilting> Profilod neve is gondolom megegyezik...

Zomil
nah ugy néz ki basztam a lvl52-met...
átmásoltam az egész profilomat, cd-kulcs ugyanaza, mivel eredeti, de mégis rank 1-röl kezdem...

vmi 5let? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zippofcy
CoD4-es klánt keresek, FUNra és WARra egyaránt. Igaz hogy csak 3 napja kezdtem de 6 év CS(S) és 1 év DoD:S csak nem múlt el nyomtalanul 😊

Még nincs meg eredetiben de elõbb-utóbb úgyis megveszem. (amivel 100 óránál többet játszom azt még én is megveszem, de pl. a Final Fantasy 10et is kivégeztem 63 óra alatt 😊 )

CS-t még magyar szervereken nyomtam anno Evil Dead néven, CS:St már fõleg, DoD:S-t meg kizárólag külföldi szervereken.

PBs szerveren való játék, saját szerver elõny. 14 éves kislányhangú, WHs, AIMos, "kihaénnem" emberek kíméljenek 😄

Ja és 36 emberes hentek nem vonzanak ... ezekre a mapokra sokszor még 20 ember is bõven sok. Szal 10-20 emberes sabotage, stb játékmódok elõnyben (mármint FUNon).

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Vagyis nem tudja olvasni!!

Nem tud írni a memóriára.

mi lehet a gond nálam, nem tudja véletlen valaki ?

Skiper
ja, you got the truth!

gyuri http://gyur6.uw.hu

Sadist
Neked se sok fogalmad lehet arról, hogy melyik játék árkád és melyik realisztikus...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bakvarnyu
fenéket, a COD-tól csak a CS árkádabb..

Ferro
Például ha az adott fegyvercsoport (SMG) összes kihívását maxolod, különféle extrákat kapsz. Arany fegyverek stb.

Thanx.
Beállt a game. Többszöri level restart sem hozott változást.
De a Game restert már igen....Kész!
Elég rövid volt. De nekem teccik....

Dick Riddick
A legtutibb érzés ha egy új fegyvert, perket kapok, örülök mint nyolcévesen a dömpernek karácsony este.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Azt mondom csak nyugi.
Kis idõn belül indulnk a normális szerverek, valszeg egyéni fegyverekkel és perkekkel. Én huszon-egynéhányas szinten vagyok, minden percét élveztem. Naponta max egy órát tolom. A fegyvereket ki kell ismerni, erre jó ha magadtól éred el a szinteket, ebben nem segít ha rangot veszel neten. Hiányzik a srácokból a türelem. Mellesleg max 16 fõs szervereken lehet értelmes játékot nyomni, a 32 fõsek inkább nevetségesek és idegesítõk mint élvezetesek.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sadist
Challengek szerinted mire valók? Belépsz egy szerverre, rádobsz a kocsikra egy-egy C4-et, felrobbantod, megvan egybõl a Vandalism challenge, +pont, leugrasz egy magas épületrõl, meghalsz, +pont, megint leugrasz egy kevésbé magas épületrõl, megint +pont, és még sorolhatnám az ehhez hasonló egyszerûen megszerezhetõ challengeket, amikért egy rakás XP-t kapsz, még csak le sem kell lõnöd érte senkit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Én speciel RPG-vel lövöm, egy lövésbõl megvan és sokkal stílusosabb! <#hehe>

Sadist
"iszonyat sokat számított a tapasztalat"
Meg az, hogy hajlandó vagy-e hülyét csinálni magadból, és idióta módjára ugrálni, mint egy baknyúl.
"multisnak túl árkádos a cod sorozat"
BF2 is ugyanannyira árkád, vagy még árkádabb is. Lásd a 2 métereset ugró szuperkatonákat, akiket ha le is lõnek egyetlen zizzentés után már full életerõvel rohannak tovább. Szóval nem kell elájulni a BF2-tõl sem, hogy hú az mennyire realisztikus...

Nekem tetszik ez a rendszer, így legalább minden fegyvert kipróbálok de mégsem kell az örökkévalóságig várnom.

Hála az égnek itt senki nem verheti magát arra hogy 55-ös (BF2-ben nem egy balfaszról tudok aki rögtön kiverte a rinyát ha nem õ lehetett a kommander az összezobult ÜberGeneralissimus rangjával...)

Sadist
Nem tudom feltûnt-e, de azt a helikoptert könnyedén le lehet lõni. Kb. 3 tár M4-bõl, ha ketten lövitek, akkor kb. 10 másodperc alatt le lehet szedni.

SP-ben aki végigvitte a végén, a teherautók felborulnak, de a heliket nem lehet leszedni. Benn vagyunk az alagútban és nem tudok kiszálni az autóból.... tiszta méreg vagyok. Segytsetek mi a frászt kell csinálni.
Az angol leírásoktól sem lettem okosabb.........

Nem rontották el egy kicsit ezeket a rankokat h 3 nap alatt már 40-es szinten van az ember?? 1 hónap múlva már mindenkinek meg lesz mindene...Sztem nincs ez túl jól,BF2-ben jobb a rankos dolog.
fernando torres
egyetértek..alig várom már h elérjem a 34es szintet az R700hoz,sokkal jobb ha magamtól érem el

Dopti
Rank unlockhoz:Ez a minek szenvedni, ha más már úgyis kiunlockolta dolog iszonyat szánalom...

fdi-brutal
Akinek Pistája van, megírná melyik drivert használja?
thx

-FDI-Brutal-Hooligan

Boxer HUN
A való életben meg majd cheatelsz magadnak egy új asszonyt, ha a tied megcsúnyul 10 év után, a szomszédé meg nem... Mi?? Gyökér vagy!!! <#levele>

A fiam nem csal!! Pedig õ igazán szeretne minnél elöbb a feladatok végére jutni... (10 éves) Tanulhatnál tõle!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Zomil
naná, kezdödik másnap a suli és anyuci ágyba parancsolja öket 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

POI33
Na most jáccottam egy free for all-os pályán. kb 20 an voltunk igaz itt is volt néha hentelés de nem volt annyira vészes mint a tdm-ben.
A mártíros perk nagyon bejövõs,😄 mikor meghalsz és eldobsz egy gránátot. 😊 Nagyon sokan benézik. Viszont ahogy láttam ezen a szerveren nemvoltak beszólogatások, pedig itt is mentek a kempelések meg a dum-dum mal egyfolytába történõ leszedések. Szval úgynézki így az késõ esti órákra, szerencsére lemorzsolódik a sok agytröszt.

mNzJean
<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

lelõleni😊 új szó😛
légyszi segítsen valaki, van egy olyan pálya, amikor egy helikoptert kell elõleni. feléveszem az akna vetõt és kiirj hogy Lock-On Required és nem tudom hogyan kell lelõleni, elõre is köszi.. reméelm tudja valaki
tesom
Szedjél le egy másik craket és jo lesz nekem is ugyan ezt irta ki. Csá

Bombázás és heli, na igen egy 36-os szerveren aránytalanul gyakran lehet hívni de egy 16.oson már teljesen okés, ugyan ez igaz az UAV-ra is, 36-on gyakran volt olyan hogy egyszerûen nem tudtam bekapcsolni mert folyton aktív volt valaki másé magyarán az egész kör permanens wallhackel ment le 😄

16-osonritkábban jön össze az UAV és ezért nem is azonnal lövi el az ember hanem vár egy jó pillanatra pl bombatelepítés után a védekezés alatt hasznos hiszen kb pont addig tart amíg a bomba is robban meg ilyenek, na szóval arra akartam kijukadni hogy senki ne a mostani agyonzsúfolt szerók alapján akarja minõsíteni a játékot hanem várja ki mire normalizálódik a helyzet, én is leléptem külföldre és csak akkor jövök majd vissza magyar szerverekre ha végre normális méretûek lesznek (bár az az igazság hogy nagyon könnyen meg tudja az ember szokni hogy külföldin NORMÁLIS emberek játszanak és nem komlexusos kihanemén tinédzserek mint ami a magyar szerverekre annyira jellemzõ)

RedDevilsza
Ja az meg a másik: Most hogy szépen becheatelted magadnak az 55-ös rangot, gondolom te is úgyanúgy mész majd hangtalanul a 70 kilóddal hátba minden kisebb rangúnak... Ezzel 2x akkora nyomorékká válsz, mint aki kiérdemelte magának ezt a perket a játékával...És akkor boldog leszel igaz?
SZÁNALMAS AKI RANGOT HACKEL!! -.-
(hú de felidegesített ez a dolog)

Nálam vistán tökéletesen megy...
VGA driver uninstall...
restart
directx újratelepít(lehetõleg a legfrissebbet), VGA driver újrateéepít
restart

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ennek az õskövületnek sokan örûlnének.