Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kill cam mutatja hogy annak aki lelõtt milyen perkjei vannak, nem meglepõ módon a double-tap szinte mindenkinél favorit és SZÁMÍT hogy azok a golyók gyorsabban mennek, amúgy igazad van de azért van pár perk ami elég brutál.

Nem mintha számítana hiszen pillanatok alatt lehet szintet lépni szal hamar megszerezhet mindenki mindent.

fernando torres
bombázással nincs bajom de a helikopter az nagyon ratyi

trogerzsiger
én vistán nyomom :-) gond nélkül, eredetivel.

koschwarz
tényleg, akkor meg nem is értem miért vagytok meglepve<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Balumann
*kb. 20 másodpercel indítás után

Balumann
Hát a szerver készítés az viccesen van megoldva. Kiakartuk próbálni 4-en a LAN játékot Hamachin keresztül. Hát, simán nem lehet lan szervert indítani, csak neteset. Elindítok egy dedicated: LAN szervert, tökéletesen elindul, haverjaim nem látják LAN-ban a szerveremet. Kb. 20 másodperc után indítással már feljött 5 ember, utána 1 percel késõbb 11-en lettek. Kérdeztem tõlük h hogy a fenébe jöttek fel, aztm ondták ottvolt a netes szerverekben... (de én a LAN-on láttam a saját szerveremet, tehát jót indítottam...).
Na mind1, a vége az lett, hogy crackeltem a privateserver (cracked szerver készítõ) crack-el, és jelszóval játszottunk.

De lehet valahogy lan szervert létrehozni?! (ja a haverjaim ugyan úgy netes szerverekbõl keresték meg a szerveremet, holott ismét lan-t indítottam a privateserver patch után.

Na mind1, végül 3-an játszottunk, lagnak nyoma se volt, mikrofon a játékban is van. :S

ui: nem volt könnyû rájönni, h miért írja ki h incorrect password, mikor nem is kért jelszót :-/

trogerzsiger
ahhoz kell tudás hogy tudj ilyet hívni sztem.. de izlések és pofonok..

fdi-brutal
ki is maradt az m😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
De per pillanat nem a fps a gondom, nem is volt, hanem a Pista inkopatibilitása....uh de nehéz szó😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Nem baj, ha a monitor 75Hz-t frissit minek 200fps?😊

-FDI-Brutal-Hooligan

ezt magyarázom de 1-2 ember nem érti. na bye all jó8

A perkek és társaik semmit nem érnek megfelelõ skill nélkül. Kár sopánkodni ezen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bár le se szartátok amit irtam kérdeztem (jellemzõ), hooligan ha fix az fpsed, talan probaltad a /com_maxfps utasitast? ha fixre be van love akkor le vagy korlatozva !
trogerzsiger
jippijé! ha belehet szálni anyagilag beszállok szívesen!

veszel nekem egy gépet amin felülmulhatom a 30 fps-t a 100 fpsesekkel szemben, és tudok csipázni akkor énis szenvedek majd törttel. eredetivel meg megéri szenvedni. részemrõl ennyi. téma lezárva

Kreeder44
Lippet írtam privit olvasd el....!

fdi-brutal
Ha én azt tudnám, pont az a problém ,hogy nem megy vista alatt.
Xp alatt 91fps fix volt, 1280x1024 medium minden.

-FDI-Brutal-Hooligan

RedDevilsza
Nkeem az a véleméynem, hogy aki letölti a max rangot, az tökmindegy mit mond egy nyomorék... Jajj hogy sok kocka így meg úgy, kb szánalom hogyha valaki jobb, akkor az kocka egybõl... Ahelyett hogy inkább játszana mint minden normális másik ember

jajj már, nem kell rá figyelni 😊
bár ahol én tolom ott eddig nem volt beszólás, vagy csak annyira pörgõs a game h nem láttam

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

100-120 körül lehet neki maxon, havernak AMD ATHLON64 X2 3800+
8600GT-vel van 100

köszönöm az épitõ és egyébn kritikákat, legfõképp a segitõkész sorokat...
joéjt !
MW Master
lenne egy kérdésem neked mennyi fps-ed van és mien felbontással játszol ?

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

nem tudom, de jó géped van, tehát neked rendesen futhat a vista😊

fdi-brutal
Ezek szerint nincs aki Vista alatt tolja, bevallom nehéz elképzelnem😞
?

-FDI-Brutal-Hooligan

vista a ludas. nem tudom miért, vista nem volt fenn a gépemen, nem is lesz... XP SP3 nemsokára jön, az meg jó lesz, dx10 lesz XP-re, stb

fdi-brutal
Sziasztok,
tuti volt már, de.....
Vista alatt fut a game, mert nekem egy "d3dx9.dll" hibát ír ki.
Xp alatt futott rendesen.
thx

-FDI-Brutal-Hooligan

nem tom emlékszel-e... Jr.Feree néven toltam egy egész nyarat, meg még +1 évet. nem nagyon fejlõdtem mert sokat jártam tört szerverre többi haverral. Hordás srácokkal waroztunk 1-2t, feljártunk néha publicra 😊

Matt07
én toltam bf2-n is,cs-vel is,szal eléggé tapasztalt vok a multis gamek terén ^^ de nekem cod4ever 😊 és bárki bármit mond a cod4-et kurvára eltalálták sztem ^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Semmi gond,meg uj a jatek,es majd beall ,lesz tobb server es remelem ugy fogjak konfigolni hogy normalis jatekra alkalmas legyen,mert perpill nem az 32-slottal sajnos en nem tom megoldani azt hogy helikopteres balfaszsag ,es airstrike lolsag elol ugy elbujjak hogy ha bemegyek egy hazba elole akkor ott ne fogadjanak 5-en wazzeg,igy nem lehet meg elbujni sem ,szal ezert irtam hogy nem kellene bele,de ez az en problemam sajnos ilyen bena vagyok:-(

Nekem aszem a múlt szombat volt a csúcs.
6-7 órát toltam. Nem aludtam valami jól (feleségem is észrevette). 😊
koschwarz
nem edzõdtetek bf2-õn...az a bajotok. aki ott nem húzza fel magát, az király, pedig ott a perk csak annyit számított, hogy kaphattál egy kicsivel jobb fegyvert. bár az is igaz, hogy ott iszonyat sokat számított a tapasztalat, és nem volt elég egy hét, de még egy hónap se ahhoz hogy überbrutál soldier legyen akárkibõl...

multisnak túl árkádos a cod sorozat, ez van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

én 1x tudtam 8 órát játszani 1 szerveren utána mint egy zombi bedõltem az ágyamba aludtam... nem birtam... szerintem kicsit sok

Jó a 10 óra tényleg durva 😊! De ha élvezi 😊
Sehogy!
G3 nak nincs sorozat módja.
szerintem az abnormális ha valaki 10 órán át játszik 1 adott szerveren. én nagyon sokat szoktam játszani, bevallom, kocka vagyok ugymond... de szerintem tulzás amit ezek az emberek csinálnak a szervereken

Kérdezném hogy miért gond ha valaki több idõt szán a játékra?
Ennyi erõvel akinek jobb gépe van arra lehet ugatni hogy mekkor kocka mert az apja megvette neki a cuccot és azon tolja és 10X annyi fps e van mint a többinek.
BlackShadow
sztem hangulatot kreál - nomeg minden egyes történést ír a szerver.. látod a piros repcsit fedezéket keresel.. valós háborús feelinget akar kreálni ezzel a játék.. sztem jó is 😊 waron 5v5 -ben úgy is nagyon ritka lesz az ilyen.. publikra meg bõven jó

rangok: sztem egyáltalán nem számít ki hanyadik rangon van.. ugyan annyit öltem meg 1. szinten mint most ~30 körüli szinten..

#9118: én a 11-et várom akörül már általában normálisABB a játékostársadalom 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tudod az, hogy ha megveszem eredetiben nem szeretném elõrõl kezdeni a rangozódást, törttel meg nem szenvedek

55ös szintet elérni nem néhéz.szánalom hogy még erre se képesek sokan.alig jáccok és 50 es vagyok mi ebbe a nehéz?.van airstike meg heli de ellehet elölük bujni.lelehet a helit löni.a heli amugy is nagy lámaság nem lö le egyet sem szokszo -.- .
sehogy. ezt is kihagyták a készitõk

probáld a config_mp.cfg-ben Activision/CoD4/players/profilneve/config_mp.cfg
keress rá: sv_punkbuster vagy vmi ilyesmi, ird át 0-ról 1-re és elvileg jó lsez

lippet
ok. azé THX

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

A G3-as fegyvernél, hogy lehet a sorozatlövésre kapcsolni?
többek közt én is ezt mondom. de az airstrike nem rangtól függ. egymás után lemakkolsz 5 embert, jön az airstrike. lemakkolsz +2t jön a heli ^^

nem tudni sajnos

sziasztok!

olyan problémám lenne, hogy nmetudok felcsatlakozni egyik szerverre se mert kidob punkbuster hibával hogy nincs egedélyezve. engedélyezem és ha kilépek a játékból hogy újra csatizzak egyszerüen elfelejti hogy engedélyeztem. szóval mindig inaktiválodik a pb.

valakinek valami ötlete?!

köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

lippet
lenne egy problémám:S

ezt írja ki:S ienkor mi a teendõ???? lécci segítsetek! rámegyek hogy igen oszt seemi:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Matt07
Ez így van nekem is 😊 csak én eredetin tolom,mivel énis cod2-õn edzõttem és meg is fogadtam h többet magyar szerverre nem megyek... :S

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Nem fair?wazzeg az fair hogy azert kurjak el a jatekot mert minden balfasz granatozik,es legicsapast hiv?HHHHHHHeeeeeeeeee ez a legicsapasos dolog akkora lol bazdmeg ugy doglok mint a legy es nem azert mert lelonek hanem mert helcsi ott koroz azon a kibaszott mini palyan na ez fair?mi ebben a tudas,a jatek?gepet hivod es o lo mindenre ami mozog:-)Ez mar qrvara fair.

ma játszottam 1 órát, utána nem volt kedvem. most lenne kedvem, de nincs hely. 10kor lefekszek mert reggel kelés. tehát érdekes igy multizni, persze eredetivel azért nincs ilyen 😊