Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mintha számítana hiszen pillanatok alatt lehet szintet lépni szal hamar megszerezhet mindenki mindent.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na mind1, a vége az lett, hogy crackeltem a privateserver (cracked szerver készítõ) crack-el, és jelszóval játszottunk.
De lehet valahogy lan szervert létrehozni?! (ja a haverjaim ugyan úgy netes szerverekbõl keresték meg a szerveremet, holott ismét lan-t indítottam a privateserver patch után.
Na mind1, végül 3-an játszottunk, lagnak nyoma se volt, mikrofon a játékban is van. :S
ui: nem volt könnyû rájönni, h miért írja ki h incorrect password, mikor nem is kért jelszót :-/
-FDI-Brutal-Hooligan
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xp alatt 91fps fix volt, 1280x1024 medium minden.
-FDI-Brutal-Hooligan
bár ahol én tolom ott eddig nem volt beszólás, vagy csak annyira pörgõs a game h nem láttam
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
8600GT-vel van 100
joéjt !
az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van
tuti volt már, de.....
Vista alatt fut a game, mert nekem egy "d3dx9.dll" hibát ír ki.
Xp alatt futott rendesen.
thx
-FDI-Brutal-Hooligan
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
6-7 órát toltam. Nem aludtam valami jól (feleségem is észrevette). 😊
multisnak túl árkádos a cod sorozat, ez van.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
G3 nak nincs sorozat módja.
Ennyi erõvel akinek jobb gépe van arra lehet ugatni hogy mekkor kocka mert az apja megvette neki a cuccot és azon tolja és 10X annyi fps e van mint a többinek.
rangok: sztem egyáltalán nem számít ki hanyadik rangon van.. ugyan annyit öltem meg 1. szinten mint most ~30 körüli szinten..
#9118: én a 11-et várom akörül már általában normálisABB a játékostársadalom 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
keress rá: sv_punkbuster vagy vmi ilyesmi, ird át 0-ról 1-re és elvileg jó lsez
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
olyan problémám lenne, hogy nmetudok felcsatlakozni egyik szerverre se mert kidob punkbuster hibával hogy nincs egedélyezve. engedélyezem és ha kilépek a játékból hogy újra csatizzak egyszerüen elfelejti hogy engedélyeztem. szóval mindig inaktiválodik a pb.
valakinek valami ötlete?!
köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
ezt írja ki:S ienkor mi a teendõ???? lécci segítsetek! rámegyek hogy igen oszt seemi:S
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"