Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macskássy
hi, megvan a cómmander 55 rank top gémer de helibe hogz lehet, be szálni vele <#bdead><#ijedt><#unalmas> ??
Egz csávót látam bene. Kílöni a helibül. <#fogmosas><#falbav><#email>

<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

koschwarz
látom a neved kötelezne...<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

esetleg ha angol a billentyûzeted, akkor az ö betûnél keresd. más ötletem nincs

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Level 56-nál unlockolható.
romeozor
valamelyik options menüben van olyan hogy enable console, vagy hasonló

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

nem tört - nemtört a dolog hanem modolt/unranked - unmodded/ranked

"NOTE:

An automatic installer for this patch is coming soon."

Kreeder44
Srácok hiába nyomkodom a 0-át nem jön be a consol... lehet tenni valamit ellene? Elõre is thx!

romeozor
csak a tisztánlátás kedvévér, fourzerotwo (402) aki postolta nem fejlesztõ, hanem community relations manager. a patchnek semmi köze a tört vagy nem tört szerverekhez, a patchnek ahoz van köze, hogy ha egy ember átmegy egy unranked szerverrõl rankedre akkor megvan az esély hogy elveszik a rankja, ezt hivatott javítani a patch. most lehet hogy ilyenrõl itt senki sem hallott, máshol viszont ez probléma.
Az pedig lehet hogy nincs a cod.com-on viszont itt fent van: http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Facek
Charlie Oscar Delta fóruma nem elég hivatalos ?
Facek
felraktam nem történt semmi. Gondolom ezentúl nem veszíti el senki a rankját(az volt leírva)
<#nevetes1>

az elmebeteg állat beálltást melyik ranknál, és melyik perkben lehet választani? <#nevetes1>

mNzJean
Még ha ebben az esetben igazad is van akkor is patchet , elsõkézböl álltalában official site-ról érdemes leszedni ,a másik amit nem értek ,hogy azért adnak ki patchet mert tört serverrõl átmész nem törtre elveszted a rangod ? Mi köze a fejlesztõknek a tört szerverekhez ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
ok , és te már felraktad ?

JAG1
Mivel COD-ról van szó, én is félnék...:-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Facek
Fórumra rakta fel az eggyik infinity wardos, meg leírta hogy a rankokban javít vmit...
itt
Ha átkapcsolod magad writeonly-ból normál üzemmódba, akkor láthatod egyrészt, hogy az InfinityWard fórumára rakta ki ezt az egyik fejlesztõ, másrészt ha az advanced olvasóperk-edet is aktiválod, akkor ott olvasható hogy ez az 1.1 semmi mást nem csinál, mint ezt a bizonyos körülmények közt történõ rankvesztést orvosolja. Sõt, ha a 2.0-ás értelmezõperk-et is használod, akkor ott szintén ugyanez a fejlesztõ írja, hogy ne várjon senki 100 megás peccseket random idõközönként, mert a céljuk az, hogy rendszeresen és szükség szerint azonnal apró kis javításokat dobnak ki. <#eplus2>
Rankot ettõl nem veszít senki, a gazdaságos verziót birtoklók sem fognak rosszabbul járni, mert a csekkelés szerveren történik. 1.0 szerverre ezzel az 1.1 patch-el is fel lehet menni.
pedig a stinger tényleg rágerjed a heli rotorhõjére 😊
A faház azért a cél, mert azon keresztül mentek tovább, amint sikerült lelõnõd azt a nyavalyás koptert ! 😊)

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Felveszed a stingert (az aknavetõt 😊 kimész a házból hogx legyen helyed lõni, jobb klikkel rácélzol a helire és folyamatosan rajtatartod a célkeresztet, elkezd sípolni és amikor pár másodperc után asszem már folyamatosan sípol akkor lõsz, így mennie kell.

koschwarz
a házból nem fogsz tudni lõni, szabadba kell kimenned

hiába követem a rakétavetõvel nem történik semmi, ezt nem hiszem el
ritka az a játék ami leköt ez igaz😊 ez nagyon bejön, de basszus, hallod most se megy:😄😄 ez már kész, viszont amit észrevettem h az a sárga ikon alul középen ami mutatja a célpontot h hova kell menned az még akor is a faházba vezet amikor már felvettem az aknavetõt. neked nem volt iylen?
koschwarz
egyébként nagyon tetszik a játék, amit a crysis nem tudok elérni a demó alatt, azt ez rögtön, a hajón menekülõs rész...<#eljen>

az egész olyan mint egy akciófilm. azért lehet hogy a multit is kipróbálom.

neked se lehet túl nagy fps múltad <#vigyor1>

most megpróbálom...
hidd el ténlyeg😄 gondoltál rá h magátol rááll, de semmi, nem áll sehogyan, lehet h ennyre béna vagyok?😊
megcélzod a helit, csipog a stinger.

célon tertod, megváltozik a csipogás és tûz....

tényleg egy hete szopsz ott? <#nyes>

Légyszives valaki segítsen, azon a pályán kéne segítség amikor egy helikoptert kell leszedni és ilyen faházban van egy aknavetõ, felszedem és nem tudom lelõni, mert Lock-On Required-t ir ki, és nem jövök rá hogy kell lõni vele... nem tok tovább menni már 1 hete😛
mNzJean
leszedtem , ha ez tényleg a patch akkor elég érdekes mert a mérete alapján max egy hotfix lehet , de itt meg semmit nem írnak róla ,úgyhogy szerintem még ne rakjátok fel.http://www.callofduty.com/

BEAST
semmi ilyesmi, eddig sem kellett crackelni a multi exet

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Erre nem is gondoltam, kikapcsoltam és MÛKÖDIK. Már a hajamat téptem, hogy mi lehet a baj, mert a cod2-nél ment tûzfal mellett is.
Örök hála a segítségért.

gabi89
Tört verzióra felteszem lehet belõle bajom? (nem indul el a multi,profile vesztés...)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Aki megszívta a rankvesztést, az búslakodhat, hogy miért nem elõbb jött, aki még nem szívta meg, az pedig örülhet
CoD4 1.1 patch
Csak kliensoldali, szervert nem kell birizgálni elvileg.
Az egyik lehetséges okot hivatott megszüntetni, mégpedig a nemranked szerverrõl ranked szerverre történõ átlépéskor elõforduló baleseteket. További infók a linken.
bodesz
tûzfal?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sziasztok!
A következõ lenne a problémám, ha valaki tud segíteni megköszönném!
A MULTIPLAYER betöltése közben kifagy a játék, saját szerveren elindulnak a mapok, de bármelyik más szerverre próbálok fel csatlakozni nem megy.
Sziasztok!
error! server connection timed out
Ezt a hibauzenetet írja ki mindig mikor multival játszanék, ASE-t használok és mindegyik szervernél (még a törteknél is) a kapcsolódásnál elszámol 11-ig aztán hiba.
Mi lehet a gond?<#conf>

Most a singlet nyomod amiben nincsenek perkek, multiban majd meglátod hogy egyáltalán nem über az egész, össze lehet hozni hangtompítós-UAV jammeres-nyuszipapucsos katonát is aki viszont ettõl még nem lesz láthatatlan és a nindzsa-sztájltól függetlenül szemtõl szembe szinte mindig veszíteni fog egy assault orientált karakterrel szemben, nincsenek über perkek, ha X-et választod akkor lemaradsz Y-ról, bizonyos helyzetekben elõnyöd lesz de más helyzetekben meg hátrányod.

koschwarz
jó, de érted, hogy gondolom, gyûjtöd a pontot, azt kapsz valamit. na most ez a cod4-ben a láthatatlanság meg a repülés képessége...na jó túlzok, de a lényeg ugyanaz.

koschwarz
<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2>

koschwarz
de ha csak pár óra játékidõ összeszedni a cuccokat, akkor minek hekkelni? ez a baj a mai gyerekekkel, mindent megkapnak rögtön, és ki sem alakul bennük a késletetett jutalomra való várakozás képessége, vagy hogy annak örüljön. rögtön kell minden. elbaszott egy világ ez, kérem szépen...

egyébként mire jó ez az egész perk rendszer, ha csak át kell írni néhány dolgot a profile-ban? kb. ennyire gondolta komolyan a multis részt az activision...

Entertainment Software Rating Board

A játék asszem 16+ de onlájn amikor Vér István miután lelövöd befenyeget hogy megkeres és karóba húz egy anal intruderrel az már 18+ <#ravasz1>

JAG1
Ehhehee... :-)

Mintapéldája vagy a COD társadalomnak...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ne keverjük a dolgokat, a BF2-ben nincsenek perkek.

Unlock fegyók vannak ugyan mindkettõben de abban a Cod4 messze jobb mint a BF, BF-ben végleg leragadtam a G36C-nél mert SOKKAL jobb gegyver mint a többi medic cucc mint ahogy maga a medic kaszt is overpower, Cod4-ben a fegyverek tényleg nem jobbak hanem csak mások, az alap M16 ugyanolyan halálos mint bármelyik másik fegyver és hosszútávú lövöldözésben simán pawnolja pl az M4-et.

A perkek meg bevisznek a játékba egy kis változatosságot, az ember soha nem tudhatja hogy mire számíthat a következõ sarok mögött mert rengeteg kombinációt össze lehet hozni.

Én a BF-et csak másfél év után vettem meg a Cod4 doboza viszont már most ott figyel a polcomoan szal nekem nagyon bejön a játék 😊

szerintem meg az szánalmas aki nem hackel rangot. elõbb utóbb úgyis mindenki 55-ös lesz, akkor minek várjak rá pár napot?😄 ha úgyse számít skill ügyileg akkor meg mit zavar titeket ha egyesek nem akarnak várni órákat h kipróbálhassák az M60-ast meg barretet. ez fps nem wow bazeg.

koschwarz
mivan? <#nemtudom><#fejvakaras><#idiota>

JAG1
Azt, amit akar, közöd?

koschwarz
1. tök sokan bf2-znek 3 (4?) évvel a megjelenés óta
2. tolom a cod4 single-jét, és nagyon bejön
3. mivel a cod4 lopta a perk rendszert a bf2-bõl, úgy gondolom helye van az összehasonlításnak
4. bocs, ha a lelkedbe gázoltam

Az az ESRB ratingra vonatkozik te lámpi! <#nezze><#hehe>

gabi89
640x480 minden low-on is szaggat

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

koschwarz
"experience may change during online game"<#nezze>

tessék visszavenni a beállításokból.