Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egz csávót látam bene. Kílöni a helibül. <#fogmosas>#fogmosas><#falbav>#falbav><#email>#email>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"NOTE:
An automatic installer for this patch is coming soon."
Az pedig lehet hogy nincs a cod.com-on viszont itt fent van: http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
az elmebeteg állat beálltást melyik ranknál, és melyik perkben lehet választani? <#nevetes1>#nevetes1>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
itt
Rankot ettõl nem veszít senki, a gazdaságos verziót birtoklók sem fognak rosszabbul járni, mert a csekkelés szerveren történik. 1.0 szerverre ezzel az 1.1 patch-el is fel lehet menni.
A faház azért a cél, mert azon keresztül mentek tovább, amint sikerült lelõnõd azt a nyavalyás koptert ! 😊)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
az egész olyan mint egy akciófilm. azért lehet hogy a multit is kipróbálom.
célon tertod, megváltozik a csipogás és tûz....
tényleg egy hete szopsz ott? <#nyes>#nyes>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Örök hála a segítségért.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
CoD4 1.1 patch
Csak kliensoldali, szervert nem kell birizgálni elvileg.
Az egyik lehetséges okot hivatott megszüntetni, mégpedig a nemranked szerverrõl ranked szerverre történõ átlépéskor elõforduló baleseteket. További infók a linken.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A következõ lenne a problémám, ha valaki tud segíteni megköszönném!
A MULTIPLAYER betöltése közben kifagy a játék, saját szerveren elindulnak a mapok, de bármelyik más szerverre próbálok fel csatlakozni nem megy.
error! server connection timed out
Ezt a hibauzenetet írja ki mindig mikor multival játszanék, ASE-t használok és mindegyik szervernél (még a törteknél is) a kapcsolódásnál elszámol 11-ig aztán hiba.
Mi lehet a gond?<#conf>#conf>
egyébként mire jó ez az egész perk rendszer, ha csak át kell írni néhány dolgot a profile-ban? kb. ennyire gondolta komolyan a multis részt az activision...
A játék asszem 16+ de onlájn amikor Vér István miután lelövöd befenyeget hogy megkeres és karóba húz egy anal intruderrel az már 18+ <#ravasz1>#ravasz1>
Mintapéldája vagy a COD társadalomnak...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Unlock fegyók vannak ugyan mindkettõben de abban a Cod4 messze jobb mint a BF, BF-ben végleg leragadtam a G36C-nél mert SOKKAL jobb gegyver mint a többi medic cucc mint ahogy maga a medic kaszt is overpower, Cod4-ben a fegyverek tényleg nem jobbak hanem csak mások, az alap M16 ugyanolyan halálos mint bármelyik másik fegyver és hosszútávú lövöldözésben simán pawnolja pl az M4-et.
A perkek meg bevisznek a játékba egy kis változatosságot, az ember soha nem tudhatja hogy mire számíthat a következõ sarok mögött mert rengeteg kombinációt össze lehet hozni.
Én a BF-et csak másfél év után vettem meg a Cod4 doboza viszont már most ott figyel a polcomoan szal nekem nagyon bejön a játék 😊
2. tolom a cod4 single-jét, és nagyon bejön
3. mivel a cod4 lopta a perk rendszert a bf2-bõl, úgy gondolom helye van az összehasonlításnak
4. bocs, ha a lelkedbe gázoltam
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...