Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

newszepiking
3gh-es pentium procival, és sima 256megás 6600-al is szép a játék.
de azt gondolom, hogy nem is a szépsége a legnagyobb erénye ennek a játéknak.
az pl. sokkal fontosabb, hogy ki...szott jóóóó!<#mf1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

szucsy89
azért nem csak a házak kinézetébe tér el a cod2tõlxD lowon tényleg elég rondácska, dehát nem lehet mindenkinek atomerõvûve
elég sokan ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a géped nem is néztem, de bizony halavány ehhez a gémhez.. 😞

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Peetboy
Mondanék pár szót a Demóról. Hát ahhoz képest hogy akad és le kell venni a grafikát Low-ra, úgy ronda.
A COD-2 sokkal szebben néz ki mediumon is mint ez, és nem akad ennyire.
A tûzek szépek, és minél több fényforrás van annál jobban megfogja a gépet. A textúrákat meg le kell venni, és ronda lesz.

Hát sajnos ez van. Érdemesebb a COD-2-vel játszanom, mint ezzel.

A modern környezet hasonlit a régiekhez is, csak a házak mások.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Küldönc
áh ugyan ugy kifagy exe hibával, de azért köszi. De ez crack, nekem vmi file-t mondtak, asszme dll-t. Vagy a gépem gyenge?

Peetboy
Na akinek nem indulna el a játék.
Új Windowst tettem és mégse indult el a játék Demója.
Aztán haver mondta meg a választ, miért nem indul.
A Mile mappában a mssmp3.asi fájlt, kell átirni Bak formátumra.
Utána el is indult.<#vigyor>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

csátok valki tud nekem segíteni bogy miért fagyok ki mindíg MULTIBA???????????????

catacom
Hol akadtál el Bandi??

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Punker
hogy lehet elakadni benne?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bandi007
Hali!
Van most itt vki aki végigtolta már a játékot?
Elakadtam...
Segítsetek lécci.
THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

kicsit eltoltam, de hasznalhato igy is 😊

[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_4.shtml#Call%20of%20Duty%204%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]Ezt próba meg![/url]

Küldönc
Hi, elindítom a cod4-t , s mikor profilt kell csinálni, kifagy exe. hibával.Ugy tom van vmi file amit bekell másolni és felülírni és jó lesz. Tudtok segíteni? thx

Balumann
Melyik szerveren volt, nem tod véletlen a nevét vagy ip címét?

fõmenüben van olyan h "Mods" ott?

Ferro
Itt nincs warez pajti. Vedd meg és talán segít valaki, ha akkor is rossz lesz. BB GG

Ferro
85.236.103.10:28960 < Hardcore Dom

h lehet elérni a többi Arcade Mode pályát ?
v csak repcsis van ?

ProGabe
mssmp3.asi csere?bõvebben faq

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee86
Nekem is böki a szemem, de ez van. De a demo ment vele viszonylag tûrhetõen. Azóta meg újraraktam a Windowst, tehát egy kis teljesítménynövekedés is adódott azóta. Nem bírok rájönni miért nem tudok játszani vele...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sáska
ezek a parancsok mit csinalnak azon tul, hogy tobb lesz az fps (tehat miert lesz tole magasabb ertek)? mennyivel noveli meg kb?

"Radeon 9600 Pro" ezzel nekem megy, de a "Celeron" hát az böki a szemem a ram még elmegy

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Engem meg az zavar, h nem tudom elindítani, na ezt kapd ki... Leírtam már 2x a problémám, de még senki nem segített. Szóval melyik a nagyobb gond: nem tudok játszani vele, vagy neked nem tökéletes az a qva árnyék??

Hallod, ha nem tudsz értelmesen válaszolni inkább szépen maradj csendben, szerintem. Engem igen is zavar, mert nem csak itt fordul elõ hanem többhelyen is és riceg meg rángatózik az árnyék. Szal' akinek van sejtése mi lehet az írja le, peace.

Ez neked tényleg probléma?? 😊

Lacee86
Qva komoly gondjaid vannak hallod...

egyetértek!😊

Lacee86
Hi! Leszedtem a játékot(razor), crackelem, elindítom, rámegyek a play-re, egy windowsos figyelmeztetõ hangot hallok(kiír vmit csak sajnos nem látom mit mert nem tudom vmiért letenni tálcára), elkezdõdik a bejátszás, de közben a képernyõ sarkán elõ-elõvillan a windows tálca, vége a bejátszásnak, és semmi. Nem is tölt. Nyomok egy Entert, és kilép. Mi lehet a probléma? Kérlek válaszoljatok, biztos volt már ilyen probléma, de nincs kedvem több 100 hozzászólást elolvasni. Elõre is kösz.

HI!

Nem tudjátok, hogy lehet-e ablakban futtatni a CoD4-t? Ha lehet akkor hogyan?

Hassel606
/r_multigpu 1

Az elõzõ elé is kell az /r_

Hassel606
/gpusync 0

Hy all!

Pls vki pár parancsot mondjon már amitõl kicsit több fps lenne...elõre is thx...

a címet mindenhova beírod?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ez eddig az év játéka sztem! Jól eltalált játékmenet és persze szép game! Én személy szerint nagyon élveztem! Mindjárt végig is tolom még1x! Csak ajánlani tudom mindenkinek! http://www.szammar.atw.hu/
ProGabe
mods menüpont,és ott unload all mods,vagy run without mods,vagy valami ilyesmi gomb van ott...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Esetleg ha leirnad melyik verzio,a 1911-hez ami game mellet van crk nem jo kulon kell letolteni fix-et

Végigvittem én is, szenzációs volt. Az év FPS-e vitathatatlanul.
Felfér mellé még a dobogóra a Bioshock és a HL2:EP2, de a többiek elbújhatnak.
Crysis meg a Timeshift és a többi labdába nem rúgnak emelett.

Szóval megvan az új király!

BorsoFozelek
Szasztok!
felraktam a gamet, crackeltem, mikor inditanám beugrik egy fekete ablak
pár pillanatra, aztán semmi
tudom olvassak vissza..blablabla.. De hátha valaki???

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Tinman
Kiélveztem, most végeztem a teljes küldivel... fúú baz, hát a játékokba vetett hitem visszetért. Nagyon sok ilyet még!
Ezek a pályatervezõk zsenik!
Igazából ha megállsz 10 mp-re és elkezded vizslatni, hogy mi van távolabb, akkor már nem olyan rózsás a kép, de ha a játékért játszol, akkor tökéletes az illúzió.
Szenzációs élmény volt! Le a kalappal! <#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gabi89
Igen igen az eleje nem gáz a pályának de a végén a vidámparkos rész az igenis nehéz (w77d) veteránon persze.Ja mikor az ember tizedjére fut neki akkor már nem nehéz mert pár pontosan tudtam mikor ki hol jön 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az eleje tényleg verhetetlen és a cipelõs-menekülõs rész is de amikor a vidámparkban kellett a zerg-rusht visszatartani az már sok volt szvsz

Nekem a Spectre küldetés volt a leghangulatosabb amikor az ágyús repcsibõl kellett a földön menekülõ kommandósokat fedezni 😊

w77d
szerintem azért annyira nem nehéz az a rész! ha azt csinálod amit a parancsnok mond, nem lehet elbukni!

gabi89
Azt a pályát élvezd ki mert a legjobb szerintem és a hangulat meg a zene nagyon jó végig 😊 Marha nehéz igaz de érdekes módon engem nem húzott fel és kaptal tõle szívrohamot <#buck> pedig van 1-2 olyan játék ami nehéz és idegesít de ez nem.Gondolom mert kárpától a hangulat és az izgalom vajon sikerül-e megcsinálni a küldetést.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

w77d
tényleg nagyon ütõs lett a grafika! szerintem még a crysist is egy picit lenyomja!

Tinman
Most értem a singleben ahhoz a részhez ahol 15 évvel korábban Pripyat-ban járunk.

NEM HISZEM EL!

Kegyetlen látványos... a Stalker maxon fele ilyen élethû sem volt... sokkoló!!!!! Én ilyet még az életemben nem láttam max animációban ^^

/1280x1024, minden maxon AA az 2x/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hú nagyon jónak hangzik ez a hardcore mod, ki kell próbálnom 😄

Voltam egy modos szeron, ahol a szintek levoltak nullázodva, nemlehetett fejlõdni, és minden fegyver engedélyezve volt, német szero, de amikor feltettem és kiléptem a menübe, a modern warfare feliratátvolth uzva, hogy törölhetem a modot?

Facek
xfire még nálam se talál szervereket , de legalább már megjegyzi... 😄