Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(flash powa^^)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Kösz a segítséget, de mivel berottyantotta magát a netem így megamtól jöttem rá a +oldásra.
Aztán menet közben végig is toltam.
Sztem nagyon frankó lett.
Most jöhet a Timeshift, Crysis, Blacksite:Area 51...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
24 - Exile -Nov.23
Nem tud valaki véletlenül megoldást arra, hogy a game miért nem használja a numerikus bill-re beállított kiosztást? Elfogadja a controlsban, a játékban viszont nem reagál rá.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ha felmegyek egy szerverre, ezt írja ki, és kilép a szerverrõl 😞
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
Most megyek és folytatom multin!
!!!HALA MADRID!!!
Azt szeretném kérdezni hogy amikor átállítanám a videobeállításokat, akkor Dx hibát hoz elõ... a consoleba mit kell beírni? thx
TDU nick: HuncutTuncus
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
magyar szerverre felmenni szinte esélytelen...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1195232432.jpg
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nekem a 163.75 legújabb Nvidia Driver van fent. Ezt használják a 8800-ak is.
93.71 detonator az mi? Driver?
1 GRam
6600GT 128-as
Mediumon röccenés nélkül megy.
(takarítsd ki a gépedrõl a nemkellõ szarokat)
Lowon megy csak el jól, néha még azon is beakad. Pedig iszonyat ronda Lowon minden.
Csak akkor miért nem Bak alapból az a fájl? <#vigyor0>#vigyor0>
Már csak az a kérdés hogyan lehet multizni?...... Aztán ha ez is megvan, akkor már nincs is más kérdés. Mindenki örül a w*r*znek. <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
én csak megyek és gyakok, magasról teszek az árnyékra a faszi fején.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ricegös, recés, zsizsegõs (több hünye szó nem jut eszembe) az árnyékok széle néhol.
gondolom nem csak nekem van elegem abból,hogy mindegy milyen szerverre megyek (hq,sab,sd) az emberek 90%-a TDM-ezik...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
kövesd a társad!
Na senki nem tudja a one shot one kill pályán a 2. laptop lelõhelyét?
így is vagy egy hétig nyomtam a single-t, elvette az idõm a sok multigame... <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pedig esküszöm, hogy meg is vettem volna <#hehe>#hehe>