Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dopti
ja nincs hud, minimap csak akkor van ha vki UAV-ot hív, sebzést annyira nem vettem észre hogy durva, de lehet h kicsit erõsebbek a banjok... Ip t nem tok adni, énis véletlenül kerültem oda xD mivel magyarok folyton fullon vannak, mostmár lehetne tényleg több HUN "szeró"

mNzJean
hardcore mod, nincs célkereszt ,nincs minimap , kb. 1 lövés 1 ember , én nem szeretem mert ha megszokod ezt a sebzésrendszert , utánna már az alap servereken nehéz lessz játszani.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

lol erre (error)nem is gondolta a cd kulcs basszus!jóóóóó az a key gen......basszus hány variácio van mire végig probálná a csoka 500 *kijátszaná az 55 pontokkal kb......lol lol és mégint lol hát sjnos nem tudom a kulcsot,de biztosan más,mit amivel telepitettem de azért köszönöm!hát igy fel küszködtem magam 30 pontig 2 napalatt(nem egész napok)és tessék!eldötöttem meg veszem meg ki..ba.ul tetszik a gamm! Köszönöm a segitséget BALUMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milyen az a hardcore mod és milyen szervereken van? ip-t kérem

Dopti
Bónuszpálya elején duma xD (AIRPLANE! poén) szakadtam! (nem láttam h vki írt volna errõl) Amúgy voltam olyan szerveren ahol hardcore mod ment, nagyon zsír!!

Sadist
Mai vérpisti lista:
you|got|kn|fed vagy csak simán knifed
Metallame

Mindkettõ a szokásos kurvaanyázós, "hátbamintabuzik"-ozós, lámázós kis szarcsimbók. Ha netán valakinek van saját szervere, és egy kicsit is normális játékot akar, akkor ezeket rugdalja ki, és banolja a picsába 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Megcsináltam a Mile High Club -ot veteranon.

wheasel
Mért van az hogy, jáccok egy ideig multiba és utánna kiirja hogy a képernyõillesztõ meghibásodott. Egy fél perc után meg lefagy a gép és fekete képernyõ, semmit se tudsz csinálni. Csak ennél a játéknál csinálja 😮

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME

Lacee86
Hi! Leszedtem a játékot, crackeltem, elindítom, rámegyek a play-re, egy windowsos figyelmeztetõ hangot hallok, elkezdõdik a bejátszás, de közben a képernyõ sarkán elõ-elõvillan a windows tálca, vége a bejátszásnak, és semmi. Nem is tölt. Nyomok egy Entert, és kilép. Mi lehet a probléma? Kérlek válaszoljatok, biztos volt már ilyen probléma, de nincs kedvem több 100 hozzászólást elolvasni. Elõre is kösz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

LES FORZA INTER
akivel a gbs-ben voltál vagy aki sof2zött(vagy épp még tolja)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Balumann
A gépeden tárol mindent, a pontjaidat is. Ugyan úgy fejlõdsz eredetin, törtön, és LAN-ban is (nincs rá állítási lehetõség, legalábbis én nem találtam)... (fõleg ha nem netes szerver lenne az is ha LAN-ra megyek...).
Az lehetséges, hogy más CD kulcsal telepítetted fel a játékot, és az alapján úgy azonosította, hogy nem azonos a profil?

és ha lan ban nyomulunk és ugy kellenének a pontok!hát nem tudom.nem olyan mon a bf2 hogy online tárol,szerintem akkor ezt sem tárolná,valahol a gépre ment!?deee ha olyan mit a Gears Of War,hogy Window Live szerverre ment akkor akármikor elvesztheti mindenki a pontokat(gondol egyet és töröl mindent,szerver capute)
!de az nem Window Live szerverres gondolom én!
Birk@
akivel lõttem SOF2-t, vegyen fel plz Xfire-re 😊 Játékon belül sajna nehéz követni a játékosokat 😊 (xfire->reonel)

Birkus Maximus

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ÉN KÉREK ELNÉZÉST
szucsy89
ha nem eredeti a gémed akkor ne csodálkozz
szucsy89
jó játékok rövidek...max payne-nél ugyanezt éreztem...mind1 úgyis a multi a lényeg..
hali mindenkinek!!!!történt valami,format C és olyankor tudjátok mi van......adat vesztés!Na elvesztek a pontok amit szereztem a játékbann!oké,hogy most elvesztek de legközelebb!?Nem lehet ki menteni vagy valami hasonlo?Vagy is kimentettem én a ....\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles mappát sÕÕÕÕÕt az egész gémet és sehol a pontok....összetört bennem valami 😞!!!!!!! Valaki valami orvosságot tud mondani?Legközelebb ne legyen ilyen! ....................

ERROR An error occurred while reading the stats data.Your stats have ben reset.... ez az üzenet,ha beillesztem a mentést!Arra is gondoltam,hogy system files és nem látszodott és egyszerüen nem másoltam át....Help KÖSSZ
Frank99
nagyon rövid volt, nagyon...

crysist veri nálam amúgy.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Caci!Ha nyugodtan kérdezhetek akkor mond meg légyszíves,hogy a one shot,one kill pályán hol a másik laptop?A piros tûzlétra tetejérõl leszedtem.De a másik nincs meg.10.végigjátszásra se.Már sz@rok mindenre,nem is ölök de nem találom!
connect 193.6.2.125:28960 nincsen senki gyertek
szucsy89
szedj le egy crackfixet, olvass vissza és találsz....
NEOreg3
annyi a lényege, hogy a legutóbb nem normálisan lett leállítva a cod4, nyomj nem-re, különben a grafikát leveszi minimumra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Skacok ilyen hiba üzivel találkozott már valaki?
It appears that Cod4 did not quit properly the last time it ran.Do you want to run the game in safe mode? This is recommended most people. It will change your system settings but not your controls.
Igen Nem Mégse
Help plz!
tommyg
<#eplus2><#eplus2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

a csapattársak nem annyira...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

imádom <#eplus2>

rohanj...

a házak közt jön mégegy heli, kilövöd a pilótát a sniperrel, lezuhan, akkor sérül meg a haver. onnantól cipelheted <#ravasz1>

tommyg
na ez a martyrdom perk nagyon ottvan, elég sokan benézik 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hát ige,azt hiszem ezzel nem vagy 1edül<#szomoru1>
személy szerint sajnálom hogy lettek tört szerverek a multihoz, így kevesebben vannak rákényszerítve hogy megvegyék a játékot na meg persze a sok bunkó ovodás nagyképü klánomvanésleszarokmindenkimást ellepte a szervereket.
ige.vki leszedte onnan vagy vmi:S
probáld azt ami alatta van faqba ip ki másolós be illesztõset<#eljen>
wheasel
http://bastard.cybergrands.com/13_ro/ASE_Filter-Update_20071107.zip

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME

Vagyis nem tom letölteni mert nem mûxik a letöltés nem indul csak azt irja ki hogy a keresett oldal nem található...

mi az varga 10
igen pont a emberbe kell lõni aki a helit vezeti és lezuhan

én végig vittem az egészet nyugottan kérdezetek
Hello!!!

A FAQ-ban nem mûxik az ASE FIX de nekem kellene. hol találhatom meg???

Balumann
Szétkell lõni a helikoptert, párat bele kell lõni a sniperrel azthiszem.

geri777
Õ itt még nem vonszoltam

ott oldalt pereg 1 óra is

de nem tudom tull élni emrt a helikopter álandoan szétlõ

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

az az mikor vonszolni kell a társadat nemde....?
akkor várod mikor jön a te helikoptered...8kmre van...addig tul kell élni...😊
gabi89
Nálam se talál de 1x csak jó lesz...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

geri777
Helloszotk 1 olyan páján tartok ahol lekelet lönöm 1 m82 tö sniperel 1 átadás közbe 1 mukit utána elmenekültünk és 1 parkoloba vagyunk és sorjába jönnek a helikopterek nekem 1 sniperem meg 1 pisztolyom van nagy nehezen kiirtom öket akkor jön 1 harci helikopter és agyon lõ mit kell csinálni hogy ne löjön le a helikopter??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Udv!
Xfire most lezuzott game supportot cod4-hez frissites gyanant,de tovabbra sem talal egy qrva servert sem :-),masnal hogy all a dolog?

Mai multi szösszenetem a következõ:
Pálya 1. az utolsó 2 percre értem be. Gabexxx nevû agysebész elkezdi nyomni hogy wh-zok. Pálya vége flame ezerrel.
Pálya 2. Gabexxx nevû agysebész az elsõ percekben megint kezdi hogy wh-zok. Kérdezem ezt mibõl goldolja. Azt mondja 3 ellent fregeltem egymás után. Az összes pontom a felvetés pillanantában 2 volt.
2 assist pont. Megjegyeztem neki ezt. Nem szólalt meg többet.
Biztos a disszertációjára kezdett felkészülni agysebészetbõl.
Nem akartam neki részletezni hogy 30 elmúltam ET vel kezdtem BF2, COD, COD2 és SOF játékokat is toltam. Az ET ben és a COD ban is összesen 1-1 klánom volt hosszú ideig.
TS Zolly
csitt

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ProGabe
"The idea is for us to do many more smaller updates more frequently. Instead of massive updates non-frequently."

zsír!na ezt hívják supportnak!remélem figyel az íéj...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FAQ
ProGabe
link lemaradt

KATT

annyit javít,hogy nem veszik el a rangod,ha unranked/moddold ill. ranked szerverek között váltogatsz

csak kliens-oldali patch!tehát szerverek nem fognak patchelni,ergó fel fogsz tudni menni minden szeróra patch-el is!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hi all ! pls vki írja le nekem hogy ase-bõl hogy tok cod4 szerókat keresni ???
hadjuk már ezt a bf cod témát...
akinek nem tetszik nem játszik vele azt csõ.Nem kell rolla meg gyõzni ,h ez jobb mert ugyse tod...
úgyhogy ezt ne<#felkialtas>