Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
you|got|kn|fed vagy csak simán knifed
Metallame
Mindkettõ a szokásos kurvaanyázós, "hátbamintabuzik"-ozós, lámázós kis szarcsimbók. Ha netán valakinek van saját szervere, és egy kicsit is normális játékot akar, akkor ezeket rugdalja ki, és banolja a picsába 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Az lehetséges, hogy más CD kulcsal telepítetted fel a játékot, és az alapján úgy azonosította, hogy nem azonos a profil?
!de az nem Window Live szerverres gondolom én!
Birkus Maximus
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ERROR An error occurred while reading the stats data.Your stats have ben reset.... ez az üzenet,ha beillesztem a mentést!Arra is gondoltam,hogy system files és nem látszodott és egyszerüen nem másoltam át....Help KÖSSZ
crysist veri nálam amúgy.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
It appears that Cod4 did not quit properly the last time it ran.Do you want to run the game in safe mode? This is recommended most people. It will change your system settings but not your controls.
Igen Nem Mégse
Help plz!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a házak közt jön mégegy heli, kilövöd a pilótát a sniperrel, lezuhan, akkor sérül meg a haver. onnantól cipelheted <#ravasz1>#ravasz1>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
probáld azt ami alatta van faqba ip ki másolós be illesztõset<#eljen>#eljen>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
én végig vittem az egészet nyugottan kérdezetek
A FAQ-ban nem mûxik az ASE FIX de nekem kellene. hol találhatom meg???
ott oldalt pereg 1 óra is
de nem tudom tull élni emrt a helikopter álandoan szétlõ
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
akkor várod mikor jön a te helikoptered...8kmre van...addig tul kell élni...😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Xfire most lezuzott game supportot cod4-hez frissites gyanant,de tovabbra sem talal egy qrva servert sem :-),masnal hogy all a dolog?
Pálya 1. az utolsó 2 percre értem be. Gabexxx nevû agysebész elkezdi nyomni hogy wh-zok. Pálya vége flame ezerrel.
Pálya 2. Gabexxx nevû agysebész az elsõ percekben megint kezdi hogy wh-zok. Kérdezem ezt mibõl goldolja. Azt mondja 3 ellent fregeltem egymás után. Az összes pontom a felvetés pillanantában 2 volt.
2 assist pont. Megjegyeztem neki ezt. Nem szólalt meg többet.
Biztos a disszertációjára kezdett felkészülni agysebészetbõl.
Nem akartam neki részletezni hogy 30 elmúltam ET vel kezdtem BF2, COD, COD2 és SOF játékokat is toltam. Az ET ben és a COD ban is összesen 1-1 klánom volt hosszú ideig.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
zsír!na ezt hívják supportnak!remélem figyel az íéj...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
KATT
annyit javít,hogy nem veszik el a rangod,ha unranked/moddold ill. ranked szerverek között váltogatsz
csak kliens-oldali patch!tehát szerverek nem fognak patchelni,ergó fel fogsz tudni menni minden szeróra patch-el is!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akinek nem tetszik nem játszik vele azt csõ.Nem kell rolla meg gyõzni ,h ez jobb mert ugyse tod...
úgyhogy ezt ne<#felkialtas>#felkialtas>