Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Esetleg bannerba mehetne Cod-Online.hu 😛
nem változtatok mert eredeti, így kinyitom a DVD tokot és kiírom belõle!a KREKKESEKNEK meg az OFF topikban a helyük, sügerek!<#mf2><#violent><#nezze><#gun><#banplz>

mNzJean
én leszedtem ezt a patchet de , fel sem engedi tenni , valami file-t nem talál hozzá , ettõl függetlenül minden este kb 5-6 an játszunk és folyamatosan mászkálunk a serverek közt warez server ill origi server , és eddig senkinek nem nullázta a rangját.Amúgy ahol vagyunk ts-n esténként kb 25-30 ember játszik cod-4 et de eddig mindenki akitõl kérdeztem ,még nem rakta fel a patchet.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ferro
Köszi! 😊)) Írták, mûködik, használjuk! <#vigyor4><#eljen>

Ferro
A "patch"-el nem bukod a rangodat... de ha bármit változtatsz a key-eden akkor a dolgok jelen állása szerint igen.

nem tudom már írták-e, de kijött az xfire-höz egy patch és keresi a cod4 szervereket!!! <#eljen><#finom><#vigyor3>
Ferro
Abszolút igazad van! 😊 Nem is mentem volna tovább, de azért ha lehet elõzzük meg a tegnapit!

igen, ez így van abban az esetben, ha mûködõnek definiáljuk a "rank-hacking" metódusát... <#idiota>
zsakosfrodo2
jah és természetesen eredetiben van meg. 😄

ha felrakom a peccset akkor bukom a rankjaimat?mert azt nem szeretném...vagy nincs erre valami megoldás?

zsakosfrodo2
Hello Midenki!

Nem biztos hogy tudtok segíteni, de minden ötletet szívesen várok a következõ problémával kapcsolatban:
Kollégiumban lakok, és a hálózat egy proxyn keresztül mûködik. A proxy letilt egy csomó alkalmazást, így a CoD4-et is pedig szívesen játszanék vele. A rendszergazdát nem lehet megkérni arra hogy nyisson portot a CoD4-nek, ilyen ügyekben hajthatatlan (ugye õ is védi a saját kis "területét" ^^). Szóval valahogy úgy szerenék kijutni hogy abból baj ne származzon, de tudjak veletek játszani. Próbálkoztunk már azzal hogy átírjuk a kapcsolódási portot a játékban de mindig visszaírta az eredeti IP-t. Arra gondoltubk hogy ugy kellene csatlakozni a master szerverhez hogy egy másik porton keresztül - amit kienged a proxy ill. a rendszergazda - kellene csatlakozni.

Szóval ha bárki tud segíteni akkor legyen szíves írni egy PM-et, nagyon megköszönném.

Üdv.: Frodo

Sáska
nekem is eredeti van, es azt hallottam, hogy az 1.1 patch ezt a rank elvesztest hivatott orvosolni. Leszedtem az 1.1-es patch-et, felraktam, es 47es szintem helyett azt lattam, hogy lvl1 vagyok.<#falbav><#nemtudom>

Sadist
Hagyjad, mert ha lekapcsolják flémért, akkor a végén magával ránt téged is. Ha nem szólsz hozzá majd megunja és elmegy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Akkor szerintem valami ilyesmit kéne kipróbálni (profilodat mentsed természetesen, ha valami balul ütne ki):
- Leszeded az egész játékot, registrybõl is kitakarítod, ne maradjon utána semmi.
- Feltelepíted az eredetit a dobozban található kulccsal.
- A játékon belül átírod a kulcsot a generáltra, amivel elõzõleg játszottál.
- Bemásolod a profilodat.
- Visszaírod az origi kulcsot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hátömm, én is megtapasztaltam, nem feltételezést írok.

És ha jól értem, akkor a "rank hackelés"-nél a key végülis vissza lesz írva az eredetileg használtra, nem? Ami ebben az esetben nem megoldás, mivel a megvásárolt key kéne, hogy maradjon.
Ferro
A saját topikjában leszarozni a játékot idiotizmusra vall... vagy csak szimplán flémet akarsz gerjeszteni mint a tegnapi pajtásaid. Mindkét esetben örömmel vennénk ha abba hagynád az efféle postok megszülését! kkk?

Sadist
Biztos társítva van a kulcshoz, valószínû azzal van titkosítva. Ezért ha nem megfelelõ a CD-kulcs, akkor nem is tudja kiolvasni az adatokat belõle, úgyhogy reset.

Ferro
Néhány szó ismerõs! 😄 De ezt betudtam a véletlennek! 😄

Sadist
mierda el idiota n00bino 😄

Malakai
Esetleg megpróbálhatod a profil mappádból az mpdata-t kimenteni és azt berakni az újba, de lehet az ugyanúgy társítva van a kulcshoz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CoR Zolly
Letagadom, hogy ismerlek! 😄
Hogy vagy képest ilyent irni egy szarrol, és a Bf-rõl? Pfúúúj! 😛

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Sadist
Ha a régebben írt "rank hackelés"-nél így kell CD-kulcsot cserélni, és mûködik, akkor itt szerinted nem?
Ott is az a lényeg, hogy van egy lementett profil, átírod a key-t a profilhoz tartozóra, bemásolod a profilt, visszaírod a key-t az eredetire.

Ferro
Én ezt elhiszem! 😊 De kipróbáltam mindkét módszert >saját magam< és nem egyezés miatt resetelõdött a profil.

most õszintén és az ojjan nagy baj ha elõröl kell kezdened a pontgyártást?? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zomil
egyik ismerösöm csak átirta a cd-key-t eredetire és nem veszett el a rank-ja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ferro
Ha átírod a sorozatszámot akkor bebukod! 😞 Ha direkt a registry-ben írod át, akkor is sajnos.

Kaszi46
és akkor hogy nem bukom el az eddigi szintet?😊

*Posse*T.W.D*

Ferro
Háát... 😄 A német és angol nyelvezetet használó szerverek (nem cracked, de public) majdnem mindegyikén megy a "camper cunt" és a núbolás... a 11 éves kiskölök az hollandiában is annyi. Ezért, mivel ez nekem sem szimpatikus azt a megoldást választottam, hogy spanyol szerverekre járok mert azt nem értem! 😄

bizony, és így bukja el az eddigi szintjét... <#ejnye1>
Sadist
Multiplayer, Start new server, lan kijelöl, max játékosszám 1, kijelölöd a mapot, és lehet ismerkedni.
Meg minek a botokkal szórakozni, ha ott van kismilliónyi online szerver? Max a tanulási fázisban kicsit lerontja a statod, na bumm.

3 napig játszottam a magyar warez szervereken aztán inkább megvettem a játékot eredetiben, nem arcoskodásból írom hogy húúú legál gémem van hanem azért mert saját szememmel láthattam hogy mi a különbség a magyar és pl a német szerverek között, ha a németen szarrápawnolnak még az is nagyobb élmény annál mintha a magyaron nyerek, nekem nem jött be az agyonzsúfolt magyar szervereken folyó állandó vérpistis beszólogatás meg a kemp-fesztivált, remélem idõvel idehaza is normalizálódik majd a helyzet.

Ja és pont ezért tartom unfairnek amikor valaki a mostani magyar warez szerverek alapján alkot véleményt a játékról, a játék SOKKAL több és jobb ennél normális méretû szerveren normálisabb emberekkel.

LES FORZA INTER
páblikon is lehet csapat csak ki kell fogni, igaz nem lesznek TS-en elérhetõk, de SD-ben miután kihullik a férgesen a "maradék"-nak van annyi sütnivalója, hogy területet fogjon le, ezért is maradtak életben.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Van egy opció a multi részben ahol cd-kulcsot változtathatsz, átírod az új kulcsra és kész (elvileg)

LES FORZA INTER
ezért kell csak este 11 után játszani, amikor a sok vérpistike aludni tér(és nincs tele a server)!
itt jegyezném meg hogy tisztelet a kivételnek!

és miért ne?? hasonlítsuk akkor valamejjiket a gears of wars-hoz? vaaagy a sims-hez??!

pedig ezek viszonylag elég közel vannak egymáshoz mind a kettõ próbál(t) valami csapatalapú taktikai-fps szerûséget elénk tárni DE SAJNOS OTT BASZTÁK EL HOGY PÁBLIKON NINCS CSAPAT 😞( ezért marad egy kis "örjöngõ hentelés" 😉))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kaszi46
Hi!

Most szeretném megvenni az eredetit, az lenne a kérdésem, hogy van e arra valami megoldás, hogy a warezzal eddig elért szintemet megtartasam valahogy?

*Posse*T.W.D*

Az sd-t nem 38-as szerverekre találták ki, 14-esen nincs kumbulaspam és az se túl gyakori hogy valaki összehozzon 5-ös kill streak-et (asszem ennyi kell egy air strike-hoz)

trogerzsiger
Hááát sztem a bfet meg a cod4-et ne hasonlítgassátok... annyi a közös bennük hogy mindkettõ fps és mostani környezetben játszódik..

csabarinkoo

Csak azoknak akik emiatt nem veszik meg a gammát.
Ezt írja, de közepes beállítások mellett szaggatás nélkül elfut.

Szerintem mindkettõ jó (cod . BF ) ! Csak én vagyok túl láma mindkettõhöz.
Szóval remélem értetek .......

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Hát végül is szophatjuk egymás faxát oldalakon keresztül, hogy mennyire király a gém és már 55-ös vagyok...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mNzJean
ez mindig is visszatérõ téma lessz , mivel jelenleg a COD4 -es játékosok a régi bf esekbõl és codosokból keveredtek össze.

mert cod4-ben nincs kumbulaháború? 😄 martyrdom(vagymiarák): lelõnek de azért még egy éles gránát kipottyan belõled - amit már elõtte eldobtál 😉 .. last stand: meghalsz de elõveszed a nemlétezõ pisztolyod amit ugye lecseréltél egy földön lévõ asszi fegyverre és elkezdesz puffogtatni .. realizmus? mirõl is beszélünk? ha realizmust vár bárkiis menjen vonuljon be a seregbe de ott nincs respawn

az meg nem a játék hibája ha gyökerek a játékosok és tk-znak minden eszközért 😞( és ha igazi játékélményt akarsz ne publikolj mert ott mindenki a pontért megy

mNzJean
sok igazság van abban amit írsz , de azért a kumbulaháboru a COD-ban is megvan , majd amikor sd-módban 5x egymás után kezdésnél vagy egy random gránát vagy egy gp ,esetleg egy airstrike szed ki , rájössz ,hogy nincs is olyan nagy külömbség a kettõ közt ,nem a fejlesztõk dobálják a kumbulát ,a játékélményt mindkét játékban a noob játékosok vágják haza.

Lol már megint Bf vs Cod4.. Mindenki játszon azzal ami neki tetszik,én mikor anno kiprobáltam a bf2-öt 1 ora után abba is hagytam.. nemakarom magyarázni miért,nem tetszett röviden ennyi. Cod-ba is van egykét dolog ami nem tetszik de valahogy mégis megfog és élvezetes vele játtszani.

A szokásos hentelésrõl csak egy gondolat, itt még nem volt kumbulaháború mint a bf-ben, itt nincs nálad (irreálisan)ezer gránát, meg supportos sincs, aki újra tölt, az van nálad, amit hozol, vagy amit találsz a másik elejtett batyujában, és nem utolsó sorban nem vársz egy körön belül perceket a respawn-ra. Tényleg nem fikázni akarom a bf-et, de no vehicle pályán van pár pont ahol megakad a játékélmény azon, hogy mást se hallassz, hogy kumbula, meg hogy clear. Na ez nekem nulla játékélményt jelent, ez a pontvadászoknak lehet bejön, én a játék kedvéért megyek fel egy szerverre, nagyjából pont nem érdekel milyen a rangom, vagy hogy hány pontom van. Más oldalról megközelítve, ez egy lövöldözõs játék, viszonylag játékhoz képest kellõképp realisztikus, ha nem lövöldözni akarok, vagy hentelni, akkor játszom sims-et, ott nem hallnak meg ennyien, azt is lehet szeretni. Ha lövöldözõs akkor legyen pörgõs ne pedig unalmas. Tényleg nem fikázás, de undorító és kiábrándító volt a BF2-ben, hogy 64 emberre jut 3 tank, 2 repülõ, meg 5 jeep. Sharkin mindenki megszületik tv toronyra, ketten bepattannak a helibe, 10 rálõnek dühükbe a helire, hogy nem õk repülnek. 20-an leugran a toronyból 2-en elmennek a tankkal 2-en a hummerral, a többi fut egy fél órát a pálya egyik végébõl a másikba, ez aztán játékélmény, jól kitalálták, ráadásul 10 méterenként elfárad a karakter, vagy nem nyílik ki az ejtõernyõ (mit keres mindenkin ernyõ???)
Ráadásul felháborítónak tartom, hogy a három éves játék a mai napig nincs befejezve, a DC miatt megvették az emberek, de csak egy összecsapott vázlatot kaptak 13000-ért, amit hangsúlyoznám a mai napig nem voltak képesek kijavítani/befejezni. Ezért azért asztalig dob a játék, a PB-t jobb ha manuálisan frissítgeted mert az se sikerült nekik normálisan, rank system sem sikerül betöltõdni mindig. Szóval szerintem egy ügyes pénz begyûjtés volt az egész nem több.

Ez mondattanilag helyes volt?

igaz de szerintem nemsokára frissítik megint az xfireot

Kary vagy Karykeksz

ezen nem megy csak 640*480 ba 😞

Kary vagy Karykeksz

LES FORZA INTER
xfire pl az obinetes servereket sem mutatja

Nekem is 6600gt van de én régebbi drivert használok, 1024x768 és normal beállításokkal jól megy.