Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok . Nekem egy geforce 6600 gt -s videokártáym van és nem akar futni a game 640x480 nál többe .
olvastam a FAQ-t de nekem valami egyszerûbb leírás kellene hogy tudom átállítani mert gémen belül nem engedi . dx es hibát ír ki

Mátol az xfire is mutatja a servereket ! mindet !

Kary vagy Karykeksz

DummyBoy
Hmmm ... én azért nem lennék úgy kibékülve azzal a gépigénnyel ...

Mondjuk ami engem zavar az a bot support hiánya (Vagy csak én nem vettem észre?)
Lehetne ismerkedni a pályákkal, fegyverekkel ... Na mind1 ...

Apropó, egy ötlet ... visszaolvastam pár oldalt, és úgy tûnik valami hiányzik ...

Szerintem jól mutatna a KK logó a szövegboxban <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mNzJean
A grafikánál ,és a technikai megoldásoknál azért vedd figyelembe ,hogy egy már lassan 3-éve megjelent játékot hasonlítasz össze a Cod4-el, a gépigény meg valszinü azért magasabb mert egyrészt nincs olyan jól optimalizálva , másrészt nem 20 katona szaladgál egy zsebkendõnyi pályán ,hanem pl 50 ember egy bazi nagy mapon meg egy rakat jármû , azért ehez még ma is vas kell ,hogy ezeket teljes szépségében meg tudja jeleníteni.

BF2 4 ever ..

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

A 16-os BF2-es mapok kisebbek mint a cod-osak de mégis tovább tart a betöltésük, a demo megjelenésétõl folyamatosan játszom a BF2-vel szal maradjunk annyiban hogy halál optimalizálatlan játék és nem véletlen hogy az infantry szerverek annyira népszerûek mert az EA sikeresen elbaszta a jármûbalanszot, ha valaki infantryzni akar akkor a cod-dal sokkal jobban jár <#nezze>

Én toltam/tolom a city mapokat a BF2-ben és ez borzasztóan nem tetszik <#vigyor1> Hiába az újítások, marad a baszott unalmas hentelés, ugyanaz mint az összes többi cod.
Ebben hamar betölt a pálya? De mégis mekkora méretû pálya?

Néhány gondolat a cod 4-rõl:

Elkezdtem játszani vele. Nekem a grafikája nagyon megfogott, egyáltalán hihetetlen volt számomra, hogy nincs gépigénye annak, hogy a bf2-höz képest toronymagasan realisztikusabb szebb grafika nem igényel izmosabb hardvert. Mikor b2-t játszom, ezután elkap a röhögõ görcs (és a sírás), hogy mennyire egy Tom és Jerry rajzfilm annak grafikája. Nálam olyan, hogy akadás, lag nem létezik, pedig a gép épphogy túllépi a minimum rendszerkövetelményt. A hangulata fantasztikus, mikor a BF2-t megvettem nagyjából ezt vártam, mint amit ettõl kaptam. A játék eleinte sûrû volt a BF 1 óriási bejárható tereihez képest, amit amúgy is hiányoltam a BF-2 bõl, de ma már nem így gondolom. Aki a city mappokat tolta, a kettõben annak ez borzasztóan tetszeni fog. Hamar rájöttem, hogy annyira nem sûrû ez így sem, nem kell futni annyit, hogy harcba keveredj. A terep õrületes, viszonylag hamar átlátható, igényesen kidolgozott, minden kaszt meg tudja találni benne a helyét, akár snipa, akár assault, akár gunner, vagy bárki, mindnek megvan az elõnye, hátránya nagyjából egyenlõ arányban. Tehát szerintem nincs olyan, hogy assault pálya, vagy sniper pálya. Két napja játszottam vele online, és ekkor jött egy olyan meglepetés, amire nem számítottam, hogy ennyire jól van kitalálva: Megtaláltam, hol lehet bekapcsolni az unlockokat. Nem is keresgéltem és félve nyomkodtam, mert bele bele olvastam, fórumokba és ott valakik írták, hogy elvesztették az összeszedett pontokat (ezt javították tudtommal az 1.1-es patch-el) Az unlockolt fegyverek nem megölik a játékot, és elõnyhöz juttatják a másik játékost, hanem kizárólag érdekesebbé teszik. Fantasztikus ötlet, hogy teljesen egyedi karakterekkel lehet játszani, magad állíthatod össze, milyen puskákkal, milyen felszereléssel, milyen kiegészítõkkel szeretnél játszani, ráadásul rögtön 5 ilyen csomagot összeállíthatsz, ami több mint elég arra, hogy a pályákhoz legjobban idomuljanak a válogatások. Eszméletlen, hogy attól hogy sniper vagy még lehet nálad rpg. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésvilágát. 20-as szintû karaktert már millióféle képen lehet összevariálni, és ezért nem kell játszani az unalomig. Még sok dologra nem jöttem rá, mi hogyan mûködik a játékban, de engem már letaglózott, annyira, mint a bf elsõ része 6 évvel ezelõtt. Nem hittem, hogy belefutok még ilyen játékba. Le a kalappal! Írásommal nem a BF részeit akartam fikázni, aki ismer, tudja, hogy szeretem a BF-et, rengeteget játszottam velük, valószínûleg még fogok is, ha másért nem hát nosztalgiából. (valljuk be a BF2 sosem készült el a mai napig, kidobál asztalra, ezer év, hogy betölt egy pályát, és rengeteg a bug benne)

Ez mondattanilag helyes volt?

szucsy89
ááááááááh zsíííííííííír indítom a xfire-t, tölti a frissítést, és látja a szervereket!!!nah ezt is megéltük nem kell aséba csórózni...<#hehe>
Facek
én csak ma óta látom rendesen a szervereket
CoR Zolly
Kb egy hete?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Facek
Jajajajaja megy az ikszfájõõõr jippiiii
Skiper
Ja, de viszont kb fele annyi magyar szervert látok xfire-ben, mint ase-ben 😛 Ez másnál is így van?

gyuri http://gyur6.uw.hu

csuszi
hála isten te vagy kisebbségben😉

MJ rulz Pink Team The Only One

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RaveAir
Ha még nem írta be senki, akkor én megteszem. Végre az Xfire értelmesett frissített, és lehet látni a CoD4 szervereket is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ferro
A "Lock On Required" felirat csak akkor jelenik meg, ha nem fogtad be a célt. Adott esetben lehet (Javelin) páncélos +tank+ vagy (Stinger) helikopter +repülõ+. A célpont befogásához szükségeltetik alapesetben, amennyiben nem konfiguráltad át a billentyûzetedet egy az egered jobb kéz felõli szélén az átlagosnál nagyobb méretû gomb azaz jobb gomb megnyomása. Ez azt eredményezi, hogy a negyedik dimenzióban mozgó kivetülésed az arca elé emeli a fegyvert, melynek láthatóvá válnak a kontroll lámpái valamint egy precíz a célzást nagyban megkönnyítõ képernyõ. A cél irányába fordítva a fegyveredet rövidesen megjelenik az, fehér négyzettel jelölve. Ezt a négyzetet mozgasd rá a képernyõn statikusan jelenlévõ keresztre vagy ha úgy tetszik akkor mindezt tedd fordítva és a keresztet vidd rá a négyzetre. Ha ezt a nem egyszerû dolgot sikerült abszolválnod, rövidesen sípoló hang üti, vagy ütheti meg a füledet. Na ekkor nyomd meg azt a billentyût vagy egér gombot melyre beállítottad a fegyverek elsütését. Remélem sikerül lerombolnod a helikopter elpusztíthatatlanságának mítoszát!

A Javelin és Stinger kezelõfelülete eltér egymástól, de használni ugyanúgy kell mindkét fegyvert ebben a játékban.

Sadist
Öhm, jobb klikkel be is célzod, vagy csak a célkeresztet használod?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

pedig a multi tud jó dolog lenni 😉) persze ahoz jó gémerek kellenek

bf2-ben 32v32 szervezett wart nyomtunk magyarok a spanyolok ellen és naggyon komoly volt 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

misi9
Nekem nem csipog. Pedig kipróbáltam mindhármat amit a pajtában találtam...
Próbálkozok-próbálkozok, de lassan beleunok és nyomok egy uninstallt, egy formatot meg egyet a samuval is 😊

én meg a multiját szarom le, és a SP ad élményt...
úgyhogy errõl ennyit -.-
ha megcélzod elkezd csipogni, várj amíg megváltozik a hangja és <#integet2> madárka <#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

misi9
Ugyanez volt a baj amikor a tankokat kellett kilõni, de akkor felrobbantottam magam, save-tõl kezdtem újra, megint felvettem a páncélökölt és akkor már ment. De most semmi...

csuszi
egy codnak soha nem az sp a lényege. hanem az mp, az sp le van szarva. és az nagyon 10-es (már megint)...

MJ rulz Pink Team The Only One

misi9
Igen, a sztinger. De nekem nem csipog...
Az épülettõl meg már elég messze elmentem, a fejem felett kõröz a madár.

mektörténth<#eljen>
CoR Zolly
Gránátvetõ? <#fejvakaras>

Ha a sztingerre gondlsz, akkor megkell várni, mig csipogás sipolássá vállik. Ha jól emlékszem. Azon a pályán még voltam. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Yoda001
meny közelebb/ki az épületbõl... nekem valahogy így sikerült 😄

http://9gag.com/gag/5135249

misi9
Hali!

Az elsõ küldetésben a Hunted pályán a helikoptert próbálnám leszedni, de a felvett gránátvetõ egyfolytában csak "Lock-on required"-et ír és nem tudok semmit sem csinálni...

Milyen géped van?

Peetboy
Ja és az Olvass el.txt fájlban minden le van írva mit,hova kell másolni,hogy mûködjön!!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Na megint leirom, mert sokaknak még nem megy a Server keresés.
Mint ahogy mások irták,nem kell az ASE-ben a COD1-hez, COD2-höz megadni a COD4 útvonalát.
Ezzel a programmal meg fog jelenni egy COD4 felirat a játék listánál.
Több ezer Servert talál így az ASE.

Ezt be kellene tenni a FAQ-ba is: ASE-COD4 - Fix

Magyar Server-eket nem tud szükiteni egyelõre.
Másik programot is láttam itt ,de azt nem próbáltam. Ezzel viszont mûködik.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

tommyg
HE?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

atomboy
Futni futhat, de nem szamithatok jo jatekelmenyre. A BF2 is igy kezdodott, bar ahhoz eleg volt picivel erosebb vgat berakni, plusz 512 mega ramot.
Boviteni sajna mar nemigen szeretnem ezt a gepet, inkabb teljesen ujat venni, de azt nem mostanaban tervezem.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

tommyg
<#smile>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ez már hanyas wow kocka szint? level40?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

CoR Zolly
Kezded felvenni a ritust, és ez jó 😄DDDDD

tommyg
köszike<#alien2>

CoR Zolly
Gratula a kitüntetésekéért! <#taps><#eljen>

tommyg
attól még futhat mert a systemlab ezt mutatja

atomboy

Hat igy jartam. Nembaj, jo lesz masra az a 10K HUF.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Mondjuk pingesd meg az sg.hu-t parancssorból minimum 50 szer, és ha ott is 120ms, és nincs semmi letöltés vagy feltöltés, akkor szar a netszolgáltatód.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

CoR Zolly
120 ping az elég magas 1 megás neten. Szolgáltató? Csello, rádio stb felejtõs.

CoR Zolly
Kötekszik veled a nyavaja, próbálok segíteni!

jajj ezt jól elírtam jöhetnek a válaszok hogy milyen hülye vagyok.
a mondat ez akart lenni:aki pedig csak kötekedni akar inkább hagyjon békén.
Én is már ha már BF2 õs vagyok.

az micsoda? <#nemtudom>

amúgy frankón ha walaki tud walami szájtot ahol vannak térképek a páLYákról az dobjon már fejbe infóval .. mert eddig csak buzi látványképeket láttam 😞!!!fél4 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Aláirásod nem rád vall b34 Ez lenni az, mikor az ember lemegy kutyába? Másnak akarsz látszani, ami valójában vagy b34

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

tommyg
haggyad úgyis 2 hetente rájuk jön, azt fújják a témát
#10086: oké akkor szervusz<#integet2>

SHADOWEYES7
<#felkialtas><#felkialtas> kér még valaki???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

TS Zolly
Ne aggodj, minden csoda három napig tart, és az igazi segfejek elhúznak innen más játékot játszani.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Balumann
Basszus haggyátok már abba a felesleges spammelést. Miért nem lehet betartani az SG szabályait, tisztelettel lenni másokra...
Addig még rendben volt h megvéditek a Bf2 becsületét, amíg a játék sem jelent meg. De ez mostmár túllépi a határt.
Ha nem a moderátorok miatt, legalább saját erkölcsötök miatt ne csináljátok...