Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legyen má meg!!!
eszt a játékot szeretném megkapni eddig legjobban az életemben!<#gonosz3>#gonosz3>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Arra gondoltam, hogy ha nem hardcore mod-ot jatszol, akkor a radar ott van alapbol, es ha radlonek, akkor mutatja, hogy hol az ellen.
Nem lõnek azonnal 3 helyrõl az egyén skill jobban dominál mint a malac, hogy na ki lát meg véletlen miközben én másik célpontot ,célpontokat üldözök.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Az airstrike elol a legtobb esetben el lehet bujni, ha idoben eszreveszi az ember, ugyanakkor ha a megfelelo idoben kerik a megfelelo helyre, akkor lehet belole taktikai elonyt kovacsolni.
UAV-t a helyukben ugy engedelyeztem volna, ahogy hardcore modban van: alapbol no UAV, csak ha valaki lehivja, akkor el 30 sec-ig. Szerintem ez tok jo, mert ugyancsak alapbol nem latod az ellenfelet, viszont bomba lerakasnal meg egyeb fontos pillanatokban tenyleg jol johet.
Last stand-et nem ertem miert vettek ki, a martyrdomnak meg orulok, hogy nem lesz benne, mert az tenyleg csak szivatasra jo, pontot ugyanis nem kapsz a martyrdomos killekert.
Csak egy példa. Bf2 cb ladderén a legelején, tilos volt az unlock fegyverek használata. Most már kihivásnál, mint opciot belehet állítani, legyen e unlock, commander vagy esetleg flag by flag.
Szal ezzel csak azt akartam mondni, elöbb utob ami tilos, az szabad lesz, és ami szabad, az tilos lesz. Játékosok hozzák a szabályokat a cb-n és az esl-en, nem azok, akik azt sem tudják mi az a kod.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Tejjesen mindegy... vérpistinek aki nem tud a sznájperrel zúmóni, annak gondolod nem lesz ez mindig új? Pistike volt van és sajna lesz is ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A last stand vagy a martyrdom meg baromi könnyen kivédhetõ ráadásul elveszi a helyet a jobb perkektõl (double-tap, deep impact, overkill, deadly silence stb)
Szerintem inkább arról van szó hogy a régiek "rugalmatlanok" és vissza akarják cod2-síteni a cod4-et.
A helit simán le lehet lõni, elég ha egy csapattársnál RPG van vagy ketten kilõnek rá egy tárat.
Az UAV gondolom rohadt idegesítõ a régi codosoknak, én a BF-ben már megszoktam és egyáltalán nem overpower ráadásul van perk ami elrejt elõle.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Most így hirtelen nem látom hogy ezeket miért kellene kivenni, van valahol egy leírás az indoklással? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bf2-ben évek alatt se lehet elérni a legmagasabb szintet cod4-ben viszont 55-ös a maximum szint amit 1-2 hét alatt MINDENKI elér és ezzel vége is a "stat" résznek mivel gyakorlatilag nincs is semmiféle statisztika, kétfajta ember van, az egyik már elérte az 55-ös szintet a másik csak a jövõhéten fogja elérni, ennyi.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
sok sör...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Hááát a statbuzulás sokéve nem a hobbim, le se szarnám az egészet, ha a jóképességû matáv bekötötte volna a telefonvonalat 😊
Sajnálatosan a BF2 legnagyobb hibáját ez a móka is örökölte (Ha már hasonlítgatunk ... bár én is osztom, hogy semmi értelme a 2-gamet összehasonlítgatni ...) ez pedig a rang-stat rencer ... ez az ami megba@ssza a publikot (Meg sajnos a sok kishülyegyerek ... de ez a statrendszerrel jár ...)
Amig nincs netem, addig jó a botos móka ... egyedül bóklászni egy üres pályán meg nem az igazi ... sokat nemmond ...
Megaztán a kisléccámú lanpartykra gondolva sem rossz a bot support ...
Ugyan a single-t elkezdtem, de nem gyõzött meg ... ezért érdekelne milyen lehet a multija ...
BF2 és modjai (A botsupportosok ...) mai napig ott pihennek a gépen, ha van kedvem pufogtatni elõveszem ... hiába a Timeshift/Crysis/COD4 ... nem igazán hozzák az általam, hangsúlyozom!!! ÁLTALAM várt élményt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem tudott csatlakozni a serverhez, s miutan mar 5 perce neztem az awaiting connection vagy initializing game settings kepernyot (nem emlekszem mi volt pontosan), siman alt f4-el bezartam, s mentem mas serverre. Ekkor lattam, hogy lvl 1 vagyok. :/
Jol meg is szivtam, raadasul biztonsagi masolatot sem csinaltam lama modon.
Na mind1, 1-2 het alatt fel lehet huzni 50 kozelebe, ha minden este jatszik az ember 1-2 orat.
Tovabba orvosolta azt a problemat hogy ha mod-os serverre lepek ahol alap rank van es utana nem mod-osra akkor megmarad rank es nem kell unmod-olni.
se last stand se martyrdom se airstrike se heli se uav. stb stb értelmes serverre kell menni, akik törõdnek a serverükkel,, odafigyelnek az aktuális cb szabályokkal... az a mérvadó nem a hülyegyerekek akiknek van egy szaros servere és arra pampog de beállítani már baszik...