Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER
/cg_drawFPS 1

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Kulee
jaaaaaaa ééértem kösz nemtom ki, de kösz a választ, akkor nemszóltam

Sziasztok,

Hagy ne olvassak vissza 10 ezer oldalt, meg tudnátok mondani azt a konzolparancsot, ami kiírja az FP -t?

Köszönöm...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tobias88
nem felmegy, hanem elmegy, azaz fut rajta... és általában helyes adatokat szokott adni
ProGabe
eddig is nehéz volt bekerülni a szerverekre,de most már lehetetlen,hiszen jópár leállt 😞
remélem lesz valami,mert szívesen játszanék egy fél órácskát 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

seta r_displayRefresh "60 Hz"

Kaszi46
nos, sima key cserénél elveszik a rang, függetlenül attól, hogy registry ben, vagy a játék multi opcióján belül írom-e át. kimásoltam a profilomat amúgy, ezután átírtam az eredeti kulcsra. a köv indításnál már jelzi is hogy gebasz van.
ekkor visszaíroma a régi kulcsot, de a mentések csak akkor térnek vissza, ha bemásolom a korábban backupolt profilt.

szal eddig itt tartok. egyéb ötletek?😛

korábban valaki ide belinkelt 55-ös mentést. ott le is írta hogyan kell kicserélni, szóval, ha az mûködött, akkor nekem is mennie kéne valahogy, emrt az elv ugyanaz, annyi különbséggel, hogy én a saját mentésemet akarom berakni.
az a komment viszont ki lett moderálva, így nem tudom hogyan is kellene megcsinálni.

*Posse*T.W.D*

Sadist
Nem, mondom a multiplayer rész .cfg fájljában. Nem tudom a pontos nevét, meg most nem is tudom megnézni, de lényeg, hogy van külön az SP-nek és az MP-nek egy-egy konfig fájlja, amiben a beállítások tárolva vannak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kulee
Hy!
ez a program ami kiderítí hogy felmegy-e a gépünkre a játék ez tök kamu,
aszt írta ki hogy az enemy territoty qake wars nem megy fel a gépemre, ahhoz képest fentvan a gépemen rendesen akadás nélkül, pedig a minimum alatt van
vki javítson ki!!!

Zickler
Biztos hogy multiplayer.cfg fájlt-ban?
Mert nem találok olyat.

Battletag: Muhee#2716

szia sztok gyertek az uj feltört :-9 call of duty 4 szervere ip:

193.6.2.125:28960

193.6.2.125:28960
rakd újra, stalkerben volt egy állomány amiben átírtam és elindult, de itt nem találtam ilyet

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sadist
Írd át a multiplayer .cfg fájljában. Nem tudom pontosan a változó nevét, de ha rákeresel a frequency szóra tuti megtalálod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zickler
De már el sem indul.
Mert amikor elindítom (az asztalról) akkor kapcsol ki a monitorom.
Szóval még meg sem tom változtatni a beállításokat.

60 hz re tedd a video beállításokban

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zomil
amugy én ugy halottam cb-n az összes perk-et kivették😄
ami alég nagy hülyeség sztem, mert igy a játékot cos2-ösitik és ami van benne ujdonság azt kiveszik😞((

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ron Ragm
Vissza lehet, nincs is annál jobb érzés mint amikor a saját martys gránátjával szeded le a csapattársakat 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zickler
Nekem van egy prolémám.
Be állítottam a multiplyer felbontását 700 valamennyiresre.
De amikor elakarom indítani a multiplayer akkot kikapcsol a monitorom, és azt írja ki hogy out of frequency.
Mit tegyek?

ThugEdge
isssssten vagy

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ferro
De töröld is le utána! 😊

CoD4 OST

Sarapetike
nem csinál hozzá valaki magyaritást?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Ertem,es koszonom a valaszt akkor pld ez a perk nalam folosleges is mert en ak74 fun vagyok,es igy legalabb tudom hogy foloslegesen baszarintanam el erre a perkemet,akkor a martyrdom meg mindig fuggoben.

ThugEdge
sziasztok
nem tudnátok egy lehetõséget a soundtrack magamévá tételéhez?😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sadist
Martyrdom és Last Stand szerintem is ad pontot a killek után.
A Deep Impact használható minden fegyvernél. Errõl azt kell tudni, hogy a falak Deep Impact NÉLKÜL is átlõhetõk. Van olyan fegyver, ami jól átviszi a betont, pl. könnyûgéppuskák, van amivel meg esélytelen átlõni, max a bádoglemezt viszi át, pl. pisztolyok. A Deep Impact annyit csinál, hogy a lövedékek jobban átviszik a falakat, pl. géppuskával nem a 10 centis betont tudod átlõni, hanem a 15 centist is. Ha meg ugyanarra a 10 centis betonfalra lõsz DI-vel és anélkül, akkor DI-vel nagyobbat sebez, mert miután átvitte a falat, még marad elég energiája.

A Steady Aim pedig pontosan úgy mûködik, ahogy írtad. Ha nem emeled vállhoz a fegyvert, akkor pontosabb, mintha nem volna berakva ez a perk. Ironsightal meg azt hiszem kevésbé imbolyog. Ha perk nélkül csak simán vállhoz emeled a fegyvert, akkor látható hogy a célgömb eléggé imbolyog, Steady Aimmel ez az imbolygás is csökken valamelyest, legalábbis én így vettem észre.

Ferro
Ahh 😄 félreolvastam 😊 De ott is mûködik! Csak mivel a lövedék energiája kevesebb mint az M-60-é, ezért nem valószínû, hogy a bádoglemezen kívül máson is átmenne.

ak47 en igen azt tudom de pld 74-en?

Ferro
Hmm... Martyrdom, challenge esetében tuti ad pontot és általában (de erre nem merem letenni a nagyesküt) fele pontot ad. <#confused>
Deep Impact AK-47-en ugyanúgy mûködik mint bármi máson. A hatékonyságot nagyban befolyásolja a fegyver alapenergiája.
A Steady Aim-os részt jól értetted! 😊

Na most akkor nekem nem tiszta valami a perk-ekkel kapcsolatban!
Azt irjatok pld a martydom az nem ad pontot,en ugy emlexem ad es nem csak kinyirja ellenfelet hanem kapsz erte pontot,mondom,en igy emlexem,ettol lehet meg nem igy van de akkor erositsetek meg.Valamint a deep impact pld hasznalhato pld ak74 en is mert annal pld en nem vettem eszre hogy atutne a falat,ha nem igy van erositsetek meg.Aztan ami nem tiszta meg a steady aim,az elvileg a csipobol valo tuzelesnel ad nagyobb pontossagot nemdebar?nos szinten pld ak74 -esnel pld a csipobol tuzeles azt jelenti amikor nem emelem vallhoz ,es csak siman lovok?Mar bocs az ertetlenkedesemert de nem talaltam ezekrol leirast meg kulfoldi oldalakon sem,ha valaki leirna megkoszonnem!Nyilvan nem fikazasra vagyom tehat aki olyan szoveggel jon hogy te balfasz meg ezt sem tudod?Annak azt uzenem hogy igen balfasz vagyok es ezt sem tudom ezert kerdezem ,es gondolom erre van a topic!Valaszokat koszonom!

Sadist
Jajó, azt hittem megint gyújtogatási kísérlet 😄

Ferro
Nem volt elég a hülyeségbõl? <#hehe>

NEOreg3
reklám.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
Francba, lemaradtam. Valaki megírná priviben, hogy mi volt a törölt hozzászólás?

reaper4
😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hassel606
Anyucinak pici fia<#eplus2>

Hassel606
<#nevetes1><#law>

SHADOWEYES7

Paranoia, légyszives töröld már.

köszönöm...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

CoR Zolly
Ez asszem ban lesz 😄DDD De jóóó! Ja és b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

zee21
thanks champ de ha még1x bele offolsz a bf-esek álltal elhoditott cod4 totyikba ugy elveszem a dogtagodat hogy anyád is megsiratja XD

www.818clan.eu

w77d
<#levele>

Lehet hogy igen, lehet hogy nem, könyebb neked is de nekik is, lehet hogy pont TE leszel az ötödik fregje az ellennek <#hehe><#nezze>

A last stand és a martyrdom is arról szól hogy az ellenfél már halott!

Mit ér egy olyan perk ami nem abban segít hogy életben maradj és segítsen a küldetésben hanem arra hogy TALÁN bosszút állhatsz?

Nehezen hiszem hogy bárki waron erre pazarolna egy perket, eleinte sokan beszopták ezt a két trükköt de kezd elmúlni a varázsa, amióta játszom összesen ha kétszer tudtak megölni last standdel mert én is mint a többség addig lövöm az ellent amíg meg nem jelenik a "you have killed XY" üzenet, a martyrdom gránátja elõl simán el lehet sprintelni/fedezék mögé lehet bújni, talán még "vissza" is lehet dobni (nem próbáltam) és a srác semmit sem ért el vele csak elpazarolt egy perk slotot hülyeségre.

Szerinted ezért, szerintem meg azért az övék a következõ kör is mert van egy emberük aki kvázi az EGÉSZ ellenfél csapatot EGYEDÜL ki tudta nyírni, innentõl nem tökmindegy hogy jönnek a bombák vagy nem?

A bombázás amúgy is max 1-2 embert tud leszedni de ha a csapat már eléggé szétszóródott akkor szinte semmit sem ér és a kezdõre sincs értelme küldeni mert mire odaér (2-3 másodperc) addigra már úgysincs ott senki plusz az ellen amúgy is tudja hogy légicsapás várható és erre gondolva játszik.

Nem hiszem hogy az 5-ös vagy ennél mégnagyobb kill streak olyan nagyon gyakori lenne warokon hogy emiatt ki kellett venni a bombázást, pláne a helit.

Sadist
Teszel egy hangtompítót a fegyveredre és máris nem látszik a radaron a lövésed.

Ferro
Ron Ragm
Ha meghalnál még pisztollyal lõhetsz a földön feküdve amíg meg nem ölnek vagy el nem vérzel.

PLS . a Last Stand skill mire jó?

bakvarnyu
Szuper, és hányast kaptál ma, kaki volt reggel? <#vigyor1>

CoR Zolly
Jaj de ha kihivási oldalon szerepel, és az ellenfél elfogadta, akkor elmehet a sóhivataba is konfliktólni teee!
Azt azért hozzá tenném, ha nem esett le, én az esetleges jövõrõl irtam b34 Ami most tilos, az lehet, pár hónap múlva engedélyezett lesz, ergo lehet majd használni olyan cuccokat, ami jelen pillanatban tilos, fõleg, pl a clanbase oldalán mint opcio jelen pillanatban nem választható.
Egy példát is irtam. Bf2 cb akármelyik ladderén, régen tilos volt az unlock, de cb kihivási oldalon sem lehetett külön bejelölni. Azóta változott a szabály, most már lehet, kihivási oldalon be is lehet jelõlni, hogy pl global weapon unlocks Allowed vagy Not Allowed. De a szabály módosításáig ilyen opcio nem volt !!!! Tehát. Ha egy klán kihiv egy másik klánt. Bejelölik MAJD ezeket a cuccokat, a másik elfogadja, de veszt, ezért nem jelenthet match confliktot b34
Ha még most sem érted, akkor sajnállak.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Kulee
és az ak47-essel lennék az tuti<#violent>

Ron Ragm
A heli a könnyûgéppuskákat nagyon nem szereti, az újonnan érkezõ két közepes sorozattól már zuhant.