Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azt szeretném kérdezni, h kb mennyit foglal feltelepítve?
Mer sajnos elõreláthatólag 7 gb a szabad helyem. Ez megfelelõ?
thx
Lehet a jatekba bot-okat tenni? Thx
Kb. 8x nekifutottam, hátha, de nem.
Biztos én vagyok a láma 😊 a pont pl. nem megy...
ty
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
it is also worth pointing out that each persons mpdata file will only work with the cd key you have been useing. however.
if you where to share your mpdata with someone else and use their cd key it is possible to level up (whatever level they where on) without doing any work (cheating), here is how to do it.
make a backup of your mpdata file.
start up cod4 and enter the cdkey in multiplayer options of the persons mpdata file you are going to use.
then while cod4 is still running copy paste their mpdata file over yours.
then close and open cod4 again, and enter your own cdkey.
all done, their stats/ranks are now yours, on your own cdkey.
i have tried it with a friend, it does work.
Magyarul:
- Mentsd le a profilod
- Índítsd el a játékot, majd ít át a CD-keyt arra, amivel eddig játszottál és XP-t szereztél
- Másold át a feltápolt mpdata-t úgy, hogy közben még fut a játék
- Lépj ki a játékból, majd indítsd újra
- Írd vissza az eredeti CD-kulcsot
Forrás: http://www.gamersnation.co.uk/Forums/viewtopic/p=55203.html
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert nekem most újra kell kezdenem a játékot.<#confused>#confused>
Pedig már 55-ös level-en voltam.
Battletag: Muhee#2716
5 megölés után (egy életben) légicsapás.
7 megölés után (egy életben) helikopter.
#10300 : Tools \ Options\ Games\ Not Installed-ben kell kiválasztani a COD4 elérési útvonalát.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem vagyok nagy CoD-is, de ezt az új játékot multiban is ki szeretném próbálni.Nos, akadt egy kis problémám, amit nem tudom hogyan oldjak meg, s ehhez kérém a segítségeteket.
Xfiret letöltöttem, de nem találja a játékot a gépemen.Hogyan lehet felvenni a listára, manual megadni neki az elérési útvonalat?
Újra kell kezdenem a játékot<#szomoru1>#szomoru1>
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni rank-okat?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
nem tudjátok hogyan kell radart hívni vagy mit csinálni?
<#help>#help><#violent>#violent><#gun>#gun><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#confused>#confused>
5N193R
Feltettem az 1.1-es patch-t és nem tudok felmenni semilyen szerverre <#szomoru1>#szomoru1>
Mindig azt írja, hogy terle a szerver, de közbe a 30 szlottoson vannak 5-en<#zavart2>#zavart2>
Ha eredeti a gamed akkor seria szam ugyis ugyanaz lesz ,ha pedig nem eredeti akkor ha emlexel meg a generalt serialra azt ird vissza,vagy ha single seriallal telepitetted akkor azt.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
asszem ez az 😊